O jei Kaune tai perku pvz. Jaunylis, yra parduotuvė Savanorių pr. netoli Saulės gimanazijos, toj pačioj pusėj, arčiau tame pačiame pastate kaip Homeopatinė vasitinė, picerija kažkokia dar Papildyta:
sveikos, fainas kepurytes žiūrit bet jos be pamušalo turbūt?maniškei nepatinka kad ir baby alpaca-niežti,kasosi ir nemėgsta ,o man tai švelnumėlis konkrečiai šitų kepuryčių neturėjom,bet iš baby alpaca
sveikos,
fainas kepurytes žiūrit bet jos be pamušalo turbūt?maniškei nepatinka kad ir baby alpaca-niežti,kasosi ir nemėgsta ,o man tai švelnumėlis konkrečiai šitų kepuryčių neturėjom,bet iš baby alpaca
Gal kas galite patarti del FRYE batu? Ar atitinka dydi? Ir siaip, nelabai gaudausi dydziuose, jei mama nesioja grynai 41 EU, tai USA 10? Aciu patarusioms
Gal kas galite patarti del FRYE batu? Ar atitinka dydi? Ir siaip, nelabai gaudausi dydziuose, jei mama nesioja grynai 41 EU, tai USA 10? Aciu patarusioms
Kreipiuos i akiniu remeliu speces, kazin kaip sie remeliai butu, ar nebus labai mazi pagal ismatavimus, nes nesu pirkus-neturiu vaizduotes...ir nuomones noreciau sulaukt apie juos, man tai patiko, bet galvoju, kad blizgus nebutu labai
Visa kita dar yra Nauji Old Navy dzinsiukai. dydis 4T (maniskiui per juosmenuka siauroki). Tegu buna 35lt su siuntimu
Naujas supakuotas GAP golfukas. dydis 3 years. 25 lt su siuntimu Dar keli rubeliai bei kelniu/dzinsu ismatavimai yra nuorodoje CIA Issiusta butu po savaitgalio Belstis i AZ