Įkraunama...
Įkraunama...

Išlaidos kosmetikai

Apklausa: Ar norite sumažinsi savo kosmetikos išlaidas? (170 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
Reik susiskaičiuoti liepą. Bus daug...

Pür Minerals, The Jupiter Palette (6 šešėlių paletė, lūpų blizgis, skystas akių apvadas), apie 12€
Spectrum Essentials, nerafinuotas kokosų aliejus, 443ml (akių makiažui valyti) - 7,32€
Alaffia, Extra Rich Authentic African Black Soap (veido makiažo valymui) - 5,18€
Mizon, All In One Snail Repair Cream, 35ml - apie 7€
SMM mineralinė pudra, 12 gr. + SMM rinkinys (pudra, 8gr., veil, 8 gr., skaistalai, kabuki šėpetėtlis) - apie 40€

Suma: 71,5€

Užtad pudrų nereikės metams ar daugiau lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Ms.Blonde @ 2015 08 01, 01:51)
Liepa:

dar prie pirkiniu buvo Braun ‘silk epil 7’ epiliatorius, bet nepasilieku - niekad nebandzius buvau ir labai knietejo isbandyt, bet kad maximum blauzdas nusiepiliuot tegaliu, bet ne skausmas blogiausia, o labai suerzina oda, ismeta visas kojas guzeliais keliom valandom  doh.gif

Šiaip geriausia epiliuotis prieš miegą, ryte bent man praktiškai nebelieka žymių smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo issiblaskiusi: 03 rugpjūčio 2015 - 11:28
QUOTE(Ms.Blonde @ 2015 07 31, 23:51)

dar prie pirkiniu buvo Braun ‘silk epil 7’ epiliatorius, bet nepasilieku - niekad nebandzius buvau ir labai knietejo isbandyt, bet kad maximum blauzdas nusiepiliuot tegaliu, bet ne skausmas blogiausia, o labai suerzina oda, ismeta visas kojas guzeliais keliom valandom  doh.gif

Turiu šitą silk epil 7, tai man lygiai ta pati situacija buvo kelis pirmuosius kartus (ypač blauzdos katastrofiškai atrodė), vėliau praėjo ir vis mažiau atsiranda. Bet blauzdoms nelabai naudoju, per daug skauda man doh.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(illuminated @ 2015 08 03, 14:34)
Turiu šitą silk epil 7, tai man lygiai ta pati situacija buvo kelis pirmuosius kartus (ypač blauzdos katastrofiškai atrodė), vėliau praėjo ir vis mažiau atsiranda. Bet blauzdoms nelabai naudoju, per daug skauda man doh.gif  verysad.gif

pabandykit duše epiliuotis, aš net pažastis nusiepiliuoju blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(issiblaskiusi @ 2015 08 03, 12:34)
Šiaip geriausia epiliuotis prieš miegą, ryte bent man praktiškai nebelieka žymių smile.gif

Norejau pasilengvint gyvenima, bet kad ne man sitas prietaisas - kazkaip nematau prasmes erzint oda ax.gif O tuo labiau kai tik dali koju juo galiu pasigrazint, tai paskui vistiek tenka naudot kitas priemones. Gal ir plaukeliai nebuvo visi pakanakamai ilgi, bet man truko ir svarumo, net ir po keliu kartu per ta pacia vieta bruzinant vistiek koki plaukeli palikdavo... Grisiu prie senu metodu.

QUOTE(illuminated @ 2015 08 03, 13:34)
Turiu šitą silk epil 7, tai man lygiai ta pati situacija buvo kelis pirmuosius kartus (ypač blauzdos katastrofiškai atrodė), vėliau praėjo ir vis mažiau atsiranda. Bet blauzdoms nelabai naudoju, per daug skauda man doh.gif  verysad.gif

QUOTE(Raselepagegiai @ 2015 08 03, 15:19)
pabandykit duše epiliuotis, aš net pažastis nusiepiliuoju  blush2.gif

Matyt as skausmui visai nepakanti - pvz vasku irgi negaliu depiliuotis, nors cukrum viskas ok. O vat epliatorius man nei sausai, nei slapiai nepatinka - blauzdu prieki tegaliu normaliau pakentet, o likusios kuno vietos per daug skausminga doh.gif Plius be skausmo dar ir vaizdas baisus, bet mano oda isvis is jautresniu.
Atsakyti
Liepa
Maybelline Color Tattoo Eyeshadow 'Metallic Pomegranate' 4.99
Soap and glory exfoliating gloves, avene therman water 150 ml 11
O.P.I 'I'm Suzi and I'm a chocoholic', 'Houston we have a purple' 7.98
Rimmel 'Exaggerate waterproof eye definer 'Aqua sprinkle', DOVE 'Pure care.Dry oil' sampunas, L'Oreal Paris Pure Colour Dazzling Colour Refreshing Mask, Revolution seselis konturavimui 'Delicious' 14.65

