Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos, TR. 6 tema

Kita problema, kad MB turkai nepatinka biggrin.gif Sako, kaip musulmonai iš nelabai turtingos šalies gali pirmauti tokioj srity. Ir toliau nieks nebeįdomu. Jeigu ir sugalvočiau pabandyti, tai užsispirtų kaip ožys ir viskas. biggrin.gif
QUOTE(RositaK @ 2014 09 05, 15:52)
Kaip suprast auksinį?  biggrin.gif

Auksinį.... nes vieną auksinį jau turėjau, OK dėka. Kai taupai 2 metus ir gauni vieną... ir žinai kiek yra šansų... a nu i nafig doh.gif
Man jau seniai nebesvarbu mano ar ne mano. Svarbiau kad šansų daugiau būtų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pelargonija: 05 rugsėjo 2014 - 16:00
QUOTE(RositaK @ 2014 09 05, 16:52)
Kaip suprast auksinį?  biggrin.gif
Pelargonija, neįrodinėsiu čia nieko-tavo teisė rinktis, tačiau turkai su tokiu kaip tavo ar panašiu AMH dviems pažįstamoms išaugino net iki blastukių 4u.gif o pasikonsultuot nulėkt irgi neišeitų? g.gif

bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif eik Tu sau bigsmile.gif net šiurpas nuėjo... gal gali papasakot plačiau? arba į az. nes tai labai aktualu. yra ir daugiau čia forume su AMH<0.2. kiek vilčių atsirastų. aš kažkaip to neužfiksavau.
Papildyta:
QUOTE(Pelargonija @ 2014 09 05, 16:58)
Kita problema, kad MB turkai nepatinka biggrin.gif Sako, kaip musulmonai iš nelabai turtingos šalies gali pirmauti tokioj srity. Ir toliau nieks nebeįdomu. Jeigu ir sugalvočiau pabandyti, tai užsispirtų kaip ožys ir viskas.  biggrin.gif

tikrai keista ir sunku patikėt. bet faktai rodo ką kita. o jis ir mano istorija netiki?
Atsakyti
QUOTE(Comma @ 2014 09 05, 10:00)
magute, kaip tu? Ar mm pasivijo tave? doh.gif  blush2.gif  mirksiukas.gif

jau kazkas vaidenasi. gal ryt pramus

Tino tu nesinervuok, nu dvigubas dziaugsmas. jau tiek kelio nueita, tai du uzauginti tikrai nebus problema. o zmones visada snekejo ir snekes.
va ka tik su sesem per skype pasnekejau, pasijuokem, tai jos man sako graziai paprasyk, kad 3 isodintu, bus kiekvienai po viena (nors abi po 2 vaikus turi), sako ant senatves neturesim ka veikti, kai savi vaikai bus uzauginti
Atsakyti
Tino, matyt seniai bežliumbei, kad problemų prisigalvojai (nepyk, kad taip grubiai) blush2.gif Tu dar pasakyk, kad nervuojies, kad tavo mažiai negalės išeiti į kiemą, nes kiti vaikai erzins jog jų tėvai seni mirksiukas.gif Bliamba, bliamba - keičiamės vietomis? Imčiau ir tris. D davė, D ir padės užauginti. Ir pamiršk kažkieno tau nupasakotus sunkumus doh.gif Lengva nebus, bet bus ne tik sunkumai. Bus šypsenos, juokas, smagūs bandymai kažką papasakoti - va tada verksi, bet tikrai ne iš nuovargio wub.gif Taigi pirmyn mergina - turi kuom didžiuotis, nes ne kiekvienai pasiseka wub.gif

Magute, o tai viskas prasidės jau pirmadienį? blush2.gif

Pelargonija, gal koncentruotos info su pvz pateikimas TB ir keletos dienų pratylėjimas ta tema, išjudintų TB? Žinoma tik reikia kantriai viską pateikti tik JAM priimtina forma 4u.gif Močiūtė mokindavo, kad vyrų nieko nereikia prašyti ar spręsti su jais kažkokius klausimus kol jie alkani. Pavalgydink vyrą, o tada visos vadžios tavo rankose thumbup.gif Nu negali būti, kad mylimas vyras "neišgirstų" ko prašo jo mylima moteris mirksiukas.gif
Aš irgi jau nebe tokia "šviežia" kaip buvau per savo vestuves. Gal kam tai ir labai aprūgusia atrodau, bet man pofig doh.gif Aš sieksiu savo svajonės, tikslo ar dar kaip bepavadintum, tiek kiek aš norėsiu ir kiek leis laiko ir pajamų lėšos, o visi kiti tegul pasikaria ax.gif

