Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmieji nėštumo požymiai..

QUOTE(evitute @ 2015 03 19, 17:03)
Mergaites o pastojus gimdos kaklelis buna minkstas ar kietas?

turėtų būti uždaras ir kietas.
Atsakyti
QUOTE(evitute @ 2015 03 19, 17:03)
Mergaites o pastojus gimdos kaklelis buna minkstas ar kietas?

Kietas.
Atsakyti
Sveikos esamos ir busimos nestuke.gif atejau ir as ieskot patarimo cionai. Mano ciklas 32 dienos, vakar siek tiek pradejo tepti kaip ir apsidziaugiau kad cia implantacinis pasidariau testuka I .. bet siandien pakraujavo stipriau nei vakar, nors tikrai nepanasu i mm, kurios turi prasidet tik ryt.. nebezinau ar verta dar gadint nt? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(cvakse @ 2015 03 20, 22:26)
Sveikos esamos ir busimos  nestuke.gif atejau ir as ieskot patarimo cionai. Mano ciklas 32 dienos, vakar siek tiek pradejo tepti kaip ir apsidziaugiau kad cia implantacinis pasidariau testuka I .. bet siandien pakraujavo stipriau nei vakar, nors tikrai nepanasu i mm, kurios turi prasidet tik ryt.. nebezinau ar verta dar gadint nt? blink.gif

Manau, kad ne, nes jau teplioja 4u.gif Implantacinis kraujavimas buna kur kas anksciau nei diena pries menesines, jei aplamai buna.
Atsakyti
Na as irgi taip manau, nusprendziau uzsisakyt ov testuku, kita cikla pastebet kur ta mano ov pasidejus g.gif
Atsakyti
QUOTE(cvakse @ 2015 03 20, 23:26)
Sveikos esamos ir busimos  nestuke.gif atejau ir as ieskot patarimo cionai. Mano ciklas 32 dienos, vakar siek tiek pradejo tepti kaip ir apsidziaugiau kad cia implantacinis pasidariau testuka I .. bet siandien pakraujavo stipriau nei vakar, nors tikrai nepanasu i mm, kurios turi prasidet tik ryt.. nebezinau ar verta dar gadint nt? blink.gif

Įprastu atveju pastojus neturėtų kraujuot, bet man būnant nestuke.gif mėnesinių metu tepliojo ir ne taip jau mažai. Tą mėnesį kai pastojau gausiau buvo, o kitus du tik šiek tiek.
Atsakyti
Labukas mergaites 4u.gif
Kaip matau, gyvuojat gerai, prisijungsiu ir as, po ilgo laiko tarpo su naujienom siokiom tokiom :oops:
Zodziu, pora dienu jaucuos pavargus, pykina, svaigsta galva, pilvas toks pasiputes, atrodo net itraukt neina.. visai prie zemes prilipus jauciuos, krutine skauda, o mmm tik balandzio 1, bet esme tame, kad dabar valgyt ruosiu ir taip smirda farsas, kuri kepu!!!!! kad nusaukit vietoj!!! :shock: biggrin.gif
Zodziu, turejom su tete meiles nakti, po mmm antra diena, ir visko sakau gali buti :roll: nes su pirmu (laimingu) ir antru (nelaimingu) nestumu, pirmi pozymiai - dvieju - triju sav. nestumo buvo silpnumas ir maisto smirdejimas.. tai dabar galvoju, dziaugtis ar ne.. nes taip baisu nusvilt.. sad.gif
Pasigyriau tik Jums, daugiau niekam, jeigu ir bus kazkas, tai tylesim iki 12 sav. minimum, nes su antru prisigyrem visiems 4 sav., ir pabego sad.gif Zodziu, reikia laukti kazkaip arba mmm, arba klecko, tik kad kitaip galvoj netelpa, kas gali su manim darytis, jeigu as viena.. :hmmm:
Matysim po geros savaites.. Taip laukiu!!
Atsakyti
QUOTE(Neriliene @ 2015 03 24, 14:24)
Labukas mergaites 4u.gif

Aš asmeniškai nesu linkus požymiais tikėti (mane jie nekartą apgavo), teigiamas NT va jau kas kita smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Achimenė @ 2015 03 24, 22:08)
Aš asmeniškai nesu linkus požymiais tikėti (mane jie nekartą apgavo), teigiamas NT va jau kas kita smile.gif

As irgi.. juo labiau, kai nestumo pozymiai panasus i pms. Vienintelis tikras nestumo yra veluojancios menesines ir teigiamas testas. O paskui ir prasideda didieji malonumai, nu arba buna,kad ir neprasideda.
Atsakyti
Sveikos, merginos, į šį skyrelį buvau uzklydusi prieš 4 metus:).. Grįžtu, nes ieškau paaiškinimo.Gal yra kuriai taip buvę..

19-20 ciklo dieną sulaukiau nezymaus rudo patepliojimo.po to viskas vėl svaru. Tuopat metu pastebejau, kad is krutu sunkiasi balksvas ar baltas skystis. Kartą jau gimdžiau, tad lb panasu į priespienį. Bet ar kam taip buvo? :| Mes planuoti neplanavom, bet gali būti netyciukas, tik man kažkaip neramu, gal kažkas su sveikata nekaip. Uzsirasiau jau pas gydytoja, žiūrėsiu.. Dienos turėtų prasidėti už kelių d.
Papildyta:
Sveikos, merginos, į šį skyrelį buvau uzklydusi prieš 4 metus:).. Grįžtu, nes ieškau paaiškinimo.Gal yra kuriai taip buvę..

19-20 ciklo dieną sulaukiau nezymaus rudo patepliojimo.po to viskas vėl svaru. Tuopat metu pastebejau, kad is krutu sunkiasi balksvas ar baltas skystis. Kartą jau gimdžiau, tad lb panasu į priespienį. Bet ar kam taip buvo? :| Mes planuoti neplanavom, bet gali būti netyciukas, tik man kažkaip neramu, gal kažkas su sveikata nekaip. Uzsirasiau jau pas gydytoja, žiūrėsiu.. Dienos turėtų prasidėti už kelių d.
Atsakyti
QUOTE(Aminija @ 2015 03 27, 22:14)

Gadinkit testa.
Atsakyti
QUOTE(Sunflowers @ 2015 03 27, 09:32)
Gadinkit testa.

Pries pora dienų tik patepliojo, vargu ar dar rodys? Palauksiu mmm dienos.Tik man šiaip neramu, kad jei ne neštumas, gal kas negerai, todėl ir užsukau paieškot tokius požymius turėjusiųsmile.gif
Atsakyti