QUOTE(Tino @ 2014 10 10, 22:40)
oi, kaip pradžiuginai

man irgi tėvas šiandien iš ežero atvežė sūdytų selevų (ar kaip jos ten), jos sūdytos, vyras pasidarė, o man seilės varva, nors verk. matosi, kaip skanu...

mane tai knisa tie visi maisto apribojimai

o tai kad picas ir kebabus tai galima, kodėl jų turėtų būt negalima
Afrodite, mes vienodai sveriam

tik Tu turbūt aukštesnė gerokai už mane

man irgi buvo bloga nuo tų visų vaistų, nieko nenorėjau, tai numečiau net. ai, imsiu vidurkį turbūt. ne esmė tas kilogramas.
Cia yra keli straipsniukai;
http://www.tobulamam...ndex.php?aid=68
ir
http://seimos.sveika...etumete_vengti/
O as nestumo metu kazkaip nepastebejau to apribojimo. Valgau viska kaip ir valgiau iki nestumo,aisku yra dalyku kuriu labai noris ar dar kazko.Sakykim,as visa laika buvau saldumynu maniake-o dabar nenoriu,nes iskart bloga man nuo saldumynu. Uz tai be proto noris vaisiu ir darzoviu.
Ir labai kazkaip yac nestumo metu man patinka viskas su burokeliais

sakau burokinis mazius bus
Nezinau va vyro sesuo nevalge jokiu juros gerybiu,picu, koldunu is pakeliu, kebabu, mesainiu,kavos ir aibes kitu dalyku.Jie ir mane bando sokdinti pagal ta alia nesciuju dieta.o as valgau viska kaip ir valgiau,klausau labai organizmo.Noriu ir traskuciu nusiperku ir duonos su cesanku suvalgau.Na nematau as tame dideles bedos. Ir kinietisko maisto pavalgau,kazkur visai neseniai buvo kad ir sushi galima realiai valgyt nes ten saldyta ir sudyta zuvis. Taip kad beveik neapribojau saves.Aisku jokio alkoholio ir kavos mazinau bet man kazkaip ne ypac ir dabar jos noris,isgeriu pora puodeliu ir man per akis.
Kad kebabus ir picu negalima cia tipo nesveikas maistas.

bet kaip ir sakau noriu ir suvalgau, nematau bedu jei per keleta savaiciu viena kart suvalgysiu.
As nesu auksta, tik 1.70.

Man zinok nuo vaistu nebuvo sikart bloga, apetitas buvo geras kaip tik Turkijoje matyt nes daug judejoem ir vaiksiojome,o ir siaip man nuo gonalio ypac apetitas buna zveriskas. Va kai pastojau,prasidejo pykinimai,galvos svaigimai ir maistas neskanus tai su mineraliniu, pomidorais,saltibarksciais ir panasiu maistu vadovavausi.
O kas del kg,tai ir as nemanau kad cia kazkas tokio.Tikriausiai uzrase tavo dabartini svori kai esu pradzioje

o toliau jau seks.
Man per pirma pasimatyma sakau paklause kiek,ir dabar kai buvau sake vel ant svarstykliu stok pasversime, paskui spaudima pamatavo, echo paziurejo ir kraujuka pridaviau del kepenu fermento.
Viskas bus gerai.As kazkaip esu tokios nuomones kad reikia isiklausyt ko nori tavo kunas

Bus gerai,dziaukis nuostabia busena savo
Saldziu