Įkraunama...
Įkraunama...

Plepam ir ieškom draugų

QUOTE(Dalijukas @ 2015 06 08, 22:14)
Sveikutes,ziuriu visai gerai cia gyvenat ax.gif .Ar priimsit dar viena neramia dusia 4u.gif

Priimsim. mirksiukas.gif Tik, kad pačios labai ramios, išsilakstė senbuvės. verysad.gif
Atsakyti
biggrin.gif as cia, ateinu , pasiziuriu, kad tuscia, ir iseinu....
Dzigite paskutine darzelio diena vejaraupius pasigavo...Tiesa, pakliuvom ir i norima mokykyla, ir pas pageidaujama mokytoja (tikiuosi, kad geri atsiliepimai pasiteisins ir mums) ...
Tai va...
P.S. Anksciau naujokai CV turedavo pateikti blush2.gif , laukiam biggrin.gif
P.P.S. pasiilgau Jusu, mergaites
Atsakyti
Ir aš visų pasiilgau... FB neturiu, kiba reiks vėl anketą kurt. hihihi.gif

Džigitė į pirmą klasę eis? blink.gif Kaip eina laikas. blink.gif Atrodo, neseniai supos ant arkliukų basankėj maža blondinė. wub.gif

Aš jau laisva-mokslai baigti,egzi išlaikyti. Nu, ar išlaikyti pabaigoj vasaros paaiškės. biggrin.gif
Atsakyti
FB turiu, bet vat kazkaip nesinaudojasi jis man...
Atsakyti
FB dukart turėjau, dukart ištryniau. laugh.gif Laiko gaišimas. irnesakyk.gif

Mergos, aš noriu vairuotojo pažymėjimo. rolleyes.gif Pagaliau atėjo noras. Ryt kibsiu mokytis teorijos. Reikia palaikymo. cool.gif

Šiandien lovą susirinkau, mat pagaliau nusipirkau svajonių-medinę. wub.gif Aišku, draugai pakraupo, nes susirinkau pati. Bet ne man laukt kol savaitgalį GAL atvažiuos princas ir surinks. schmoll.gif Aš jau šiandien noriu joje miegot. wub.gif Ne princesė aš. Ir nereikia stebėtis, kad diedai pabėga pas silpnas princeses. biggrin.gif Aš jiems baisi, nes esu savarankiška ir stipri. lotuliukas.gif

Staska sulaužė klausos aparatą. verysad.gif Į taisymo centrą prisiskambint neįmanoma. Gatvėj aš jos vėl neprisikviečiu. doh.gif Pirksiu pavadėlį. cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Upjora @ 2015 06 10, 22:06)

Mergos, aš noriu vairuotojo pažymėjimo.  rolleyes.gif Pagaliau atėjo noras. Ryt kibsiu mokytis teorijos. Reikia palaikymo.  cool.gif

Šiandien lovą susirinkau, mat pagaliau nusipirkau svajonių-medinę.  wub.gif Aišku, draugai pakraupo, nes susirinkau pati. Bet ne man laukt kol savaitgalį GAL atvažiuos princas ir surinks.  schmoll.gif Aš jau šiandien noriu joje miegot.  wub.gif Ne princesė aš. Ir nereikia stebėtis, kad diedai pabėga pas silpnas princeses.  biggrin.gif  Aš jiems baisi, nes esu savarankiška ir stipri.  lotuliukas.gif

Staska sulaužė klausos aparatą.  verysad.gif Į taisymo centrą prisiskambint neįmanoma. Gatvėj aš jos vėl neprisikviečiu.  doh.gif Pirksiu pavadėlį.  cool.gif

Sveikos!

