Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos, TR. 6 tema

QUOTE(Irėnė @ 2014 09 09, 22:38)
1. jei uzsirezervuoju Memoriale laika 13 dienai, tai i Stambula kaip suprantu geriau atskriti is vakaro? 12 diena atskrendam, 13 diena visa Memoriale, 14 iskrendam.  mirksiukas.gif

Irėne, primink dar, apie kokį mėnesį kalbi?
Šiaip, Semra tikrai dirba pirmadienį-trečiadienį-penktadienį, bent man dabar taip sakė..
Atsakyti
Irėne, jei galit pasiimkit dvi dienas-13 ir 14 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nica79 @ 2014 09 10, 08:54)
Irėne, primink dar, apie kokį mėnesį kalbi?
Šiaip, Semra tikrai dirba pirmadienį-trečiadienį-penktadienį, bent man dabar taip sakė..

apie spali. Yelenai rasiau, kad 9 dienai vizitas, bet dar neuztvirtinau.

QUOTE(RositaK @ 2014 09 10, 09:02)
Irėne, jei galit pasiimkit dvi dienas-13 ir 14 4u.gif

na manau jau ta viena diena be manes gal nenumirs niekas biggrin.gif
as kazkaip irgi linkusi imti su rezervu:)
Atsakyti
Šiandien gal kokia ataskaitų "rašymo diena" g.gif Arba visos kraunasi jau lagaminus, kad taip tylu tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Nica79 @ 2014 09 10, 12:04)
Šiandien gal kokia ataskaitų "rašymo diena"  g.gif Arba visos kraunasi jau lagaminus, kad taip tylu tongue.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Nica79 @ 2014 09 10, 10:04)
Šiandien gal kokia ataskaitų "rašymo diena"  g.gif Arba visos kraunasi jau lagaminus, kad taip tylu tongue.gif

Labas rytas 4u.gif
Aš esu dideliame susimąstyme - vis mąstau kaip čia Pelargoniją prikalbinti pasipupinimui... blush2.gif
Pelargonija, nu davai vstriehniom molodostju mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Comma @ 2014 09 10, 12:08)
Labas rytas 4u.gif
Aš esu dideliame susimąstyme - vis mąstau kaip čia Pelargoniją prikalbinti pasipupinimui... blush2.gif
Pelargonija, nu davai vstriehniom molodostju mirksiukas.gif

Man rodos, Pelargonija jau "beveik" TR..kažko jaučiu, kad ji kaip ir "prijaučia" TR smile.gif Nes vis dažniau čia apsilanko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nica79 @ 2014 09 10, 10:18)
Man rodos, Pelargonija jau "beveik" TR..kažko jaučiu, kad ji kaip ir "prijaučia" TR smile.gif Nes vis dažniau čia apsilanko smile.gif

Beveik nesiskaito... schmoll.gif Ji yra mūsų ramstis ir patarėja, bet gi norisi, kad būtų pilnavertis komandos narys mirksiukas.gif
Atsakyti
Nica79 kiek uz bilietus mokejai? ir pries kiek laiko pirkai?
Atsakyti
QUOTE(Irėnė @ 2014 09 10, 12:29)
Nica79 kiek uz bilietus mokejai? ir pries kiek laiko pirkai?

Aš turbūt mokėjau brangiausiai, kiek įmanoma lotuliukas.gif Nes pirkau gal 7 d. prieš skrydį kažkur..Kaip tik turėjau kortelėje pinigų, paskambinau MV ir pasakiau, kad "mes jau skrendam" lotuliukas.gif 2441 Lt kainavo dviems pirmyn atgal.Pirkau per skrisk.lt, skrydis su Luthansa. Per Maskvą (ir, aišku, Ukrainą) buvo daug pigiau, bet bijojau rizikuoti sad.gif. Dabar, kur žiūriu lapkričiui, tai pirmyn-atgal dviems žmonėms kainuoja 338EUR, bet žinai, nžn, kaip daryti, nes tokiais atvejais, kai reikia, tai su mmm niekad nežinai, kaip bus g.gif
Papildyta:
QUOTE(Comma @ 2014 09 10, 12:21)
Beveik nesiskaito... schmoll.gif Ji yra mūsų ramstis ir patarėja, bet gi norisi, kad būtų pilnavertis komandos narys  mirksiukas.gif

Taigi..aš vis pagalvoju apie ją - žinau, kad ji svarstė apie įvairius variantus, apie LV ir t.t., bet vis pagalvoju (na negražu klausti už nugaros), kas ją stabdo nuo TR (na, išskyrus finansus, kaip ir visiems)-ar labai mažas AMH? Mažesnis net už Tino? g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Nica79 @ 2014 09 10, 10:39)
Taigi..aš vis pagalvoju apie ją - žinau, kad ji svarstė apie įvairius variantus, apie LV ir t.t., bet vis pagalvoju (na negražu klausti už nugaros), kas ją stabdo nuo TR (na, išskyrus finansus, kaip ir visiems)-ar labai mažas AMH? Mažesnis net už Tino?  g.gif  g.gif

Kažkuriame poste ji rašė, kad vyras yra kategoriškai prieš turkus... doh.gif Ale gi vakar per krepšinį gi turėjo galimybę apžiūrėti, kad jie irgi su dviem rankom, su dviem kojom... Daugiau jų privalumų per TV neįžiūrėjau lotuliukas.gif Šeip turkai yra labai draugiški. Čia kažkuri rašė, kad nuvedė pas kitą lietuvaitę pasisveikinti (jei teisingai supratau) ir ji nesuprato kodėl. Jiems tai yra norma, jie vienas kitą palaiko, ypač svetimoje šalyje. O mes? Ką mes... Gi bėgti reikia nuo tautiečio jei atsitiktinai sutikai, nes turėsi problemų blush2.gif

Pelargonija, sorry už tavo raudonuojančias ausis... Mes gi norim kaip geriau.... O gausis kaip visada doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Comma: 10 rugsėjo 2014 - 11:56
Galvoju, ko gi aš žagsiu visą rytą? bis.gif
Prijaučiu aš mūsų "turkėms" ir laikau kumščius. wub.gif
Kol kas renku info, apie viską, kas gali padėti senoms tarkoms.
MB kol kas nenoriu judinti, jis dabar turi iki ausų kitų rūpesčių (su savo darbais). Tai aš ramiai viską išsiaiškinsiu ir paskui pastatysiu jį prieš faktą (trep kojele) - važiuojam štai ten....
Atsakyti