Įkraunama...
Įkraunama...

Auginam pilvukus ;)

Sveikos mergaites 4u.gif as tai niekur nedingus, viska skaitau, visoms sveikateles linkiu ir ramiu nakteliu, bet kol kas neturejau naujienu, tai tyliai ramiai, o va snd buvau TA ir prisiduodu smile.gif
Kaklelio nebera visai blink.gif apatinio maziaus galva jau ten isiremus kaip turi but, bet kaklelis dar neatsidares...tai sake jei prasidetu gimdymas, lekt i priimamaji...klausiau kiek ilgai dar guliu tiketis isguket, tai sake jei saziningai lovoj dar savaite ar dvi gali ir pavykt, o jei vaiksciosiu ir tampysiuosi ir siaip sedesiu, tai ir kita savaite gali prasidet..zodziu guliu ax.gif
Broliukai dar paauge, vienas jau beveik 2500 g, kitas 2400 g wub.gif Del paklaidos domejaus, kiek tiketina, kad svoris skirsis nuo echo metu nustatyto, tai sake +- 200-300g gali skirtis...tai man dar reikia savaiteles dvi pratempt, kad ju svoris echo butu apie 2700-2800, o jei gims mazesni, tai 2500 irgi jau neblogai blush2.gif
Vel padare tepineli, nes vel skundziaus isskyrom, kurios taip nervina, kad baisu, spalvu ivairiausiu, konsistencijos irgi doh.gif bet tepinelis idealus...
Kraujas irgi geras, hemoglobinas virs 120 thumbup.gif kepenu fermentai pakile, bet nezymiai visai, matyt veikia vanduo ir dieta neriebaus maisto lotuliukas.gif net lasines sikart nestate smile.gif
Kitas susitikimas kita savaite, jei viskas ok 4u.gif
Zodziu as kaip vista ant kiausinio, bet kada gali but JAU...o taip noriu dar bent savaitele, bent dvi pratempt blush2.gif 4u.gif
Grazios dienos!
Atsakyti
QUOTE(myliuku @ 2014 10 23, 14:20)
Sveikos mergaites  4u.gif 
Broliukai dar paauge, vienas jau beveik 2500 g, kitas 2400 g  wub.gif  Del paklaidos domejaus, kiek tiketina, kad svoris skirsis nuo echo metu nustatyto, tai sake +- 200-300g gali skirtis...tai man dar reikia savaiteles dvi pratempt, kad ju svoris echo butu apie 2700-2800, o jei gims mazesni, tai 2500 irgi jau neblogai  blush2.gif
Zodziu as kaip vista ant kiausinio, bet kada gali but JAU...o taip noriu dar bent savaitele, bent dvi pratempt  blush2.gif  4u.gif
Grazios dienos!

myliuku, žinok tas svoris būna labai labai netikslus, mano draugė neseniai dvynukus pagimdė, tai sakė, kad svoris per echo buvo panašiai kaip tavo, o gimė vienas 1980, kita 1850 g, taip, kad dar bandyk gulėti kojytes suspaudusi 4u.gif linkiu tau stiprybės ir kantrybės, neužilgo ir su mažuliukais susitiksi wub.gif
Atsakyti
Myliuku o man kazkaip atrodo kad tavo maziukai labai gero svorio,juk dvynukai jie thumbup.gif Aisku,geriau aps mamyte pabuti kuo ilgiau cia jau be kalbu thumbup.gif Tai dabar gulek ir labai labai saugok save pupa,tik i tualeta ir lovyten greit atgal guli kojytes sugkyziavusi.Spesi juk prisisokinet po keliu savaiciu ir tada ilgesies tokiu manau minuciu mirksiukas.gif isreziau pamoksla ir tau ir sau tongue.gif lotuliukas.gif
O va nezinojau kad gali buti net ir taip kad kaklelio neber visai blink.gif oho, bet gal tada gimdymas bus supermeniskas pas tave thumbup.gif lauksim naujienu ir taip tu dabar tikrai pas mus gali pabiret bet kuria minute 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Afrodite69 @ 2014 10 23, 13:47)
Sveikutes 4u.gif

Pumpule su judesiukais tave 4u.gif  As irgi jauciu pabraukimus,paplazdenimus karts nuo karto, buvo nurimes cia kuri laika tai jau prisigalvojau visko doh.gif o va paskutines dvi dienas,vakarais duoda zinot kad yra biggrin.gif nerealus jausmas ir kaip laukiu to stipresnio BUM tongue.gif
O kaip tu siaip jauties? Man tai labai skauda pilvo apacia,vakar jau maniau kad i ligonine vyksiu,bet gulejau visa diena ir praejo.Ir geroj vietoj atrodo pamaudzia,o kirksni taip sutrauke yra,toks eina nepatogumas kad einu kaip isprievartauta doh.gif Pradejau gerti kalcio tabletukes tai siandien jau bandau judet.
Kada eini i susitikima su maziuku?

