Įkraunama...
Įkraunama...

Vokiečių Aviganiai

QUOTE(NERA @ 2014 09 15, 10:33)
Huni -parodinis ilgaplaukis? Koks dar apibūdinimas tokiam šuniui tinkamas? Žinosiu kokio norėti  biggrin.gif

Jei apie mūsų šunį klausiat, tai taip, Huni - parodinių linijų ilgaplaukė. Kiek dalyvaus parodose, neaišku. Abejoju, ar stipriai. Gyvena pas žmones, kuriems reikia kompanjono, draugo ir gyvsidabrio nuosavo namo kieme. Įsipareigojimų kažką veikt, kažkur dalyvaut ir būtinai ką nors daryt nėra. Tiesiog tėvams panorėjus, kad į buvusio šuns vietą stotų kitas, pasistengiau, kad neatsirastų daugintojų produktas.
Atsakyti
QUOTE(NERA @ 2014 09 15, 10:33)
Huni -parodinis ilgaplaukis? Koks dar apibūdinimas tokiam šuniui tinkamas? Žinosiu kokio norėti  biggrin.gif

Parodiniai būna ir trumpaplaukiai ir ilgaplaukiai, darbiniai taip pat smile.gif. Ilgaplaukių būna abejose linijose, vat pas Kariną yra darbinis ilgaplaukis, juodas-tikras ekskliuzyvas smile.gif
Atsakyti
Kadangi namuose jau turime 2men maziuka, kyla labai daug klausimu, tad labai noriu paklausti keleto cia. Kol kas opiausias kalusimas: del buvimo narve nakti. Diena, kai reikia iseiti, su zaisliuku ivedame i narva, pasilieka, necypia. paliekame max 1 valandai kol kas. grize randame ramiai gulinti narve, isleidziame, pazaidziame. Cia viskas lyg ir gerai. Bet del nakties esu pasimetusi - gyvename 2 aukstu kotedze. suo i antra auksta nebus leidziamas, yra pertvara laiptu apacioje, taciau del suniuko ir namu saugumo nakti noreciau ji palikti narve. pirma nakti pasivaiksciojusi, pavargusi be vargo ivedeme i narva ir jis uzmigo. taciau tik seimai sugulus miegoti i savo lovas antrame aukste, prasidejo koncertas. maneme, pakentesime, apsipras ir nutils, taciau padainaves, patyli max pora minuciu ir vel ukauja... issigandusi, kad kaimynai neiskviestu policijos del naktiniu triuksmu, tad nuejau ir atsiguliau ant sofos svetaineje. suniukas iskart nusiramino, matydamas, jausdamas, kad esu ir miegojo visa nakti. bet as labai nenoriu visa likusi gyvenima miegoti svetaineje unsure.gif , kaip ji pripratinti miegoti nakti narve apacioje, kad nereiketu su juo buti. labai aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(levrete @ 2014 09 17, 10:04)
Kadangi namuose jau turime 2men maziuka, kyla labai daug klausimu, tad labai noriu paklausti keleto cia. Kol kas opiausias kalusimas:  del buvimo narve nakti. Diena, kai reikia iseiti, su zaisliuku ivedame i narva, pasilieka, necypia. paliekame max 1 valandai kol kas. grize randame ramiai gulinti narve, isleidziame, pazaidziame. Cia viskas lyg ir gerai. Bet del nakties esu pasimetusi - gyvename 2 aukstu kotedze. suo i antra auksta nebus leidziamas, yra pertvara laiptu apacioje, taciau del suniuko ir namu saugumo nakti noreciau ji palikti narve. pirma nakti pasivaiksciojusi, pavargusi be vargo ivedeme i narva ir jis uzmigo. taciau tik seimai sugulus miegoti i savo lovas antrame aukste, prasidejo koncertas. maneme, pakentesime, apsipras ir nutils, taciau padainaves, patyli max pora minuciu ir vel ukauja... issigandusi, kad kaimynai neiskviestu policijos del naktiniu triuksmu, tad nuejau ir atsiguliau ant sofos svetaineje. suniukas iskart nusiramino, matydamas, jausdamas, kad esu ir miegojo visa nakti. bet as labai nenoriu visa likusi gyvenima miegoti svetaineje  unsure.gif , kaip ji pripratinti miegoti nakti narve apacioje, kad nereiketu su juo buti.  labai aciu  4u.gif

