Įkraunama...
Įkraunama...

Nemokamos Taro konsultacijos

ndaaa mastau.gif

man ji krito kai klausiau ką dabar veikia mano vaikas. Po dušu prausėsi tuomet, tai toks lazdos kaip vandens čiukšlės hihihi.gif
Atsakyti
geriau baigiam tas kalbas apie ezoterika. tiesiog toks metas, kad esu kryzkeleje del profesijos ir siaip zadu dar kuri laika neiskrypti is tos profesines srities. o lendu ne del tokios sumaisties visur, o tiesiog laiko daug laisvo. tai vel uzgrybavau i visokias ezoterikas vel. diskusijos ezoterine tema baigtos. rolleyes.gif

o domina mane dabar labai kitas klausimas. siandien musu namuose kazkas buvo atejes, kai as dar ryte miegojau, o mama kitam kambaryje ziurejo tv. tevas anksti isleke i poliklinika. kadangi tai buvo kazkur po valandos, jau pamanem, kad cia jis grizo. su mama abis sujudom tik kazkur po 10 minuciu, kai realiai to tevo nepasimate. kadangi mano kambarys arciausiai duru, tai as itin tiksliai tai girdejau, bet girdejo ir mama is toliausio kambario, kad kazkas buvo atejes.
kadangi gyvename nuosavame name, kur ieiti reikia iveikti auksta rakinama tvora, koridoriaus duris ir galiausiai buto duris. o tie uzraktai yra visi tevo hobis ir jis spynas pats pasigamino. tai jos tikrai nera iveikiamos pakrapscius su tokia velute. patys mes gyvenam gana uzdara gyvenima ir namuose retai buna svetimi zmones. taip jie kartais uzeina, bet pas mus taip yra taip, kad su draugais susitinkam mieste. atrimiausi gimines gyvena kituose miestuose ir jie tikrai ne daznai buna ir aisku raktu neturi. o cia pries kelias dienas vesejo sesers vaikas ir po to dingo viena pora raktu. mes per daug nesureiksminom, na jei vaikas ir pamete kur juk ant raktu neparasyta nuo kieno duru jie. bet ta vaika atveze naujai iskeptas giminaitis, kuris atejo i seses vyro gimine kaip zentas. ir va tas zmogus yra vagis. uzsiima visokiom neaiskiom machinacijom ir jis veze ta vaika ne va atseit pats musu mieste turejo reikalu. ir va po jo vizito kazkoks keistas vizitas kazkieno i musu namus. kaip veliau paaiskejo tetis nebuvo uzsukes i namus, kaip, kad mes jo neradusios pradzioje pagalvojome. tai gal kas galetute paziureti kas cia buvo pas mus ivyke? mes su mama tiesiog galvojame, kad tas kazkas tikejosi, kad ryte jau nieko nebus namie, bet isgirdes telika sau ramiai isejo, uzrakindamas duris.
tetis dabar trina rankas ir sako pasigaminsiu naujas spynas ir niekas neiieis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo yeah: 15 rugsėjo 2014 - 13:45
Miargai sukūriau temūtia naują

raktas
Atsakyti
QUOTE(yeah @ 2014 09 15, 13:43)

6m patirtis, kurgi ji kuku ? mirksiukas.gif Deliokis pati

QUOTE(banguole @ 2014 09 15, 13:52)
Miargai sukūriau temūtia naują

raktas

Aciu, Banguole, sauniai pasidarbavai labai grazi Tema, as toje naujoje atsakysiu i Pole klausima, nes cia kazkoks sakau sirsalas biggrin.gif

Dar irgi ka nors prie izangos pridesiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(matrica_2 @ 2014 09 15, 14:57)
6m patirtis, kurgi ji kuku ? mirksiukas.gif  Deliokis pati
Aciu, Banguole, sauniai pasidarbavai labai grazi Tema, as toje naujoje atsakysiu i Pole klausima, nes cia kazkoks sakau sirsalas biggrin.gif

Dar irgi ka nors prie izangos pridesiu  biggrin.gif

as juk sakau, kad ant saves nepavyksta. 4u.gif
tuo labiau dabar esu kazkiek uzbridusi ant meiles temos, tai ten sako pataikau. kitos nelabai dar atidirbtos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo yeah: 15 rugsėjo 2014 - 14:00
QUOTE(matrica_2 @ 2014 09 15, 14:57)
6m patirtis, kurgi ji kuku ? mirksiukas.gif  Deliokis pati

Dar irgi ka nors prie izangos pridesiu  biggrin.gif

Aha, pridėk. O matei matei Crowley XXI įdėjau wub.gif
Atsakyti
Sveikos, ateinu su sloga ir temperatūra, drybsau lovoj, tai ta proga paskaitysiu, ką prirašėt.
Atsakyti
Sveikatytės Soled 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(banguole @ 2014 09 15, 15:18)
Sveikatytės Soled  4u.gif

Labai ačiū 4u.gif
Atsakyti
Reikia sita tema damust ax.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti