Įkraunama...
Įkraunama...

2012 m. II pusmečio Klaipėdos mamytės ir vaikučiai

Nu ką, panorėjau darbo ir užteks biggrin.gif Po 3 dienų (viso 4 val per tas dienas išbuvo) ėjimo į darželį per miegus pradėjo laringitiškai loti cool.gif Grupėje 5 vaikai, vieną iš jų tikrai girdėjau kosint, bet šlapiai...Toliau namų areštas cool.gif doh.gif

Silver Sky, kad lietuviški žodžiai kai kurie gerokai sunkiau tariami nei rusiški, ir šiaip rusų kalba tokia daininga, tai vaikams lengviau įsiminti mirksiukas.gif
Atsakyti
Briliantine> laikykis. Ak tos ligos.. doh.gif

O aš va pakalbėjau apie darbus ir šiandien sulaukiau skambučio iš savo "svajonių" darbo - tiek norėjau ir laukiau, o kai pakvietė dirbt, pradėjau tempt lūpą. Ir suprask tas moteris hihihi.gif
Žodž, priimtų dirbti kad ir nuo kt.mėnesio, o aš sumasčiau, kad noriu tik pusę etato dirbt - o suabejojau dėl to, kas bus, kai mažiukas sirgs, plius, nuo rugsėjo jau ir kitų darbų prisiėmiau doh.gif dabar tai jau turiu rebusą.. Jei atsisakysiu, daugiau tikrai nesiūlys ir turėsiu pradėt nuo nulio naujose darbo paieškose (nors variantų ir planų turiu visokių)... Kaip mano mama sako, vistiek turėsi pati rast išeitį - ir galvoju, ar padirbt keletą mėnesių, per kuriuos paaiškės, ar tas darbas tikrai man; ar iškart atsisakyti ir toliau dėlioti mintis bei projektuoti ateitį (mane labiau žavi Briliantinės variantas su kvalifikacijos kėlimu ir tt., kol tam yra laiko tiek, kiek reikia, o ne plėšantis per namus, darbus ir laisvalaikio sąskaita)..
Atsakyti
As tai nezinau is vis ko noriu del darbu kazkaip jau taip uzsisedejusi namie kad nebezinau ko noret vis tik spali bus keturi metai kai nedirbu. Oficialiai grist neplanuoju metus, ir kazko naujo neplanuoju ieskot. Noreciau laiko ir sau skirti, visokiu minciu yra, vadabar pradejau lankyti joga biggrin.gif siandien atra karta buvau vos pajudu. Vyras juokais is manes sako cachros atsidare tai neina pajudet lotuliukas.gif
Papildyta:
Sake manoji miegoji visai gerai tik is pradziu verke kol renge ja bet paskui apsikabino lelyte klausesi pasakos ir uzmigo. Tik sake ikando siandien vienam berniukui, aisku tas ner gerai kad ji ikando, bet as pagal tai supratau, kad ji ten jauciasi normaliai, nes is tikruju kandziojasi ir musasi nemazai, tai jei ji butu kuria stumdo manyciau kad ji nekaip jauciasi. Bet sake daugiau nesikandzios sake leliu negalima kandzioti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(briliantine @ 2014 09 24, 16:51)
Silver Sky, kad lietuviški žodžiai kai kurie gerokai sunkiau tariami nei rusiški, ir šiaip rusų kalba tokia daininga, tai vaikams lengviau įsiminti  mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif ai lai šneka ir mokosi, blogiau nuo to nebus, vis tiek mokysis lietuviškai, tai rusų kalba nepamaišys, su močiute užtat galės gerai susišnekėti biggrin.gif Svarbiausia, kad žino su kuo kuria kalba šnekėti biggrin.gif Kartą po miegelio pradėjo man paskaoti (matyt ką sapnavo), balšaja karova, paskui toks žiūri į mane ir vėl - didelė karvė doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
anike, kaip visada patys geriausi dalykai nutinka NELAUKTAI IR NETIKĖTAI mirksiukas.gif Priimk gyvenimo iššūkius mirksiukas.gif Jei nesusiklostys, vadinasi - nelemta, bet būsi pabandžiusi mirksiukas.gif

