Įkraunama...
Įkraunama...

Jungtiniai Arabų Emyratai !

Sveikos, as esu naujai atvykusi i Abu Dhabi ir man reikia issiversti vairuotojo pazymejima i arabu kalba, gal galit rekomentuoti kur tai padaryti? nes lietuvos ambasados UAE nera sad.gif Kur jus verciates dokumentus i arabu kalba? smile.gif
Atsakyti
Klausimas apue nereceptinius vaistus. Kazkur skaiciau, kad negalima isvis nieko veztis? Nejaugi tikrai, nuo viduriavimo, nuo skausmo, nuo sutrikusio virskinimo negalima veztis?
Atsakyti
QUOTE(Beiker @ 2015 01 11, 18:53)
Klausimas apue nereceptinius vaistus. Kazkur skaiciau, kad negalima isvis nieko veztis? Nejaugi tikrai, nuo viduriavimo, nuo skausmo, nuo sutrikusio virskinimo negalima veztis?

Skridau su vaiku mėnesiui, todėl vežiausi tikrai daug vaistų, ir receptinių-antibijotikų, ir nereceptinių. Problemų jokių nebuvo. 4u.gif Beje, ten visi vaistai - be receptų. 4u.gif
Atsakyti
Laba diena, ar teisinga pas mane informacija: vizos JAE nera, deda stampuka oro uoste. Ar tas spaudukas nemokamas? aciu atsakiusioms 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zebriuk @ 2015 01 12, 10:04)
Laba diena, ar teisinga pas mane informacija: vizos JAE nera, deda stampuka oro uoste. Ar tas spaudukas nemokamas? aciu atsakiusioms  4u.gif

Nemokamas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(saturday @ 2015 01 12, 13:43)

Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Beiker @ 2015 01 11, 17:53)

QUOTE(viri @ 2015 01 11, 20:41)
Skridau su vaiku mėnesiui, todėl vežiausi tikrai daug vaistų, ir receptinių-antibijotikų, ir nereceptinių. Problemų jokių nebuvo.  4u.gif  Beje, ten visi vaistai - be receptų.  4u.gif

As visad vezuos daug vaistu ,nei karto neturejau problemu 4u.gif bet esu girdejus ,kad ne karta prie zmoniu kabinos del vaistu rolleyes.gif ypac raminanciu, migdanciu ir t...arba turi parodyti recepta 4u.gif
Atsakyti
Ar pacioje Fudzeiroje yra ka pamatyti / nuveikti su vaikais? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Eit @ 2015 01 17, 16:52)
Ar pacioje Fudzeiroje yra ka pamatyti / nuveikti su vaikais?  g.gif

manau ,kad ne 4u.gif ir labai toli nuo Dubai 4u.gif nu nebent uztenka tik buti viesbutyje ir aplink ji 4u.gif
Atsakyti
idomu, o kaip su elektronika? gal reik JAE kompa pirkti?
Aciu
o siaip ka lauktuviu? zinau, kad datules skanios buna...
Atsakyti
QUOTE(Kristin @ 2015 01 18, 00:01)
manau ,kad ne  4u.gif  ir labai toli nuo Dubai 4u.gif nu  nebent uztenka tik buti viesbutyje ir aplink ji 4u.gif

Apsistosim ir Dubajuj, Fudzeira rinkomes del Indijos vandenyno pakrantes - gero papludymio vaikams biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zebriuk @ 2015 01 18, 01:43)
idomu, o kaip su elektronika? gal reik JAE kompa pirkti?
Aciu
o siaip ka lauktuviu? zinau, kad datules skanios buna...

as tai perku datules apipiltas sokoladu ir viduj buna ivairus riesutai ,labai skanu 4u.gif

QUOTE(Eit @ 2015 01 18, 09:03)
Apsistosim ir Dubajuj, Fudzeira rinkomes del Indijos vandenyno pakrantes - gero papludymio vaikams  biggrin.gif

Ir Dubajuje yra superisku papludymiu 4u.gif O i Fudzeira galima nuvaziuot dienai pabut 4u.gif
Atsakyti