parodykite savo mažylį 4u.gif gal praleidau kažką? iš kur mažius? smile.gif

o dėl narvo, teks pakentėt, ateidama miegoti apačioj jau vieną mūšį pralaimėjot, dabar bus sunkiau tongue.gif tiesiog teks pakentėti, šuniukas galų gale supras, kad koncertais nieko nepasieks ir pripras. maniškė nuo pat pirmos dienos miegojo narve, tiesa, šunų narvai miegamajam ax.gif
Atsakyti
Musu maziukas Al Pacino is Auksines Pilnaties smile.gif
Graziu nuotraukyciu kol kas nebuvo jegu padaryti.... kai apsiprasime, paimsiu fotika i rankas biggrin.gif

Vat as irgi pagalvojau, ar nebusiu padariusi klaidos, gal reikejo rizikuoti sulaukti koncerto pabaigos ir neiti pas ji i apacia. tik galvoju, ar nebus per daug streso tokiam mazam miegoti vienam kambaryje, kai kiti seimos nariai antrame aukste. nors jei necypia narve kai iseiname neilgam is namu, o visa nakti ismiega narve kai as salia, tai gal nebus jo kankinimas, jei as grisiu i savo lova ax.gif miegamajame.
Atsakyti
QUOTE(levrete @ 2014 09 17, 09:04)
kaip ji pripratinti miegoti nakti narve apacioje, kad nereiketu su juo buti.  labai aciu  4u.gif

Pas mus analogiška situacija - narvas apačioje, miegamieji viršuje. Gal pasielgiau ir nepedagogiškai, bet po kelių bemiegių naktų piktokai trinktelėjau per narvą, šuo iš karto suprato mintį ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tuoj: 17 rugsėjo 2014 - 12:07
Uuu, levrete, tik neikit prie narvo, kai šuniukas koncertuoja smile.gif
Kitą kartą jis cyps dar smarkiau ir dar ilgiau, nes Jūs jau įžiebėt šuniukui viltį, kad jam koncertuojant, Jūs ateisit.
Gerai tuoj padarė, gal nepedagogiškai biggrin.gif , bet jei šuniukas suprato - ok. Paskui dar galima po to "nepedagogiškumo" po kiek laiko sugrįžti, kai šuo jau kokias 5 ar 10 min. pabuvo ramiai, pagirti ir duoti kąsniuką kokį.
Svarbu šuniuką į[ratinti būti vienam, kol jis yra mažas, po to bus žymiai sunkiau. Nes jei šuo jus mato, net jei jis narve, vadinasi, ji ne vienas.
Aš taip su saviške dar karts nuo karto kovoju biggrin.gif Nes visą vaikystę, nors ir daug laiko praleidusi narve, beveik visada matė mane šalia, ir dabar, kai reikia pabūt vienai - nepasitenkinimo aidas sklinda toli toli doh.gif
Atsakyti
oi, levrete-sveikinu smile.gif. Žinokit drąsiai skambinkit savo veisėjai-ji labai noriai ir labai smulkiai jums paaiškins kaip su tuo kovot. Aš irgi gyvenu kotedže, maži šunys būna pirmame aukšte narve, ku darau su klykimu, pakenčiu kokias 10 min, bet vėl gi kaimynai, jie tikrai neprivalo kentėt mano šunų koncertų. Tada einu pas šuniuką.....bet ne paleisti paguosti, bet principu-prisikvietei problemą brangusis....
Atsakyti
QUOTE(zay @ 2014 09 17, 14:08)
oi, levrete-sveikinu smile.gif. Žinokit drąsiai skambinkit savo veisėjai-ji labai noriai ir labai smulkiai jums paaiškins kaip su tuo kovot. Aš irgi gyvenu kotedže, maži šunys būna pirmame aukšte narve, ku darau su klykimu, pakenčiu kokias 10 min, bet vėl gi kaimynai, jie tikrai neprivalo kentėt mano šunų koncertų. Tada einu pas šuniuką.....bet ne paleisti paguosti, bet principu-prisikvietei problemą brangusis....

