Įkraunama...
Įkraunama...

Plepam ir ieškom draugų

QUOTE(PŪKITAS @ 2015 03 13, 21:56)
turiu dar vieną planą, noriu atostogų išvažiuot (praėjusiais metais nebeišvykom niekur), tai šiais metais į Europą noriu  ax.gif  nežinau kaip spėt  g.gif  liepą imu atsotogas 2 sav, nes brolis grįžta, ir rugsėjo pradžioj 2 savaites, nes mano bosas į pirmą klasę pradės eit  smile.gif

Galvoju gal Liepą šaut kokiom 5 dienom  g.gif  o likusias su šeimyna  smile.gif

wub.gif europa yra gerai smile.gif ir grazu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Wonder Woman @ 2015 03 13, 21:04)
wub.gif  europa yra gerai smile.gif ir grazu smile.gif

va sėdžiu ir galvoju, kad UK jau porą kartų buvom,laikas sukt į kitą pusę g.gif Danija, Vokietija, Italija, Prancūzija, praktiškai kelionės keturiems sezonams biggrin.gif JAV ir Brazilija kada nors (kai užsidirbsiu pakankamai pinigų mums abiems smile.gif
Atsakyti
QUOTE(PŪKITAS @ 2015 03 13, 20:53)
nes būna dienų, kad net plaukų neišsiplaunu, abūna utomobilį vairuot sunkoka, va prieš porą savaičių taip dešinės rankos pirštai buvo nutipę

Čia apie mane, tik pirštai nutirpdavo kasdien abiejų rankų ir abiejų kojų. Dabar irgi, tik retai jau ax.gif
QUOTE(Wonder Woman @ 2015 03 13, 20:55)
Tikiuosi nepersalai

Tikiuos ir aš, nes ryt į darbą smile.gif Po 50 jau geriau, o kaip iš tikrųjų, matysiu ryt ryte.
Kaip tu metei rūkyti blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Medėja25 @ 2015 03 13, 21:30)
Čia apie mane, tik pirštai nutirpdavo kasdien abiejų rankų ir abiejų kojų. Dabar irgi, tik retai jau ax.gif

pas mane 4-5 kaklo slanksteliuose bėda smile.gif pagerėjimo nežada (tik pablogėjimą į ateitį) smile.gif bet nėra laiko kada galvot biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(PŪKITAS @ 2015 03 13, 22:34)
pagerėjimo nežada

Apie šitą negalvoju, nejaunėjam juk smile.gif Man judesys kol kas tik į naudą, nors turiu daug problemų (turėjau), o vaikis mano iš vis turėtų nesportuoti, bet tik sportas padėjo sukontroliuoti astmą. Neperšu savo patyrimo, tik noriu pasakyti, kad ne viskuo, ką sako gydytojai reikia tikėti, klausyk kūno, jis pasako.
Atsakyti
QUOTE(Medėja25 @ 2015 03 13, 21:42)
Apie šitą negalvoju, nejaunėjam juk smile.gif  Man judesys kol kas tik į naudą, nors turiu daug problemų (turėjau), o vaikis mano iš vis turėtų nesportuoti, bet tik sportas padėjo sukontroliuoti astmą. Neperšu savo patyrimo, tik noriu pasakyti, kad ne viskuo, ką sako gydytojai reikia tikėti, klausyk kūno, jis pasako.

Medėja, pilnai sutinku, tik mano atveju mano pačios kūnas ir neleidžia man to daryti smile.gif nes įtariu, kad būtent su sportu ir pagreitinau savo tokią būseną. Aš iki šiol negaliu gulėt ant nugaros ir pasikišus rankas po galva, negaliu nešt nieko ilgai su ta ranka (net rankinės). Bet prisitaikai ir viskas dzin smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo PŪKITAS: 13 kovo 2015 - 21:47
QUOTE(PŪKITAS @ 2015 03 13, 22:46)
iki šiol negaliu gulėt ant nugaros ir pasikišus rankas po galva, negaliu nešt nieko ilgai su ta ranka

drinks_cheers.gif aš neturiu stuburo visai. beveik blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Medėja25 @ 2015 03 13, 22:30)

Tikiuos ir aš, nes ryt į darbą smile.gif Po 50 jau geriau, o kaip iš tikrųjų, matysiu ryt ryte.
Kaip tu metei rūkyti blink.gif

Del rukymo: pati vis dar stebiuosi... Sugalvojau gruodzio pabaigoj, kad niekada su cigarete neatrodysiu kaip Audrey Hepburn - tai kam vargintis? Plius tikiuosi, kad dar grazesne pasidarysiu nerukydama biggrin.gif

O dėl sporto - man kojas skauda buten del to, kad nesportuoju. T.y. Del to, kad neturiu raumenu ir visa svori mano nesa keliai ir buten dėl to beveik nebeturiu menisku, kazkas netvarkoj girnelems ir nuolatinis uzdegimas yra vidinej kelio sanario pusej. O uzsiauginus raumenu svoris didesnis atitektu raumenims ir gal su laiku maziau skaudetu kelius smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Medėja25 @ 2015 03 13, 21:48)
drinks_cheers.gif aš neturiu stuburo visai. beveik blush2.gif

bestuburė hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Wonder Woman @ 2015 03 13, 22:58)
Del rukymo:

QUOTE(PŪKITAS @ 2015 03 14, 12:26)
bestuburė

Truputį kitaip interpretavau. Tikrai. Kaip pirštu į akį biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos pupitos,

Prisiduodu blush2.gif Šimtas metų be šiū metų ax.gif Tikiuos Jūs visos sveikos gyvos tongue.gif
Mes su špoku gyvenam gerai, jis lanko darželį, aš darbuojuos..Šiaip nieko naujo pas mus..Buvo vienas briedis pasimaišęs kelyje, bet numušiau..nieko vertas lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos!

Aš su savo penkiamečiu gyvenu Kaune, važinėjam dažnai į mano gimtinę Klaipėdoje. Šįvakar išvažiuojam kaip tik. Planuojame metų laikotarpyje persikraustyti į Klaipėdą, tai naudinga plėsti pažintis, susipažinti. smile.gif nes Klaipėdoje beveik neturime draugų. Kaune turime tikrai daug artimų žmonių, bendraujam ir šeimomis, nesvarbu, kad esu išsiskyrusi, bet dažnai organizuojamės laiką sodybose, ar svečiuose šeimomis, nesvarbu, kad mano šeima du asmenys, bet smagiai visur esam laukiami ir priimami. Kažkiek buvo neramu, kad po skyrybų nepradingtų kažkur draugai, bet tikėjau, kad tvirtos draugystės neišyra. smile.gif Tik aišku reikia pačiai aktyviai veikti, norėti veiklos, bendravimo. Su sunum keliaujam daug, važiuojam, skrendam, veikiam. Tai va. smile.gif
Atsakyti