Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos, TR. 6 tema

QUOTE(Nica79 @ 2014 09 07, 19:49)
Elis dar bande vel iskisti rusakalbia verteja, sako, taigi kalbi rusiskai. As jai sakau: ne, nekalbu lotuliukas.gif

lotuliukas.gif
Sveika sugrįžusi, Nica79, labai džiugu, kad ir jums paliko klinika gerą įspūdį wub.gif Labai įdomu, koks bus tavo AMH, ar labai skirsis nuo LT rezultatų g.gif O tai kodel tau trumpas protokolas, jei AMH geras g.gif

QUOTE(Nica79 @ 2014 09 07, 20:26)
Atisa, Edena - ir visos, kas vyksit, ten dabar neraliai karsta..

Labai ačiū už info thumbup.gif Kaip tik vakar kroviausi lagaminą, įdėjau vaikui keletą maikučių trumpom rankovėm, o be rankovių nei vienos būčiau nepaėmusi, nu kažkaip visgi spalis lotuliukas.gif

Labas rytas visoms 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(RositaK @ 2014 09 08, 09:13)
Tai matai, tau prieš IVF ciklą nereiks leistis cetrotide g.gif

Gal del to, kad trumpas protokolas?
Nes ziuriu visoms su ilgu protokolu ir Cetrotide, ir Climara paskyre g.gif
As ryt jau Climara klijuosiuos bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nica79 @ 2014 09 07, 18:26)
Atisa, Edena - ir visos, kas vyksit, ten dabar neraliai karsta..t.y. rubu beveik nereikia tongue.gif mano telefonas rode, kad pavesyje 26laispniai..tai tas 26 laipsniai tikriausiai nakti buvo  lotuliukas.gif Ir kazkaip pasirode, kad labai anksti temsta, sutemdavo apie 21 val..Ir oras buvo toks: saule sviecia sviecia, staiga apsiniaukia, gerokai nulyja, vel sviecia saule. Bet kai lyja, tai perslapti gali iki paskutinio siulo..

smsgu skaityti kad ten karsta biggrin.gif wub.gif Nes visai smagu dar tos vasareles gauti butu…Tai va Atisa, matai kurios prognozes geros lotuliukas.gif Oi sunku net patiket kad vel lengvus rubelius bus galima krautis wub.gif
QUOTE(magute @ 2014 09 07, 20:27)
ar yra mergaiciu siuo metu stambule?

magute savaitgali abi su Atisa atlekiam ax.gif gal reiketu koki susitikima pasiorganizuoti smile.gif O jus jau startavot 4u.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Atisa @ 2014 09 08, 08:41)
Gal del to, kad trumpas protokolas?
Nes ziuriu visoms su ilgu protokolu ir Cetrotide, ir Climara paskyre  g.gif
As ryt jau Climara klijuosiuos  bigsmile.gif

matyt, nes man irgi nereikėjo schmoll.gif
Atisa, su rytojaus startu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Atisa @ 2014 09 08, 07:41)
lotuliukas.gif
Sveika sugrįžusi, Nica79, labai džiugu, kad ir jums paliko klinika gerą įspūdį  wub.gif Labai įdomu, koks bus tavo AMH, ar labai skirsis nuo LT rezultatų  g.gif  O tai kodel tau trumpas protokolas, jei AMH geras  g.gif

Tai trumpa ir taiko prie aukstesnio AMH, X-failai kodel man su 7 sumaste taikyt ilga, matyt praleido sita fakta doh.gif biggrin.gif Nu svarbiausia - rezultatas, tai dabar jau nebesibedavosiu biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(RositaK @ 2014 09 08, 09:32)
matyt, nes man irgi nereikėjo  schmoll.gif
Atisa, su rytojaus startu  4u.gif

Rosita, jei ne paslaptis, koks Tavo AMH buvo?..
Edena, , man tai keista dėl tų protokolų..Sakau, Semra, kai apžiūrinėjo per echoskopą, sako, turiu "daug folių" g.gif sako, taikysim trumpą protokolą. Nžn, ar ten gali matyti per echo folių rezervą g.gif Dar jai pakartojau dėl AMH. Aš, aišku, neabejoju profesionalumu, bet vis tiek kažkaip keista g.gif Ir Folbiol neskyrė..Aš tokia linkusi pergyventi, tai galvoju, ar tikrai gerai mane apžiūrėjo lotuliukas.gif Nes buvo nerealiai daug klientų..

