Įkraunama...
Įkraunama...

Auginam pilvukus ;)

QUOTE(Pumpule @ 2014 11 12, 23:11)
Persiusiu tau slaptazodzius, galesi pasirodyti. Man ir reikia pilvuka nusigotografuot, ir idet, nes jau sis bei tas matosi.

As tai apturejau baimes vakar, vaziavau i ligonine apziurai, puse diebos maude pilvuka, gana smarkiai, protarpiais, kaip vos ne saremiukai, tai labai neramu pasidare. Bet nuvaziavus paziurejo, kaklas ilgas, neturejo prie ko prikibti, speja kad gimda skausminga, o kai mazius sujuda ir pataiko i ja ir gaunasi tokie uzeinantys skausmeliai. Na siandien tikrai ramiau ir nebemaudzia.

Afrodite, kaip tau pas genetika sekesi? Zinau is kitos temutes kad su nerimeliu grizote? Bet ka gydytojas sako? Ar skaitei forumuose? Daznai pasitaiko? Mano sunelis tai irgi turi uzesiukus-skylutes sirduteje nuo gimimo, bet tikimasi kad isaugs. Vyro pusbrolio vaikas irgi turi, ir baisesnius, galvojo apie operacijas, bet isaugo, gal ten viskas gerai? Paaugs mazytis ir bus viskas super!

Sveikutes 4u.gif
Vakar trumpai brukstelejau bet buvau juodai isvargusi,o jau kaip dubens kaulai skaudejo-tai buvo kazkas toookio doh.gif sunkiai jau pernesu ilgesnes keliones verysad.gif
Buvau vakar pas Cesnaviciene.Konkreti gydytoja,mano vyrui ji patiko kad atsako tiesiai sviesiai ir konkreciai be jokiu isvedziojamu,kaip jis sake matos kad profesionali.
Taigi,vos tik pridejus echo davikli ji suktelejo "o,pimpaliukas; tai laukiat berniuko". Net susijuokiau,sakau aha laukiam sunelio.Zodziu,musu mazylis be skrupulu parode iskart ka turi lotuliukas.gif Siaip viskas atitinka laika,viskas yra,sveriam nedaug 324 gr. Pagal echo man 20sav ir 3 dienos,o pagal isodinimus turejo buti 20sav ir 1 d.
Tik va ji vienu metu kelis kart klausesi ten sirdeles darbo ir kazka apie voztuva kalbejo.Paskui pasake kad jau 20 sav ir visa sirdeles struktura gera,viskas gerai -sakau o tai klauset sakau manot kad kazkas blogai su voztuvu,ji sako ne nes visa kita idealiai gerai.Zodziu ji net nepazymejo echo lape tam,o as isejau su tokiu pasetu nerimeliu. Genetikas irgi ramino,sake kad viskas idealiai gerai ir tiek pirmas echo,tiek sis labai geri kad tiesiog sirdute mazute ir gal kas siaip pasirode gydytojai.Aisku sako jei jau labai neramu tai kreipkites pas ten kazkokia kardiologe Vilniuje.
Su vyru dar siandien pakalbejome,kad stebesime sirdutes tiesiog veikla.Nes mano ginius turi licenzija irgi daryti echo genetinius,tikrai nera kvailas-tai sakem stebesim ir jei kils nors koks itarimas tada leksim jau,o ir maziukas bus didesnis tai gal konkreciau kazka zinosim.
Aisku meldziuos kad viskas gerai ir kaip ir vyras sako,kad greiciausiai viskas gerai nes jei net gydytoja neirase kad kazka tokio girdejo. Tai tiek.
INGBRI,idealus tavo berniukas.Labai dziugu girdeti ir tikiuos kad ir musu bus toks ramuolis.Nes man visi aplink nuteikineja kad pasirusti nerimo ir nemigo dienoms,nes berniukas daugiau zymiai verkia,buna neramus,dazniausiai jiems pilvukus puciai ir t.t. Bet aisku svarbiausia mums mamytems,kad tik butu sveikutis musu vaikelis wub.gif
Pumpule,oho kokie nemalonus nuotykiai tau vakar buvo.Aciu Dievui viskas gerai 4u.gif Jo dabr mums labai suglaudus kojas reikia vaikscioti nors jau isnesioti dar kokias 14-16 sav. Sveikateles 4u.gif
Atsakyti
Beje,ikeliau pagaliau ir as siandien savo pilvuziko foto nestuke.gif 4u.gif
Atsakyti
Nu cia tu ir prigazdinai, jau galvojau kad kazkas tikrai rimciau. Beje musu sirdele irgi labai rimtai ir ilgai ziurejo, vienu metu issigandau.. Bet sake viskas gerai. Pasikliauk gydytojais, jie negali tau meluoti, jei kazka butu mate tikrai butu pasake, cia tik musu paranojos. Bet aisku suprantu labai, cia kaip man su tuo ale atsilikimu savaite vaiko augimo, gydytoja sako, kad viskas ciki, bet mums neramu... Na toks jau tas nestumo periodas. Kaip karlsonas pasakytu: ramybes, ramybes ir tiktai ramybes.
Atsakyti
QUOTE(Afrodite69 @ 2014 11 13, 13:30)
Tik va ji vienu metu kelis kart klausesi ten sirdeles darbo ir kazka apie voztuva kalbejo.Paskui pasake kad jau 20 sav ir visa sirdeles struktura gera,viskas gerai -sakau o tai klauset sakau manot kad kazkas blogai su voztuvu,ji sako ne nes visa kita idealiai gerai.Zodziu ji net nepazymejo echo lape tam,o as isejau su tokiu pasetu nerimeliu.

