Įkraunama...
Įkraunama...

Auginam pilvukus ;)

QUOTE(Pumpule @ 2014 11 21, 11:57)
Bus tikrai gerai, matuojama raukslyte iki 14 avaiciu, o Prisca 1 jei darysi iki 13 savaiciu ir 6 dienu. Taigi viskas ciki smile.gif tik jad laukti bus ilgeliau smile.gif

Ačiū 4u.gif 4u.gif

Gražaus visoms penktadienio ir ateinančio savaitgalio wub.gif
Edena, ir man kai pasninga, visada kvepia Kaledom wub.gif
Atsakyti
Beje, apie judesiukus kalbėjot - dar atsimenu, kad labai idomus jausmas budavo mazyles zaksuliukas wub.gif Cia jau turbut paskutinaiis menesiais gal labiau jauciasi, bet ji man pazagsedavo gana daznai, tai toks juokingas jausmas bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Edena @ 2014 11 21, 10:09)
Labas rytas  4u.gif  4u.gif
Pumpule, kaip pati laikaisi  ax.gif

Yggdrasil, kaip mazasis stebukliiukas  wub.gif

Aciu, visai neblogai smile.gif mazylis duodasi vienas namuose, kitas pilvuke, tikrai neliudna smile.gif o dar reikia kates suruosti rytojaus parodai... Ir dar anyta turi tuoj atvaziuoti, nekaip sutariu su ja, tai visai nelaukiu, juolab, kad nebus MB iki pavakario, tai man su ja teks bendraut istisai. O ji kaip tycia jau gal kokius 4k praso, kad iseiciau kokius reikalus tvarkyti is namu ir palikciau ja su anuku, na bet kaip palikti man sunu, neapsipratus bent pora valandu su ja, kai jis mato ja taip retai, ir dar nei kart nera pasilikes su ja. Na mes viena kitos nelabai megstam dabar, tai matyt ir jai yra noras manes nematyti.
Tik va kaip smagu, sniegas pirmas, tikrai tuoj tuoj Kaledos, laikas taip greit lekia smile.gif
Kaip tavo blogumai? Man kazkaip ilgai neisnyko jie si nestuma, praita karta tai apie 12 savaiciu labai palengvejo, nebent kazka labai jau sunkaus pavalgydavau.
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
Kaip laikosi musu Mika ir Ygdradsil bei Myliuku?
Kaip faina kad skyrelis musu vis pildosi naujomis naremis thumbup.gif O man siandien tokia puiki nuotaika,sniegelis ir atrodo jau Kaledu dvasia kvepia wub.gif Kazkaip labai laukiu siu Kaledu wub.gif
Pumpule,uh uzjauciu tave mergyt.Nenuskilo mums abiems,bet nieko mes atlaikysim ir viskas bus ok. As siandien vykstu i Vilniu ir busim pas vyro seseri, zinau kad jausis itampa,man kazkaip va tas slegia nes paskutiniu metu esu jautri ir bijau kad pratruksiu blush2.gif Jau kiek laiko ne karto nepasidomejo nei kaip as jauciuos,nei kaip maziukas-vyras sako kad sesuo jo klausineja, bet man niekada nepasuka kad paklausti...o kai ji laukesi as paklausdavau nors stengiausi nebut ikyri ypac paskutinemis dienomis kai nervuoja tas klausimas ar dar negimdai?tai ir vyrui sakydavau kad neklausinek,geriau siaip apie ka pakalbek bet nepulk klaust ko negimdai ir pan. Gaila aisku kai nera palaikymo is tos puses is kurios tikrai tikejais.Gal del to taip ir skaudu.
O va kas mane nustebino per si nestuma,tai brolio zmona.Mes kazkur 7 metus beveik nebendravome-abi su savais skaudulias buvom doh.gif O dabar per savaite kelis kartus susirasome,visada pasidomi kaip man sekasi, gal ka nupirkt ir pan. Man tai prilygsta stebuklui ir labai tuo dziaugiuos,nes noriu bendrauti su broliu,jo zmona ir jo nuostabia dukrele. wub.gif
Atisiuk,zinok as vakar pajauciau kad mano mazius zagsi-pirma kart biggrin.gif Nerealus jausmas.Netrukus ir tu pajausi thumbup.gif
Na ka mergaites grazaus jums penktadienio ri savaitgalio.As neprisijungsiu nes visa savaitgali busiu Vilniuje,tikiuos nusipirksim viska ka planuojam maziukui.
O jums smagaus,silto ir jaukaus savaitgalio 4u.gif
P.S.Arteja sios temutes pabaiga,manau reiktu gal susirasyti kada kam gimdyt kad kitoj temutej jau butu sarasiukas ir neatrodytu toks skurdus blush2.gif ka manote?
Atsakyti
Na, as pradedu tada blush2.gif - pas mane ant nuotraukytes uzrasyta 2015-06-21 4u.gif , bet dar tik 1 echo turejau, tai manau dar keisis ta data? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Atisa @ 2014 11 21, 12:06)
Na, as pradedu tada  blush2.gif  - pas mane ant nuotraukytes uzrasyta 2015-06-21  4u.gif , bet dar tik 1 echo turejau, tai manau dar keisis ta data?  g.gif

