Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų turtingas ir nuostabus daržas

QUOTE(daimura @ 2015 01 16, 08:43)
Aš auginau užpernai, viskas į kompostą nukeliavo. Nevalgomi tie lapai buvo, kieti iki negaliu. Bet augo gražiai  biggrin.gif

Vat kad gražiai,tai tikrai wub.gif Aš ir bordinius tuos Kale auginu,dar gražiau.Valgyt bandžiau,bet nesigavo schmoll.gif Užtat daržą puošia.
Atsakyti
Turiu toki kvaila klausimeli...

Ar kas auginot baltus ar geltonus burokelius? Kaip ju skonis?

Pernai auginau violetines morkas - vaikams labai patiko, bet jos tik nevirtos graziai atrodo, nes isvirus buna baisios spalvos.

O va teko matyt, kad dar yra baltu morku. Idomu koks ju skonis?
Atsakyti
Man asmeniškai labai patiko geltoni burokėliai . Jei švelnesni. Vat morkos violetinės tai ne- skonis geras bet jau skust.... Fe .
Atsakyti
QUOTE(nezinaukasbustie2 @ 2015 01 16, 20:10)
Ar kas auginot baltus ar geltonus burokelius? Kaip ju skonis?

O va teko matyt, kad dar yra baltu morku. Idomu koks ju skonis?

Balti man nea,neskanūs ar beskoniai buvo,bet daugiau neauginu,o geltonus,tai ir žalius graužiu.Bet tik jaunus,neperaugusius.Jie neturi to britkaus kvapo.Sultys daaaug gardesnės,nei raudonų.Neteplioja staltiesių biggrin.gif Bet sriubos spalva,tai nepanaši į tradicinių barščių schmoll.gif
Boldor auginau pernai.
http://www.balticsee...n...128&lang=lt

Morkos skonis biggrin.gif Nėr saldžios schmoll.gif Aš auginu dėl įvairovės. A violetinės man neprilipo,labai rankas išteplioja.
Atsakyti
QUOTE(nezinaukasbustie2 @ 2015 01 16, 20:10)
Turiu toki kvaila klausimeli...

Ar kas auginot baltus ar geltonus burokelius? Kaip ju skonis?

Pernai auginau violetines morkas - vaikams labai patiko, bet jos tik nevirtos graziai atrodo, nes isvirus buna baisios spalvos.

O va teko matyt, kad dar yra baltu morku. Idomu koks ju skonis?


skanūs geltoni ir margi burokėliai. Švelnaus tokio skonio. Man marinuoti tie spalvoti skanesni už tradicinius.
O va morkos baltos labai skanios kol jaunos. Vėliau man tai nea schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 16 sausio 2015 - 20:25
QUOTE(saintlina @ 2015 01 16, 20:23)
Man marinuoti tie spalvoti skanesni už tradicinius.

O va morkos baltos labai skanios kol jaunos. Vėliau man tai nea  schmoll.gif

Rimtai?Nemarinavau šitų dar,naudojau tradicinius.O tu su obuolių sultim ar kaip kitaip?

Visos skanios ,kol jaunos wub.gif .Nusiplovei tik sau, be jokių skutimų ir grauži...Ir sriuboj jos daug skanesnės.Pamiršau šiemet jaunų prisišaldyt.A gal ir nelabai tilpę būtų g.gif
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2015 01 16, 20:28)
Rimtai?Nemarinavau šitų dar,naudojau tradicinius.O tu su obuolių sultim ar kaip kitaip?


neturėjau gi šiemet obuolių, su actu marinavau. Marinavau tuos dryžuotus. Aišku, gavosi ne dryžuoti, o tokie gražiai rožiniai, bet skanūs smile.gif
Atsakyti
aciu
4u.gif

susigundziau pabandyt netradiciniu darzoviu spalvu... 59.gif
Atsakyti
QUOTE(nezinaukasbustie2 @ 2015 01 16, 22:10)
Turiu toki kvaila klausimeli...

Ar kas auginot baltus ar geltonus burokelius? Kaip ju skonis?


Nei kvailas tas klausimas, nei ką mirksiukas.gif

auginau, rūsyje turiu, bet dar neragavau blush2.gif blush2.gif Raudoni kai baigsis, matyt, tik tada ragausiu bigsmile.gif
Na reikės savaitgalį išsivirti ax.gif Aš kai burokų megėja, tai man, matyt, visokie tiks mastau.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Para: 16 sausio 2015 - 21:34
QUOTE(Para @ 2015 01 16, 21:30)
auginau, rūsyje turiu, bet dar neragavau  blush2.gif  blush2.gif Raudoni kai baigsis, matyt, tik tada ragausiu  bigsmile.gif

Ir skonis palaikytų bus jau ne tas schmoll.gif Čia tas pats,kaip lygint šviežias,ką tik iškastas, bulbukes su gerokai pastovėjusiom rūsy ax.gif
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2015 01 16, 23:33)
Ir skonis palaikytų bus jau ne tas  schmoll.gif Čia tas pats,kaip lygint šviežias,ką tik iškastas, bulbukes  su gerokai pastovėjusiom rūsy  ax.gif


Nu ir dzin, bus tų burokų, ne karo gi metas (pfiu, pfiu, pfiu, pabeldžiau bigsmile.gif ). Nesielvartauju kaži ko tai tongue.gif
Atsakyti
Sveikos. Prisireike ir man tu geltonu burokeliu, reiks pamegint, kaip tik ruosiuos daryti uzsakyma is BS
Atsakyti