Įkraunama...
Įkraunama...

Išlaidos kosmetikai

Apklausa: Ar norite sumažinsi savo kosmetikos išlaidas? (170 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
Labai labai seniai neskaiciavau islaidu, bet si menesi idomumo delei bandau sudet pirkinius 4u.gif

-Pacifica veido prausiklis ir kauke $26
-Kiehl's 'cactus flower & tibetan ginseng' veido mist'as $17
-veido garintuvas $40
-The ordinary: Caffeine Solution 5% + EGCG, Moisturizing Factors + HA, Hyaluronic Acid 2% + B5 $19.30
-Inhibitif Intimate Care priemone letinanti plaukeliu augima $7
-Laidbare 'From Dusk Till Dawn Vitamin C Serum' serumas $15
-Herbivore 'moonfruit' balzamas-kremas $58
-Dickinson's hamamelio tonikas $0
-Hylamide 'glow booster' serumas $32
-Pacifica 'well conditioned' sampunas/kondicionierius $10
-Andalou 'fruit enzyme' ir 'skin food' veido kaukes $21.12
-Algenist 'splash' makiazo fiksatorius/drekinantis purskalas $35
-Andalou mini plauku kauke $3.14
-La Chatelaine 5 mini ranku kremai $29.20
-Sephora #77 konturavimo sepetelis $34
-100% Pure 'long last brows' antakiu priemone $25
-Greenland lupu balzamas $10
-Denman D80M plauku sepetys $12
-Drunk Elephant paakiu serumas $85

Viso vasari: $478 unsure.gif Kazkaip atrode, kad zyyymiai maziau isleidus busiu, bet va taip ir apsigaunu kai neskaiciuoju. Nors skaiciavimas nemanau, kad pakeistu mano pirkimo iprocius ar ka perku.
Atsakyti
QUOTE(Ms.Blonde @ 2017 03 01, 05:34)
Labai labai seniai neskaiciavau islaidu, bet si menesi idomumo delei bandau sudet pirkinius  4u.gif

Ai ai kiek gerybiu.. bigsmile.gif domina atsiliepimas apie:
Algenist 'splash' makiazo fiksatorius/drekinantis purskalas $35 ir Herbivore 'moonfruit' balzamas-kremas $58 ir Kiehl's 'cactus flower & tibetan ginseng' veido mist'as $17
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amberr.: 01 kovo 2017 - 18:29
QUOTE(amberr. @ 2017 03 01, 19:28)
Ai ai kiek gerybiu..  bigsmile.gif domina atsiliepimas apie:
Algenist 'splash' makiazo fiksatorius/drekinantis purskalas $35 ir Herbivore 'moonfruit' balzamas-kremas $58 ir Kiehl's 'cactus flower & tibetan ginseng' veido mist'as $17

Algenist tai taip ir nesuprantu kas per dalykas. biggrin.gif Nu tiksliau pirkau kaip toki universalu purskala, kad ir siaip papurkst veida dienos eigoje atgaivinimui/padrekinimui, ir betepant kremus/serumus padrekint i tarpus ar pries. Siaip ant buteliuko raso purkst ant makiazo ir ant buteliuko bei online setting spray. Bet ant dezutes buvo imaute, ant kurios uzvadintas 'serum in a mist' (ar lyg serum in a spray). Reikes dar patyrinet ka raso, bet naudoju tai ivairiai, t.y. tiek kaip drekinanti purskaliuka, tiek ant makiazo. Siaip labai labai taupus - labai mazai nusipurske, nors kasdien po keliskart netaupiai purskiuosiu. Kvapas jo man malonus, bet stiprokas - pradzioje butent del to stiprumo kiek erzino, o dabar jau apsipratau. Sunku man apie poveiki kazka sprest, net ant makiazo purskiant nelabai galiu pasakyt ilgiau ar ne issilaiko, nes paprastai man makiazas gerai laikosi ir taip, bet oda atgaivina papurskus ir naudot patinka. Siaip pagal kieki/taupuma/kaina, tai tikrai vertas demesio.