Na nors jau pirmyne data yra.As tai pagal mm ir isodinima paskaiciavau.
Taigi
ATISA - 2015-06-21 antras stebuklelis
AFRODITE69- 2015-03-31 antras stebukelis,sunus.

tesiame mirksiukas.gif
user posted image
Atsakyti
pagal mano skaiciavimus gimdymas man birzelio 29 diena, bet gal dar manes nerasykite,gruodi turesiu kortele ir jau zinosiu gydytojo numatyta gimdymo data . kalbat cia apie savo anytas ir gimines nemegstamas biggrin.gif as irgi pastojus esu kazko visais nepateninta ypac savo anyta biggrin.gif pas mane ji provokatore ,vampyre istisai mano kantrybe bando,bet kai ji baigiasi tai jai oi kaip tiesa drasko akis biggrin.gif neleidziu zemint nei saves nei savo seimos ,kad ir kas bebeutu,anyta ar mere ar pati prezidente. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Atisa @ 2014 11 21, 11:06)
Na, as pradedu tada  blush2.gif  - pas mane ant nuotraukytes uzrasyta 2015-06-21  4u.gif , bet dar tik 1 echo turejau, tai manau dar keisis ta data?  g.gif

Atisiukai po genetiko pasikeis 4u.gif Man pagal galvyte ir dar kazkoki zymeni ten ismatavo , kad 2015-05-31 nors pagal mm 2015-06-03 g.gif

Pumpule tai siandien didziausiso kantrybes su anyta visa diena biggrin.gif 4u.gif
Mano blogumai tai va viena diena geriau kita blogiau, siaip kaip ant sparnu siandien, bet niekada nezinai kas laukia vakare doh.gif tie vakarai biesina, ypatingai jei nebunu uzsiemus tai pareina visi smagumai, kai kazkur kitur demesys tai nezinau kazkaip taip nesijaucia g.gif g.gif
Atsakyti
Na,as manau kad galima nors apytiksles datas tada surasyti,nes paziurekit kaip ilgai temute pildosi kol sueina 50 psl. O liko priplepeti 7 psl.
Beje,gal kas moka ir gales sukurti naujus namucius,as kazkaip niekada nekuriau ir man tikrai neiseis tokie grazuciai kaip kitose temose buna ax.gif
Atsakyti
na ir pagyvejo temele smile.gif pagal mano pacios skaiciavimus tai birželio pirma savaite turetu buti dziaugsmingiausia. siandien eisiu pas savo daktariuka, tai gal pasakys ka tiksliau. buvau jau irgi pas echoskopuotoja, tai viska paziurejo, viskas tvarkoje, raukslele 1 mm. galiu jau siek tiek nurimti. nes kai prisigalvoju visokiu nesamoniu, tai tik galva isiskauda be reikalo. manau ir kitoms taip pat. pagaliau rytoj planuojam pranesti tevams mano, norejo vyras laukti kaledu, bet kad man pilvas jau lenda akivaizdziai ir tapi labai noriu pasikalbeti su mama, pasiklausineti visko. bet tai jau isivaizduoju mamos asaras dziaugsmo, beje savo irgi blush2.gif reikes nosiuniu pasiruosti is anksto biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Blondiaa @ 2014 11 21, 12:41)
na ir pagyvejo temele smile.gif pagal mano pacios skaiciavimus tai birželio pirma savaite turetu buti dziaugsmingiausia. siandien eisiu pas savo daktariuka, tai gal pasakys ka tiksliau. buvau jau irgi pas echoskopuotoja, tai viska paziurejo, viskas tvarkoje, raukslele 1 mm. galiu jau siek tiek nurimti. nes kai prisigalvoju visokiu nesamoniu, tai tik galva isiskauda be reikalo. manau ir kitoms taip pat. pagaliau rytoj planuojam pranesti tevams mano, norejo vyras laukti kaledu, bet kad man pilvas jau lenda akivaizdziai ir tapi labai noriu pasikalbeti su mama, pasiklausineti visko. bet tai jau isivaizduoju mamos asaras dziaugsmo, beje savo irgi  blush2.gif reikes nosiuniu pasiruosti is anksto biggrin.gif

Sekmes tau TA thumbup.gif O raukslytes dydis tai super thumbup.gif Lauksim ispudziu kaip suregavo teveliai mirksiukas.gif
Atsakyti
blondiia sekmes,kaip gera prisiminti kai mes pasakeme tevams mano ,kad as laukiuosi pirmaji nestuma,tai laimes buvo labai labai daug, ryt nusimato grazus jums vakaras.
mes savo naujiena pranesim viems ,mano ir vyro giminei per kaledas,bet kazkaip nelaukiu to,visi prades gailetis ir pan. kad visi trys dar mazi ir sunku ir t.t. bet as turiu aukle,gera vyra, ir nera kazkas tokio,kad reiketu zudytis ir galetis ,as kazkaip dziaugiuosi ir esu laiminga,is pradziu sokas buvo,bet dabar tai JEEEEEEE:D wub.gif
Atsakyti