Ar kas auginot baltus ar geltonus burokelius? Kaip ju skonis?
O va teko matyt, kad dar yra baltu morku. Idomu koks ju skonis?
Balti man nea,neskanūs ar beskoniai buvo,bet daugiau neauginu,o geltonus,tai ir žalius graužiu.Bet tik jaunus,neperaugusius.Jie neturi to britkaus kvapo.Sultys daaaug gardesnės,nei raudonų.Neteplioja staltiesių Bet sriubos spalva,tai nepanaši į tradicinių barščių Aš Boldor auginau pernai. http://www.balticsee...n...128&lang=lt
Morkos skonis Nėr saldžios Aš auginu dėl įvairovės. A violetinės man neprilipo,labai rankas išteplioja.
skanūs geltoni ir margi burokėliai. Švelnaus tokio skonio. Man marinuoti tie spalvoti skanesni už tradicinius.
O va morkos baltos labai skanios kol jaunos. Vėliau man tai nea
Man marinuoti tie spalvoti skanesni už tradicinius.
O va morkos baltos labai skanios kol jaunos. Vėliau man tai nea
Rimtai?Nemarinavau šitų dar,naudojau tradicinius.O tu su obuolių sultim ar kaip kitaip?
Visos skanios ,kol jaunos .Nusiplovei tik sau, be jokių skutimų ir grauži...Ir sriuboj jos daug skanesnės.Pamiršau šiemet jaunų prisišaldyt.A gal ir nelabai tilpę būtų
Ar kas auginot baltus ar geltonus burokelius? Kaip ju skonis?
Nei kvailas tas klausimas, nei ką
auginau, rūsyje turiu, bet dar neragavau Raudoni kai baigsis, matyt, tik tada ragausiu Na reikės savaitgalį išsivirti Aš kai burokų megėja, tai man, matyt, visokie tiks