Įkraunama...
Įkraunama...

Plepam ir ieškom draugų

Labas vakaras smile.gif
Kaip jūs vienišulės?
Parabilote apie paž svetaines,aš irgi bandžiau lankytis..na,bet ten tokių galima rasti lotuliukas.gif
Ir kas pas juos per mada,kviestis iškart į susitikimus?Rodos nebuvau parašius,nieko tokio,sponsoriaus,neiesškau ir sugulovo irgi tai nurodžiau ir foto su nuogais apais nededu schmoll.gif ,laiko praleidimas visai nieko biggrin.gif
Sunku vienai su vaiku,maniškis toks iš neramiūjų nakti keliames,po N kartu,diena lakstom griaunam,lipam ir pan..neturiu tetų dėdžių ir kitų kas galėtu pagelbėti tai belieka nusišauti. unsure.gif
Norėčiau išlėkti kur atsipalaiduoti, kokiai parai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Mylinti_mamyte @ 2015 03 28, 19:15)
Norėčiau išlėkti kur atsipalaiduoti, kokiai parai  biggrin.gif

As tokiais atvejais svajoju apie para miego lotuliukas.gif pasilakstymam jegu nulis ir siaip jau amzius ne tas biggrin.gif
Atsakyti
Puuupi, parašei, lyg tau 84 metai būtų. biggrin.gif Amžius nebe tas jai. hihihi.gif

Mylinti mamyte, jei tave paguos, tai aš jau beveik 7 metai diena iš dienos su dukra, be pagalbos. rolleyes.gif Ir nieko, neišprotėjau. biggrin.gif nu, gal biškelį. hihihi.gif

Kaip leidžiat savaitgalį? Aš baiginėju trečią Silva Reru dalį, pirmosios dvi įdomiai ir lengvai "susiskaitė", trečioji sunkiau, nebe taip įtraukia.

Staska gavo klausos aparatą. didis.gif Girdi kaip gerai. bigsmile.gif Nebereikia klykt gatvėj. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Upjora @ 2015 03 28, 20:43)
Puuupi, parašei, lyg tau 84 metai būtų.  biggrin.gif Amžius nebe tas jai. hihihi.gif

Mylinti mamyte, jei tave paguos, tai aš jau beveik 7 metai diena iš dienos su dukra, be pagalbos.  rolleyes.gif Ir nieko, neišprotėjau.  biggrin.gif nu, gal biškelį. hihihi.gif
Kaip leidžiat savaitgalį? Aš baiginėju trečią Silva Reru dalį, pirmosios dvi įdomiai ir lengvai "susiskaitė", trečioji sunkiau, nebe taip įtraukia.

Staska gavo klausos aparatą. didis.gif Girdi kaip gerai.  bigsmile.gif Nebereikia klykt gatvėj.  thumbup.gif

gal man tiek ir yra unsure.gif tik gerai issilaikius lotuliukas.gif Man jau seniai ner noro kazkur eit... atsivaiksciojau jaunystej cool.gif

as buvau isitikinus,kad tu knygu neskaiciau, atsisiunciau i kompa, pradejau skaityt ir nesuprantu kur man visa tai girdeta doh.gif Pasirodo kazkada kazkaip skaiciau... Matai, sakau,kad jau anzius ne tas lotuliukas.gif

thumbup.gif nebegales apsimest kad neisgirdo kokio tavo prasymo ar paliepimo
Atsakyti
Tada tikrai, kad gerai išsilaikius. didis.gif

Įdomios knygos. Vertos skaitymo.

Aš jaunystėj audringai gyvenau, dabar irgi nespjaučiau į nuotykius. ax.gif Tau tai suprantamma, leliukas namie, ne nuotykiai galvoj.
Atsakyti
QUOTE(Upjora @ 2015 03 28, 21:27)
Tau tai suprantamma, leliukas namie, ne nuotykiai galvoj.

Mano nuotykiai dabar mazdaug tokie - "oi, aspikakino iki ausu!" arba "valio, pamiegojom 6 valandas!"

Koki cia magiska soki susokus, kad rugpjuti bilietai i LT pigus butu g.gif mum keturiem gaunas apie £600 doh.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(puuupi @ 2015 03 28, 21:33)
Mano nuotykiai dabar mazdaug tokie - "oi, aspikakino iki ausu!" arba "valio, pamiegojom 6 valandas!"
Koki cia magiska soki susokus, kad rugpjuti bilietai i LT pigus butu  g.gif mum keturiem gaunas apie £600  doh.gif  blink.gif

lotuliukas.gif geri nuotykiai.
----------
Aš radau iš Stasnted į Rygą pigius vasaros gale. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Upjora @ 2015 03 28, 21:43)
Aš radau iš Stasnted į Rygą pigius vasaros gale. ax.gif

Man Ryga toli cool.gif As i Kauna nenoriai skrendu, o cia dar toliau rolleyes.gif

