Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos, TR. 6 tema

QUOTE(linosiuke @ 2014 09 08, 20:51)
Oho merginos kokie tempai:) Smagu jusu namuciuose labai labai:) Rosita nujauciu nespes greitu metu temu kurti:)
O mes prie viso burio turetume prisijungti rugsejo 22 d.smile.gif

Oho, na, bet ten jau istisas filmas gaunasi: "Lietuviu dziaugsmai ir vargai Turkijoje"..Ech.. 4u.gif Smagumelis!
Atsakyti
QUOTE(magute @ 2014 09 08, 19:30)
taip, siandien startavau. viena cista sunyko, kita liko, bet sake sita nera kliutis startuoti. gavau kita gydytoja Demet, nes Selman nera, serga jo zmona.

yessss thumbup.gif kokias dozes gavai gonalio?
Mane tai kas antrą dieną "gydė" tai vienas gydytojas, tai Selmanas. matyt, jie ten keičiasi. tad nenustebk, jei kitą dieną bus ir pats Selmanas. ten tos šeimyninės ligos, kaip suprantu, pasiteisinimui. mirksiukas.gif

QUOTE(linosiuke @ 2014 09 08, 20:51)
Oho merginos kokie tempai:) Smagu jusu namuciuose labai labai:) Rosita nujauciu nespes greitu metu temu kurti:)
O mes prie viso burio turetume prisijungti rugsejo 22 d.smile.gif

thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(RositaK @ 2014 09 08, 19:18)
super  4u.gif sėkmingo starto ir gausaus derliaus  4u.gif
ką pakomentavo Semra judviejų atveju?
matau neturiu tavo nepastojimo "stažo"  ax.gif kiek, kas ir kur buvo daryta iki šiol? kokia diagnozė?

taip, as Medicanoj, nes mes nesusituoke, kitos neprieme bet to popieriuko schmoll.gif kadangi jie nereikalauja "foreign" poroms, tai gavosi arba dabar arba nezinau kada, tai sprendimas buvo ekspromtu (nors gavau kelias pastabas, ir kai kam labai keista kad kaip cia viena pasiryzau vaziuoti, juk vaikas dvieju reikalas ir niekas neturetu trugdyti, bet MB gaus tik kelias dienas todel ir pasiryzau dabar, o ne laukti dar nezinia kiek)

mano nepastojimo "stazas" 3 metai, diagnoze IV stadija endometrioze (kiausintakiai suauge su gimda), atliktos laparaskopija bei histeraskopija, 3 IUI LT ir gydytoju rekomendacijos bandyti naturaliai, niekur neskubeti, dar bent 3 IUI pasidaryti ir tuomet galvoti apie IVF

QUOTE(Tino @ 2014 09 08, 20:09)
yessss  thumbup.gif kokias dozes gavai gonalio?
Mane tai kas antrą dieną "gydė" tai vienas gydytojas, tai Selmanas. matyt, jie ten keičiasi. tad nenustebk, jei kitą dieną bus ir pats Selmanas. ten tos šeimyninės ligos, kaip suprantu, pasiteisinimui. mirksiukas.gif
thumbup.gif  thumbup.gif

siandien tikrai Selman nebuvo, vienas turkas "rekavo" registraturoje kad nori Selman, o mergaites jam sako "yok, yok" (nera, nera), tai buvo labai nepatenkinti, sedejo ir bumbejo paskui.
gonalio po 225 3 dienas, paskui nuleisiu krauja ir ziures ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo magute: 08 rugsėjo 2014 - 20:43
Magute, laikau kumščius wub.gif

O kur apsistojai - viešbutyje ar privačiai? 4u.gif
Atsakyti
Magute, laikau kumščius!!!! 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Ir po 3 kartus skaitau tavo žinutes.... lotuliukas.gif Aš taip pat tinklus mėtau į "Medicana", tai viskas hiper įdomu ir svarbu... thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(magute @ 2014 09 08, 21:42)
(kiausintakiai suauge su gimda)

O hidrosalpingso kiaušintakiuose nėra? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Comma @ 2014 09 08, 20:45)
Magute, laikau kumščius wub.gif

O kur apsistojai - viešbutyje ar privačiai? 4u.gif

privaciai

QUOTE(Lalabamba @ 2014 09 08, 20:54)
Magute, laikau kumščius!!!!  4u.gif  4u.gif  4u.gif
Ir po 3 kartus skaitau tavo žinutes....  lotuliukas.gif Aš taip pat tinklus mėtau į "Medicana", tai viskas hiper įdomu ir svarbu...  thumbup.gif

manau viskas priklausys nuo rezultatu. kaip sakoma geriausia ten kur ivyks tas "stebuklas"

QUOTE(RositaK @ 2014 09 08, 21:02)
O hidrosalpingso kiaušintakiuose nėra? g.gif

realiai nezinau net kas tas yra, nei vienas is gydytoju nera mineje. esu dariusi pratekamuma, tai kiausintakiai pratekami.
Atsakyti
QUOTE(magute @ 2014 09 08, 20:42)
taip, as Medicanoj,
gonalio po 225 3 dienas, paskui nuleisiu krauja ir ziures  ax.gif

Magute, Edena, Atisa 4u.gif tyliai stebiu, bet labai palaikau jus spausdama kumscius wub.gif gal ir man kada pasiseks sekti jusu pedomis TR ax.gif

Dar noreciau paklausti - o kam ta krauja nuleisti, t.y. ka tiria? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Persikute123 @ 2014 09 08, 22:26)
Dar noreciau paklausti - o kam ta krauja nuleisti, t.y. ka tiria?  g.gif