Ai dabar kazkoks juodas periodas pas mane, bet jauciu del to, kad vis del to nustojau maitinti, nebesigamina laimes hormonai, tai ir visa depresuota vaikstau, taip verkti norisi. Vyrui skindziuosi, kad demesio mazai rodo, ne tik man, bet ir pilvinuko gyventojui, isklauso manes, lyg ir supranta, bet niekas nesikeicia, aisku jam darbe dabar daug streso, reikia suprasti. Bet kazkaip liuuuudna labai, dar ka grubiau pasako, tai apsipilu asaromis, na jos taip lengvai rieda. O dar musu vyresnelis irgi auginasi paskutinius dantis, tai nesusisneku nei dienomis, nei naktimis su juo, kantrybes nebeturiu, tai ir uzrekiu, kas man labai retai budinga, tai jauciuosiu labai prasta mama. Na bet tikiuosi viskas praeis. O dar savaitgali pas anyta teks vaziuoti, naujienas gal pagaliau jai pranesime paskutinei, nes nesiteike pas mus atvaziuoti, nu bet kaip nenoriu, jau net sakiau vyrui, kad nevaziuosiu, nei kas manes ten laukia ir nori matyti, nei as ten pati noriu. Visi laimingesni bus jei nevaziuosiu.

O siaip tai, visokiu skausmeliu ir pas mane, tai pilva, tai strenas, tai tarpkoji, ypatingai skauda, kai nusikosciu ar nusiciaudau staigiau, tai taip sudiegia, kad net saldu pasidaro. o vitaminus as vis pamirstu isgerti, o kai prisimenu, tai ar buna nelabai gera, ar siaip jau nebeturiu jegu pasiimti tu vitaminu. ech kazkaip liudna liudna, na bet gal cia tik tokios nuotaikos del dvigubo hormonu svyravimo.
Papildyta:
QUOTE(myliuku @ 2014 10 23, 14:20)
Sveikos mergaites  4u.gif  as tai niekur nedingus, viska skaitau, visoms sveikateles linkiu ir ramiu nakteliu,  bet kol kas neturejau naujienu, tai tyliai ramiai, o va snd buvau TA ir prisiduodu  smile.gif
Kaklelio nebera visai  blink.gif apatinio maziaus galva jau ten isiremus kaip turi but, bet kaklelis dar neatsidares...tai sake jei prasidetu gimdymas, lekt i priimamaji...klausiau kiek ilgai dar guliu tiketis isguket, tai sake jei saziningai lovoj dar savaite ar dvi gali ir pavykt, o jei  vaiksciosiu ir tampysiuosi ir siaip sedesiu, tai ir kita savaite gali prasidet..zodziu guliu  ax.gif
Broliukai dar paauge, vienas jau beveik 2500 g, kitas 2400 g  wub.gif  Del paklaidos domejaus, kiek tiketina, kad svoris skirsis nuo echo metu nustatyto, tai sake +- 200-300g gali skirtis...tai man dar reikia savaiteles dvi pratempt, kad ju svoris echo butu apie 2700-2800, o jei gims mazesni, tai 2500 irgi jau neblogai  blush2.gif
Vel padare tepineli, nes vel skundziaus isskyrom, kurios taip nervina, kad baisu, spalvu ivairiausiu, konsistencijos irgi  doh.gif  bet tepinelis idealus...
Kraujas irgi geras, hemoglobinas virs 120  thumbup.gif kepenu fermentai pakile, bet nezymiai visai, matyt veikia vanduo ir dieta neriebaus maisto  lotuliukas.gif net lasines sikart nestate  smile.gif
Kitas susitikimas kita savaite, jei viskas ok  4u.gif
Zodziu as kaip vista ant kiausinio, bet kada gali but JAU...o taip noriu dar bent savaitele, bent dvi pratempt  blush2.gif  4u.gif
Grazios dienos!

