Įkraunama...
Įkraunama...

Indukcinė kaitlentė

QUOTE(hugg666 @ 2015 03 05, 12:37)
Nusiziurejau indukcine kaitlente, http://www.rde.lt/pr...

Patiko, jog dedasi ant dangcio tas dalykelis, kuri neleidzia perdaug uzvirus isilieti pvz pienui.. Gal kas tokia turit, ar tikrai tai veikia? biggrin.gif Galbut yra siai dienai uz sia geresniu? I kokius privalumus labiausiai patartumet atkreipti demesi renkantis, ant ko netaupyti?

Rašykite i šita tema ten greiciau atsakys
http://www.supermama...howtopic=996809
Atsakyti
Sveikos. Mes pirkom AEG indukcine, iš tiesų per daug nesigilinom kas ir kaip, lėmė kaina. Ai tiesa norejau be sidabrinio apvado , nes visa buitine pas mus juoda, bet konsultantas ikalbejo pirkt su juo, dėl dažnai pasitaikančių skilimų, kiek tame tiesos nežinau smile.gif tik turiu vieną problemytę, nežinau ar klausimas tinka šiai temai, bet surizikuosiu. Kazkaip pastoviai, kai kepu su keptuve, kepu ant tos pačios vietos ( skylės ), ir praktiškai jau nuo pat pradžių ant tos vietos pradėjo darytis tokios kaip dėmės, kurios neišsivalo, ir keptuve keičiau nes galvojau gal ji netinka, bet nepadėjo. Kur puodai buna viskas ok, o ties ta vieta kur kepama keptuve, pasidarė matinė vieta verysad.gif gal kas žino kame čia reikalas ir gal kas pasiūlys su kuo būtų galima, jei dar imanoma, išvalyt? Jei nieks neisivaizduoja apie ką čia aš, galėsiu nufotografuot vakare 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Giedr@ @ 2015 04 01, 08:39)
Sveikos. Mes pirkom AEG indukcine, iš tiesų per daug nesigilinom kas ir kaip, lėmė kaina. Ai tiesa norejau be sidabrinio apvado , nes visa buitine pas mus juoda, bet konsultantas ikalbejo pirkt su juo, dėl dažnai pasitaikančių skilimų, kiek tame tiesos nežinau  smile.gif tik turiu vieną problemytę, nežinau ar klausimas tinka šiai temai, bet surizikuosiu. Kazkaip pastoviai, kai kepu su keptuve, kepu ant tos pačios vietos ( skylės ), ir praktiškai jau nuo pat pradžių ant tos vietos pradėjo darytis tokios kaip dėmės, kurios neišsivalo, ir keptuve keičiau nes galvojau gal ji netinka, bet nepadėjo. Kur puodai buna viskas ok, o ties ta vieta kur kepama keptuve, pasidarė matinė vieta  verysad.gif  gal kas žino kame čia reikalas ir gal kas pasiūlys su kuo būtų galima, jei dar imanoma, išvalyt? Jei nieks neisivaizduoja apie ką čia aš, galėsiu nufotografuot vakare  4u.gif

Idomiai kažkaip ir taip nuo pat pradžiu? As gal tik kokius tris sykius kepiau,bet nieko panašaus, viskas gerai. O kokia keptuve naudojat? Gal kokia danga prastesne?
Atsakyti
QUOTE(Giedr@ @ 2015 04 01, 07:39)
...ant tos vietos pradėjo darytis tokios kaip dėmės, kurios neišsivalo, ir keptuve keičiau nes galvojau gal ji netinka, bet nepadėjo. Kur puodai buna viskas ok, o ties ta vieta kur kepama keptuve, pasidarė matinė vieta  verysad.gif  gal kas žino kame čia reikalas ir gal kas pasiūlys su kuo būtų galima, jei dar imanoma, išvalyt? Jei nieks neisivaizduoja apie ką čia aš, galėsiu nufotografuot vakare  4u.gif

Turėjau tą pačią problemą, pamaniau, kad su keptuve sudirbau kaitlentę. Vanduo, feiri ir kiti švelnumai nepadėjo. Maxima prekybos centre nusipirkau "eres cera-net" ir dėmė puikiai išsivalė thumbup.gif gal ir kokia kita priemonė padėtų, tiesiog neturėjau jokios stiklo keramikai valyti tai nusipirkau ir pataikiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Giedr@ @ 2015 04 01, 08:39)
Sveikos. Mes pirkom AEG indukcine, iš tiesų per daug nesigilinom kas ir kaip, lėmė kaina. Ai tiesa norejau be sidabrinio apvado , nes visa buitine pas mus juoda, bet konsultantas ikalbejo pirkt su juo, dėl dažnai pasitaikančių skilimų, kiek tame tiesos nežinau  smile.gif tik turiu vieną problemytę, nežinau ar klausimas tinka šiai temai, bet surizikuosiu. Kazkaip pastoviai, kai kepu su keptuve, kepu ant tos pačios vietos ( skylės ), ir praktiškai jau nuo pat pradžių ant tos vietos pradėjo darytis tokios kaip dėmės, kurios neišsivalo, ir keptuve keičiau nes galvojau gal ji netinka, bet nepadėjo. Kur puodai buna viskas ok, o ties ta vieta kur kepama keptuve, pasidarė matinė vieta  verysad.gif  gal kas žino kame čia reikalas ir gal kas pasiūlys su kuo būtų galima, jei dar imanoma, išvalyt? Jei nieks neisivaizduoja apie ką čia aš, galėsiu nufotografuot vakare  4u.gif

Ant mano baltos indukcinės po ilgesnio pakepimo matosi gerokai įrudęs plotas, ko gero panašus dalykas kaip ir pas jus. Valau su Ūlos stiklokeramikos valikliu ir šiurkščia kempinėlės puse, puikiai nusivalo ir pigus valiklis.
Atsakyti
QUOTE(Juoduke` @ 2015 04 01, 16:17)
O kokia keptuve naudojat? Gal kokia danga prastesne?