Ai, ikalbinesiu mama pas mus atskrist
Atsakyti
Labas mergikes,simtas metu biggrin.gif Nieko naujo pas mane, vis tas pats nuobodus gyvenimas,dienos,viena i kita panasios,tik slenka biggrin.gif Tiesa,brolis pas mane nuo vakar sveciuojasi, tai gal prasiblaskyt kur isleis ax.gif
Naujokem 4u.gif
QUOTE(Upjora @ 2015 03 28, 20:43)
Kaip leidžiat savaitgalį? Aš baiginėju trečią Silva Reru dalį, pirmosios dvi įdomiai

As tai parinej pamainoj,tai darbe sedziu t.y guliu biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(puuupi @ 2015 03 28, 21:33)

Smagus rupesteliai lotuliukas.gif
Labai mielas jusu lelius wub.gif I TB panasus? Bent jau man taip pasirode g.gif Kaip dickiui sekasi su broliuku bendrauti? Koki varda isrinkot?
Papildyta:
QUOTE(Mylinti_mamyte @ 2015 03 28, 19:15)
Sunku vienai su vaiku,maniškis toks iš neramiūjų nakti keliames,po N kartu,diena lakstom griaunam,lipam ir pan..neturiu tetų dėdžių ir kitų kas galėtu pagelbėti tai belieka nusišauti. unsure.gif

Kokio amziaus vaikiukas?
Papildyta:
QUOTE(Upjora @ 2015 03 28, 21:27)
Aš jaunystėj audringai gyvenau, dabar irgi nespjaučiau į nuotykius.  ax.gif Tau tai suprantamma, leliukas namie, ne nuotykiai galvoj.

Man rodos, kad ir su Staska jums tu nuotykiu nestinga biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(linausius @ 2015 03 28, 22:09)

Labai mielas jusu lelius wub.gif I TB panasus? Bent jau man taip pasirode  g.gif Kaip dickiui sekasi su broliuku bendrauti? Koki varda isrinkot?

Aciukas 4u.gif

Panasus panasus biggrin.gif Smakriukas tai tikrai tevelio. Naiviai tikiuos,kad kazka mano turi, tik dar neisryskejo biggrin.gif

Vyresnelis negali atsitraukt nuo brolio. Labai jau padet nori. Ketvirtadieni paliko savo zaidima mokykloj (uz gera lankomuma vaikai galejo atsinest savo elektroninius zaidimus), tai vakare bariau ir sakau kaip gi tave nubaust. Pagalvojes koki pusvalandi atejo ir sako, mama as geriausiai suprasiu,kad blogai pasielgiau jei tu man liepsi brolio prikrakota pampi pakeist biggrin.gif

Pavadinom Jokubu (namie bus Jokubas, o darzely ar mokykloj - Jacob)
Atsakyti
QUOTE(Mylinti_mamyte @ 2015 03 28, 21:15)
Labas vakaras smile.gif
Kaip jūs vienišulės?

Palauk, palauk....nespesi apsidairyti, kai tas mazulis paaugs ir ispus kur su draugais, tai is to neturejimo ka veikt ir tylumos namie nupusesi biggrin.gif , pas mane jau taip vis dazniau smile.gif .

QUOTE(Upjora @ 2015 03 28, 22:43)
Puuupi, parašei, lyg tau 84 metai būtų.  biggrin.gif Amžius nebe tas jai. hihihi.gif

Staska gavo klausos aparatą. didis.gif Girdi kaip gerai.  bigsmile.gif Nebereikia klykt gatvėj.  thumbup.gif

Smagu del Staskos smile.gif , mamai nebereiks gerkles plesyti smile.gif
As jau vaikstau..!!! biggrin.gif nu smagu, ale atsargiai kaip kokia bobulyte....dar biskiuka ir rimtai sportais uzsiimsiu, tik kad ta valia niekur nedingtu g.gif
Atsakyti
QUOTE(sima123 @ 2015 03 29, 16:05)
Palauk, palauk....nespesi apsidairyti, kai tas mazulis paaugs ir ispus kur su draugais, tai is to neturejimo ka veikt ir tylumos namie nupusesi biggrin.gif , pas mane jau taip vis dazniau smile.gif .
--------------
Smagu del Staskos smile.gif , mamai nebereiks gerkles plesyti smile.gif
As jau vaikstau..!!! biggrin.gif  nu smagu, ale atsargiai kaip kokia bobulyte....dar biskiuka ir rimtai sportais uzsiimsiu, tik kad ta valia niekur nedingtu g.gif

Ane? Man atrodo, kad tada ir aš laukais bėgsiu kasas pasileidus. biggrin.gif
---------
Aha, nebereiks. doh.gif Klykiau gatvėj šiandien. Lipa į balas, šokinėja. doh.gif

Varėm Staskai garderobo atnaujint, tikra dama-paltuką, suknelę išsirinko, aišku, ne rūūžavus, nes rūūūūžava tik mergaitėms. hihihi.gif

Smagu, kad jau vaikštai, greit bėgiosi kaip ne penCininkė. 4u.gif
Atsakyti