Viso - 38.62svaro = 54.95Eu

Baigta
Sanex bekvapis dezikas
Dr Hauschka 'Bronzing Powder'
Avene terminis 300ml
COLAB Dry Shampoo PARIS
Sensodyne 'Complete protection' dantų šepetėlis
Markell "Natural line" veido kaukė "žaliasis molis"
Rimmel Lasting Finish Nude Foundation 'light porcelain'
Klorane Camomile Shampoo
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Prietarai: 04 rugpjūčio 2015 - 00:18
QUOTE(Prietarai @ 2015 08 04, 01:16)

Markell "Natural line" veido kaukė "žaliasis molis"

ir kaip? ax.gif
Atsakyti
labai svelni tokia, neisvalydavo inkstiru, bet oda tokia kaip padrekinta po jos budavo. patiko. kombinuodavau su stipresnem kaukem ir tepdavau zonom ant veido smile.gif
Atsakyti
Rugpjūtis

1. Tigi Bed Head Epic Volume šampūnas ir balzamas - 26,79 Eur
2. Dove Intensive Repair plaukų kaukė - 3,13 Eur
3. Margarita skystas muilas su vyšniomis - 1,45 Eur
4. Sensodyne burnos skalavimo skystis - 4,19 Eur

Viso - 35,56 Eur
Atsakyti
Rugpjūtis:
Sigma P86 - 10,50 Eur
Babe drėkinamasis micelinis prausiklis - 12,08 Eur
Essence nagų valiklis - 1,19 Eur
Lacalut White dantų pasta - 2,83 Eur
Alterra Glanz šampūnas - 2,09 Eur

Viso: 28,69 Eur
Atsakyti
RUGPJŪTIS.

L’Oréal Infallible Mega Gloss 7 EUR
Prokapil losjonas nuo plaukų slinkimo 44 EUR
Matrix Age Rejuvenating kaukė 7 EUR
Eveline depiliacinis kremas 2 EUR
2x Adidas dezodorantas 4 EUR
Margarita dušo želė 1.5 EUR
Syoss sausas šampūnas 3 EUR
2x John Frieda kondicionierius 14 EUR
Artdeco Art Couture nagų lakas 6 EUR
GOSH Eyeliner pravedimas 7 EUR
Nivea Hydro Care lūpų pieštukas 1.2 EUR
Rimmel Lasting finish maskuoklis 4 EUR
Catrice Prime and Fine komp. pudra 5.20 EUR
Bourjois Cream Blush skaistalai 4 EUR
Isana nagų lako valiklis 1.1 EUR
Isadora Nude sensation kreminė pudra 29 EUR
Ellame drėkinanti veido kaukė 3 EUR
Smiltė rankų kremas 2 EUR
Smiltė int. higienos prausklis 2.6 EUR

Viso: 147.6
Atsakyti
Rugpjūtis

Užsakymas iš www.juara.lt nr. 1:
Natura House intymios higienos prausiklis su avižų ekstraktu ir čiobrelių aliejumi, 250 ml 3,99 EUR
Terre d'Oc lūpų blizgis APRICOT nr. 307, 5ml 11,73 EUR
Terre d'Oc makiažo pagrindas (BB kremas) su rudaisiais dumbliais 951, 30 ml 20,20 EUR

Užsakymas iš www.juara.lt nr. 2:
-Terre d‘Oc lūpų blizgis TRANSPARENT Nr. 301, 5 ml 11,73 EUR + 1,45 EUR siuntimas
Prie abiejų užsakymų gavau ir aibę mėginukų thumbup.gif Gaila tik,kad jie dubliuojasi blush2.gif

MADARA užsakymas - 60,60 EUR:
- Purifying foam, 150ml 10.20 EUR
- Cleansing milk, 200ml 10.20 EUR
- Moisturising lotion, 150ml 9.00 EUR
- Anti-cellulite cream, 150ml 15.60 EUR
- Eye contour cream, 15ml 15.60 EUR
Iš Madaros turėčiau gauti 3 nemokamus pasirinktus mėginėlius ir micelinį vandenį (100ml) dovanų. thumbup.gif

VISO: 109,7 EUR ax.gif

p.s. stebėtina, bet viskas be išimties pirkta su nuolaidomis: Madara su 40 proc, Terre d'Oc su 25 proc., prausiklio nepamenu nuolaidos, bet irgi buvo smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sultry: 30 rugpjūčio 2015 - 11:03
Rugpjūtis:

Rimmel Good to glow highlighteris - 4,49 eur.
Shiseido blakstienų rietiklis - 15 eur.
Babuški Agafji atstatantis šampūnas - 1,69 eur.

Viso: 21,18 eur. bigsmile.gif
Atsakyti