Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(cereza @ 2014 09 06, 21:33)
Labai reikia patarimo, kur perkate apatinius zieminius rubelius suaugusiems, a la tai merino vilnos? blush2.gif  ACIU!  4u.gif

sierroj, cabelas gal dar pažiūrėkite 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(cereza @ 2014 09 06, 21:33)
Labai reikia patarimo, kur perkate apatinius zieminius rubelius suaugusiems, a la tai merino vilnos? blush2.gif  ACIU!  4u.gif

O jei Kaune biggrin.gif tai perku pvz. Jaunylis, yra parduotuvė Savanorių pr. netoli Saulės gimanazijos, toj pačioj pusėj, arčiau tame pačiame pastate kaip Homeopatinė vasitinė, picerija kažkokia dar 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(bambyze @ 2014 09 06, 22:09)
Aciu Loren uz dalybas, mergaitems uz pirkima smile.gif

Ir aš labai labai dėkoju! user posted imageuser posted imageuser posted image 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rastafarinas: 07 rugsėjo 2014 - 08:05
Mergaites, gal galite padeti susigaudyti, kur cia parašyta kaina? g.gif niekad nesu pirkusi is šio puslapio.. 4u.gif
Atsakyti
sveikos,
fainas kepurytes žiūrit wub.gif smile.gif bet jos be pamušalo turbūt?maniškei nepatinka kad ir baby alpaca-niežti,kasosi ir nemėgsta unsure.gif ,o man tai švelnumėlis wub.gif konkrečiai šitų kepuryčių neturėjom,bet iš baby alpaca smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rapoja @ 2014 09 07, 09:32)
sveikos,
fainas kepurytes žiūrit  wub.gif  smile.gif bet jos be pamušalo turbūt?maniškei nepatinka kad ir baby alpaca-niežti,kasosi ir nemėgsta  unsure.gif ,o  man tai  švelnumėlis  wub.gif konkrečiai šitų kepuryčių neturėjom,bet iš baby alpaca  smile.gif

Taip be pamusalo, kitos plonesnio mezgimo lb ruduo pavasaris ar silta ziema, o kitos storesnes 4u.gif Siemet ismeginsiu storesne.
Atsakyti
QUOTE(vaniline24 @ 2014 09 06, 12:43)
Sveiki,

gal kas turite tokią suknelę

http://www.lastcall....mp;cmCat=search

arba žinote, kaip su Tahari ASL dydžiais? S nešiojannt kokį dydį imti

nesioju xs, pirkau 4 dydi, buvo didele ir nesiau taisyti. norejau pirkti 2, bet nebuvo. Manau 2 dydis butu kaip tik. Tiesa, suknele buvo kito modelio.
Atsakyti
Gal kuri pirkote ir netiko dydis? Norime keistis savo turima 12USA i 12,5USA 4u.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(cereza @ 2014 09 06, 22:33)

Kiek pirkau, tai mūsų Audimo kokybiškiausi ir kainos panašios 4u.gif
Atsakyti
Gal kas galite patarti del FRYE batu? Ar atitinka dydi? Ir siaip, nelabai gaudausi dydziuose, jei mama nesioja grynai 41 EU, tai USA 10? Aciu patarusioms 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(cereza @ 2014 09 07, 12:19)
Gal kas galite patarti del FRYE batu? Ar atitinka dydi? Ir siaip, nelabai gaudausi dydziuose, jei mama nesioja grynai  41 EU, tai USA 10? Aciu patarusioms  4u.gif

As basutes turiu 10 dydzio vakare galesiu pamatuot 4u.gif
Atsakyti
Kreipiuos i akiniu remeliu speces, kazin kaip sie remeliai butu, ar nebus labai mazi pagal ismatavimus, nes nesu pirkus-neturiu vaizduotes...ir nuomones noreciau sulaukt apie juos, man tai patiko, bet galvoju, kad blizgus nebutu labai g.gif

http://www.amazon.co...=A2R6WY4A4BLROD

radau kitus, sie man labiau tiktu gal
http://www.amazon.co...s...963&sr=1-86
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dives: 07 rugsėjo 2014 - 13:41
Carters sniego kelnes pazadetos 4u.gif

Visa kita dar yra ax.gif
Nauji Old Navy dzinsiukai. dydis 4T (maniskiui per juosmenuka siauroki). Tegu buna 35lt su siuntimu
user posted image
user posted image

Naujas supakuotas GAP golfukas. dydis 3 years. 25 lt su siuntimu
user posted image

Dar keli rubeliai bei kelniu/dzinsu ismatavimai yra nuorodoje CIA
ax.gif
Issiusta butu po savaitgalio drinks_cheers.gif
Belstis i AZ drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LOCKETS: 07 rugsėjo 2014 - 14:07