Keptuves firmos tikraii nepasakysiu, bet tikrai ne prasta, pirkom ne is pigiuju specialiai indukcinei kaitlentei.

QUOTE(Hadi @ 2015 04 01, 21:03)
Turėjau tą pačią problemą, pamaniau, kad su keptuve sudirbau kaitlentę. Vanduo, feiri ir kiti švelnumai nepadėjo. Maxima prekybos centre nusipirkau "eres cera-net" ir dėmė puikiai išsivalė  thumbup.gif  gal ir kokia kita priemonė padėtų, tiesiog neturėjau jokios stiklo keramikai valyti tai nusipirkau ir pataikiau smile.gif

QUOTE(irisas @ 2015 04 01, 22:45)
Ant mano baltos indukcinės po ilgesnio pakepimo matosi gerokai įrudęs plotas, ko gero panašus dalykas kaip ir pas jus. Valau su Ūlos stiklokeramikos valikliu ir šiurkščia kempinėlės puse, puikiai nusivalo ir pigus valiklis.

Oij ačiū, reiks išpandyt, bet vistiek idomu dėl kokios priežasties taip darosi.
Atsakyti
"Man atrodo ,ten prikepa riebalai.As naudoju ketaus keptuve,tai kol uzkaitinu,ijungiu net ant"9".As nuvalau su"Master cook"kempinele,gana sunkiai nusivalo,reikia gerai pasveisti,bet gera minitis del valyklio stiklo keramikai,aciu!
Atsakyti
IŠSIVALĖ thumbup.gif , bet tikrai ne su spec valikliais (bandžiau net dvieju rūšių), su drauge išsikalbėjau, tai patarė nusipirkt, gremžtuką, skirta langams valyt po remontų. Vakar vyras nupirko ermitaže, kainavo apie 0,77 eur. Sudrėkinau ta vietą, palaikiau ir po to vyras, nes aš pati nesiryžau, išvalė. Kaitlentė kaip nauja.
Atsakyti
Sveiki, ruošiamės pirkti indukcinę, gal kam pasirodys kvailas klausimas, bet norėjau paklausti, ar uždėjus didesnį puodą ant mažesnės "skylės" jis vis tiek užkaista? O gal puodų išmatavimai būtinai turi atitikti "skylių" išmatavimus? Žinau tik tiek, kad mažesnio puodo, dėl sveikatos, rekomenduoja nedėt ant už jo diametrą viršijančios "skylės". (Puodai visi pas mane skirti indukcinėms)
ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kwaksyte @ 2016 03 11, 08:44)
Sveiki, ruošiamės pirkti indukcinę, gal kam pasirodys kvailas klausimas, bet norėjau paklausti, ar uždėjus didesnį puodą ant mažesnės "skylės" jis vis tiek užkaista? O gal  puodų išmatavimai būtinai turi atitikti "skylių" išmatavimus? Žinau tik tiek, kad mažesnio puodo, dėl sveikatos, rekomenduoja nedėt ant už jo diametrą viršijančios "skylės". (Puodai visi pas mane skirti indukcinėms)
ax.gif

Indukcinės privalumas toks, kad ji kaina tik tą vietą, kur puodo dugnas ax.gif Turiu didesnį puodą nei kaitvietė - be problemų pagaminu valgį ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kwaksyte @ 2016 03 11, 08:44)
Sveiki, ruošiamės pirkti indukcinę, gal kam pasirodys kvailas klausimas, bet norėjau paklausti, ar uždėjus didesnį puodą ant mažesnės "skylės" jis vis tiek užkaista? O gal  puodų išmatavimai būtinai turi atitikti "skylių" išmatavimus? Žinau tik tiek, kad mažesnio puodo, dėl sveikatos, rekomenduoja nedėt ant už jo diametrą viršijančios "skylės". (Puodai visi pas mane skirti indukcinėms)
ax.gif

Naudoju mažesnius puodus, keptuves. Pvz pas mane vienas šonas susijungia į bendrą didelę kaitvietę, bet paprastai naudoju tik nedidelę jos dalį. Netgi espresso kavinuką, kuris tikrai mažas. Indukcinė, skirtingai nei paprasta kailentė, kaitina puodą, o ne kaista pati, todėl su mažesniais puodais problemų nėra. Dėl didesnių nelabai žinau, bet logiškai tiesiog nekais pakraščiuose, bet manau gaminti įmanoma.
Atsakyti
Jau daug metų naudoju ir negaliu atsidžiaugti, didžiausias minusas turbūt, kad ne visi puodai tinka 4u.gif
Atsakyti