Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(Dideja @ 2014 09 09, 13:28)
kuria prasme pirty? issitepti, pries einant i pirti  g.gif  biggrin.gif

as galvojau jie skirti kunui po maudyniu g.gif  smile.gif

man pvz nuo tu kremu oda nusinere unsure.gif ypac veida grauze tas baltos arbatos kremas, o paskui nusilupo. pradzioj maniau taip turi but, bet paskui supratau, kad ojojoj kaip netinka. ir mano mamai jis labai netiko, lygiai taip pat grauze veida ir luposi oda.
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2014 09 09, 14:37)
man pvz nuo tu kremu oda nusinere  unsure.gif ypac veida grauze tas baltos arbatos kremas, o paskui nusilupo. pradzioj maniau taip turi but, bet paskui supratau, kad ojojoj kaip netinka. ir mano mamai jis labai netiko, lygiai taip pat grauze veida ir luposi oda.

na cia jau ziauru blink.gif

gal ant veido oda jautresne, tikiuosi ant kuno taip nebus ax.gif Na, bus matyt, kiekvienas organizmas kitaip reaguoja ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dideja @ 2014 09 09, 14:40)
na cia jau ziauru  blink.gif

gal ant veido oda jautresne, tikiuosi ant kuno taip nebus  ax.gif  Na, bus matyt, kiekvienas organizmas kitaip reaguoja  ax.gif

aha aha. panos taip gyre taip gyre, na ir as is paskos ir mamikei pafundyjau biggrin.gif ir vat netiko, o rodes dramblio skura turiu. paskui kazkokiai merginai pardaviau Klaipedon.
Atsakyti
QUOTE(jolanta0417 @ 2014 09 09, 13:26)
8,5 dydyje 25 cm mazdaug  4u.gif

Aciu, o 9-tuko nera verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2014 09 09, 14:37)
man pvz nuo tu kremu oda nusinere  unsure.gif ypac veida grauze tas baltos arbatos kremas, o paskui nusilupo. pradzioj maniau taip turi but, bet paskui supratau, kad ojojoj kaip netinka. ir mano mamai jis labai netiko, lygiai taip pat grauze veida ir luposi oda.

bet toks švelnus paprastutis tas kremukas ,man tai labai tinka,keistai jums čia su mamike unsure.gif drinks_cheers.gif kas ten jums neįtiko sudėty g.gif
Atsakyti
QUOTE(gaikaSJ @ 2014 09 09, 12:49)
iariu paskesi, mano tokia pati peda, panasius pirkus, tik tiksliai nepamenu dydzio, bet ar tik ne 9 US, ir tai man dideli...reiketu ieskoti namuose g.gif

Man Timberlandu 9-kai kiek pirkau irgi didoki , bet sis modelis lyg mazintas, 8,5 gali buti mazas, o 9-tuko nera, ech... cool.gif
Atsakyti
QUOTE(rapoja @ 2014 09 09, 14:47)
bet toks švelnus paprastutis tas kremukas ,man tai labai tinka,keistai jums čia su mamike  unsure.gif  drinks_cheers.gif kas ten jums neįtiko sudėty  g.gif

tai jau pasakojau jei pameni, kaip mes cia abi ta oda keitem biggrin.gif neturiu supratimo kodel cia mum taip. kiek pazistu daugiau visos alpsta biggrin.gif vanasi mes cia kazkokios neteisingos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2014 09 09, 14:44)
aha aha. panos taip gyre taip gyre, na ir as is paskos ir mamikei pafundyjau biggrin.gif ir vat netiko, o rodes dramblio skura turiu. paskui kazkokiai merginai pardaviau Klaipedon.

Na, man panasiai buvo su Natura Siberica kauke doh.gif Reakcija irgi buvo ogogo, reiskia irgi kazkas man netiko, o vat atidaviau draugei, jai viskas kuo puikiausiai smile.gif
Atsakyti
O gal kas turit GAP striukę ar kelnes 2t dydį ir pamatuotumėt?
Atsakyti
QUOTE(Dideja @ 2014 09 09, 14:50)
Na, man panasiai buvo su Natura Siberica kauke doh.gif Reakcija irgi buvo ogogo, reiskia irgi kazkas man netiko, o vat atidaviau draugei, jai viskas kuo puikiausiai  smile.gif

man nuo ju sampuno galvoje katastrofiska kose jau kita diena. irgi teko atsisveikint.
Atsakyti
JMD, kad suveikė kremas, atgimėt su mamikė su nauja oda mirksiukas.gif
man irgi patinka šis kremas veidui, mano oda man geriausias testeris, man tai jaucias, kad jis naturalus..
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2014 09 09, 14:49)
tai jau pasakojau jei pameni, kaip mes cia abi ta oda keitem biggrin.gif neturiu supratimo kodel cia mum taip. kiek pazistu daugiau visos alpsta biggrin.gif vanasi mes cia kazkokios neteisingos biggrin.gif

atsimenu atsimenu drinks_cheers.gif bet vis tiek stebiuosi doh.gif biggrin.gif gal šiaip kitas kažkas ,tik sutapimas g.gif
Atsakyti