Magute - sėkmingo Tau starto! Kaip fainai, beveik pavydžiu, nes pas Tave tuoj atlėks dvi "raketos" - [COLOR=deeppink]Edena su Atisa thumbup.gif
O gal dar ir kitų bus:)
Atsakyti
QUOTE(Edena @ 2014 09 08, 10:32)
Tai va Atisa, matai kurios prognozes geros  lotuliukas.gif

Aha, tikrai drinks_cheers.gif taviskes nugalejo thumbup.gif
QUOTE(Nica79 @ 2014 09 08, 11:04)
, bet vis tiek kažkaip keista  g.gif Ir Folbiol neskyrė..Magute [color=red]- sėkmingo Tau starto! Kaip fainai, beveik pavydžiu, nes pas Tave tuoj atlėks dvi "raketos" - Edena su Atisa super

Nu Folbiol tai manau tikrai reikia pagerti, gal pamirso g.gif O as ziuriu, kad visus vyriskius siunte pas androloga, o maniskio ne g.gif Ir sarbiausia, kad visos bedos tai pas ji tik yra, tai ir as galvoju, ar cia neprazioplino g.gif Ai, bet ka cia dabar beprigalvosi, vaziuojam ir ziuresim kas bus.
Beje, MV tyrimo del laimo ligos nebekartojo, kartot reiks gruodzio men. Tai kad vaziuojam, tai tikrai, belieka dabar viltis, kad nenuzude antibai paskutiniu musu 2% spermiuku sad.gif
O jei neras nei vieno gero, kazi gali TESA daryt, ar ja reik is anskto suplanuoti? g.gif
Tai ka, raketos, skrisim thumbup.gif lotuliukas.gif
Rosituk, nerealiai gera statistika isvedei thumbup.gif As labai viliuosi, kad mes jos nesugadinsim ir spali-lapkriti turesim dar grazesnius skaiciukus wub.gif na, koki 14 sekmingu is 15 wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Atisa: 08 rugsėjo 2014 - 09:15
QUOTE(Nica79 @ 2014 09 08, 10:04)
Edena, , man tai keista dėl tų protokolų..Sakau, Semra, kai apžiūrinėjo per echoskopą, sako, turiu "daug folių" g.gif sako, taikysim trumpą protokolą. Nžn, ar ten gali matyti per echo folių rezervą  g.gif Dar jai pakartojau dėl AMH. Aš, aišku, neabejoju profesionalumu, bet vis tiek kažkaip keista  g.gif Ir Folbiol neskyrė..Aš tokia linkusi pergyventi, tai galvoju, ar tikrai gerai mane apžiūrėjo  lotuliukas.gif Nes buvo nerealiai daug klientų..

mano TR darytas AMH- 7,4 (norm 1.0-6.8). labai įdomu koks tavo bus iš TR, palyginsim su LT
kas dėl echo ir folių, tai neseniai apie tai diskutavom-taip, rezervą to ciklo mato, mato tuos folikulus, kuriuos tą ciklą gali išstimuliuoti 4u.gif man irgi Semra taip sakė, kad rezervas didelis, nors dar AMH neturėjau mirksiukas.gif

Folbiol gal pamiršo paminėti, nes tai kaip ir savaime suprantamas dalykas rolleyes.gif ar griežtai sakė nevartoti?? g.gif
Papildyta:
QUOTE(Atisa @ 2014 09 08, 10:13)
Beje, MV tyrimo del laimo ligos nebekartojo, kartot reiks gruodzio men. Tai kad vaziuojam, tai tikrai, belieka dabar viltis, kad nenuzude antibai paskutiniu musu 2% spermiuku sad.gif

klausyk, gal tu paprašyk ir turkai padarys kokį tyrimą tenai kai nuvažiuosit 4u.gif jie geriau žino kaip ten kas manau
Atsakyti
QUOTE(RositaK @ 2014 09 08, 11:17)
klausyk, gal tu paprašyk ir turkai padarys kokį tyrimą tenai

Gerai sakai drinks_cheers.gif Reiks paprasyt, gal SG pakartos iki to laiko ir jei matys, kad snipstas, tada dar spesim TESAi pasiruost g.gif
Atsakyti
QUOTE(Atisa @ 2014 09 08, 10:13)

