Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmieji nėštumo požymiai..

QUOTE(Yunna @ 2015 08 19, 19:40)
Sveikos smile.gif
Noriu ir aš pasidalinti įtarimais.. Nesulaukiu mėnesinių jau daugiau nei dvi savaites, bet NT neigiamas. Dariausi, kas tris dienas po testą.
Nežinau ar dėl to, kad prisigalvojau ar rimtai čia, bet pradėjau jausti tokius simptomus kaip krūtinės tempimas, pilvo apačia sunkesnė. Vakar dieną pykino.
Šiandien buvau pas ginę. Nieko jinai nepamatė, nei gero nei blogo. Bet nelabai ir norėjo gilintis į mano situaciją  doh.gif nelabai maloni gydytoja ir didelė eilė pas ją buvo.

Ką apie tai manote? Gal kam taip yra buvę?

Paskutinės mėnesinės buvo birželio 29d., bet mėnesinių ciklas apie 35dienas.

Tiek laiko vėluojant mėnesinėm jau NT tikrai rodytu. Jei nerodo vadinasi ne nestuke.gif
Būtinai kriepkis į gine, kad ieškotu priežasčių 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(nionia @ 2015 08 20, 10:03)
Tiek laiko vėluojant mėnesinėm jau NT tikrai rodytu. Jei nerodo vadinasi ne  nestuke.gif 
Būtinai kriepkis į gine, kad ieškotu priežasčių  4u.gif

Kreipiausi i gine. Nuramino tik dėl to, kad jokių cistų nėra smile.gif sakė jei dar po 7-10dienų neatsiras tada dar kartą testą darytis. Tai dabar ir laukiu ax.gif
Jeigu nesilaukiu, tai reiks vaikų darymu smarkiau užsiimti biggrin.gif
Atsakyti
Sveikutės, čia ir vėl aš (arba mes rolleyes.gif ) praėjusį mėnesį buvau garantuota kad esu nestuke.gif , nes testas suvaiduokliavo, o po Ov praejus savaitei tepliojau krauju net 10 dienų. Po to dariau dar vieną NT ir buvo neigiamas. Šiandien pastebėjau, kad pilvas mano kazkoks papilnėjęs, pabrinkęs lyg. (nesu iš tų kurios priauga svorio, nes valgymas man didziausia kankyne). speneliai baisiai skausmingi. pries kelias dienas baisiai supykino, bet tik tiek. Pastebėjau kad areolės išplatėjusios. na ir turėjau vieną lišną testuką, tai pasidariau (18 val vakare doh.gif , neištvėriau iki ryto lotuliukas.gif ) Ir ten vaiduokliukas vel. testas geras, benu, rozinis. Ką manot, aišku jei netingėjot pasiskaityt litaniją lotuliukas.gif ? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dionėja @ 2015 08 22, 17:06)
Sveikutės, čia ir vėl aš (arba mes  rolleyes.gif  ) praėjusį mėnesį buvau garantuota kad esu  nestuke.gif , nes testas suvaiduokliavo, o po Ov praejus savaitei tepliojau krauju net 10 dienų. Po to dariau dar vieną NT ir buvo neigiamas. Šiandien pastebėjau, kad pilvas mano kazkoks papilnėjęs, pabrinkęs lyg. (nesu iš tų kurios priauga svorio, nes valgymas man didziausia kankyne). speneliai baisiai skausmingi. pries kelias dienas baisiai supykino, bet tik tiek. Pastebėjau kad areolės išplatėjusios. na ir turėjau vieną lišną testuką, tai pasidariau (18 val vakare  doh.gif , neištvėriau iki ryto  lotuliukas.gif  ) Ir ten vaiduokliukas vel. testas geras, benu, rozinis. Ką manot, aišku jei netingėjot pasiskaityt litaniją  lotuliukas.gif  ?    4u.gif

Litanija ilga, pozymiai tinka nesciom, kuri ciklo diena? Kartojai testa?
Atsakyti
QUOTE(Ziezdre @ 2015 08 23, 15:20)
Litanija ilga, pozymiai tinka nesciom, kuri ciklo diena? Kartojai testa?

16 ciklo diena, o jei 10 dienu patepliojimas krauju nesiskaitytu kaip mmm, tai butu 43 diena.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Dionėja @ 2015 08 23, 14:40)
16 ciklo diena, o jei 10 dienu patepliojimas krauju nesiskaitytu kaip mmm, tai butu 43 diena.
user posted image

16 cd dar gerokai per anksti butu testui,
43 cd jau turetu neblogai matytis II.
Ikelk nuotrauka testo wink.gif
Atsakyti
http://www.part.lt/i...d7ebc9fb366.JPG
Tikiuosi pavyko ikelti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dionėja @ 2015 08 23, 14:49)

Tikiuosi pavyko ikelti smile.gif

Vos iziurimas bruksnelis antras tikrai matosi, pakartok testa po 2 dienu, turetu buti ryskiau. Beje, koks sio jautrumas?
Atsakyti
QUOTE(Ziezdre @ 2015 08 23, 15:54)
Vos iziurimas bruksnelis antras tikrai matosi, pakartok testa po 2 dienu, turetu buti ryskiau. Beje, koks sio jautrumas?

Gerai, kad ne aš viena matau, nes maniškis pasakė, kad darausi paranojike doh.gif lotuliukas.gif
jautrumas 10 IU/L
Atsakyti
QUOTE(Dionėja @ 2015 08 23, 14:58)
Gerai, kad ne aš viena matau, nes maniškis pasakė, kad darausi paranojike  doh.gif  lotuliukas.gif
jautrumas 10 IU/L

Linkiu ryškėti 4u.gif pasirodyk ką testas sakys po poros dienų mirksiukas.gif O jei labai nekantrauji, hcg tyrimas būtų tiksliausias, tiek kad jį taip pat reikėtų kartoti, nes iš vieno galima tik patvirtinti ar paneigti nestuke.gif o iš dviejų rezultatų jau galima ir daugiau ko pasakyti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ziezdre @ 2015 08 23, 16:14)
Linkiu ryškėti 4u.gif pasirodyk ką testas sakys po poros dienų mirksiukas.gif O jei labai nekantrauji, hcg tyrimas būtų tiksliausias, tiek kad jį taip pat reikėtų kartoti, nes iš vieno galima tik patvirtinti ar paneigti  nestuke.gif o iš dviejų rezultatų jau galima ir daugiau ko pasakyti ax.gif

Dėkui, pasirodysiu po poros dienelių čia vėl 4u.gif
Atsakyti
Toks įdomus pastebėjimas- mano speneliai net juosvos spalvos blink.gif
Atsakyti