P.S. Oooo, pavariau kalbos blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Comma: 05 rugsėjo 2014 - 19:27
Labas rytas, tai viskas gerai su mano fet ciklu, ir ne tik gerai o visgi turbut labai greitai keliausiu ten bigsmile.gif Atisa ziurek dar i ta pati lektuva papulsim hihihi.gif

bet yra 1 problema, reikia patarimo: kur gauti CRINONE 8% gelio? kiek maciau internete, kad vaistinese jo nera, tik VK?! man kita sav ji reikia pradeti naudoti, bet nerandu kur galeciau isigyti, VK turbut neparduoda ne savo pacientams g.gif Gal kas pasidalins patirti. kur pirkti, ar gal kas turi likuciu tai nupirkciau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Edena: 06 rugsėjo 2014 - 09:06
QUOTE(Edena @ 2014 09 06, 10:05)
Labas rytas, tai viskas gerai su mano fet ciklu, ir ne tik gerai o visgi turbut labai greitai keliausiu ten  bigsmile.gif Atisa ziurek dar i ta pati lektuva papulsim hihihi.gif

bet yra 1 problema, reikia patarimo: kur gauti CRINONE 8% gelio? kiek maciau internete, kad vaistinese jo nera, tik VK?! man kita sav ji reikia pradeti naudoti, bet nerandu kur galeciau isigyti, VK turbut neparduoda ne savo pacientams  g.gif  Gal kas pasidalins patirti. kur pirkti, ar gal kas turi likuciu tai nupirkciau

thumbup.gif thumbup.gif kaip faina, bus dar naujų nestuke.gif mūsų skyrelyje thumbup.gif

o aš kaip tik šiandien galvoju, kur man reiks kišt dvi crinono iš Stambulo parsivežtas dėžutes g.gif lotuliukas.gif nes juk užsipirkau tai iki 12savaitės, o reikia naudot tik iki 8 sav., tai man lieka dvi dėžutės. galiu parduot - bus papigiai palyginus su LT kainom iš VK.
Atsakyti
QUOTE(Tino @ 2014 09 06, 10:52)
thumbup.gif  thumbup.gif kaip faina, bus dar naujų  nestuke.gif mūsų skyrelyje  thumbup.gif

o aš kaip tik šiandien galvoju, kur man reiks kišt dvi crinono iš Stambulo parsivežtas dėžutes g.gif  lotuliukas.gif nes juk užsipirkau tai iki 12savaitės, o reikia naudot tik iki 8 sav., tai man lieka dvi dėžutės. galiu parduot - bus papigiai palyginus su LT kainom iš VK.

Tino nerealiai thumbup.gif kaip gerai kad dar jas turi thumbup.gif bigsmile.gif Imu Imu Imu !!!! bigsmile.gif pala dar su tom nestuke.gif , pradeda jaudulys DIDELIS imti doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Edena @ 2014 09 06, 12:09)
Tino nerealiai  thumbup.gif kaip gerai kad dar jas turi  thumbup.gif  bigsmile.gif  Imu Imu Imu !!!! bigsmile.gif  pala dar su tom  nestuke.gif , pradeda jaudulys DIDELIS imti  doh.gif  biggrin.gif

