Sveikutes
Kaip laikosi musu
Mika ir Ygdradsil bei Myliuku?
Kaip faina kad skyrelis musu vis pildosi naujomis naremis

O man siandien tokia puiki nuotaika,sniegelis ir atrodo jau Kaledu dvasia kvepia

Kazkaip labai laukiu siu Kaledu
Pumpule,uh uzjauciu tave mergyt.Nenuskilo mums abiems,bet nieko mes atlaikysim ir viskas bus ok. As siandien vykstu i Vilniu ir busim pas vyro seseri, zinau kad jausis itampa,man kazkaip va tas slegia nes paskutiniu metu esu jautri ir bijau kad pratruksiu

Jau kiek laiko ne karto nepasidomejo nei kaip as jauciuos,nei kaip maziukas-vyras sako kad sesuo jo klausineja, bet man niekada nepasuka kad paklausti...o kai ji laukesi as paklausdavau nors stengiausi nebut ikyri ypac paskutinemis dienomis kai nervuoja tas klausimas ar dar negimdai?tai ir vyrui sakydavau kad neklausinek,geriau siaip apie ka pakalbek bet nepulk klaust ko negimdai ir pan. Gaila aisku kai nera palaikymo is tos puses is kurios tikrai tikejais.Gal del to taip ir skaudu.
O va kas mane nustebino per si nestuma,tai brolio zmona.Mes kazkur 7 metus beveik nebendravome-abi su savais skaudulias buvom

O dabar per savaite kelis kartus susirasome,visada pasidomi kaip man sekasi, gal ka nupirkt ir pan. Man tai prilygsta stebuklui ir labai tuo dziaugiuos,nes noriu bendrauti su broliu,jo zmona ir jo nuostabia dukrele.
Atisiuk,zinok as vakar pajauciau kad mano mazius zagsi-pirma kart

Nerealus jausmas.Netrukus ir tu pajausi
Na ka mergaites grazaus jums penktadienio ri savaitgalio.As neprisijungsiu nes visa savaitgali busiu Vilniuje,tikiuos nusipirksim viska ka planuojam maziukui.
O jums smagaus,silto ir jaukaus savaitgalio
P.S.Arteja sios temutes pabaiga,manau reiktu gal susirasyti kada kam gimdyt kad kitoj temutej jau butu sarasiukas ir neatrodytu toks skurdus

ka manote?