QUOTE(Undzinka @ 2016 08 26, 20:20)
Domintu kai sekesi atlaikyt. Man paskirtos 6 . Ka naudojot nuo skausmo? Nes kazkaip dikloberlas nei tabletinis nei leidziamas nelabai man padejo. Ir dar ar buvo viduriavimas? Nes man buvo stiprus viduriavimas, per savaite vos sustabdziau. Butu labai deku uz atsakymus
Nuo skausmo man padėdavo paprastasis Apap, nes gyvenime esu vaistu mažai naudojusi, kartais tiesiog pakentėdavau, turėjau Ketanovo, bet neprireikė, viduraivimo nebuvo, greičiau atvirkščiai. LAbai buvo silpna, mušė prakaitai, labai žemas spaudimas buvo 80 ant 60, tai truputį pavaikčiojus lova baisiai kviewtė. Prastai miegu, bet čia greičiau nuo streso, nes ruošiuosi operacijai. Visgi prifilaktiškai šalinsiu abi krūtis, nors buvo padaryta tausojanti. Operacija jau 09-13. Brrr kaip bijau. Valgiau daugiau citrinų nes maisto skonis keistas buvo, lyg metalas, bet nepykino taip kaip nuo raudonos. Geriau daug skyscių. Dabar atsipaipaliojau, lekioju, bet ankstyvasis klimaksiukas kankina, prakaituoju nuotaikų kaita ir t.t. LAikykis jei kas dar rašyk.
Papildyta:
QUOTE(vaidosius @ 2016 09 07, 12:11)
sveikos merginos. visoms sveikatos
oho kas cia per medicininiai terminai
pasiskaitinejau jusu pokalbius ir supratau kad nieko nesuprantu apie sia liga
deja vakar isgirdau diagnoze "kruties vezys"

taigi noreciau jungtis i jusu pokalbius

tikiuosi galesim viena kita palaikyt ir patart
trumpai apie tai ka zinau apie savo liga: uzciuopus krutyje guzeli nuvykau issitirt ir po echo ir mamografijos aisku tiek kad stadija arba pirma arba antra. siandien atlaikiau biopsija ir dabar su nerimu laukiu atsakymu... kaip supratau tai jei paaiskes kad tai pirma stadija tai augli ispjaus o jei paaiskes kad jau antra stadija tai tada taikys chemoterapija ir tada pjaus
Sveika,o gal po biopsijos paaiškės, kad diagnozė visai ne ta ? Gali taip ir būti. Mano stadija antra, bet vistiek pirma operavo paskui 8 chemijos. Kadangi turiu mutavusi gena pasiryžau pjauti viską lauk, tiesiog genetikas buvo jau po operacijos, todel iš karto nepašalinau abiejų krūtų. Teks atsisakyti ir kiaušidžių, nes tai susiję. Pasidomėk genetiko konsultacijos reikalingumu tavo atveju. GAl giminėj turėjai kiaušidžių ar krūties onkologiją.
Papildyta:
QUOTE(vaidosius @ 2016 09 07, 18:51)
dekui kad priimat
man 31 metai. pas mane 2,5 cm dydzio augliukas. kaip sake gydytojas tai nuo 2 cm jau antra stadija skaitosi

bet vien pagal tai sake negalima nusprest. dar tu kalcinatu kazkokiu rado...
oho kokia saunuole del darbo

turbut labai sunku dirbti tas chemijas gaunant?
tai kokio dydzio ta zona pas Jus? jei ne paslaptis
dar paklaust norejau ar visoms kurioms chemoterapija dare nuslinko plaukai?
ar daktaras iskart taip nsprende kad pirmiau operiuot o po to chemija? ar tikejosi kad po operacijos chemijos neprireiks?
galiu paguosti, kad nors nelengva, bet dirbau beveik viso gydymo metu, su operacija ir 8 chemijom turėjau tik 38 dienas nedarbingumo nuo sausio iki dabar. Viskas iveikiama, nors nelengva. Svarbu palaikymas ir nusiteikimas. Patarčiau mažiau baisybių skaityt internete. Aš verkdavau, kartais raudodavau. PAskui - mečiau tą reikala ir prasidedu su tais kas palaiko

Sedžiu čia, išgeriu su draugėm vynelio kartais, lakuoju apsilupusius nagus, piešiu antakius , užsidedu aukštakulnius, gražia suknelę ir lekiu į darbą. Peruką pamiršau paminėt, nes visi plaukai nuslinko, antakiai ir blakstienos taip pat. Be to dar tokia smulkmenėlė - paliko vyras po 18 bendro gyvenimo metų, paliko paipaliotis su visom lašalinėm ir išlėlė į pajūrį, atseit dirbti, bet iš tiesų pasirinko sveiką moterį. DAr gavau papildomą stresą, bet iš dalies tai motyvuoja nagais kabintis į gyvenimą. Nenusiminkit panos, viską nugalėsim. Kadangi esat jauna, stipri, - atlaikysite, tik pasidomekit genetiku, kad nereikėtų papildomų operacijų kaip man.