Edena, kaip dziugu kad jau tuoj tuoj vel vyksite atgal ir pasiimsite savo maziuka wub.gif Ziurek dar kaip ir TINO ims ir skils i du maziukus, bet kuriuo atveju as irgi tikiuos kad ruduo musu skyreliui atnes daaaaaug nestukiu wub.gif wub.gif
Tino, o tau Turkijoje toj klinikoje sake kad iki 8 savaites naudoti crenone? Jetus kiek kliniku tiek ir nuomoniu doh.gif Reiks man irgi tada rasyti vel i Memorial nes uzpakali kaip skauda nuo progesterono,deduosi ivarius kompresus bet nelabai padeda visas guzais ir melynem,o kelios vietos tai visai kaip mirusios verysad.gif net vyras jei pataiko ir iduria taip sausai ir neskaudziai praeina bet ir nesileidzia net vaistukai doh.gif gal leis ir man nutraukti jau vaistukus blush2.gif
O as kaip vaikas braukau dieneles iki Rugsejo 18 blush2.gif Jetus kaip laukiu to didziojo genetinio scano. O jau po jo sakiau vyksiu pas mociute ir pasakysiu jai grazias zinias. 4u.gif
Atsakyti
Edena, super naujienos thumbup.gif Valioo, o kada planuojat skristi? musu lektuvas 09.13 blush2.gif
Afrodite, sirdele, stiprybes tau 4u.gif Atsimink, kad viskas vardan musu didziosios svajones wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Atisa: 06 rugsėjo 2014 - 11:52
QUOTE(Afrodite69 @ 2014 09 06, 12:31)
Tino, o tau Turkijoje toj klinikoje sake kad iki 8 savaites naudoti crenone?  Jetus kiek kliniku tiek ir nuomoniu doh.gif

Nu net susibalamutinau. Išsitraukiau turkų instrukcijas- crinoną parašyta naudoti iki 9 savaitės. O ir gydytoja iš VK sakė naudoti 8 savaites. Taip kad pasilieku dar dėžutę pilną ir 10 vnt. Viskas. Tikrai daugiau nenaudosiu.

O mane lygtai pykint pradeda. Pavalgau ir lyg nevirškina, valanda praeina vėl valgyt noriu. Apetitas žvėriškas doh.gif pasidžiaugiau trumpai. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Atisa @ 2014 09 06, 12:50)
Edena, super naujienos  thumbup.gif  Valioo, o kada planuojat skristi? musu lektuvas 09.13  blush2.gif
Afrodite, sirdele, stiprybes tau  4u.gif  Atsimink, kad viskas vardan musu didziosios svajones  wub.gif

Atisiuk, iskesti tai be problemu iskesiu ir ne del to siaip pergyvenu, jaudinuos kad sunkiai jau berandame vieta kur suleisti vaistukus tai va ir pergyvenu ar jie gerai pasiskirsto ir uztenka visko mano maziukui mirksiukas.gif bet va Tino pasake kad iki 9savaites naudoti tai gal man labai ir nenutiks nieko jei pasisavins ne visu simtu procentu blush2.gif 4u.gif Jau patikek kas kas bet viska istversiu as vardan sio mazylio,manau mane labiausiai supranta Rosita 4u.gif
TINO,tai normalu zinok kad po truputi jau pradedi jausti kazka.As is pradziu irgi nieko nejauciau o jezus kiek del to nerimavau. Gal rimciausias pozymiai buvo tik silpnumas. O va paskui zinok pozymiai stiprejo,siaip aciu Dievui su vemimu maziausiai draugauti teko.O dabar atrodo kad pradeda vel slopti tie pozymiai po truputi.
O del maisto tai jau jo,valgyk kol dabar gali. Man buvo keleta savaiciu nieko i burna negalejau tik mineralinis ir burokeliu sriuba ir tai labiau jos skystymas, paskui jau saltibakrsciai na ir kazkike bulves ir t.t. O paskutinem dienom tai net mano vyras sako reikia nufotkint;as iki nestumo niekada nenorejau valgyt kazkur nuo ryto iki 15-17val. o dabar ryte atsikeliu ir pirmas dalykas pavalgyt ir valgau irgi daug nes toks jausmas kad skrandis dega,pleciasi ir atrodo issivercia. Tik kazkaip pats organizmas diktuoja ko noris o ko ne.Nemegau zuvies-o dabar labai jos norisi ir valgau su toookiu malonumu, bet uz tai mesos ypac farso visai negaliu i burna isideti. Nezinau,as tikiuos tu nesigazdini nuo to ka rasau blush2.gif Tiesiog tai normali reakcija ir man netgi idomu as beje net uzsirasau tokius dalykus nes idomu stebeti kaip keicias pomegiai,poreikiai,iprociai biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas!
9dpi- 253!
Atsakyti