Įkraunama...
Įkraunama...

Auginam pilvukus ;)

QUOTE(Afrodite69 @ 2014 10 10, 22:31)
Kiek zinau negalima tik zalios zuvies, o jei ten sudyta ar labai uzsaldyta tai raso kad galima nes zuva bakterijos.Nezinau man labai norejosi kaip nebutu keista zuvies,nors as jos nemegstu-tai valgem ir lasisa,slapuka, tetis irgi is prudo savo atveze man zuvyte.As nors ir labai saugau savo ir myliu maziuka,bet siaip kazkaip raciono mitybos nepakeiciau net ir picos ar kebabo suvalgau lotuliukas.gif
Kas del svorio tai nezinau, bet as Turkijoje sveriausi ir buvo irgi 63kg. paskui nuo visu blogumu,man nukrito svoris iki 60 o dabar jau yra plius du kg. ax.gif Manes kai klause svori pamenu ginius, tai pasakiau kad nezinau nes kai paskutini kart sveriausi birzelio pab. tai buvo 63 tai jis tiek ir pazymejo. blush2.gif

oi, kaip pradžiuginai thumbup.gif biggrin.gif man irgi tėvas šiandien iš ežero atvežė sūdytų selevų (ar kaip jos ten), jos sūdytos, vyras pasidarė, o man seilės varva, nors verk. matosi, kaip skanu... biggrin.gif mane tai knisa tie visi maisto apribojimai doh.gif o tai kad picas ir kebabus tai galima, kodėl jų turėtų būt negalima blink.gif
Afrodite, mes vienodai sveriam bigsmile.gif tik Tu turbūt aukštesnė gerokai už mane ax.gif man irgi buvo bloga nuo tų visų vaistų, nieko nenorėjau, tai numečiau net. ai, imsiu vidurkį turbūt. ne esmė tas kilogramas. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tino: 10 spalio 2014 - 21:41
QUOTE(Tino @ 2014 10 10, 22:40)
oi, kaip pradžiuginai  thumbup.gif  biggrin.gif man irgi tėvas šiandien iš ežero atvežė sūdytų selevų (ar kaip jos ten), jos sūdytos, vyras pasidarė, o man seilės varva, nors verk. matosi, kaip skanu...  biggrin.gif mane tai knisa tie visi maisto apribojimai  doh.gif o tai kad picas ir kebabus tai galima, kodėl jų turėtų būt negalima  blink.gif
Afrodite, mes vienodai sveriam  bigsmile.gif  tik Tu turbūt aukštesnė gerokai už mane  ax.gif man irgi buvo bloga nuo tų visų vaistų, nieko nenorėjau, tai numečiau net. ai, imsiu vidurkį turbūt. ne esmė tas kilogramas.  mirksiukas.gif

Cia yra keli straipsniukai;
http://www.tobulamam...ndex.php?aid=68
ir
http://seimos.sveika...etumete_vengti/
O as nestumo metu kazkaip nepastebejau to apribojimo. Valgau viska kaip ir valgiau iki nestumo,aisku yra dalyku kuriu labai noris ar dar kazko.Sakykim,as visa laika buvau saldumynu maniake-o dabar nenoriu,nes iskart bloga man nuo saldumynu. Uz tai be proto noris vaisiu ir darzoviu.
Ir labai kazkaip yac nestumo metu man patinka viskas su burokeliais lotuliukas.gif sakau burokinis mazius bus biggrin.gif
Nezinau va vyro sesuo nevalge jokiu juros gerybiu,picu, koldunu is pakeliu, kebabu, mesainiu,kavos ir aibes kitu dalyku.Jie ir mane bando sokdinti pagal ta alia nesciuju dieta.o as valgau viska kaip ir valgiau,klausau labai organizmo.Noriu ir traskuciu nusiperku ir duonos su cesanku suvalgau.Na nematau as tame dideles bedos. Ir kinietisko maisto pavalgau,kazkur visai neseniai buvo kad ir sushi galima realiai valgyt nes ten saldyta ir sudyta zuvis. Taip kad beveik neapribojau saves.Aisku jokio alkoholio ir kavos mazinau bet man kazkaip ne ypac ir dabar jos noris,isgeriu pora puodeliu ir man per akis.
Kad kebabus ir picu negalima cia tipo nesveikas maistas. mirksiukas.gif bet kaip ir sakau noriu ir suvalgau, nematau bedu jei per keleta savaiciu viena kart suvalgysiu.
As nesu auksta, tik 1.70. ax.gif Man zinok nuo vaistu nebuvo sikart bloga, apetitas buvo geras kaip tik Turkijoje matyt nes daug judejoem ir vaiksiojome,o ir siaip man nuo gonalio ypac apetitas buna zveriskas. Va kai pastojau,prasidejo pykinimai,galvos svaigimai ir maistas neskanus tai su mineraliniu, pomidorais,saltibarksciais ir panasiu maistu vadovavausi.
O kas del kg,tai ir as nemanau kad cia kazkas tokio.Tikriausiai uzrase tavo dabartini svori kai esu pradzioje nestuke.gif o toliau jau seks.
Man per pirma pasimatyma sakau paklause kiek,ir dabar kai buvau sake vel ant svarstykliu stok pasversime, paskui spaudima pamatavo, echo paziurejo ir kraujuka pridaviau del kepenu fermento.
Viskas bus gerai.As kazkaip esu tokios nuomones kad reikia isiklausyt ko nori tavo kunas mirksiukas.gif Bus gerai,dziaukis nuostabia busena savo nestuke.gif wub.gif
Saldziu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Yggdrasil @ 2014 10 10, 13:27)
Iskart po II testo  lotuliukas.gif  Nes toks issiputes pilvas po visu intervenciju buvo ,kad neturejau kuo  rengtis  lotuliukas.gif

