Dėl to sandėliuko.. Anksčiau kažkaip taip nebūdavo

Jis šiuo metu toks "plaukiojantis": kartais jame kūno priežiūros priemonių perteklius, kartais - veido, kartais - plaukų. Pagal tai kam buvo akcija ir ko tuo metu "norėjosi" užsipirkti

Dažniausiai sandėliuke būna kūno kremų ir plaukų priežiūros priemonių (šampūnai, kaukės, aliejai).
Kitos moterys viską tiesiog susistato vonioj ir to sandėliuku net nevadintų. Pas drauges ir SM Kosmetinės turtų temoje pastebiu po n+k pradarytų, pavyzdžiui, kūno kremų, kas, mano galva, yra tas pats sandėliukas, tik pradarytų buteliukų. Aš vonioj mėgstu turėti tiek,kiek tuo metu reguliariai naudoju - po vieną (max dvi) tos pačios paskirties daiktą. O nenaudojamus laikau "Sandėliuke"

Sakau, gal reikia persimest ant dekoratyvinės, nes tos pas mane tikrai stygius. Gal taip pavyktų apmažinti priežiūros priemonių sandėliuką ir kartu nesijausti kaip "ant bado dietos"
Tursi, bandau atsakyti
Lavera MY AGE (intensyvi priežiūra nuo raukšlių) Atkuriamoji veido kaukė su baltąja arbata, 10 ml 2,44 EUR
Ne pirmą kartą perkama, patinka drėkinantis poveikis, likučius galima nuplauti arba nuvalyti drėgna servetėle - man jų dažniausiai net nelieka ant veido
. Lengvo kvapo.Lavera Intensyvi atkuriamoji plaukų priežiūros priemonė Lavera, 20 ml 1,80 EUR
Sandėliuke - dėl patogios transportavimui pakuotės, bus naudojama per artimiausias atostogas užsienyje.Dr. Organic Veido kaukė su alyvuogių aliejumi Dr. Organic, 125 ml 9,52 EUR
Patinka, lengvai dengiasi, lengvai nusiplauna (neuždžiūna), protingas kainos/kiekio santykis, stengiuosi naudoti 2-3 k . per savaitę. Nepastebėjau, kad sausintų.
Lavera Atkuriamasis plaukų priežiūros serumas, 30 ml 6,30 EUR
Itin lengvos konsistencijos pienelis, neįkyrus rožių kvapas, mano iki pečių plaukams reikia kokių 3 paspaudimų į delną. Naudoju tiek ant šlapių, tiek ant sausų plaukų. Nepavyko padauginti dar - kas, mano manymu, yra pliusas tokiems serumams. Patinka nedidelis priemonės kiekis/sandari pakuotė su "pompa" - galima įsimesti į tašę (darbe persirišdama plaukus irgi pasitepu,kad sutramdyčiau kokias išsikišusias garbanėles
nors priemonė ir priežiūros,o ne styling.Kūno sviestas su alavijais Dr. Organic, 200 ml 6,76 EUR
Kūno suflė su kokosų aliejumi Dr. Organic, 200 ml 6,06 EUR
Šie du tupi sandėliuke. Prieš tai turėjau to paties gamintojo Kūno suflė su arganų aliejumi
- buvo itin puikus, netyčia atrastas, produktas. Suflė tiršta, bet lengvai tepama ir greit įsigerianti. Daugiausia naudojau kojoms. Puiku tai,kad nereikia mozotis kasdien - odos drėgnumas (bet ne slidumas! kas dažnai būna) maloniai juntamas ir po paros ar daugiau, tad per akciją nutariau pakartoti (tik šįkart kito kvapo). IHERB užsakymas:
Alba Botanica, Natural Acne Dote, Face & Body Scrub
Dar neišbandytas. Pirktas pagal itin gerus atsiliepimus SM. Kvapą tik pauosčiau kol kas - labai intensyvus ir ne itin malonus
. Man liko porai kartų 100 % pure obuolinio šveitiklio (
), kai pabaigsiu - imsiu šį
Franco Battaglia Professional ampulė mažinanti plaukų slinkimą, 1vnt 1,01 EUR
