Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(wetriuke @ 2014 09 08, 10:48)
negirdejau dar tokio dalyko, kad keisti zuvu taukais, mums liepe iki 2 metu gydytoja butinai duoti vit d.
Reikes ziemai ir zuvu tauku pabandyti paduoti, is kur uzsakinejat? Ar perkat vaistineje?

Wetriuke, nuo puses metuku keiciau jau VitD i zuvu taukus. Pradzioj po puse saukstuko, paskui po pilna sriubini. Zuvataukiai ir omegos ir augimo vitaminai ir taip reikalingas D wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JMD: 08 rugsėjo 2014 - 10:12
QUOTE(sbo @ 2014 09 08, 11:11)
Hm, įdomiai, mums nuo 6 mėn. jau sakė nebereik vit.D, sakė pereit prie žuvų taukų

as dabar kaip tik skaitineju google, nuo metu laiko isvis nepatariama zuvu tauku duoti.
Atsakyti
QUOTE(sbo @ 2014 09 08, 10:11)
Hm, įdomiai, mums nuo 6 mėn. jau sakė nebereik vit.D, sakė pereit prie žuvų taukų

tikrai taip, siaip nuo metu kiek domejausi rekomenduoja tai padaryti.
Atsakyti
QUOTE(driu @ 2014 09 08, 10:51)
Vln uz kokybiska darba moku 60-70 Lt  4u.gif

zinokit labai brangiai. Kokybiska profilaktika poliuretanu max 40 lt.
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2014 09 08, 11:12)
Wetriuke, nuo puses metuku keiciau jau VitD i zuvu taukus. Pradzioj po puse saukstuko, paskui po pilna sriubini. Zuvataukiai ir omegos ir augimo vitaminai ir taip reikalingas D wink.gif

Atsakyti
QUOTE(wetriuke @ 2014 09 08, 10:13)
as dabar kaip tik skaitineju google, nuo metu laiko isvis nepatariama zuvu tauku duoti.

kodel?
Atsakyti
QUOTE(savita1 @ 2014 09 08, 10:44)
tokio amziaus vaikui (nuo metuku siaip) reikia keisti vit d zuvu taukais ax.gif
mano irgi negere, ziaukciojo, spjaudesi... bet sita geria puikiai, jis skanus ir geri siaip zuvui taukai:
https://www.equazen....=...8&type=eyeq

Aciu labai kad parodet, kiek suprantu cia kramtomos tabletes tai turetu tikti. Bandziau miolers kramtomas zuvytes, tai nevalgo, ji guminuku isvis nemegsta
Atsakyti
QUOTE(savita1 @ 2014 09 08, 11:14)

Jus irgi raset nuo metu pora postu atgal:)

nezinau ka tie t.v. reiskia,bet ju kazkaip kiekis skiriasi zuvu taukuose ir vit d.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wetriuke: 08 rugsėjo 2014 - 10:19
QUOTE(Agniete1121 @ 2014 09 08, 10:14)
Aciu labai kad parodet, kiek suprantu cia kramtomos tabletes tai turetu tikti. Bandziau miolers kramtomas zuvytes, tai nevalgo, ji guminuku isvis nemegsta

tuos ir as buvau davusi, valge taip atbulais dantimis. o cia kapsule, prakandus isbega skystis, jis toks ala braskinis, bet jauciasi kazkiek ir zuvu tauku skonis, jauciu jo niekas neuzmusa biggrin.gif bet mano puikiai suvalgo ir dar papraso.
Papildyta:
QUOTE(wetriuke @ 2014 09 08, 10:17)
Jus irgi raset nuo metu pora postu atgal:)

nezinau ka tie t.v. reiskia,bet ju kazkaip kiekis skiriasi zuvu taukuose ir vit d.

as klausiau kodel nuo metu nepatariama zuvu tauku ax.gif nesu tokio dalyko girdejusi.
Atsakyti
QUOTE(wetriuke @ 2014 09 08, 11:13)

O kur tas google?
Viena, zmones gyvenantys Ispanijoj, kita - LT.
Ir zuvu taukai nera vaistai, tikrai blogiau nebus, ypac, jei naturalus, be jokiu priemaisiu (aisku, ne litrais).
Be to, kiekvienas vaikas individualus, todel reikia ziureti pagal kiekvieno tyrimus.
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2014 09 08, 10:13)
zinokit labai brangiai. Kokybiska profilaktika poliuretanu max 40 lt.

bet labai graziai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(savita1 @ 2014 09 08, 11:23)
tuos ir as buvau davusi, valge taip atbulais dantimis. o cia kapsule, prakandus isbega skystis, jis toks ala braskinis, bet jauciasi kazkiek ir zuvu tauku skonis, jauciu jo niekas neuzmusa biggrin.gif bet mano puikiai suvalgo ir dar papraso.
Papildyta:

as klausiau kodel nuo metu nepatariama zuvu tauku ax.gif nesu tokio dalyko girdejusi.

Norvegijoi nuo triju menesiu rekomenduoja zuvu taukus duoti
Atsakyti