QUOTE(amberr. @ 2017 03 01, 19:28)
Ai ai kiek gerybiu..

domina atsiliepimas apie:
Algenist 'splash' makiazo fiksatorius/drekinantis purskalas $35 ir Herbivore 'moonfruit' balzamas-kremas $58 ir Kiehl's 'cactus flower & tibetan ginseng' veido mist'as $17
Algenist tai taip ir nesuprantu kas per dalykas.

Nu tiksliau pirkau kaip toki universalu purskala, kad ir siaip papurkst veida dienos eigoje atgaivinimui/padrekinimui, ir betepant kremus/serumus padrekint i tarpus ar pries. Siaip ant buteliuko raso purkst ant makiazo ir ant buteliuko bei online setting spray. Bet ant dezutes buvo imaute, ant kurios uzvadintas 'serum in a mist' (ar lyg serum in a spray). Reikes dar patyrinet ka raso, bet naudoju tai ivairiai, t.y. tiek kaip drekinanti purskaliuka, tiek ant makiazo. Siaip labai labai taupus - labai mazai nusipurske, nors kasdien po keliskart netaupiai purskiuosiu. Kvapas jo man malonus, bet stiprokas - pradzioje butent del to stiprumo kiek erzino, o dabar jau apsipratau. Sunku man apie poveiki kazka sprest, net ant makiazo purskiant nelabai galiu pasakyt ilgiau ar ne issilaiko, nes paprastai man makiazas gerai laikosi ir taip, bet oda atgaivina papurskus ir naudot patinka. Siaip pagal kieki/taupuma/kaina, tai tikrai vertas demesio.
Herbivore 'moonfruit' esu turejus megineli - man gal savaitei takart jo pakako, tai tikrai gera nuomone susidaryt galejau. Na ir aisku, kad patiko, jei po to pilna pakuote pirkau. Siaip teko skaityt kazkuriam atsiliepime, kad ju buna 2 kvapu - vienas levandu, kitas ylang ylang su kazkuo ir tas ylang smirdokas. Galvoju gal del to atsiliepimai apie produkta tokie skirtingi. Ir dar ten rase, kad nera nurodyta kuris yra kuris ant pakuotes, tik sudetyje matosi. Tai kazkiek prisibijojau uzsisakydama, bet atejo levandinis.

Velgi atsiliepimi ivairus, kai kas sako, kad nesusigeria, kad lieka ant veido riebumas, spalva, kad prastai tepasi, kietas ir tt, bet man tokiu problemu nebuvo. Reikia jo nedaug, konsistencija tikrai nera kieta ir man tiek tepasi lengvai, tiek susigeria greitai ir spalvos jokios nelieka. Dienai nebandziau jo tept, nors galima. As tepu vakare ant svaraus veido, o jau po to visus tonikus ir kremus tepu. Megineli naudodama kartais tik seruma ant virsaus, kartais tik krema ar isvis nieko netepdavau - tiek tada, tiek dabar ryte oda labai svelni ir minksta buna.
Kiehl's purskaliuka pirkau grynai purkst pries visus serumus/kremus ar padrekinimui per diena. Kolkas tai tik odos prieziuros rutinoj panaudoju, nes stovi vonioje. Norejau kazko tokio tipo, tai daug nesidomejus ir nusipirkau. Siaip smagus, bet nezinau ar kartociau. Nieko blogo nera, bet ir nera kazko wow, tai turbutnoresis koki kita purskala/tonika isbandyt. Na as ipratus buvau visus tonikus su vatyte ant veido prabraukt, bet brangesniu ar geresnes sudeties gaila pradejo darytis, nes daug susigeria i vatyte ir mazai ant odos lieka, tai dabar po prausimosi hamamelio tonika ant vatytes pilu, nusivalau veida juo, o jau tada kazkoki geresni purskiuosiu ir palieku isigert.
-----------------------
O kad apie tuos purskalus klausi, tai dar pagirsiu is
Herbivore 'rose' kazkaip vadinas. Man jau vien jo kvapas nerealus (beveik identiskas ju kuno sveitiklio kvapui)

Bent Nordstrom jo yra ir mazesnej pakuotej, tai nebrangu gaunasi ir geras kiekis pabandymui. Tiesa, naudojau ji kaip paprasta tonika su vatyte nuvalydama, bet dabar mastau vel nusipirkt ir jau papurskus palikt.