Aciu smile.gif Jusu mintis apie tai, kad laukimas nieko gero neatnesa, labai prisidejo prie sprendimo papildyti seima. Labai dziaugiuosi, kad taip susideliojo aplinkybes, kad musu namuose duksta mazasis nenuorama. Pasinaudojau Jusu patarimu, paskambinau veisejai ir isgirdau labai issamius atsakymus i visus kilusius klausimus. Kaip smagu, kad galime pasitarti ir "neprigrybauti" aukledami suniuka.
Stai ka reiskia isigyti augintini is tikro Veisejo ranku wink.gif
Atsakyti
Nu va puikiai smile.gif
O aš čia jau visai oficialiai pristatau jaunuolį, kuris ieško savo šeimos:
Zoom Laukinė vilkauogė
user posted image
user posted image
tėtis: Santos Geležinis vilkas
user posted image
user posted image
mama: Nova Laukinė vilkauogė
serijalų žvaigždė, nusifilmavus didžiojoje Mažylio sezono serijų dalyje
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zay: 17 rugsėjo 2014 - 22:16
QUOTE(zay @ 2014 09 17, 13:08)
Tada einu pas šuniuką.....bet ne paleisti paguosti, bet principu-prisikvietei problemą brangusis....

Chi Chi biggrin.gif Pas mus kažkaip būdavo komanda "baik", jei klykdavo narve ir dažniausiai suveikdavo, kai buvo mažiukė, esu ir per narvą daužius, kelis sykius prišokau pati rėkdama kaip beprotė ir daužydama riaumojau, tai labai padėjo biggrin.gif O šiaip, ji greit suprato, kad narve jei uždaryta, tai reik pabūt, ir imdavo garsus skleist tik tuomet, kai į lauką norėdavo, tas buvo super patogu turint mažą šuniuką. smile.gif O dabar išviso cypla pasidarė, mašinoj neįmanoma, ypač jeigu supranta, kad važiuosim į mišką, "baik" nebeveikia, teks kažkaip kitaip paaiškint bandyt. Dabar va irgi girdžiu apačioj inkščia, matyt į lauką prašos, teks vest. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Cruella de Vil @ 2014 09 18, 08:52)
Chi Chi  biggrin.gif  Pas mus kažkaip būdavo komanda "baik", jei klykdavo narve ir dažniausiai suveikdavo, kai buvo mažiukė, esu ir per narvą daužius, kelis sykius prišokau pati rėkdama kaip beprotė ir daužydama riaumojau, tai labai padėjo  biggrin.gif O šiaip, ji greit suprato, kad narve jei uždaryta, tai reik pabūt, ir imdavo garsus skleist tik tuomet, kai į lauką norėdavo, tas buvo super patogu turint mažą šuniuką. smile.gif O dabar išviso cypla pasidarė, mašinoj neįmanoma, ypač jeigu supranta, kad važiuosim į mišką, "baik" nebeveikia, teks kažkaip kitaip paaiškint bandyt. Dabar va irgi girdžiu apačioj inkščia, matyt į lauką prašos, teks vest. smile.gif

iškalbinga sesė bigsmile.gif

aš esu tik kartą namo grįžus ir užriaumojus ant Kiros, nes laukdama lifto girdėjau kaip kaukia mergina cool.gif tai matyt suprato, kad neapsimoka kaukti ir dabar tylu ramu ax.gif
Kirikas cypaloja tik lifte leisdamasi kai labai laukan nori, arba kai žino, kad aš pasiėmiau kamuoliukus ir bus tusas lauke thumbup.gif

user posted image
user posted image
Atsakyti