Prisistačiau aš čia kurią dieną ir dingau, tik dabar jau labai užsinorėjau įsiterpt dėl tų baldų surinkimo biggrin.gif nesenai irgi dvi komodas ir lentyną iš IKEA rinkau... tai man ir ilgai butų tekę laukti kol galėtų surinkti, pati susirinkau, juk daiktų sugrustų į kampus nelaikysiu, norėjau susitvarkyti ir kaifuoti! Šaunuolė ir tu, na stiprioms moterims, reikia stiprių vyrų, ne skystų smile.gif kad galėtume silpnesnėmis pasijusti smile.gif

Liepa - rugpjutis su vaiku atostogausime Klaipėdoje! Lauku nesulaukiu, kasdien jura! Gaila Klaipėdoje beveik neturime draugų, bet nieko, randam ką veikti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Upjora @ 2015 06 10, 22:06)

Mergos, aš noriu vairuotojo pažymėjimo.  rolleyes.gif Pagaliau atėjo noras. Ryt kibsiu mokytis teorijos. Reikia palaikymo.  cool.gif

Šiandien lovą susirinkau, mat pagaliau nusipirkau svajonių-medinę.  wub.gif Aišku, draugai pakraupo, nes susirinkau pati. Bet ne man laukt kol savaitgalį GAL atvažiuos princas ir surinks.  schmoll.gif Aš jau šiandien noriu joje miegot.  wub.gif Ne princesė aš. Ir nereikia stebėtis, kad diedai pabėga pas silpnas princeses.  biggrin.gif  Aš jiems baisi, nes esu savarankiška ir stipri.  lotuliukas.gif

Staska sulaužė klausos aparatą.  verysad.gif Į taisymo centrą prisiskambint neįmanoma. Gatvėj aš jos vėl neprisikviečiu.  doh.gif Pirksiu pavadėlį.  cool.gif

Dėl teisių - šaunuolė smile.gif taip pat ir dėl egzų wink.gif
Aš baldus irgi pati susirinkinėju wink.gif o dėl vyrų ir moterų galios santykio manau, kad esi teisi - vyrai bijo stiprių ir savarankiškų moterų. Moterys ne tik kad pradeda už dirbti tiek pat ir daugiau, bet ir suprato, kad baldų surinkimas nėra raketų mokslas.
P.s. Susikurk fb anketa smile.gif
Aš su Panku iš kelionės grįžau. Labai smagiai pasibuvom vokiečių žemėj smile.gif baisiai patiko. Esam sveiki gyvi. Sesiją pabaigiau sėkmingai smile.gif
Atsakyti
WW, tu irgi šaunuolė!

Anlketos nekursiu. schmoll.gif Principai. biggrin.gif

Kremtu teoriją visą dieną į tarpus pagailėdama savęs. biggrin.gif

Paslydau, aš komodos nerizikuočiau rinkt, per daug detalių. hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Upjora @ 2015 06 20, 18:10)
WW, tu irgi šaunuolė!

Anlketos nekursiu.  schmoll.gif Principai.  biggrin.gif

Kremtu teoriją visą dieną į  tarpus pagailėdama savęs.  biggrin.gif

Paslydau, aš komodos nerizikuočiau rinkt, per daug detalių. hihihi.gif

principe tu principe - čia mažai kada besusitinkam smile.gif feisbuke beveik visos esam ir vis tiek profilaktiškai susirašom, pasižiūrim viena kitos nuotraukas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Wonder Woman @ 2015 06 20, 16:26)
principe tu principe - čia mažai kada besusitinkam smile.gif feisbuke beveik visos esam ir vis tiek profilaktiškai susirašom, pasižiūrim viena kitos nuotraukas smile.gif

Nuotraukų aš neturiu. ax.gif Į jus pažiūrėt norėčiau. Ką tik prisiminiau, kad turim albumą. Kelis mėnesius nebuvau. blink.gif Bet į FB negrįšiu. hihihi.gif Dukaart buvau ir man nelipo tai. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Upjora @ 2015 06 20, 20:09)
Nuotraukų aš neturiu.  ax.gif Į jus pažiūrėt norėčiau. Ką tik prisiminiau, kad turim albumą. Kelis mėnesius nebuvau.  blink.gif Bet į FB negrįšiu. hihihi.gif Dukaart buvau ir man nelipo tai.  rolleyes.gif

verysad.gif na kodėl tu tokia griežta? verysad.gif
Atsakyti
..ir man tas FB nelimpa....
gal kuri turite e- knygu skaitykle ? Uzsimaniau nors tu ka...
Atsakyti