Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų turtingas ir nuostabus daržas

QUOTE(*Sausainiukas* @ 2015 02 23, 22:50)
Ar yra kas realiai naudojate? Skaiciau kazkur straipsni, Kad Kaune dalinamos visiskai nepasiteisino...

jei apie tas zalias kalba eina tai man jos neee schmoll.gif ,jau geriau susikalt kazka namuos ,ka ir pasidarem mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vaidastep @ 2015 02 24, 07:35)
jei apie tas zalias kalba eina tai man jos neee schmoll.gif ,jau geriau susikalt kazka namuos ,ka ir pasidarem mirksiukas.gif

O kuo jos blogos? Mes vilniuj pernai pasiemem, tai as tik virsutine dali naudoju ir uzteko metams ,siemet krausiu i apatine tik dangti reik susimeistraut
Atsakyti
Mes turime žalią kaunietišką. kaip ir viskas gerai būtų, bet ta plastmasė labai reaguoja į oro sąlygas, kraiposi, reikia labai lygaus pagrindo jai smile.gif
Atsakyti
Ar yra kas realiai naudojate? Skaiciau kazkur straipsni, Kad Kaune dalinamos visiskai nepasiteisino...

Draugai naudoja, viskas tvarkoj. Man asmeniškai medinės "samodelkos" labiau patinka, bet jei nėra galimybių ar vietos medinukėms, tai toks variantas labai geras.
Juolab, kad tokias visi senukai/ermitažai po 300 lt pardavinėja.
Atsakyti
Gryztu vel su savo durpemis,tik sikart pelenai ju biggrin.gif ar galima barstyti po visa soda-darza,gelynus,veja? ju yra pusantro bigbago maiso blink.gif pernai as ju nemazai pribarsciau i patvori,gyvatvore,tai jinai sena ir nenumiro,piktzoles irgi augo,kadangi ne ciut nenusimanau,bijau barstyti visur,kad kas gyva nenumirtu ir kas nauja nebeaugs jei negalima g.gif cry.gif
Atsakyti
QUOTE(Sparaxis @ 2015 02 23, 17:09)
Jei esat vilnietė, tai gal dar nemokamai galit gauti.
Čia: Kompostinė

Jas ne tik Vilniuj dalina. Reikia kreiptis pas savo miesto/rajono atlieku vezeja. Pas mano teva stovi butent ta uz dyka gauta deze ir visai patogu naudoti. Ji stovi pakankamai matomoje vietoje ir atrodo tvarkingiau nei siaip komposto kruva
Atsakyti
QUOTE(vasare02 @ 2015 02 24, 08:47)
O kuo jos blogos? Mes  vilniuj pernai pasiemem, tai as tik virsutine dali naudoju ir uzteko metams ,siemet krausiu i apatine tik dangti reik susimeistraut

kaip jau ir sake Kulke labai kraiposi ,uzdengt neina ,vejas papucia nunesa ta dangti doh.gif bet kiek prisimenu tai tos zalios buvo vienos dalies tik apacioj kaip ir ale dureles buvo paliktos su varztukais prisisukdavo 4u.gif
Atsakyti
Musu SB turi tas dezes, kurie gyvena, jei ten gyvenciau tikrai pasiimciau, labai patogu ir tvarkingai atrodo, ir tas dangtis labai gerai laikosi, niekas nenupucia, tik reikejo ispat karto ji tvarkingai deliot, jei bile kaip uzmestas, gal ir susikreivino ir vejasar audra nunesa.
Atsakyti
QUOTE(Gyvaciuke89 @ 2015 02 24, 16:39)
Gryztu vel su savo durpemis,tik sikart pelenai ju  biggrin.gif  ar galima barstyti po visa soda-darza,gelynus,veja?

Gal Gaudvilė užmatys šitą klausimą, ji apie durpes daug išmano, kaip ir apie viską. Medžio pelenai tai tikrai geras daiktas, o va apie durpių pelenus supratimo neturiu unsure.gif
O, žiūrėk, ką radau. Nelabai tinka, pasirodo.
http://valstietis.ba...rasas-ir-kalkes
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 24 vasario 2015 - 19:49

Mes irgi turime, tai labai džiaugiamės. Jei reikia komposto tai ištraukiame vyrius vienos pusės iki pusės, atidarai dureles ir gali komposto išsiimti. Imčiau dar vieną jei tik duotų
Atsakyti
Šaunu, kad pasiteisina dalijamos kompostinės smile.gif Buvau gerokai suabejojusi po šio straipsiuko
http://grynas.delfi....s.d?id=63546268

Atsakyti
QUOTE(*Sausainiukas* @ 2015 02 25, 00:39)
Šaunu, kad pasiteisina dalijamos kompostinės smile.gif Buvau gerokai suabejojusi po šio straipsiuko
http://grynas.delfi....s.d?id=63546268

viskas gerai su tom dėžėm. Aišku, jos nėra pačios aukščiausios kokybės, bet viskas ten gerai vyksta, jeigu teisingai kompostuojama. Tas žmogus , kuris skundėsi straipsnyje, akivaizdžiai neteisingai tai darė. Niekas ten nesušoka į vientisą kietą masę, pats kaltas, kad taip įvyko. Tiesiog reikia žinoti bendrus kompostavimo principus ir jų laikytis ir viskas bus gerai, o ne bet kaip bet ką sumesti ir skųstis, kad š gaunasi... doh.gif
Atsakyti