Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(Leonelle @ 2014 09 04, 08:23)
Labas rytas.
Dažniausiai esu tyli pirkėja ir džiaugiuosi visų kitų pirkinukais  biggrin.gif
Bet matyt jau pribrendo reikalas ir pačiai parodyt ir tuo pačiu pasakyt "LABAI AČIŪ" wub.gif  mergaitėm už pagalbą.

Prieš keletą metų vis galvodavau, kaip ką nors įmanoma rasti YOOX'e, dabar nelabai įsivaizduoju, kaip galėčiau be jo apseit  doh.gif Mano paskutinieji  bigsmile.gif

http://www.yoox.com/...p...8EW&sizeId=
Labai panašios į pardavinėjamas Jcrew, tik smarkiai geresnė kaina. Kokybė puiki. Gal vos į mažesnę pusę.

http://www.yoox.com/...p...3CD&sizeId=
Kiek teko pirkt šio ženklo avalynės, jokių priekaištų negaliu pasakyt. Šitie  - ne išimtis.

gal galite parašyti kokį dydį basučių pirkote? ir kiek cm vidpadis? 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jurrast @ 2014 09 04, 11:03)
Laba
O Jcrew merino vilnos vyriski megstukai dydi atitinka ar dydinti mazinti?
Aciu atsakiusioms

Atitinka, o jei slim fit modelis, o vyras su talpa alui, net ir dydziu didesni imciau.
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2014 09 04, 10:13)
Atitinka, o jei slim fit modelis, o vyras su talpa alui, net ir dydziu didesni imciau.

na geras palyginimas thumbup.gif thumbup.gif vos arbata neužspringau lotuliukas.gif
Atsakyti
LEVIS Sale skyreliui su koduku taiko papildoma 50% off thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriziukas @ 2014 09 04, 12:04)
gal galite parašyti kokį dydį basučių pirkote? ir kiek cm vidpadis?  4u.gif  4u.gif

Pirkau 9 dydį , o vidpadis 25,5 cm.
Papildyta:
O kaip žinot g.gif , kad būtų su užtrauktuku, bet ne su sagom - anasyk nupirkau 501 modeliuką vyrui su sagom, tai supratau, kad labiau patiktų su užtrauktuku lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ciurlionis @ 2014 09 04, 12:07)
LEVIS Sale skyreliui su koduku taiko papildoma 50% off  thumbup.gif

O koks kodukas? Nes aš įdėjau į krepšelį, netaiko man g.gif
Atsakyti
QUOTE(sbo @ 2014 09 04, 11:31)
O koks kodukas? Nes aš įdėjau į krepšelį, netaiko man g.gif

EXTRA50SALE 4u.gif
Atsakyti
Merginos, o kaip LEVI'S batu dydziai? Iprastai nesioju 9.5 - 10, bet pagal ju lentele 9 man sociai. Tai pagal ja ir orientuotis? g.gif
Atsakyti
QUOTE(rimaitytetyte @ 2014 09 04, 12:34)
EXTRA50SALE  4u.gif

Ačiū labai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Leonelle @ 2014 09 04, 11:23)
Pirkau 9 dydį , o vidpadis 25,5 cm.

dėkui 4u.gif dabar svarstau 7 ar 8 imti biggrin.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2014 09 04, 11:13)

Aciu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Atsakyti
QUOTE(P-ienė @ 2014 09 04, 12:39)
Merginos, o kaip LEVI'S batu dydziai? Iprastai nesioju 9.5 - 10, bet pagal ju lentele 9 man sociai. Tai pagal ja ir orientuotis?  g.gif

As turiu 9 dydi basutes su 26 cm euro 40. 4u.gif
Atsakyti