Pas mane kai nebeliko kaklelio, po apziuros, ta pati vakara prasidejo gimdymas. Bet aisku, mes pasiskatinom, nes jau norejosi pagimdyt. O tu pabuk pabuk dar, palaikyk visciukus savo smile.gif na bet jei ka, jie jau dideli, viskas bus gerai smile.gif Laikomes smile.gif
Atsakyti
sveikos nestuke.gif

as jau perlipau 23 sav, na ka, skaiciuoju toliau... ax.gif

QUOTE(Yggdrasil @ 2014 10 20, 11:18)
as naktim bludinu verysad.gif  Per para  3-4 val gaunasi miego ...daugiau neiseina doh.gif 

pabandyk diena prigulti, gal nusnustum.
As irgi atsimenu ta bludijima pries gimdyma, visai nesimiegojo. Paskui labai miego truks, is ligonines su lelium grizau (ten nesugebejau naktim isvis uzmigti normaliai), tai tokia busena, kad su marsieciais kalbetis galeciau biggrin.gif

QUOTE(myliuku @ 2014 10 23, 16:20)

Broliukai dar paauge, vienas jau beveik 2500 g, kitas 2400 g  wub.gif  Del paklaidos domejaus, kiek tiketina, kad svoris skirsis nuo echo metu nustatyto, tai sake +- 200-300g gali skirtis...

Paklaida tikrai gali buti, man dare diena pries gimdyma, kai jau gulejau ligonineje ir paklaida buvo 500 g, t.y. vaikas gime didesnis, nei mate smile.gif

Dabar apie hemoglobina. Nera tragiskas, bet jau sumazejes- 107. Ka valgyt? Israse ir tableciu. Bandau rasytis dienai po koki produkta pavartoti- jautiena, grikiai, spinatai, granatas. Kas dar? 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, priimkite ir mane i savo gretas ax.gif
Vis paskaitineju temele, bet dar nedrisau rasyti smile.gif o vakar buvau pas gydytoja, tai isgirdom sirdele, tad jau siek tiek ramiau ir galiu jungtis i sia tema. man dar tik pati pradzia, t.y. 7 savaites. tad kol kas viskas nauja ir daug klausimu.
Man israse gerti magnio milteliu su vandeniu, bandziau ir su sultimis gerti, bet labai jau baisus skonis. Turiu patirties geriant kitus vaistus, skiestus su vandeniu, tai feee. Tad noriu paklausti, gal jums skire kokias tabletes vietoj tu milteliu?
ir dar vienas klausimelis smile.gif nuo kada pradejo jus pykinti? nes manes dar nepykina. na buvo uzeje pora kartu, bet tai nemanau, kad tas tikras pykinimas smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Blondiaa: 24 spalio 2014 - 12:25
QUOTE(Blondiaa @ 2014 10 24, 13:23)
Sveikos, priimkite ir mane i savo gretas ax.gif
Vis paskaitineju temele, bet dar nedrisau rasyti smile.gif o vakar buvau pas gydytoja, tai isgirdom sirdele, tad jau siek tiek ramiau ir galiu jungtis i sia tema. man dar tik pati pradzia, t.y. 7 savaites. tad kol kas viskas nauja ir daug klausimu.
Man israse gerti magnio milteliu su vandeniu, bandziau ir su sultimis gerti, bet labai jau baisus skonis. Turiu patirties geriant kitus vaistus, skiestus su vandeniu, tai feee. Tad noriu paklausti, gal jums skire kokias tabletes vietoj tu milteliu?
ir dar vienas klausimelis smile.gif nuo kada pradejo jus pykinti? nes manes dar nepykina. na buvo uzeje pora kartu, bet tai nemanau, kad tas tikras pykinimas smile.gif

