Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(JMD @ 2014 09 02, 20:07)
mytoys.de  ax.gif

o jie siuncia didelius tokius daiktus? nes kazkada norejau kedute auto siustis, tai man nesiunte i lt.
turbut tos plastikines tefal nelabai rimtos, geriau medines?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo savita1: 02 rugsėjo 2014 - 20:18
QUOTE(savita1 @ 2014 09 02, 21:15)
o jie siuncia didelius tokius daiktus? nes kazkada norejau kedute auto siustis, tai man nesiunte i lt.

darzeliui pirkau didele tefal tai urminiam naudojimui tikrai puikiai laiko thumbup.gif todel manau kad vienai mergaitei bus "nesunesiojama" smile.gif Tiesa as siunciau per pazystamus nes deze didele tai parduotuve nesiunte blush2.gif bet idomiai, nes dar pries metus dvi autokedutes puikiausiai atsiunte uz 4 eurus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(savita1 @ 2014 09 02, 21:57)
Mergaites,as biski ne i tema, bet noriu paklausti, kur perkat mergaitems mini virtuveles tas? Arteja mazosios antrasis gimtadienis, noriu dovanu nupirkti rolleyes.gif

labai grazi, tik kaina nedraugiska unsure.gif

http://www.toybox.lt...am=kidkraft#top
Atsakyti
QUOTE(linamoc @ 2014 09 01, 20:22)
Parduodu per mergaites pirkta striukele is Yoox, spalva acid green, dydis S, kaina 70 Lt. Panevezys, siunciu  4u.gif
http://www.yoox.com/...p...8BP&sizeId=

Atsakyti
QUOTE(savita1 @ 2014 09 02, 21:15)

Mazajam pirkau pries dvi savaites dvirati is ten atsiunte man, kai pamaciau pastininka su deze ,issigandau, tokiooo dydzio dezes dar nemacius biggrin.gif nors pries metus dickiui pirkt norejau tada rase, kad nesiuncia smile.gif ten dar labai priklauso kokios firmos gaminys, kai kuriu firmu nesiuncia jie 4u.gif
Atsakyti

TURIM PRADETUS RINKTI UZSAKYMUS IS SIU PARDUOTUVIU. KVIECIU JUNGTIS drinks_cheers.gif
RUBAI, AVALYNE:

Guess
swarovski
www.macys.com
www.lordandtaylor.com
www.swarovski.com
www.finishline.com -20% nuolaida
www.bloomingdales.com
www.starbuckstore.com
www.aeropostable.com
www.desigual.com
www.shoemetro.com
www.converse.com
ADIDAS
NIKE
PUMA
www.6pm.com -10% nuolaida
www.jomashop.com
www.talbots.com
www.venus.com
www.sierratraiding.com
www.freepeople.com
www.drjays.com
www.ebags.com
www.loft.com
www.anntaylor.com
www.gap.com

PREKES MUSU VAIKUCIAMS:

www.carters.com

PREKES MUSU GROZIUI:

TBS
GNLD
www.amway.com
www.lilydirect.com
www.fragranceshop.com
www.gerardcosmetics.com
www.sleekhair.com
www.paulaschoice.com
www.urbandecay.com
www.drugstore.com
www.vitacost.com

Atsakyti
QUOTE(rapoja @ 2014 09 02, 08:08)
Labai ačiū Rudaplaukei&komandai už siuntinuką wub.gif

aciu jums 4u.gif

QUOTE(savita1 @ 2014 09 02, 12:57)
Mergaites,as biski ne i tema, bet noriu paklausti, kur perkat mergaitems mini virtuveles tas? Arteja mazosios antrasis gimtadienis, noriu dovanu nupirkti rolleyes.gif

maniske tokia turi, labai daznai naudojamas daiktas, jau apie du metus ja turi, nei kiek nepabodo rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos, gal bus naudinga informacija apie GAP striukytes ir paltukus ax.gif kazkaip pradzioje tikejausi, kad tai tiesiog klaida gap.eu psl smile.gif OPTIMISTE
sis paltukas gap.com pukinis
http://www.gap.com/b...p;pid=982620002

gap.eu ne.

http://www.gap.eu/br...0...7&cid=89766

su striukytemis taip pat

Cia GAP atsakymas i uzklausima

"Thank you for your email regarding our Warmest long puffer jacket. Yes, this jacket on the gap.eu website is 100% polyester and on our US Gap website only the body and lining are 100% polyester and is filled with 75% Down and 25% Waterfowl feathers.

We hope this information is helpful. As always, thank you for being a valued customer. Take care!"
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo TrioSSS: 03 rugsėjo 2014 - 07:15
QUOTE(Kriziukas @ 2014 09 02, 19:56)
ačiū 4u.gif
oho kokia pėdutė bigsmile.gif

Tai jau čia ne pėdutė, o visa lapciukė biggrin.gif Tai ir pati mano 10-metė apie 159/160 cm ūgio smile.gif Matai, nėr į ką neaukštiems ir mažapėdžiams mūs vaikams būt-aš apie 179 su EU42, MB apie 192 su EU 46/47 tongue.gif

Atsakyti
Savita1 - ikea pora vaikisku virtuviu yra, maciau ir internetiniame psl, tik kad mano akimis buna fainesniu biggrin.gif
Atsakyti
GAP jau senai eu ir USA skiriasi striukes ir kombiai sudetim. Nors kiek girdejau ir be puku tie silti yra.
Atsakyti
QUOTE(Faustina2000 @ 2014 09 03, 07:58)
GAP jau senai eu ir USA skiriasi striukes ir kombiai sudetim. Nors kiek girdejau ir be puku tie silti yra.

kazin kodel?
Atsakyti