nera ko nerimauti, stebes ir tiek, juk mazius dar augs ir keisis per kitus echo 4u.gif
As su pirmuoju vaiku lankiausi pas kardiologa stebejimui, nes gimus pamate skylute. Duoda isaugimui gal 3 metus ir isaugom gal iki 1,5 metuku. Tokiems maziems jokiu operaciju nesiulo, jeigu viskas veikia gerai, tik stebejimas ir tiek. 4u.gif

O ta genetiko konsultacija tai jo unsure.gif As irgi su neirmu i gydytoja ziurejau, sako ka ar ne, o ji, pasirodo, tiesiog susikaupusi apziurineja vaika biggrin.gif Ech tos nestukes, tyli blogai, sneka per daug vel blogai smile.gif As buvau pas Krasovskaja, irgi tik geriausi atsiliepimai.

visoms 4u.gif
Atsakyti
Sweikos ,kaip sekasi auginti pilvukus,aš truputį sutrikus,buvau snd apžiūrai snd37.2saw man auga getai pagal echo 3kg431g atitinkamai dg 38saw ir 2d,tad stebi mane dažniau,buvo gimė nemaloni tyli,ilgai žiūrėjo matawo,ir pasakė kad mažai vandenų,sakau ar čia blogai NK dg nesakė sekmadienį wel apžiūrai,kaip pergywenu negaliu.. sad.gif
Atsakyti
QUOTE(kyka666 @ 2014 11 13, 17:28)
Sweikos ,kaip sekasi auginti pilvukus,aš truputį sutrikus,buvau snd apžiūrai snd37.2saw man auga getai pagal echo 3kg431g atitinkamai dg 38saw ir 2d,tad stebi mane dažniau,buvo gimė nemaloni tyli,ilgai žiūrėjo matawo,ir pasakė kad mažai vandenų,sakau ar čia blogai NK dg nesakė sekmadienį wel apžiūrai,kaip pergywenu negaliu.. sad.gif

Sveikute,
As skaitau ir galvoju dabar juk kodel tave taip isgazdino.Kiek suprantu ir pati skaiciau tai jei per mazai vandenu imasi priemoniu,lasina lasines ir t.t.O tau jau laiko daug,juk mediciniskai vaikutis subrendes buna 38 sav. plius tavo maziukas labai gero svorio,plauciuku brandinti nebereikia-tai manau tikrai gal veltui tik tau gine inese nerimo.
As nieko aisku apie tai nesuprantu blush2.gif butinai pranesk kaip seksis ir spaudziam kumsciukus kad viskas butu gerai ir tau ir mazam stebukleliui wub.gif
Ir aisku kiek imanoma ramybes. 4u.gif
Atsakyti
Prisiduodu  Ruosiaus namo ,deja )) 10 ryte prasidejo saremiai. 10.30 atsidarymas 6  12 .00 gime Ignas 3480 g 51 cm Gimdymas super turbo naturalis ) Net vandenys tik pries stangas nubego su paskutiniu saremiu Jau gulim vipe .Viskas puiku , kaifuojam 