Herbivore 'moonfruit' esu turejus megineli - man gal savaitei takart jo pakako, tai tikrai gera nuomone susidaryt galejau. Na ir aisku, kad patiko, jei po to pilna pakuote pirkau. Siaip teko skaityt kazkuriam atsiliepime, kad ju buna 2 kvapu - vienas levandu, kitas ylang ylang su kazkuo ir tas ylang smirdokas. Galvoju gal del to atsiliepimai apie produkta tokie skirtingi. Ir dar ten rase, kad nera nurodyta kuris yra kuris ant pakuotes, tik sudetyje matosi. Tai kazkiek prisibijojau uzsisakydama, bet atejo levandinis. 4u.gif Velgi atsiliepimi ivairus, kai kas sako, kad nesusigeria, kad lieka ant veido riebumas, spalva, kad prastai tepasi, kietas ir tt, bet man tokiu problemu nebuvo. Reikia jo nedaug, konsistencija tikrai nera kieta ir man tiek tepasi lengvai, tiek susigeria greitai ir spalvos jokios nelieka. Dienai nebandziau jo tept, nors galima. As tepu vakare ant svaraus veido, o jau po to visus tonikus ir kremus tepu. Megineli naudodama kartais tik seruma ant virsaus, kartais tik krema ar isvis nieko netepdavau - tiek tada, tiek dabar ryte oda labai svelni ir minksta buna.

Kiehl's purskaliuka pirkau grynai purkst pries visus serumus/kremus ar padrekinimui per diena. Kolkas tai tik odos prieziuros rutinoj panaudoju, nes stovi vonioje. Norejau kazko tokio tipo, tai daug nesidomejus ir nusipirkau. Siaip smagus, bet nezinau ar kartociau. Nieko blogo nera, bet ir nera kazko wow, tai turbutnoresis koki kita purskala/tonika isbandyt. Na as ipratus buvau visus tonikus su vatyte ant veido prabraukt, bet brangesniu ar geresnes sudeties gaila pradejo darytis, nes daug susigeria i vatyte ir mazai ant odos lieka, tai dabar po prausimosi hamamelio tonika ant vatytes pilu, nusivalau veida juo, o jau tada kazkoki geresni purskiuosiu ir palieku isigert.

-----------------------

O kad apie tuos purskalus klausi, tai dar pagirsiu is Herbivore 'rose' kazkaip vadinas. Man jau vien jo kvapas nerealus (beveik identiskas ju kuno sveitiklio kvapui) wub.gif Bent Nordstrom jo yra ir mazesnej pakuotej, tai nebrangu gaunasi ir geras kiekis pabandymui. Tiesa, naudojau ji kaip paprasta tonika su vatyte nuvalydama, bet dabar mastau vel nusipirkt ir jau papurskus palikt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ms.Blonde: 01 kovo 2017 - 19:11
QUOTE(Ms.Blonde @ 2017 03 01, 20:07)
O kad apie tuos purskalus klausi, tai dar pagirsiu is Herbivore 'rose' kazkaip vadinas. Man jau vien jo kvapas nerealus (beveik identiskas ju kuno sveitiklio kvapui) wub.gif Bent Nordstrom jo yra ir mazesnej pakuotej, tai nebrangu gaunasi ir geras kiekis pabandymui. Tiesa, naudojau ji kaip paprasta tonika su vatyte nuvalydama, bet dabar mastau vel nusipirkt ir jau papurskus palikt.

Aciu uz atsiliepimus.. 4u.gif as purskala irgi roziu pirkau dabar Shu uemura.. zesim kas do geris.. essencija Khiels turiu.. uzknisa biggrin.gif nes nsibaigia niekaip, nors tieeeeeek naudoju biggrin.gif tas Herbivore vilioja.. kai subaigsiu Shu uemura reiks jam gal.. turjau Jurlique rose mist, lb patiko... kelis kart pikrau..ir reikejo man pazet tuos Herbivore.. ten su kokosais dar.. omg
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amberr.: 01 kovo 2017 - 19:56
Kovas

plauku kauke Garnier Fructis 4,14
plauku sampunas Nivea 1,73

5,87 Eur
Atsakyti
Kovo išlaidos bigsmile.gif

JMO Rose and apricot hair milk 20 eur
NOVEXPERT serumas veidui su hialurono rūgštimi 41.20 eur
COMODYNES makiažo valymo servetėlės 3.60 eur
LÓreal naglakis 5 eur
Clarins Instant light Natural Lip perfector 15.19 eur
Clarins 3 Dot eyeliner 30 eur
Biovax Šampūnas su chna 5.97 eur
Biovax kaukė su šilku 5.38 eur
Uriage Lip Balm 2vnt 9.10 eur
Bioderma Sensibio H2O 10.20 eur
Institut Esthederm Eau Cellulare Gel 16.50eur
Deborah Face Contour stick 7 eur

~170
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Estela_: 15 balandžio 2017 - 00:08

Kovas:
Bourjois akių makiažo valiklis - 4,49 

Viso: 4,49  :)

Atsakyti
Balandis

veido valomoji kaukė L'Oreal 9,09
Dead Sea kosmetika: plauku kauke nuo slinkimo, pedu kremas ir paakiu kremas 3,55 Eur (pirkta Baltarusijoje)

Iš viso: 12,64 Eur

Atsakyti
Balandis:
Rasa rankų kremas, nepamenu kiek, bet apie 2 Eur;
Veido kaukės apie 30 Eur;
Mersea pirkinukai apie 23 Eur;
Antakiams priemonės apie 19 Eur;
Korėjietiškos lakštinės veido kaukės apie 50 Eur (laukiu siuntinuko, tada įmesiu į naujausių pirkinukų temą).

