QUOTE(briliantine @ 2014 09 24, 15:51)
Nu ką, panorėjau darbo ir užteks

Po 3 dienų (viso 4 val per tas dienas išbuvo) ėjimo į darželį per miegus pradėjo laringitiškai loti

Grupėje 5 vaikai, vieną iš jų tikrai girdėjau kosint, bet šlapiai...Toliau namų areštas
Sveikatėlės jums

neįsisirkite stipriai
QUOTE(anike @ 2014 09 24, 16:53)
O aš va pakalbėjau apie darbus ir šiandien sulaukiau skambučio iš savo "svajonių" darbo - tiek norėjau ir laukiau, o kai pakvietė dirbt, pradėjau tempt lūpą. Ir suprask tas moteris
Žodž, priimtų dirbti kad ir nuo kt.mėnesio, o aš sumasčiau, kad noriu tik pusę etato dirbt - o suabejojau dėl to, kas bus, kai mažiukas sirgs, plius, nuo rugsėjo jau ir kitų darbų prisiėmiau

dabar tai jau turiu rebusą.. Jei atsisakysiu, daugiau tikrai nesiūlys ir turėsiu pradėt nuo nulio naujose darbo paieškose (nors variantų ir planų turiu visokių)... Kaip mano mama sako, vistiek turėsi pati rast išeitį - ir galvoju, ar padirbt keletą mėnesių, per kuriuos paaiškės, ar tas darbas tikrai man; ar iškart atsisakyti ir toliau dėlioti mintis bei projektuoti ateitį (mane labiau žavi Briliantinės variantas su kvalifikacijos kėlimu ir tt., kol tam yra laiko tiek, kiek reikia, o ne plėšantis per namus, darbus ir laisvalaikio sąskaita)..
Aš tai irgi sakyčiau, kad pabandyk savo svajonių darbe. Juk jei netiks ar nepatiks bet kada galėsi išeiti...
Papildyta:
QUOTE(Silver sky @ 2014 09 24, 17:26)
Kaip gerai, iš karto dvi kalbas mokės

O namie jūs su vyru tarpusavyje lietuviškai šnekate?