man po hyperstimuliacijos irgi labai issipute pilvas, bet paskui nemazai ir susileido, bet taip ir negrizo i pries tai buvusi ax.gif

QUOTE(Tino @ 2014 10 10, 13:47)
o, pakalbėjai apie pilvuką. o aš šiandien susinervinau, kad svoris visai nebeauga - kai paaugo prieš kelias savaites pilvas keliais kilais ir vsio. apetitas dingo. kažin, ar čia nieko tokio  g.gif kaip daugiau patyrusioms buvo?
o kur kelnes perki už padorią kainą? oi, Tu UK, tai neaktualu  biggrin.gif o Lietuvoj merginos kur prekinatės  nestuke.gif drabužiais normalesnėm kainom?

as esu tik viena kg priaugusi kol kas ir valgyt taip pat maziau benoriu - tiksliau baigiu grizti i savo normalu valgymo ritma bigsmile.gif jo, UK nelabai aktualu drabuziu kaina - tiek nauji, tiek tuo labiau padeveti nekainuoja karves biggrin.gif

QUOTE(myliuku @ 2014 10 10, 16:18)
Sveikos nestukes  smile.gif
As jau po TA...Nesciuju cholestaze  cry.gif  cry.gif  cry.gif

Laikykis gydytoju nurodymu ir viskas bus gerai 4u.gif

QUOTE(Afrodite69 @ 2014 10 10, 17:10)
Taip pat nusiprikau ten nestumine pizama,labai geras irgi dalykas.

o as miegu pusnuoge nakti ax.gif kol su vyru dviese esam tai ir pizamu nereikia blush2.gif

QUOTE(Afrodite69 @ 2014 10 10, 21:22)
As nesu auksta, tik 1.70.  ax.gif

oho, as tada visai zema - ne 1.60 m nesiekiu biggrin.gif beje, aciu, kad paminejai burokelius - kaip uzsimaniau!!! bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tino @ 2014 10 10, 22:14)
Myliukubigsmile.gif  bigsmile.gif irgi su dvynukais, wow, kaip faina  wub.gif o kokie pas Tave: iš skirtingų kiaušinėlių, atskiri ar ne? nelabai aš dar juose gaudausi. pas mane tai iš vieno pasidalino, bet atrodo kaip atskiri. reiks skaityt Tavo postus, kad žinočiau, kas manęs laukia  blush2.gif laikykis  4u.gif bet nepergyvenk, bus taip, kaip turi būti, bet viskas bus gerai  thumbup.gif aš va pati mėnesiu anksčiau gimus ir nieko, išgyvenau ir dar normali  ax.gif