Silver Sky, tai tokio amžiaus vaikai labai imlūs, tai natūraliai girdėdamas, pamatysi puikiai išmoks mirksiukas.gif

arheologe, vat aš ir nenoriu to užsisėdėjimo, man jau pirmą kartą po 3 metų išeiti dirbti, tai jau buvo morališkai sunku, nepasitikėjimas savo galimybėmis ir t.t. bet čia žinoma priklauso nuo žmogaus savybių, nes pavyzdžiui man reikia veiklos, iššūkių, vis naujų galimybių, tobulėjimo, ir jei aš per dieną, nu jau blogiausiu atveju per savaitę neišmokstu ko nors naujo, tai jau negerai jaučiuosi...ir šiaip įpratus visada visur greitai, tai nemoku ramiai ir lėtai gyventi biggrin.gif

jaukuciukas, greičiau sveik, kad vaikų neužkrėstum 4u.gif

Inhaliatorius namie pilnu tempu pajungtas, iškart tonsilgon ir engystol sudaviau, nes grynai gerklinis kosulys, tai jau atleido, bent atsikosėti lengviau gali ax.gif
Atsakyti
QUOTE(briliantine @ 2014 09 24, 15:51)
Nu ką, panorėjau darbo ir užteks  biggrin.gif Po 3 dienų (viso 4 val per tas dienas išbuvo) ėjimo į darželį per miegus pradėjo laringitiškai loti  cool.gif  Grupėje 5 vaikai, vieną iš jų tikrai girdėjau kosint, bet šlapiai...Toliau namų areštas  cool.gif  doh.gif

Sveikatėlės jums 4u.gif neįsisirkite stipriai unsure.gif

QUOTE(anike @ 2014 09 24, 16:53)

O aš va pakalbėjau apie darbus ir šiandien sulaukiau skambučio iš savo "svajonių" darbo - tiek norėjau ir laukiau, o kai pakvietė dirbt, pradėjau tempt lūpą. Ir suprask tas moteris hihihi.gif
Žodž, priimtų dirbti kad ir nuo kt.mėnesio, o aš sumasčiau, kad noriu tik pusę etato dirbt - o suabejojau dėl to, kas bus, kai mažiukas sirgs, plius, nuo rugsėjo jau ir kitų darbų prisiėmiau  doh.gif dabar tai jau turiu rebusą.. Jei atsisakysiu, daugiau tikrai nesiūlys ir turėsiu pradėt nuo nulio naujose darbo paieškose (nors variantų ir planų turiu visokių)... Kaip mano mama sako, vistiek turėsi pati rast išeitį - ir galvoju, ar padirbt keletą mėnesių, per kuriuos paaiškės, ar tas darbas tikrai man; ar iškart atsisakyti ir toliau dėlioti mintis bei projektuoti ateitį (mane labiau žavi Briliantinės variantas su kvalifikacijos kėlimu ir tt., kol tam yra laiko tiek, kiek reikia, o ne plėšantis per namus, darbus ir laisvalaikio sąskaita)..

Aš tai irgi sakyčiau, kad pabandyk savo svajonių darbe. Juk jei netiks ar nepatiks bet kada galėsi išeiti...
Papildyta:
QUOTE(Silver sky @ 2014 09 24, 17:26)
drinks_cheers.gif ai lai šneka ir mokosi, blogiau nuo to nebus, vis tiek mokysis lietuviškai, tai rusų kalba nepamaišys, su močiute užtat galės gerai susišnekėti biggrin.gif Svarbiausia, kad žino su kuo kuria kalba šnekėti biggrin.gif Kartą po miegelio pradėjo man paskaoti (matyt ką sapnavo), balšaja karova, paskui toks žiūri į mane ir vėl - didelė karvė doh.gif  lotuliukas.gif

Kaip gerai, iš karto dvi kalbas mokės bigsmile.gif O namie jūs su vyru tarpusavyje lietuviškai šnekate?
Atsakyti
QUOTE(mutti @ 2014 09 24, 19:26)
Kaip gerai, iš karto dvi kalbas mokės  bigsmile.gif  O namie jūs su vyru tarpusavyje lietuviškai šnekate?

