QUOTE(Afrodite69 @ 2014 10 23, 13:47)
Sveikutes
Pumpule su judesiukais tave

As irgi jauciu pabraukimus,paplazdenimus karts nuo karto, buvo nurimes cia kuri laika tai jau prisigalvojau visko

o va paskutines dvi dienas,vakarais duoda zinot kad yra

nerealus jausmas ir kaip laukiu to stipresnio BUM
O kaip tu siaip jauties? Man tai labai skauda pilvo apacia,vakar jau maniau kad i ligonine vyksiu,bet gulejau visa diena ir praejo.Ir geroj vietoj atrodo pamaudzia,o kirksni taip sutrauke yra,toks eina nepatogumas kad einu kaip isprievartauta

Pradejau gerti kalcio tabletukes tai siandien jau bandau judet.
Kada eini i susitikima su maziuku?
Ai dabar kazkoks juodas periodas pas mane, bet jauciu del to, kad vis del to nustojau maitinti, nebesigamina laimes hormonai, tai ir visa depresuota vaikstau, taip verkti norisi. Vyrui skindziuosi, kad demesio mazai rodo, ne tik man, bet ir pilvinuko gyventojui, isklauso manes, lyg ir supranta, bet niekas nesikeicia, aisku jam darbe dabar daug streso, reikia suprasti. Bet kazkaip liuuuudna labai, dar ka grubiau pasako, tai apsipilu asaromis, na jos taip lengvai rieda. O dar musu vyresnelis irgi auginasi paskutinius dantis, tai nesusisneku nei dienomis, nei naktimis su juo, kantrybes nebeturiu, tai ir uzrekiu, kas man labai retai budinga, tai jauciuosiu labai prasta mama. Na bet tikiuosi viskas praeis. O dar savaitgali pas anyta teks vaziuoti, naujienas gal pagaliau jai pranesime paskutinei, nes nesiteike pas mus atvaziuoti, nu bet kaip nenoriu, jau net sakiau vyrui, kad nevaziuosiu, nei kas manes ten laukia ir nori matyti, nei as ten pati noriu. Visi laimingesni bus jei nevaziuosiu.
O siaip tai, visokiu skausmeliu ir pas mane, tai pilva, tai strenas, tai tarpkoji, ypatingai skauda, kai nusikosciu ar nusiciaudau staigiau, tai taip sudiegia, kad net saldu pasidaro. o vitaminus as vis pamirstu isgerti, o kai prisimenu, tai ar buna nelabai gera, ar siaip jau nebeturiu jegu pasiimti tu vitaminu. ech kazkaip liudna liudna, na bet gal cia tik tokios nuotaikos del dvigubo hormonu svyravimo.
Papildyta:
QUOTE(myliuku @ 2014 10 23, 14:20)
Sveikos mergaites

as tai niekur nedingus, viska skaitau, visoms sveikateles linkiu ir ramiu nakteliu, bet kol kas neturejau naujienu, tai tyliai ramiai, o va snd buvau TA ir prisiduodu
Kaklelio nebera visai

apatinio maziaus galva jau ten isiremus kaip turi but, bet kaklelis dar neatsidares...tai sake jei prasidetu gimdymas, lekt i priimamaji...klausiau kiek ilgai dar guliu tiketis isguket, tai sake jei saziningai lovoj dar savaite ar dvi gali ir pavykt, o jei vaiksciosiu ir tampysiuosi ir siaip sedesiu, tai ir kita savaite gali prasidet..zodziu guliu
Broliukai dar paauge, vienas jau beveik 2500 g, kitas 2400 g

Del paklaidos domejaus, kiek tiketina, kad svoris skirsis nuo echo metu nustatyto, tai sake +- 200-300g gali skirtis...tai man dar reikia savaiteles dvi pratempt, kad ju svoris echo butu apie 2700-2800, o jei gims mazesni, tai 2500 irgi jau neblogai
Vel padare tepineli, nes vel skundziaus
isskyrom, kurios taip nervina, kad baisu, spalvu ivairiausiu, konsistencijos irgi 
bet tepinelis idealus...
Kraujas irgi geras, hemoglobinas virs 120

kepenu fermentai pakile, bet nezymiai visai, matyt veikia vanduo ir dieta neriebaus maisto

net lasines sikart nestate
Kitas susitikimas kita savaite, jei viskas ok

Zodziu as kaip vista ant kiausinio, bet kada gali but JAU...o taip noriu dar bent savaitele, bent dvi pratempt
Grazios dienos!
Pas mane kai nebeliko kaklelio, po apziuros, ta pati vakara prasidejo gimdymas. Bet aisku, mes pasiskatinom, nes jau norejosi pagimdyt. O tu pabuk pabuk dar, palaikyk visciukus savo

na bet jei ka, jie jau dideli, viskas bus gerai

Laikomes