Sveikute, sveikinimai su 2.gif 2.gif 4u.gif
Aha, pas mane du broliukai auga pilvelyje, atskiruose vandens maisiukuose ir kiekvienas turi po savo atskira placenta - kaip gydytoja pirma karta issireiske, gyvena vienam bute, bet atskiruose kambariuose lotuliukas.gif
Mano visas nestumas buvo gan lengvas, pykino tik iki 10 sav., paskui kaip ranka nueme, svorio ne per daugiausiai priaugau kaip su dviem, apie 10 kg dbr bus smile.gif tik va i pabaiga sunkumu atsirado, kaklelis trumpeja greiciau nei reiktu, ta cholestaze uzpuole, bet kai pagalvoji, jog gulejimu sios bedos ir issispres, tai dar tikrai ne blogiausias variantas, menesiuka pagulesiu ir galesiu pamatyti savo maziukus thumbup.gif wub.gif
Drauges mazylis vienas gimes 35 sav., ir ka, is pradziu gal smulkesnis, mazesnis, o dbr va laksto su maniskiu, abudu 5meciai, net nepagalvotum, kad neisnesiotukas thumbup.gif
Man atsimenu pradzioj vis baisu buvo, vis bijojau, kad ko nenutiktu, iki 4men net nesakem niekam, kad laukiames, tik artimiausiems, o apie tai, kad du tik apie 5-6 men dauguma suzinojo, kai pilvas didesnis islindo, nei turetu but lotuliukas.gif Dbr i pabaiga vel baimiu atsirado, bet veju jas salin ir tikiuosi viskas bus gerai 4u.gif
Ir tau bus gerai, saugok save 4u.gif O kiek laiko tavo maziukams? Buvot echo? Is kur tu esi? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(myliuku @ 2014 10 11, 13:50)
Aha, pas mane du broliukai auga pilvelyje, atskiruose vandens maisiukuose ir kiekvienas turi po savo atskira placenta - kaip gydytoja pirma karta issireiske, gyvena vienam bute, bet atskiruose kambariuose  lotuliukas.gif
Mano visas nestumas buvo gan lengvas, pykino tik iki 10 sav., paskui kaip ranka nueme, svorio ne per daugiausiai priaugau kaip su dviem, apie 10 kg dbr bus  smile.gif
Man atsimenu pradzioj vis baisu buvo, vis bijojau, kad ko nenutiktu, iki 4men net nesakem niekam, kad laukiames, tik artimiausiems,
Ir tau bus gerai, saugok save  4u.gif  O kiek laiko tavo maziukams? Buvot echo? Is kur tu esi?  ax.gif

Bet taviškiai tai turbūt du skirtingi embrioniukai buvo sodinti, ar ne? ar irgi pasidalino vienas įsodintas?
na man va jau 11savaičių. nežinau, manęs tai nei pykina, nei dar kas darosi. buvo krūtinė labai išpampus, dabar sumažėjo arba aš jau pripratau. dabar išvis nesijaučiu nestuke.gif tik daugiau sau leidžiu patinginiaut, nes darbų dar daug turiu. jau pradedu galvot apie kokias atostogas g.gif tai tikiuosi, kad ir toliau bus gerai. baisu tik dėl amžiaus man jau, kad organizmas tokį išbandymą atlaikytų, nes man jau netoli 40, bet gana sveika esu... net gimdyt noriu natūraliai, jei viskas gerai. ech, aš kažkaip tikiuosi, kad man sunkiausia jau praeity - 9 metus teko laukt nestuke.gif ir tiesą pasakius, nebelabai tikėjau sėkme, Lietuvoj buvau nurašyta doh.gif tai mėgaujuos kiekviena diena, prisimenu tą neįtikėtiną kelionę Į Stambulą - ten buvo kažkas fantastiško wub.gif ai, nepasikuklinsiu ir įmesiu nuorodą į savo pasisakymą, kaip mums ten IVF padarė, gal neužpyksit. čia prie susipažinimo mirksiukas.gif http://www.supermama...?...8661&st=216
neišeina man tylėt, pasisakiau artimiausiems, tai žiūriu, pusė miesto jau žino lotuliukas.gif noriu džiaugtis. echo buvau vieną kartą 6 savaičių širdučių žiūrėt, o paskui 10 savaičių. ir kitą savaitę pas genetikus detaliau susipažinsim su mažiukais.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tino: 11 spalio 2014 - 18:24
nu ka 22.30, o as bulves kepu biggrin.gif vyras dar is darbo negrizo, tai teko paciai skusti ir tarkuoti rolleyes.gif ziauriai ju uzsimaniau bigsmile.gif noriu tik druskytes ant virsau ir daugiau nieko cool.gif

QUOTE(Tino @ 2014 10 11, 17:21)
na man va jau 11savaičių. nežinau, manęs tai nei pykina, nei dar kas darosi. buvo krūtinė labai išpampus, dabar sumažėjo arba aš jau pripratau. dabar išvis nesijaučiu  nestuke.gif