Rosituk, nerealiai gera statistika isvedei  thumbup.gif As labai viliuosi, kad mes jos nesugadinsim ir spali-lapkriti turesim dar grazesnius skaiciukus  wub.gif  na, koki 14 sekmingu is 15  wub.gif

Sveikutes 4u.gif
Labai dziugu kad Nica 79 patiko ten ir man labai patiko jos pasakymas,bet taip tiksliai pasakyta kad ten nesijauti kitokia. As galiu tik pritarti drinks_cheers.gif Nors man vis atrode kaip faina kad i mane neziuri kaip pinigu aparata bejausmi ir salta. 4u.gif
Wou,jau si savaitgali skrenda Atisiukas ir Edena-na jau nuo kitos savaites oho kaip lauksim ziniu is jusu thumbup.gif thumbup.gif O as spesiu spalvota virusiuka pasiusti nors jau internetu mirksiukas.gif biggrin.gif
Ir tik nereikia galvoti kad nepasiseks,as visai manau ir netgi nuojauta turiu nemaza kad dabar pasipils tikrai nemazai nestukiu biggrin.gif
Statistika Rosita suvede labai gera thumbup.gif ir neatsimenu per tiek metu sedejimo IVF skyrelyje kad butu tokia buvusi,pamenu kad buvo pastojimo procentas 30 ar virs 40 proc, bet neatsimenu kad butu buve virs 50,o tai jau labai gerai. thumbup.gif
Magute sekmes jums starte -ramybes, geros nuotaikos ir nepamirstamu ispudziu. Vis papasakok kaip sekasi? mirksiukas.gif Manau kitoms dar idomiau kurios laukia dar tik savos keliones thumbup.gif
Atsakyti
Marmara wub.gif Nu labai džiugu, kad gerų naujienų daugėja wub.gif

Magute, laikom kumščius už sėkmę 4u.gif

O aš šeštadienį buvau botanikos sode Kaune. Prisižiūrėjau visokių grožybių, ypač bonsų wub.gif Nu nerealiai gražu mirksiukas.gif Prisipirkau visokių augalų (viso net 40 štukų doh.gif ), tai dabar turiu ką veikti lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Visgi mažiau galvosiu apie TR lotuliukas.gif

Tino, kaip laikaisi, mažute? ax.gif Ar sumažėjo baimės akys? Visi gi sako - imk iš gyvenimo viską ką jis pasiūlo, o jei dar dvigubai wub.gif O kai suims liūdesys, perskaityk Pelargonijos parašą mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Comma @ 2014 09 08, 11:28)
[O kai suims liūdesys, perskaityk Pelargonijos parašą mirksiukas.gif

O man ir tavo parasas labai patinka wub.gif Isvis Coelho - nuostabus rasytojas, dabar skaitau viena knyga, o i TR pasiimsiu dar viena wub.gif nes kiekvienas jo knygu sakinys yra prasmingas, su gilia mintim, man patinka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nica79 @ 2014 09 08, 09:04)
Edena, , man tai keista dėl tų protokolų..Sakau, Semra, kai apžiūrinėjo per echoskopą, sako, turiu "daug folių" g.gif sako, taikysim trumpą protokolą. Nžn, ar ten gali matyti per echo folių rezervą  g.gif Dar jai pakartojau dėl AMH. Aš, aišku, neabejoju profesionalumu, bet vis tiek kažkaip keista  g.gif Ir Folbiol neskyrė..Aš tokia linkusi pergyventi, tai galvoju, ar tikrai gerai mane apžiūrėjo  lotuliukas.gif Nes buvo nerealiai daug klientų..

Magute - sėkmingo Tau starto! Kaip fainai, beveik pavydžiu, nes pas Tave tuoj atlėks dvi "raketos" - [COLOR=deeppink]Edena su Atisa thumbup.gif

Niica79 mate daug foliuku, tai kaip ir pas manee, uztai bijo perstimuliuot kad nebutu hiper , uztai trumpas prot., hiperstim tikimybe sumazeja kai esam ir taip pribrandine daug maziuku 4u.gif

Tai jau tikrai, raketos lotuliukas.gif
Atsakyti