Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmieji nėštumo požymiai..

sveikos paneles 4u.gif prisidedu prie laukianciu dvieju II wub.gif su vyru planuojam vaikeli jau kuri laika, bet veiksmu ememes tik sia savaite (pries tai teko pasiskiepyt ir pan, tai uzsitese). nors dar tik kelias dienas dirbam ties siuo reikalu, bet atrodo, kad jau ir pykina ir pilvo apacia maudzia doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif sunku protui paaiskinti, kad dar niekaip neimanoma, bet va kas buna is didziulio noro...
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif Esu naujokė. Kelias dienas nesisaugojom su vyru, labai norim vaikelio... Labai keistai jaustis pradėjau, gal dvi dienas krečia šaltis, ypač vakarais, pilvą pamaudžia, rytais speneliai labai pabrinkę. Nesuprantu, nes nėštumo požymiams dar tik anksti, net savaitė nepraėjo... Greit turėtų mm prasidėti, žiūrėsiu kaip čia bus, labai tikiuosi, kad nestuke.gif
Atsakyti
Sveikos,nezinojau kur rasyti,bet tikiuosi cia pataikiau.Pradesiu nuo to jog Mano ciklas virs 50d. (Paskutines mmm buvo 10.19)Tad ovuliacija turetu buti apie 28d o kitos mmm 12.12 mazdaug.Tad su vyru nuo 11.14d. Pradejom darba,reguliariai kas antra diena.savaitgali praleidau dvi dienas,ir vakar meiles metu taip pradejo tempti pilvo apacia,nakti taip pat jauciau tempima kartkartem,dabar vakare vel uzejo tempimas.Ar imanoma kad taip greitai kazkas galetu buti,ar vertetu sunerimti ir liautis bandyti,nes rytoi vel turetume bandyti;/
Atsakyti
QUOTE(BadTime @ 2014 11 24, 19:46)
Sveikos,nezinojau kur rasyti,bet tikiuosi cia pataikiau.Pradesiu nuo to jog Mano ciklas virs 50d. (Paskutines mmm buvo 10.19)Tad ovuliacija turetu buti apie 28d o kitos mmm 12.12 mazdaug.Tad su vyru nuo 11.14d. Pradejom darba,reguliariai kas antra diena.savaitgali praleidau dvi dienas,ir vakar meiles metu taip pradejo tempti pilvo apacia,nakti taip pat jauciau tempima kartkartem,dabar vakare vel uzejo tempimas.Ar imanoma kad taip greitai kazkas galetu buti,ar vertetu sunerimti ir liautis bandyti,nes rytoi vel turetume bandyti;/

Gal O buvo keliomis dienomis anksčiau?! Skaičiau, kad dieną prieš O ir per O gali tempti pilvą.
Atsakyti
QUOTE(saliutas @ 2014 11 24, 22:28)
Gal O buvo keliomis dienomis anksčiau?! Skaičiau, kad dieną prieš O ir per O gali tempti pilvą.

Nu sito nezinau,jokiu testu nedarau ,tiek kad keista buvo jog sexo metu tempimas atsirado.Nu gal ir jusu tiesa,nes per daug anksti butu.lauksiu Gruodzio vidurio ,ziuresim kaip sekesi;)
Atsakyti
Na man pilvo tempimas nepraejo,o dar mano viduriai sustreikavo doh.gif bet jau ir krutine laabai jautri .Tai ovuliacija jau turbut anksciau ivyko.Lauksiu mmm ,o gal kartais bus mazas stebuklas.Vyras sake nenuleis ranku iki pat mmm biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(BadTime @ 2014 11 27, 13:26)
Na man pilvo tempimas nepraejo,o dar mano viduriai sustreikavo doh.gif  bet jau ir krutine laabai jautri .Tai ovuliacija jau turbut anksciau ivyko.Lauksiu mmm ,o gal kartais bus mazas stebuklas.Vyras sake nenuleis ranku iki pat mmm biggrin.gif

Tai gal laukiatės ax.gif Pasidarykit NT, gal jau parodys bent vaiduokliuką 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(BadTime @ 2014 11 24, 18:46)

O kodel toks ciklas ilgas? Gal konsultavotes su gydytoja?Ar tikrai vyksta ovuliacija?
Atsakyti
QUOTE(Sunflowers @ 2014 11 27, 14:44)
O kodel toks ciklas ilgas? Gal konsultavotes su gydytoja?Ar tikrai vyksta ovuliacija?

Taip pas gyditojus vaikstau reguliariai,(jau kaip i svecius einu:D )jis pas mane visa gyvenima buvo Labai nereguliarus,po cistos operacijos,susitvarke Tik Labai pailgejo,toks jau Mano organizmas ;( nUolatos einu tikrintis ar neatsirado nauju,ar nera pakitimu,zada kad po gimdymo viskas susitvarkys,Tik dar pirma reikia ta leliuka padaryti;) as jau ipratau prie tokio ilgo ciklo,(40-50cd) bet seip visada pms kaip laikrodukas dvi sav. Pries mmm. O testuka bandysiu savaitgali gal pasidaryt,kazkaip nesitiki kad is pirmo karto uzkibo;)
Atsakyti
Labas visoms kurios laukiate II ir toms kurios jau isvydo tuos du grazius bruksnelius wub.gif Sveikinu 4u.gif Esu naujoke ir labai noreciau prisijungti Jusu smile.gif Mes su MB taip pat nusprendemia ''imtis darbu'' ir gausinti seimyna ax.gif Nes sese jau juokiasi kad taip ir auginsime tik suni lotuliukas.gif Pradejome nuo praeito menesio, bet neskaiciavau savo O dienu tai nieko ir nesigavo... Si menesi apytiksliai paskaiciavau ir kelis kartus ''pasidarbavom'', tai dabar laukiu savo mmm, kurios turetu ateiti 12.03 d. (ciklas nera labai reguliarus) bet tikiuosi, kad jos taip ir neateis o as isvysiu graziuosius II wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Braskute1 @ 2014 11 27, 20:27)
Labas visoms kurios laukiate II ir toms kurios jau isvydo tuos du grazius bruksnelius wub.gif Sveikinu 4u.gif Esu naujoke ir labai noreciau prisijungti Jusu smile.gif Mes su MB taip pat nusprendemia ''imtis darbu'' ir gausinti seimyna ax.gif  Nes sese jau juokiasi kad taip ir auginsime tik suni lotuliukas.gif Pradejome nuo praeito menesio, bet neskaiciavau savo O dienu tai nieko ir nesigavo... Si menesi apytiksliai paskaiciavau ir kelis kartus ''pasidarbavom'', tai dabar laukiu savo mmm, kurios turetu ateiti 12.03 d. (ciklas nera labai reguliarus) bet tikiuosi, kad jos taip ir neateis o as isvysiu graziuosius II wub.gif

Linkiu sulaukti II 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(saliutas @ 2014 11 27, 22:02)
Linkiu sulaukti II  4u.gif

Aciu, tik vat nezinau ar islauksiu iki mmm, mat kantrybe as neapdovanota ax.gif lotuliukas.gif
Atsakyti