Visoms skirtingai, Tino 4u.gif man irgi realiai labai bloga buvo vos tris kartus rolleyes.gif dazniausiai toks sleikstuliukas uzeina nakti, bet ant staliuko turiu krekeriu, suvalgau kelis ir ramu. Vyras pastoviai pabunda, kai as juos traskinu ir sako: "o tau jie padeda?" o as atsakau klausimu:"gal nori viena ir tu?" biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(miss_candy @ 2014 10 11, 23:36)
nu ka 22.30, o as bulves kepu  biggrin.gif vyras dar is darbo negrizo, tai teko paciai skusti ir tarkuoti  rolleyes.gif ziauriai ju uzsimaniau  bigsmile.gif noriu tik druskytes ant virsau ir daugiau nieko  cool.gif
Visoms skirtingai, Tino  4u.gif man irgi realiai labai bloga buvo vos tris kartus  rolleyes.gif dazniausiai toks sleikstuliukas uzeina nakti, bet ant staliuko turiu krekeriu, suvalgau kelis ir ramu. Vyras pastoviai pabunda, kai as juos traskinu ir sako: "o tau jie padeda?" o as atsakau klausimu:"gal nori viena ir tu?" biggrin.gif

Sweikute tino 4u.gif LB džiaugiuosi jūsų sėkmė,turkai stebuladariai,paskaiciau tawo istorija net susigraudinau iš vieno folio nestuke.gif super 4u.gif Myliuku viskas bus gerai pamatysime,dg gulek,klausyk daktaro ir viskas bus gerai,nesileido blogiu minciu 4u.gif o Miss candy mano pagrindinis maistas buvo keptos bulves su rūgštų pienu iki kokiu4-5 mėn..tad gal mergytė bus smile.gif o aš pasirinkus gimdymą vandenyje,vakar buvom kursuose,parodė kas kaip,papasakojo,gal kas turint kokios patirties,atsiliepimų apie tai?
Atsakyti
QUOTE(kyka666 @ 2014 10 12, 14:31)
Sweikute tino 4u.gif LB džiaugiuosi jūsų sėkmė,turkai stebuladariai,paskaiciau tawo istorija net susigraudinau iš vieno folio nestuke.gif super 4u.gif  Myliuku viskas bus gerai pamatysime,dg gulek,klausyk daktaro ir viskas bus gerai,nesileido blogiu minciu 4u.gif o Miss candy mano pagrindinis maistas buvo keptos bulves su rūgštų pienu iki kokiu4-5 mėn..tad gal mergytė bus smile.gif o aš pasirinkus gimdymą vandenyje,vakar buvom kursuose,parodė kas kaip,papasakojo,gal kas turint kokios patirties,atsiliepimų apie tai?

Oj kaip skirtigai visos sako,lietuvoj jei nescisios oda grazi sako bus berniukas, jei ne -mergaite,uk sako jei nescioni grazios odos tai nesioja mergaite smile.gif,jei saldumynu nori bus mergaite,o va jus sakot atvirksciai wink.gif, as labai smarkiai storeju, nors ir sportuoju ir darbas ant koju aktyvus, bet 14 sav o +6 kg, nebuvau saldumynu megeja, o dabar labai daug suvalgau.O as dar tokia mazute1,58m, tai tuoj jau ridensiuosi.
Atsakyti
QUOTE(kyka666 @ 2014 10 12, 12:31)
Miss candy mano pagrindinis maistas buvo keptos bulves su rūgštų pienu iki kokiu4-5 mėn..tad gal mergytė bus smile.gif o aš pasirinkus gimdymą vandenyje,vakar buvom kursuose,parodė kas kaip,papasakojo,gal kas turint kokios patirties,atsiliepimų apie tai?

O tau paciai leido rinktis, kaip noresi gimdyt? g.gif nes man is karto pasake - su daktarais ir seselemis, jokiu naturaliu centru rolleyes.gif na as, aisku, ir nepriestarauju ax.gif as visko noriu kas suru rolleyes.gif saldumynai nedomina schmoll.gif tai visos sako, kad bus bernas, bet mano mama toki pat skoni per nestumus turejo - ir dvi mergas gavo biggrin.gif

QUOTE(Liudesyspraeis @ 2014 10 12, 13:03)
Oj kaip skirtigai visos sako,lietuvoj jei nescisios oda grazi sako bus berniukas, jei ne -mergaite,uk sako jei nescioni grazios odos tai nesioja mergaite smile.gif,jei saldumynu nori bus mergaite,o va jus sakot atvirksciai wink.gif, as labai smarkiai storeju, nors ir sportuoju ir darbas ant koju aktyvus, bet 14 sav o +6 kg, nebuvau saldumynu megeja, o dabar labai daug suvalgau.O as dar tokia mazute1,58m, tai tuoj jau ridensiuosi.

