QUOTE(Pšolty @ 2016 04 22, 11:53)
Tai kai kas nors rašo, nebijokit, va aš ėjau į darbą, nevėmiau, oda po spinduliuotės net neparaudo... tai galiu tik pasakyti, kad gydymas priklauso nuo vėžio stadijos, metastazių kiekio, ar buvo atlikta tik auglio šalinimo operacija ar plati mastektomija su pilnu visų limfmazgių šalinimu ( ne 2-3, o VISŲ) . Nuo to ir priklauso gydymo intensyvumas, chemijos dozių koncentracija ir spinduliuotės stiprumas. Ne tik seansų kiekis, bet pačios spinduliuotės intensyvumas būna skirtingas.
Man diagnozuota III-čia stadija su daugybinėmis metastazėmis į limfmazgius, užtat ir gydymo bei reakcijų į jį potyriai labai skiriasi.
Linkiu, kad nė vienai nediagnozuotų III-čios stadijos, nes gydymo intensyvumas (ne trukmė!) labai skirsis nuo I-mos stadijos.

As nedirbau visa laika. Man buvo diagnozota 2 stadija be metastaziu. Salino visa kruti su visais limfmazgiais.
Kiekvienas organizmas reaguoja i gydyma skirtingai. Daug kas priklauso ir nuo amziaus. Man sia liga diagnozavo 50-to gimtadienio proga. Taip sakant amzius jau toks...tai matyt del to gydyma pakeliau vidutiniskai. 4 raudonos chemijos. Neisivaizduoju kaip eiti i darba tarp chemiju...na gal jaunos, stiprios ir gali...
Tai va moterytes, laikomes ir gydomes:)
Kazi kaip ten NAturali sekasi...ar dare chemija antraja...