Turkai kiekvieną dieną tiria estradiolį, pagal kurį sprendžia apie augančių folių kokybę. mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Lalabamba @ 2014 09 08, 21:54)
Magute, laikau kumščius!!!!  4u.gif  4u.gif  4u.gif
Ir po 3 kartus skaitau tavo žinutes....  lotuliukas.gif Aš taip pat tinklus mėtau į "Medicana", tai viskas hiper įdomu ir svarbu...  thumbup.gif

Gali klaust ir manęs, kas aktualu. Gal atsakysiu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tino: 08 rugsėjo 2014 - 22:00
QUOTE(Tino @ 2014 09 08, 17:13)
sveika, gal jau gavai lietuviško AMH rezultatą? skiriasi?

gavau, skiriasi, abu tyrimai atlikti naudojant 2 kartos Elisa, bet skirtingų gamintojų, atstumas tarp tyrimų 7 dienos. Medicina practica AMH tyrimai atliekami naudojant Elisa II Beckman Coulter, Memorial Elisa II Dynex Technologies.

Apie tyrimą, kaip skiriasi AMH dėl reagentų, galima paskaityti čia.
Statistinė lentelė, kokie skirtumai tarp reagentų, čia, aš galiu patvirtinti, kad panaši procentinė koreliacija ir tarp mano trijų rezultatų.

Tad jei darote IVF TR, tikrai geriau ten vietoje pasidaryti AMH, kad stimuliavimo dozė būtų gerai paskaičiuota pagal jų praktiką.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Karmensita: 09 rugsėjo 2014 - 07:39
Sveikos merginos,
Pirmiausia, noriu Jums visoms padėkoti, kad esate, dalijatės savo patyrimais, pamąstymais, išbandymais... ir gražiais pavyzdžiais nestuke.gif
Kažkada, kažkur jau buvau minėjusi kad mano pagrindinė problema labai žemas AMH <0,2... Lietuvių klinikos mane visai nurašė, net atkalbėjo bandyti daryti IVF, nebent tik su donorinėms. Ieškodama informacijos suradau SM. O čia kai kurios iš Jūsų atvedė mane čia į Stambulo klinikas smile.gif Tyliai skaičiau žinutes, sirgau už kiekvieną... maniškis jau juokiasi, kad gryžus iš darbo pirma bėgu isijungiu SM o po to tik valgyt einu smile.gif
Jūsu gražių pavyzdžių paskatinta nusiunčiau pirmuosius laiškus į Medicana klinika ir jie sako kad mėginti tikrai galima smile.gif šią savaitę jaučiuos lyg gyvent kas antrą šansą būtų suteikęs, dar tolimas kelias laukia, bet nors maža viltis yra smile.gif
Dar kart didelis JŪMS DĖKUI 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(l_satyra @ 2014 09 09, 08:16)
Sveikos merginos,
Pirmiausia, noriu Jums visoms padėkoti, kad esate, dalijatės savo patyrimais, pamąstymais, išbandymais... ir gražiais pavyzdžiais  nestuke.gif
Kažkada, kažkur jau buvau minėjusi kad mano pagrindinė problema labai žemas AMH <0,2... Lietuvių klinikos mane visai nurašė, net atkalbėjo bandyti daryti IVF,
Dar kart didelis JŪMS DĖKUI  4u.gif

Labas rytas , kaip smagu kad pasiryzot pabandyti ! Dar vakar su Tino kalbejom apie tokias situacijas, kad tikrai dauguma atveju ka LT nuraso, galima dar bandyti TR negaisant jau taip brangaus laiko, ir ten tikimybes tikrai nemazos, svarbiausia pasiryzti ir isdristi 4u.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Persikute123 @ 2014 09 08, 21:26)
Magute, Edena, Atisa 4u.gif tyliai stebiu, bet labai palaikau jus spausdama kumscius  wub.gif gal ir man kada pasiseks sekti jusu pedomis TR ax.gif

Dar noreciau paklausti - o kam ta krauja nuleisti, t.y. ka tiria?  g.gif

Persikute, kuo jus gyvenat ? 4u.gif Atsimenu is ten pat, IUI skyrelio, kuri jau as tuoj bus metai, kaip palikus unsure.gif
O jie tiria kaip Tino rase, E2 ir LH bent jau man ziurejo, gal del hiper. Net pries snaigutes pasiimant va situs turejau daryti LT, pirma karta maciau savo E2 virs 1000 gerokai po Estrofem biggrin.gif

QUOTE(Karmensita @ 2014 09 09, 07:38)
gavau, skiriasi,  abu tyrimai atlikti naudojant 2 kartos Elisa, bet skirtingų gamintojų, atstumas tarp tyrimų 7 dienos. Medicina practica AMH tyrimai atliekami naudojant Elisa II Beckman Coulter, Memorial Elisa II Dynex Technologies.

Karmensita kokia naudinga info bigsmile.gif Kaip smagu kad issiaiskinai kodel galu gale taip skiriasi rezultatas! Tai vat tas ir yra, jei planaio daryt TR tai tikrai apsimoka ten labiau daryt nes kaina lygiai ta pati, o rezultatas bus pagal juos 4u.gif

Atisa blyn vel prognozes pagedo nuo savaitgalio, nesumastau ka cia dabar detis reiks doh.gif Einu viesbucio ieskot pagaliau su bilietais viskas baigta bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Edena: 09 rugsėjo 2014 - 09:08