Labutis merginos,
As pas jus nesiprasiau, tik skaitinejau, kartais parssydavau. Rasau is Santariskiu, pilvo chirurgijos skyriaus, siandien jau 3 d. po op. Guliu dar su drenais. Personalas tikrai superinis, o gyd. A. Rybakovas isvis labai geras, po n kartu uzbega i palata. Zodziu kol kas 100 proc. esu patenkinta savo pasirinkimu.
QUOTE(Šarlota @ 2014 10 11, 21:02)
Labutis merginos,
As pas jus nesiprasiau, tik skaitinejau, kartais parssydavau. Rasau is Santariskiu, pilvo chirurgijos skyriaus, siandien jau 3 d. po op. Guliu dar su drenais. Personalas tikrai superinis, o gyd. A. Rybakovas isvis labai geras, po n kartu uzbega i palata. Zodziu kol kas 100 proc. esu patenkinta savo pasirinkimu.
Sveika

sveikatėlės

QUOTE(bandomasis2006 @ 2014 10 11, 20:05)
I-am pilvo chirurgijos skyriui. Diagnoze kaip ir tavo, jei neklystu: K42.9

Zodziu tikrai labai geras gyd. tikrai atsidaves darbui ir dar koks grazus

Del klaidu, sory rasau is mobilaus.
QUOTE(Šarlota @ 2014 10 11, 21:24)
kur kompensuoja kasos. Dar sake operacojos metu buvo plastika isskvietes,pazistsma savo, tik neklausiau koki, nes neidomu.

Mano kitokia diagnozė, aš iš vis siuntimą gavau dėl akušerinės traumos. O išrašė su tiesiojo pilvo raumens diastazė, bambos išvarža, priekinės pilvo sienos defrmacija . Pas tave tik bambinė išvarža, jei tik tokia diagnozė

o tai tau darė tą patį ką ir man

QUOTE(Šarlota @ 2014 10 11, 21:02)
Labutis merginos,
Sveika,
Stiprybes ir greito atsigavimo tau

QUOTE(Šarlota @ 2014 10 11, 22:24)
kur kompensuoja kasos. Dar sake operacojos metu buvo plastika isskvietes,pazistsma savo, tik neklausiau koki, nes neidomu.

Sveika,tai kad pilvo chirurgija tai visai kas kita negu plastikos ir rekonstrukcijos chirurgija..Kazin kaip jums padare kaip eina pjuvis?
QUOTE(bandomasis2006 @ 2014 10 11, 20:05)
Aciukas

Guliu I-am chirurgijos skyriuje.
Operaves mane gyd. tikrai labai fainas, sakyciau jaunas, mylintis savo darba, entuasyingas, o jau grozis ypac akiu

Per mano operacija sake buvo issikvietes ir pazistama kazkoki plastika. Zodziu,kol kas esu 100 proc patenkinta.
Papildyta:
QUOTE(Masianca @ 2014 10 12, 05:07)
Sveika,tai kad pilvo chirurgija tai visai kas kita negu plastikos ir rekonstrukcijos chirurgija..Kazin kaip jums padare kaip eina pjuvis?
Viska jie moka ir cia graziai padaryti. Man jis psake, kad chiturgiskai viskas tas pats eina ir pas plastikus. O randas nuo klubo iki klubo. Pas man buvo 2 cezariai pries tai, tai pjuvis eina per juos. Dar pasalino kazkiek pertekliaus odos, bet bambos neteko perkelt, bet sake, jei vis tik matys,kad reikia perkelt, tai perkels.
Pries op irgi buvau papaisyta

Papildyta:
QUOTE(Kirisama @ 2014 10 11, 22:17)
Sveika,
matydavau, kad lankydavaisi musu temoje
papasakok kas ir kaip- kur pjuvis darytas, ar plastikavo? Nu kaip idomu, nes as sitam chirurgijos skyriui nenorejau operuotis, nes butu pjove isilgai pilvo, plius butu tik bamba sutvarke, o baltosios linijos isvarzos ne

Uzsairasyk konsultacijai pas A.Rybakova, tikrai nenusivilsi. Del kitu chirurhu nieko nezinau.
QUOTE(Šarlota @ 2014 10 12, 08:38)
Uzsairasyk konsultacijai pas A.Rybakova, tikrai nenusivilsi. Del kitu chirurhu nieko nezinau.
As jau 6 savaites kaip po operacijos

QUOTE(Kirisama @ 2014 10 12, 08:33)
Taip taip pamirsau.
Šarlota, tai tau dalinę plastiką darė, bet va ar raumenį siuvo klausimas