QUOTE(Ms.Blonde @ 2014 11 03, 21:57)
--------------------------------------------------------------------------------------
Idomi nuomone apie Deep Steep plauku priemones

Ir kaip Youngblood seseliai? As tik dvipusi akiu piestuka turiu, tai patenkinta.
Na ir aisku kaip Earth Science prausiklis ir PF seseliai? Idomi nuomone, nes sitie mano pamegti dalykai ir kartoti ne po karta (ypac prausiklis).
Deed Steep sampunas visai neblogas, plaukai ilgai islieka svarus. Kas liecia kondicionieriu, tai mano plaukams jis per lengvas, nepadrekina tinkamai plauku galu (mano plaukai ilgi ir plonoki). Ir siaip kaip kondicionierius per skystas (minusas pakuotei ir konsistencijai). Tiktu kam reikia lengvu ir neriebiu plauku; o mano plaukams reikia daugiau maitinimo. Atsimenu, rekomendavot Andalou sampunus, tai man ju sampunas+kondicionierius oranzines serijos daug labiau patiko. Be to, biski pigiau uz Deep Steep ir jo ten daugiau
Youngblood kol kas esu gavusi tik birius seselius Kabash spalvos (tokia lengvai rozine su auksiniu smulkiu blizgesiu). Visa darbo diena prabuvus i voka jie susibega, bet as ziemop naudoju riebesni paakiu krema, tai gal turi itakos.
Prausiklis man patinka, labai patogus buteliukas su dozatorium

Tiesa, as akiu makiaza nuvalau alieju misiniu, o po to dregnom rankom itrinu i visa veida ir akis si prausikli. Tai kaip ir labai gerai

Tiesa, pries tai makiaza valiau 3 etapais: 1) micelinis vanduo 2)aliejus akims 3) Earth Science prausiklis. Tada jautrino skruostus, paakius. Veliau atsisakiau micelinio, nes turbut per daug trynimo odai su 3 priemonem, tai nebejautrina veido.
Physicians Formula ne seseliai, o skysti pavedimai -
http://www.iherb.com...oz-7-4-ml/47770 Yra blizgus ir labai gerai laikosi. Tik tas rozinis man kiek per sviesus, nezinau, ar priderinsiu
Papildyta:
QUOTE(Ms.Blonde @ 2014 11 03, 21:57)
-
Iherb.com uzsakymas (
Andalou untinted bb cream ir
radiant skin polish,
Acure Organics gotu kola kremas bei
PerioBrite dantu pasta) $36.10
Beje, kokie atsiliepimai apie BB krema?

Ar nepalieka riebaus svieciancio veido?
Ir kaip jums Acure Gotu kola kremas? nes man saltuoju metu jis labai gerai tinka.