Įkraunama...
Įkraunama...

Jungtiniai Arabų Emyratai !

Sveiki, ar i emyratus skrendat su lietuvos operatoriais? Norejau paklaust, kaip small planet kektuvai, ar nenuvargina toks gana ilgas skrydis su jais? Ar jie atnaujine orlaiviu parka, nes seniau asiliepimai ivairus budavo. Ar kas nors skride su emirates oro linijom ir galit palygint?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mango: 03 kovo 2016 - 08:49
QUOTE(mango @ 2016 03 03, 08:48)
Sveiki, ar i emyratus skrendat su lietuvos operatoriais? Norejau paklaust, kaip small planet kektuvai, ar nenuvargina toks gana ilgas skrydis su jais? Ar jie atnaujine orlaiviu parka, nes seniau asiliepimai ivairus budavo. Ar kas nors skride su emirates oro linijom ir galit palygint?

Daug kartu skridau su Emirates ,bet su small planet nieked, tai negaliu palygint. Emirates vienos is geresniu avialiniju pasaulyje,tai manau,Kad skirtumas tikrai bus didelis. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kristin: 03 kovo 2016 - 21:01
Gal galėtumėt pasidalinti patirtim,kur dedatės nuskridę labai anksti,jei registracija viešbutyje tik 10val.ryto? pažiūrėjau,kad praktiškai visos avialinijos labai anksti atskrenda į Dubajų 2-4 val.ryto g.gif
Atsakyti
QUOTE(rasa32 @ 2016 05 09, 16:20)
Gal galėtumėt pasidalinti patirtim,kur dedatės nuskridę labai anksti,jei registracija viešbutyje tik 10val.ryto? pažiūrėjau,kad praktiškai visos avialinijos labai anksti atskrenda į Dubajų 2-4 val.ryto g.gif

mes skrendam su emirates ,buna apie 7-8 ryto 4u.gif jei tuo metu nebuna laisvo kambario ,tai pabunam pora valandu prie baseino 4u.gif
Jei 2 val nakties,tai arba laukt oro uoste arba moket uz ta nakti ir vaziuot i viesbuti 4u.gif
Atsakyti
gal kas žiemos sezonui jau turite kelionę į JAE??
Atsakyti
Turim,o ką? bigsmile.png
Atsakyti
QUOTE(rasa32 @ 2016 08 16, 18:44)
Turim,o ką? bigsmile.png

jei nepaslaptis, kokiam viešbutyje? kada skrendat ir kiek mokėjot?
dairausi ir aš tik labai sunku apsispresti ax.png
Atsakyti
Skrisim 02.25-03.05 su Ukrainos avialinijomis,bilietus pirkau po 250eur.Čia truputį per nekantrumą apsipirkau,nes labai neseniai tie patys bilietai buvo po 193eur.O dabar už 234eur yra Turkish airline bilietai verysad.png Bet tiek to.

O dėl viešbučio nelabai patarsiu,nes apgyvendinimą užsisakėm per airbnb.com,gyvensim Dubajuj,Marinoj wub30x30.png ,mokėsim 513eur.Pradžioj ieškojau viešbučio,bet Marinoj jie labai brangūs,o kituose rajonuose nenoriu.

Atsakyti
QUOTE(rasa32 @ 2016 08 17, 17:06)
Pradžioj ieškojau viešbučio,bet Marinoj jie labai brangūs,o kituose rajonuose nenoriu.

na dabar ir novaturas ir tezai siūlo marinoj man atrodo už padorias kainas su skrydžiu ir pusryčiais vienam žmogui iki 1000eur.
Atsakyti
Na,mūsų laikui išeina žmogui virš 1200eur,man tai nėra padori kaina.Aš važiuosiu už 500 smile30x30.png
Bet kiekvienam savo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasa32: 18 rugpjūčio 2016 - 14:36
QUOTE(rasa32 @ 2016 08 18, 15:35)
Na,mūsų laikui išeina žmogui virš 1200eur,man tai nėra padori kaina.Aš važiuosiu už 500 smile30x30.png
Bet kiekvienam savo.

tai Jus su persedimu skrendat su UIA? ar kazkaip kitaip?
as kiek žiūrejau tai mums vien skrydis su turku avialinijom 382, su UIA 442, ir skrydžiai abu su persėdimu, ne tiesioginiai, o va iš vilniaus LT agentūra siūlo tiesioginius apie 6val skrydžius... vienu žodžiu pasimetusi esu totaliai...
Atsakyti
Kokiom datom žiūrit ir per kur?Kažkaip labai didelės kainos rolleyes.png Pažiūrėkit per www.momondo.com.

Taip,su ir su turkais,ir su UIA skrydžiai su persėdimais.Su LT agentūrom,be abejo,patogiau.Jei kainos tinka,tai galima su jais ir skristi,nereiks galvos sukti.Mums per brangu,tai ieškom patys.
Atsakyti