Nieko neskaiciau , bet visoms sekmes   
Atsakyti
QUOTE(Yggdrasil @ 2014 11 14, 17:50)
Prisiduodu  Ruosiaus namo ,deja )) 10 ryte prasidejo saremiai. 10.30 atsidarymas 6  12 .00 gime Ignas 3480 g 51 cm Gimdymas super turbo naturalis ) Net vandenys tik pries stangas nubego su paskutiniu saremiu Jau gulim vipe .Viskas puiku , kaifuojam 

Wou clap.gif clap.gif clap.gif Sveikinimai jums ir mamyte saunuole,kaip greit pagimde suneli wub.gif O maziukas nei per mazas nei per didelis-idealu tiesiog wub.gif Sveikatytes tau ir maziukui daug daug,pienuko,graziu akimirku ir poilsio 4u.gif 4u.gif 4u.gif Vardas labai grazus wub.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Afrodite69 @ 2014 11 13, 19:57)
Sveikute,
As skaitau ir galvoju dabar juk kodel tave taip isgazdino.Kiek suprantu ir pati skaiciau tai jei per mazai vandenu imasi priemoniu,lasina lasines ir t.t.O tau jau laiko daug,juk mediciniskai vaikutis subrendes buna 38 sav. plius tavo maziukas labai gero svorio,plauciuku brandinti nebereikia-tai manau tikrai gal veltui tik tau gine inese nerimo.
As nieko aisku apie tai nesuprantu blush2.gif butinai pranesk kaip seksis ir spaudziam kumsciukus kad viskas butu gerai ir tau ir mazam stebukleliui wub.gif
Ir aisku kiek imanoma ramybes. 4u.gif

Sveikinimai mamytei 4u.gif kaip daina jau supuoji sawo grazuoliuka smile.gif o aš wakar neistwerus įtampos nuwariau y priimamajy ir papasakoja,kad buwau apžiūroje ir mane prigazdino sakau Žiūrėkit dar karta ir aiskinkit nrm kas kaip čia,apsiwerkiau aišku...tj priėmė tikrino toniukus leliuko,sake super jai ten patinka pas mane buti smile.gif padare echo ,daktariukas budintis buvo superinis,LB švelnus viska paaiškino,sako vandenuko nėra per daug bet leliui užtektinai,sako ji bus kzk nedaziurejus,sake yra didele ir jau pilnai subrendus ateities y su pasauly,sako būt geriau iki termino pagimdyti nes bus dar didesne smile.gif bus man sunku gimdyti,sako judesio man dg,ant kamuolio pasportuot,vaikščioti,ir dg myliuku su vyru smile.gif sakau tie judesiai jos tokie keisti ysirezimai,tempimai,sako vietos jai mažai ir yra weiduku y vidų nusisukus ir nejauciu jos bumsu nes viduj daužo viduriukus man, smile.gif,juokas juokais db supratau kodėl aš taip dažnai y wc viduriukus paleidžia smile.gif nuramino mane jis LB,sakau tos kitos gines visiškai y viska pro pirštus žiuri,lyg butu mums taip lengwa čia pastoti,ji net nežiūrėjo mano med korteles ,o sis susipažino kad čia buvo atlikta ivf,ir pilnai suprato kaip tai swarbu,tad sake stebėti judesiukus jei kas kels nerimo gryst wel ,
Atsakyti
QUOTE(Yggdrasil @ 2014 11 14, 16:50)

Sveikinimai didziausi!! Kaip greitai, wow!! Nerealu!! Kaifuokit ir toliau taip!! Tai mazius pats apsisuko? Ar as kazka praleidau?
Na nerealu, labai dziaugiames!!

