Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

Merginos patarkit kur ieskoti geresniom kainom tokius akinius.

user posted image

Aciu atsakiusioms 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Faustina2000 @ 2014 09 06, 17:17)

Uz nauja Buga mokejau 290 Lt. Labai man grazus  wub.gif

Nezinau kur ziuret ziemai kepure vaikui  ax.gif

Bet tai cia ziaurus verslas doh.gif lygiai dvigubiai doh.gif

Kepure ir pirstines bandziau derinti is pacios Columbia bet per puse metu nieko tinakao nepriderinau pagal dydi schmoll.gif Megztu daugiausia pasieskojus radau tose pardese kur is UK uzsakineja, nes graziu megztu US neradau kazkaip... tik HM buvau komplektuka susrinkus ale nepavyko su nuolaida...
Atsakyti
sveikutes renkate belk?galima atsiusti?
Atsakyti
QUOTE(Ingusia31 @ 2014 09 06, 17:44)
Bet tai cia ziaurus verslas  doh.gif lygiai dvigubiai  doh.gif
Kepure ir pirstines bandziau derinti is pacios Columbia bet per puse metu nieko tinakao nepriderinau pagal dydi  schmoll.gif Megztu daugiausia pasieskojus radau tose pardese kur is UK uzsakineja, nes graziu megztu US neradau kazkaip... tik HM buvau komplektuka susrinkus ale nepavyko su nuolaida...

Ingusia, jei dabar pirkt is columbia psl., tai bus net brangiau. Tai nera cia koks nors ziaurus verslas. Aisku, as nezinau kokia nuolaida buvo, kai ji pirko. As pati pernai pavasari siunciausi is UK, tai man tikrai dvigubai pigiau jis gavosi. Bet sitas jau kitos, naujesnes kolekcijos ir columbia psl.jie dabar brangus yra.

ax.gif

Ziema gaudysiu kitiems metams biggrin.gif
Papildyta:
parasyta winter, tai gal silta su ja g.gif g.gif g.gif
http://www.columbia....ssories#start=2
Kaip zinot ? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(misslady @ 2014 09 06, 16:51)
sveikutes renkate belk?galima atsiusti?

Ne, neperkam schmoll.gif

Faustinos idera kepure tai man nea...nebent leliukui, bet ne 2 metu kavalieriui tokia vaikiska su ausytem biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(savita1 @ 2014 09 06, 17:57)
Ne, neperkam schmoll.gif

Faustinos idera kepure tai man nea...nebent leliukui, bet ne 2 metu kavalieriui tokia vaikiska su ausytem biggrin.gif

lotuliukas.gif hihihi.gif mastau.gif Sakai jau kavalierius ? lotuliukas.gif
Tai kokios jam kiepkos reikia prie kombio ? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Renadai @ 2014 09 06, 11:20)
Gal dar žadat surinkt Mattel Monstrių krepšelį?

Prisijunkit, 4u.gif man monstres reikia, o 35 proc. nuolaida jau neilgai truks sad.gif
Atsakyti
QUOTE(stuleju @ 2014 09 05, 21:35)
Aciu uz siuntinuka/us, atlaisvinau Loren namus biggrin.gif Labai aciu uz pastovu palaikyma blush2.gif 4u.gif Netiko tik sie odiniai batukai is Yoox, 39 dydis (vidinis padukas 24.7 cm), spalva chaki, gal ka sudomins ax.gif  132 lt
user posted image
NUORODA

QUOTE(Kriziukas @ 2014 09 05, 22:36)
eina, sau, aš tokių laukiu, tai bus maži doh.gif

Man tai jie atitinka dydi. Aviu 41 d (26.6 cm peda) , situ 11 d kaip tik smile.gif Buvo atklyde netycia pas mane kitos mergaites sitie 10 d, tai buvo mazi ax.gif
Jau padariau pas batsiuvi padu profilaktika (nes jie pilnai odiniai) ir 1 karta avejau. smile.gif
Faini, man patinka thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Renadai @ 2014 09 06, 18:00)
Prisijunkit,  4u.gif man monstres reikia, o 35 proc. nuolaida jau neilgai truks sad.gif

As mielai prisijungsiu, jei renkate smile.gif bet tik 1 smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Faustina2000 @ 2014 09 06, 16:57)
parasyta winter, tai gal silta su ja  g.gif  g.gif  g.gif
http://www.columbia....ssories#start=2
Kaip zinot ?  ax.gif

vajezau laugh.gif
paprasta kokia, be visokiu kutosu ir ausyciu hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(savita1 @ 2014 09 06, 18:05)
vajezau laugh.gif
paprasta kokia, be visokiu kutosu ir ausyciu hihihi.gif

uzrodyk man kokia paprasta mirksiukas.gif O as tokiu nematau lens.gif Tokio amziaus vaikams visur man vaikiskos, jei ziemai. unsure.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingusia31 @ 2014 09 06, 17:44)
Bet tai cia ziaurus verslas  doh.gif lygiai dvigubiai  doh.gif

kur matot už tokią kainą Bugų? bigsmile.gif
nėra jų pigiau, pagaut pigiau laimės dalykas. Todėl tokia kaina labai normali ax.gif
jei parsisiuntė už tokią kainą ir dydis netinka, negi dvigubai pigiau pardavinėt?

QUOTE(Faustina2000 @ 2014 09 06, 18:10)
uzrodyk man kokia paprasta  mirksiukas.gif O as tokiu nematau  lens.gif Tokio amziaus vaikams visur man vaikiskos, jei ziemai.  unsure.gif  verysad.gif

man geriausia paprastas šalmukas prie kombio smile.gif nereik nei šalikų ir šiaip labai patogu ax.gif ir veidą pakankamai uždengia ir raišiot nereik thumbup.gif
Atsakyti