Iš viso: apie 124 Eur.
unsure.gif
Atsakyti
Balandis

Make Up Store Reflex Cover Concealer 22
L'Oreal Nude Magique BB powder 7.50
Institut Esthederm Eau Cellulaire Spray 14.40
Institut Esthederm Osmoclean Cleansing Gel 18.60
Givenchy Prisme Visage Powder 41.40
Givenchy Live Irresistible EDP 5ml 5.20

109.10 EUR
Atsakyti
QUOTE(Estela_ @ 2017 04 15, 02:00)
Kovo išlaidos  bigsmile.gif

JMO Rose and apricot hair milk 20 eur
NOVEXPERT serumas veidui su hialurono rūgštimi 41.20 eur

Clarins Instant light Natural Lip perfector 15.19 eur

Biovax Šampūnas su chna 5.97 eur
Biovax kaukė su šilku 5.38 eur

~170

Estela, kaip jums šitie? Į JMO pienelį ypač pakabinus akis biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sultry @ 2017 05 06, 15:38)
Estela, kaip jums šitie? Į JMO pienelį ypač pakabinus akis  biggrin.gif  4u.gif

Pasistengsiu kuo konkrečiau atsakyti biggrin.gif 4u.gif Šiaip juokinga, nes išrinkot visas priemones kurios patinka biggrin.gif

JMO pienelis- laaabai geras. Jaučiasi kad natūralus iš kvapo, konsistencijos, tikrai turiu su kuo palyginti, esu tų visų silikoninių blogių nemažai turėjus. Jis sunkokas tad reikia nedaug, bet aš per kartą sunaudoju apie poros cm juostelę ir to užtenka kad plaukai būtų švelnūs, blizgūs. Naudoju jį po plovimo arba šiaip kai išsausėja kad ir ant sausų. Turi stiproką rožių kvapą. Tikrai rekomenduoju jei norit kažko geros sudėties ir nebijot sunkesnės konsistencijos.

---

NOVEXPERT serumas- dar vienas gėris. Kai jį naudoju nakčiai atsikeliu su palygėjusia "putlesne" oda. Metų dar daug neturiu bet nuovargis daro savo, tad po šio serumo matau tą poveikį. Šiaip nepatinka, kad labai lipnus, na bet susigeria truputį palaukus. Neberia, nedirgina odos. Nežinau ar pirkčiau vėl, nes brangokas daiktas, bet poveikį matau kol naudoju smile.gif Beje, dienos metu po kremu naudoti bandžiau, bet man jau buvo visko per daug ant odos, tai jį palikus kaip naktinę priemonę, tad gali būti, kad porą kart į dieną tepant- efektas būtų dar geresnis.

---

Clarins Instant light Natural Lip perfector - visų lūpų priemonių favoritas, pats mylimiausias, pats geriausias nuolatiniam kasdieniam naudojimui, jau turiu du ir noriu dar biggrin.gif . Duoda nemažai spalvos ir laaabai drėkina, turėjau labai didelę problemą su lūpų sausėjimu po žiemos, tiesiog skaudėjo nuo suskilinėjimo, tai bet koks lūpdažis provokavo vėl šitą problemą, ir vienintelis Clarins padėjo. Jausmas super, kaip su sviestu patepus wub.gif

---

Biovax abi priemones kartoju biggrin.gif

Šampūnas man sustabdė plaukų slinkimą. Kai juo plaunu neiškrenta nei vienas plaukas. To nepadarė nei Rene Furterer nei Phyto nei pora kitų turėtų brangesnių priemonių.

Kaukė tiesiog nereali. Būtent šita mėlyna su šilku. Plaukai dar 2 dienas būną glotnūs. Kas turit problemą dėl vėlimosi- pabandykit, stebuklas už tokią kainą, glotnumas tai WOW. Pakuotės ne tokios jau ir patrauklios bet ir kaina juokinga šitų priemonių, o jei dar akciją pagavus .. 4u.gif Tiesa, kitos mano bandytos Biovax kaukės ne taip patiko, turėjau su chna ir su trimis aliejais.
Atsakyti