QUOTE(kyka666 @ 2014 11 14, 19:05)
Sveikinimai mamytei  4u.gif kaip daina jau supuoji sawo grazuoliuka smile.gif o aš wakar neistwerus įtampos nuwariau y priimamajy ir papasakoja,kad buwau apžiūroje ir mane prigazdino  sakau Žiūrėkit dar karta ir aiskinkit nrm kas kaip čia,apsiwerkiau aišku...tj priėmė tikrino toniukus leliuko,sake super jai ten patinka pas mane buti smile.gif padare echo ,daktariukas budintis buvo superinis,LB švelnus viska paaiškino,sako vandenuko nėra per daug bet leliui užtektinai,sako ji bus kzk nedaziurejus,sake yra didele ir jau pilnai subrendus ateities y su pasauly,sako būt geriau iki termino pagimdyti nes bus dar didesne smile.gif bus man sunku gimdyti,sako judesio man dg,ant kamuolio pasportuot,vaikščioti,ir dg myliuku su vyru smile.gif sakau tie judesiai jos tokie keisti ysirezimai,tempimai,sako vietos jai mažai ir yra weiduku y vidų nusisukus ir nejauciu jos bumsu nes viduj daužo viduriukus man, smile.gif,juokas juokais db supratau kodėl aš taip dažnai y wc viduriukus paleidžia smile.gif nuramino mane jis LB,sakau tos kitos gines visiškai y viska pro pirštus žiuri,lyg butu mums taip lengwa čia pastoti,ji net nežiūrėjo mano med korteles ,o sis susipažino kad čia buvo atlikta ivf,ir pilnai suprato kaip tai swarbu,tad sake stebėti judesiukus jei kas kels nerimo gryst wel ,

Labai smagu, kad nuramino. Dar pagerk avieciu lapu arbatos, ir jo daug myliuku smile.gif mums tikrai pagreitino reikalus!! Dziaugiuos, kad dukrytei viskas gerai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Yggdrasil @ 2014 11 14, 17:50)

Sveikinimai Yggdrasil, saunuole Tu ir sunelis saunuolis, kad taip greit islindo ir palengvino mamytei darbeli thumbup.gif 4u.gif 4u.gif Aukit sveikuciai ir diduciai! Ramiu nakteliu! Kai galesi, papasakok kaip kas kur issamiau ax.gif viskas labai idomu, neuzilgo ir manes laukia....
Sekmes!!!!

O mergaites skaiciau pasiilgo manes, labai miela wub.gif 4u.gif Aciu uz rupesti! Kaip Tino ir sake, dar esu trys viename biggrin.gif Ana savaite turejau nemaloniu stresiniu situaciju, bet tfu tfu tfu viskas gerai 4u.gif
Vkr buvau pas savo gydytoja, tai maziukai jau po 2800 g sveria mazdaug, mano kaklelis issilygines ir prasiveres, tai kaip ir belekada gali prasidet, o gali reikt ir skatint g.gif zodziu baigesi gulimas rezimas, ir taip sake super isgulejau, o dbr reik pajudet, pakrutet, kad veikla prasidetu 4u.gif O judet oj kaip sunku, as kaip meskute, pilvuka tempia baisingai, paruosiamieji uzpuola daznokai, laselines lasina del tos cholestazes kas savaite, jau taip noreciau greiciau vaikucius laikyt rankose...bet noriu ir, kad naturaliai prasidetu, arba bent jau padaryti viska,kad taip butu, o jau kaip bus, nesuplanuosi 4u.gif Jiems ten pilvely matyt labai smagu wub.gif
Kas is Vilnieciu kur planuoja gimdyt? ar gimde? Niekaip neapsisprendziam ar AK ar Santariskes....
Linkejimai visoms!!!
Atsakyti
As gimdziau Ak, tai man visai viskas gerai buvo. Tik tada buvo dar neatsidarousios santariskes, o raudonasis kryzius beveik uzsidares, tai daug gimdyviu buvo. Dabar kai buvau del skausmeliu nuvaziavus, tai kaip ramu ten.. Suzavejo ta ramuma, kiek girdejau santariskese daug gimdyviu.. Dar pati neapsisprendziau, bet turbut rinksiuos AK.
Atsakyti