QUOTE(Pumpule @ 2014 11 12, 23:11)
Persiusiu tau slaptazodzius, galesi pasirodyti. Man ir reikia pilvuka nusigotografuot, ir idet, nes jau sis bei tas matosi.
As tai apturejau baimes vakar, vaziavau i ligonine apziurai, puse diebos maude pilvuka, gana smarkiai, protarpiais, kaip vos ne saremiukai, tai labai neramu pasidare. Bet nuvaziavus paziurejo, kaklas ilgas, neturejo prie ko prikibti, speja kad gimda skausminga, o kai mazius sujuda ir pataiko i ja ir gaunasi tokie uzeinantys skausmeliai. Na siandien tikrai ramiau ir nebemaudzia.
Afrodite, kaip tau pas genetika sekesi? Zinau is kitos temutes kad su nerimeliu grizote? Bet ka gydytojas sako? Ar skaitei forumuose? Daznai pasitaiko? Mano sunelis tai irgi turi uzesiukus-skylutes sirduteje nuo gimimo, bet tikimasi kad isaugs. Vyro pusbrolio vaikas irgi turi, ir baisesnius, galvojo apie operacijas, bet isaugo, gal ten viskas gerai? Paaugs mazytis ir bus viskas super!
As tai apturejau baimes vakar, vaziavau i ligonine apziurai, puse diebos maude pilvuka, gana smarkiai, protarpiais, kaip vos ne saremiukai, tai labai neramu pasidare. Bet nuvaziavus paziurejo, kaklas ilgas, neturejo prie ko prikibti, speja kad gimda skausminga, o kai mazius sujuda ir pataiko i ja ir gaunasi tokie uzeinantys skausmeliai. Na siandien tikrai ramiau ir nebemaudzia.
Afrodite, kaip tau pas genetika sekesi? Zinau is kitos temutes kad su nerimeliu grizote? Bet ka gydytojas sako? Ar skaitei forumuose? Daznai pasitaiko? Mano sunelis tai irgi turi uzesiukus-skylutes sirduteje nuo gimimo, bet tikimasi kad isaugs. Vyro pusbrolio vaikas irgi turi, ir baisesnius, galvojo apie operacijas, bet isaugo, gal ten viskas gerai? Paaugs mazytis ir bus viskas super!
Sveikutes

Vakar trumpai brukstelejau bet buvau juodai isvargusi,o jau kaip dubens kaulai skaudejo-tai buvo kazkas toookio

Buvau vakar pas Cesnaviciene.Konkreti gydytoja,mano vyrui ji patiko kad atsako tiesiai sviesiai ir konkreciai be jokiu isvedziojamu,kaip jis sake matos kad profesionali.
Taigi,vos tik pridejus echo davikli ji suktelejo "o,pimpaliukas; tai laukiat berniuko". Net susijuokiau,sakau aha laukiam sunelio.Zodziu,musu mazylis be skrupulu parode iskart ka turi

Tik va ji vienu metu kelis kart klausesi ten sirdeles darbo ir kazka apie voztuva kalbejo.Paskui pasake kad jau 20 sav ir visa sirdeles struktura gera,viskas gerai -sakau o tai klauset sakau manot kad kazkas blogai su voztuvu,ji sako ne nes visa kita idealiai gerai.Zodziu ji net nepazymejo echo lape tam,o as isejau su tokiu pasetu nerimeliu. Genetikas irgi ramino,sake kad viskas idealiai gerai ir tiek pirmas echo,tiek sis labai geri kad tiesiog sirdute mazute ir gal kas siaip pasirode gydytojai.Aisku sako jei jau labai neramu tai kreipkites pas ten kazkokia kardiologe Vilniuje.
Su vyru dar siandien pakalbejome,kad stebesime sirdutes tiesiog veikla.Nes mano ginius turi licenzija irgi daryti echo genetinius,tikrai nera kvailas-tai sakem stebesim ir jei kils nors koks itarimas tada leksim jau,o ir maziukas bus didesnis tai gal konkreciau kazka zinosim.
Aisku meldziuos kad viskas gerai ir kaip ir vyras sako,kad greiciausiai viskas gerai nes jei net gydytoja neirase kad kazka tokio girdejo. Tai tiek.
INGBRI,idealus tavo berniukas.Labai dziugu girdeti ir tikiuos kad ir musu bus toks ramuolis.Nes man visi aplink nuteikineja kad pasirusti nerimo ir nemigo dienoms,nes berniukas daugiau zymiai verkia,buna neramus,dazniausiai jiems pilvukus puciai ir t.t. Bet aisku svarbiausia mums mamytems,kad tik butu sveikutis musu vaikelis

Pumpule,oho kokie nemalonus nuotykiai tau vakar buvo.Aciu Dievui viskas gerai