Mes lietuviškai, anyta su juo rusiškai šneka, o ją gan dažnai mato 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,

Ligoniukams kuo griečiau pasveikti 4u.gif

Justas grįžęs iš darželio pirmiausiai be pasiimti tūtiką, nes į darželį jo net nenešu, pietų užmiega ir be jo. Grįžęs truputį valgo, bet nedaug ir jau 20 val. atsineša pižamą ir reikia eiti praustis. Užmiega iki 21val.
Šiandiena buvo darželyje tėvų susirinkimas, tai sakė, kad yra griežtoka dienotvarkė ir viską reikia daryti pagal ją, tai griečiausiai vaikai grįžta namo nuvargę ax.gif Kalbėjo apie gimtadienius: švęsti ar ne, tai vieni norėjo ką nors atnešti kiti ne. Per Justo gimtadienį nunešiau vaikams po meškiuką Barnį, o auklėtojoms saldainių dėžutę, viena auklėtoja sakė, kad vaikams labai patiko tik jie nelabai suprato kieno buvo gimtadienis. Dovanų gavo surištus į knygutę visų vaikų piešinėlius. Šiandiena kita auklėtoja pasiūlė gal geriau po kokį saldainį atnešti g.gif Justas dar nelabai namuose valgęs tų saldainių, bet pasirodo darželyje tai duoda, nes kiti vaikai atsineša ir pasidalina po gabalėlį.
Ar Jūsų vaikai jau dažnai valgo saldainius ? gal tik aš neduodu vaikui saldainių ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Klaipeda @ 2014 09 24, 21:28)
Ar Jūsų vaikai jau dažnai valgo saldainius ? gal tik aš neduodu vaikui saldainių  ax.gif

Pati neduodu, aš kai pati nevalgau saldumynų, tai ir namie pas mus nieko panašaus nėra, jam vit C kramtomas - saldainiai, žuvies taukai kramtomi - saldainis biggrin.gif
Bet duoda viena močiutė, kad ir kiek staugčiau, baubčiau, tai nepadeda, duoda, kai nematom su vyru smile.gif O vaikas, juk lieka vaiku, tuoj lekia pilna burna pas mane šaukdamas - baba saldainį davė biggrin.gif Tai tik tiek, kad ji tuos kažkokius be saldiklių perka. O šiaip aš nelinkusi vaikams duoti saldainius, spės dar jų prisivalgyti ir taip pas dažną silpni dantys dabar rolleyes.gif
Atsakyti
Mano gauna saldainiu siaip as nieko pries kartais, duotu, bet kai vyras parveza daug tai nervina mane jos isknisa visas spintas kad tik atrasti tu saldainiu doh.gif Darzelyje turbut nevalgo. Pas Akmile grupeje tai viena aukletoja neleidzia nesti saldainiu ji pati vegetare sportuoja ir sveika gyvensena propoguoja, man tas patinka.
Atsakyti
Labas rytas,

Maniškė saldainių gauna jau seniai. Patys esam mėgėjai, o dar sesė vyresnioji, tai jei viena valgo, kaip kitai neduosi. Ankstokai pradėjo, bet ką darysi. Svarbu viskas su saiku ir su protu.

Dėl saldainių darželyje, būčiau tikrai prieš. Pas mus leidžia sausainių ar kokių javinukų atsinešti ir visiems kartu pasivaišinti.

Anike, aš irgi sakyčiau už naujo darbo pabandymą. Nepatiks, išeisi ir bus ramu. O jei nepabandysi, po to kad nebūtų jog širdy graušiesi. O laiko užteks manau viskam, mes moterys gi sugebam tai. Bus bordakas namie ir tegul, svarbu širdis dainuoja smile.gif

Ligoniukams ir dideliems, ir mažiems siunčiam sveikatos linkėjimus 4u.gif
Atsakyti
Laba diena 4u.gif
Ligoniukams sveikatėlės ir kad neįsisirgtumėte 4u.gif

Buvom vakar pas logopedę karoso g., nu nepatiko jinai man schmoll.gif Aišku buvo pastabų į mano pusę, atseit neužsiimu su vaiku, o leidžiu jam vienam žaisti, bet visumoj lyg ir nukrypimų ji nematanti unsure.gif Bandė žiūrėti liežuvio pasaitėlį, tai jai pasirodė, kad reikės mums jį kirpti, nors dabar jau nekirps, tik vaikui paūgėjus, kad sąmoningai būtų išsižiojęs ir t.t. g.gif
Norėjau paklausti gal kas žinote gerą logopedę, norėčiau ir kitos nuomonės išgirsti blush2.gif

Šaindien vėl jauduliukas, pirmą kartą palikau miegui, kaži ar nepaskambins auklėtoja unsure.gif
Atsakyti