Liudesyspraeis, tai va va, kad nezinosi, kaip cia su tais nestumo simptomais yra thumbup.gif LT irgi sako, jei nori saldumynu, bus mergaite, bet ir vemti turi biggrin.gif o man tokiu noru ir pazymiu beveik nera - tai teoriskai tureciau berniuko lauktis, o tu - mergaites rolleyes.gif pries Kaledas suzinosim, kas ir kaip abi 4u.gif ir ugio mes vienodo! drinks_cheers.gif as kol kas +1 kg, bet man ir savaiciu maziau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tino @ 2014 10 11, 19:21)
tai tikiuosi, kad ir toliau bus gerai. baisu tik dėl amžiaus man jau, kad organizmas tokį išbandymą atlaikytų, nes man jau netoli 40, bet gana sveika esu... net gimdyt noriu natūraliai, jei viskas gerai.

vis dar uzsuku paskaityt is nostalgijos biggrin.gif

tino, zinoma, tu du nesioji, tai truputi kitaip... bet kas del amziaus... man 42 metai... tai patikekt, is visu rugpjutinukiu (o ten visos beveik 10-ciu ar daugiau jaunesnes) - visa nestuma pravaiksciojau turbut sauniausiai ..nu pasigyriau blush2.gif bet is tiesu... is sportavau visa nestuma - nutraukiau sporta ir maudynes tvenkinu tik savaite pries gimdyma. Ejau kaip tankas cool.gif , savijauta buvo superine, daug geresne nei kai laukiaus dukros pries 6 metus.
taip kad, del amziaus tikrai ner ko bedavot mirksiukas.gif kaip tik, moteros turbut istvermingesnes darosi cool.gif

sveikinimai visoms naujoms nestukems..smagu, kad temuke vel pasipilde thumbup.gif ir lauksim visu mamyciu temelej su laiku biggrin.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif as irgi paskaitau, bet parasyt doh.gif niekaip nera laiko...

Kalbejot apie lyti ir savijauta, man atrodo, pasitvirtina tas faktas, kad su berniuku pykina labiau. Is pazistamu dauguma veme siaubingai berniuko laukdamos.

Mane kankina naktine nemiga, vaikstau puse nakties verysad.gif

Visoms naujoms nestukems 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(laina12 @ 2014 10 14, 13:19)
tino, zinoma, tu du nesioji, tai  truputi kitaip... bet kas del amziaus... man 42 metai... tai patikekt, is visu rugpjutinukiu (o ten visos beveik 10-ciu ar daugiau jaunesnes) - visa nestuma pravaiksciojau turbut sauniausiai ..nu pasigyriau  blush2.gif  bet is tiesu... is sportavau  visa nestuma - nutraukiau sporta ir maudynes tvenkinu tik savaite pries gimdyma. Ejau kaip tankas cool.gif , savijauta buvo superine, daug geresne nei kai laukiaus dukros pries 6 metus.
taip kad, del amziaus tikrai ner ko bedavot  mirksiukas.gif kaip tik, moteros turbut istvermingesnes darosi cool.gif

tikrai bigsmile.gif kaip faina thumbup.gif aš va ir žiūriu, ko manęs visi klausinėja, kaip jaučiuosi, o aš neturiu ką pasakyt blush2.gif manęs net nepykino arba aš nelabai gilinausi. aš kažkaip tiesiog džiaugiuosi ir tiek. laukiu irgi, kai galėsiu lankyt baseiną, pasportuot. užtat ir natūraliai pastojančių temose man keistoka - skaičiau skaičiau, bet taip ir neišdrysau prisijungti - tolimos man tos jų problemos.
ačiū už paguodą 4u.gif

QUOTE(Mika... @ 2014 10 14, 13:29)
Mane kankina naktine nemiga, vaikstau puse nakties  verysad.gif

ir mane pradėjo... doh.gif o gal jau nervinuos dėl tų genetinių tyrimų doh.gif nu nematau aš jų prasmės...

o kur daugiau pilvų augintojų? blink.gif kur visos dingę ????
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tino: 14 spalio 2014 - 12:41