Kopijuoju atsiliepimą iš temos "Išbandžiau, pratestavau":
Turėjau tik vieną, kvapas neutralus, įtrynus jaučiamas šaldantis efektas. Efektą slinkimui aptarti po vieno bandymo neįmanoma. Ateityje su nuolaida pirkčiau pilną pakuotę profilaktikai.
Pirkdama gavau ir to paties gamintojo plaukų šampūno ir kondicionieriaus mėginukus (iš įpakavimo nesupratau,kurios būtent rūšies, bet lyg ir su perlais suteikiantis blizegsio). Šampūnas skaidrus, itin tirštas, muilo kvapo. Kondicionierius kviepia kokosu, man per skystas ir per daug lengvas. Nesugundė pirkti.Šilko kokonai grožio muiliukai. Su kakavos sviestu ir baltuoju moliu 13 EUR
Keistai naudojamas daiktas. Kaip naudoti galite paskaityti čia .
Nusiprausus oda tokia standi it žiugždanti, sutraukta - trumpalaikis efektas tikrai yra
Nesu tikra, ar tiktų itin sausos odos savininkėms, nebent ilgiau mirkyti vandenyje ir mažiau masažuoti odą kokonu ir daryti tą rečiau. Aš sunaudojau jau kelis kokonus (~4) ir kažkur pasimetė pakuotė (judėjau tarp kelių gyvenamų vietų
) Tikiuosi, dar atrasiu kur nors ją. Poveikį porų valymui komentuoti sunkoka, nes tuo tikslu naudoju ne vieną priemonę. Susidarė įspūdis, kad naudojant ilgiau/dažniau priemonė tikrai pravalytų mano odą, bet kartu ją ir išsausintų (tas odos "girgždėjimas" (nemoku išsireikšti tinkamai, bet gal suprasite..) ,kai slysti pirštais per ją po kokono naudojimo, yra smagus tuo momentu dalykas, bet, man rodos, ne itin geras ilgalaikėj perspektyvoj).
Dr. Organic Intensyvus paakių serumas su kanapių aliejumi
Dar laukia savo eilės - dabar baiginėju Madara paakių kremą. Ambroozija :
SAULĖ veido balzamas su vitaminais brandžiai odai
JORILĖ intensyviai drėkinanti veido emulsija
Ambroozija vis mane maloniai nustebina, ypač Saulės lniija.
Balzamas jau naudojamas ir kol kas labai teigiami įspūdžiai. Skystokas, tad skalsus. Malonaus kvapo, gerai susigeria, nelipnus. Žiūrėsiu, ar nekimš porų. Oda labai švelni po jo, tokia - drėgna. 
JORILĖ jau n-tąjį kartą perkama. Tobulas kremas, lengva jogurto konsistencija, tobulai susigeria ir puikiai drėkina.
Ne per sunkus kremas, manau, mišriai ir linkusiai pasausėti ploteliais odai (kaip mano) pats tas. Vis grįžtu prie jo po menkų nuklydimų. Naturata: Bambukų pienelis plaukams (bekvapis)
Labai įdomus produktas. Purškiamas, bet tai nėra dulksna, tad tiesiai ant plaukų neužpurkši - per daug koncentruota "srovė" (tokiais 20 centų monetos dydžio ratiliukais purškiasi ta priemonė - ant delno keistokai
), tad padauginti labai lengva ir plaukus suriebina tada. Kol kas eksperimentuoju su kiekiu - bandau atrasti tinkamą. Pirmas įspūdis, kad juntamai švelnina/glotnina plaukus ir kad tiks tik patiems galiukams.
Dar kartu naudoju (pamainomis) ir Ambroozija Saulės linijos plaukų purškiklį (rožių kvapo niekada nemėgau, bet čia jis super, o ir priemonė kokybiška, plaukai tikrai "geria" ją ir tampa pastebimai paslankesni bei švelnūs
) - tai šios dvi priemonės sudaro įspūdį,kad plaukus tikrai lepinu. 
už AromaZone - visai buvau pamiršus apie tokį puslapį.
Viskas, po tokio posto jaučiuosi kaip kalną nuvertus