Sveikute ir sveikinu su stebuklu thumbup.gif wub.gif Ziurint koki magni miltukais tu vartoji.Man irgi nelabai skanus Magnesium Diasporal,tai viena mamyte rekomendavo MAGNTRANS.Beveik kaip limonadas gaunasi,tikrai skanesnis uz diasporali.
O pykinti zinok gali pradeti ir truputi veliau,arba gali buti is tu laiminguju kurias visai nepykina. Man is pradziu budavo sleikstulys,o paskui jau pykinimas,tiksliai kada neprisimenu bet jau buvo tikrai 8 savaites kai prasidejo pykinimas.
Dabar glostyk ir dziaukis savo stebukleliu,juk tai nereali ir ypatinga busena wub.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif man irgi šiandien šventė - 13 savaičių lygiai blush2.gif
QUOTE(Mika... @ 2014 10 24, 10:57)
Dabar apie hemoglobina. Nera tragiskas, bet jau sumazejes- 107. Ka valgyt? Israse ir tableciu. Bandau rasytis dienai po koki produkta pavartoti- jautiena, grikiai, spinatai, granatas. Kas dar?  4u.gif

nu kad geriausia grikiai, granatai biggrin.gif

QUOTE(Blondiaa @ 2014 10 24, 13:23)

sveika prisijungus 4u.gif
o kodėl turėtų pykinti lotuliukas.gif manes nepykino visai ir džiaugiuosi mirksiukas.gif gal mamos paklausk, kaip jai buvo - tikėtina, kad bus panašiai. pvz., man viskas kol kas panašiai... išskyrus patį pastojimą... verysad.gif
o Tu po ko pastojai? IUI/IVF?
Atsakyti
mano istorija man pacia labai stebuklinga. zodziu, pradejau bedu ieskoti seniai. man pirmine amenoreja, tai yra be vaistu nera savaiminiu menesiniu. pries 3 metus gal dare ivairius tyrimus, gimdos nuotrauka, laparaskopijos metu salino saaugas. po operacijos gydytoja sako, eik i vaiku namus, nes nera tau galimybiu ir t.t. ir t.t. pries metus nuvaziavom i ryga nusipirkom vaistus, bet laukė manes dar viena operacija, tada pertrauka po jos, ir tik si pavasari pradejom gydymą. man jau buvo stebuklas kad auga foliai biggrin.gif , bet pirma karta neuzkibo, antra karta visai niekas neuzauga, tada 2 men pertrauka ir stai 3 karta pasiseke. naturaliai. tad man tai tikrai stebuklu stebuklas. kai man savi gydytojai sake, kad nebesvajociau ir nesitikeciau. tai vat, pasirodo stebuklu buna.
Joo geriu diasporal, reikes pasidometi apie kita.
mamos dar negaliu klausti, nes dar nepranesiau geru naujienu. bandysim laukti kaledu ir pranesti per kaledas, nors labai noriu pranesti, bet vyras sako - padarom tikra kaledu stebukla.
Atsakyti
QUOTE(Blondiaa @ 2014 10 24, 15:05)
mano istorija man pacia labai stebuklinga. zodziu, pradejau bedu ieskoti seniai. man pirmine amenoreja, tai yra be vaistu nera savaiminiu menesiniu. ..... kai man savi gydytojai sake, kad nebesvajociau ir nesitikeciau. tai vat, pasirodo stebuklu buna.
mamos dar negaliu klausti, nes dar nepranesiau geru naujienu. bandysim laukti kaledu ir pranesti per kaledas, nors labai noriu pranesti, bet vyras sako - padarom tikra kaledu stebukla.

o nuo ko ta amenorėja? jau daug metų? AMH aukštas? na, tai mes panašios - aš irgi nurašyta Lietuvoj buvau, siūlė donorines, o turkai padarė stebuklą ir ne vieną panašu ax.gif

na, tai per Kalėdas išsiklausinėsi lotuliukas.gif nors baisiai daug laukti iki jų doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tino @ 2014 10 24, 13:14)
o nuo ko ta amenorėja? jau daug  metų? AMH aukštas? na, tai mes panašios - aš irgi nurašyta Lietuvoj buvau, siūlė donorines, o turkai padarė stebuklą ir ne vieną panašu  ax.gif

na, tai per Kalėdas išsiklausinėsi  lotuliukas.gif nors baisiai daug laukti iki jų  doh.gif  biggrin.gif

Amenoreja, nes kazkas neuzaugo, o ir smegenys kazko negamina smile.gif ji man nuo paauglystes, t.y. visa gyvenima. kaip ir rasiau - nera buve menesiniu be vaistu, niekada.

Tikrai kaledos dar taip toli..
Atsakyti
Nepykit,kad ikisau savo nosi,bet labai noriu pasveikint ,Afrodite69, su mazuoju pilvelio gyventoju... nestuke.gif wub.gif

Blondiaa,manes visa nestuma nepykino biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uogiuke: 24 spalio 2014 - 22:36