Įkraunama...
Įkraunama...

Bendrauja Klaipėdos kraštų statybininkės (-ai)

QUOTE(Cererakennel @ 2016 05 02, 16:42)
Turbūt kainos sukilusios...kita vertus kažkada už mūsų namo stogą su molinėm čerpėm mes 70t litų plojom ir tai buvo kosmosas smile.gif . Prabanga kainuoja wink.gif

Gal kas bandė šitą skaičiuoklę ? smile.gif www.namukainos.lt smile.gif

Aš bandžiau smile.gif lyginat su tuo kiek mes esame išleidę pvz. pamatams, mūrui, stogui ir ką išmeta skaičiuoklė, tai man ten kosmosas biggrin.gif na bet ji tik preliminari ir gal mūsų darbininkai su patentais pigučiai kokie, nepalyginsi su įmonių kainomis. Nežinau, man brangu pasirodė smile.gif
Atsakyti
Trinkeles!!! Gal cia kas gali pasireikst? smile.gif
Atsakyti
Sveikos, merginos, prasau patarkit smile.gif sildomas grindis nusprendėm deti visam name, kiek skaiciau kylančios dulkes tai mitas, pas daugeli yra tas spec vedinimas, bet pas mane nebus to rekuperacinio vedinimo. Ir iskilo didžiulis klausymas: miegamasis nelabai didelis jei ten bus grindininis sildymas, o ant grindu bus komoda, lova, spinteles tai kaip bepasils kambarys? Na nebent lova ant kojelių, bet svajoniu lova yra be kojelių biggrin.gif Atsiprasau iskart gal ir uz kvaila klausima smile.gif
Atsakyti
Po zinomais baldais galima nevyniot, bet seip siluma niekur neprapuls. Del kylanciu dulkiu tai visiskas mitas, nuo bliekinio radiatoriaus net vertikalios zaliuzes siubuoja, ten tai konkreciai kyla dulkes. O apskritai grindinis sildymas kaip ir automatine pavaru deze, prie mechanines paturejus nebesinori gryst niekad smile.gif pvz sandeliuke arba katilineje yra isjungtas sildymas tai be slepeciu baisiai nemalonu..

QUOTE(mimuliuke @ 2016 05 04, 08:46)
Sveikos, merginos,  prasau patarkit smile.gif sildomas grindis nusprendėm deti visam name, kiek skaiciau kylančios dulkes tai mitas, pas daugeli yra tas spec vedinimas, bet pas mane nebus to rekuperacinio vedinimo. Ir iskilo didžiulis klausymas: miegamasis nelabai didelis jei ten bus grindininis sildymas, o ant grindu bus komoda, lova, spinteles tai kaip bepasils kambarys?  Na nebent lova ant kojelių,  bet svajoniu lova yra be kojelių biggrin.gif Atsiprasau iskart gal ir uz kvaila klausima smile.gif

Atsakyti
QUOTE(mimuliuke @ 2016 05 04, 09:46)
Sveikos, merginos,  prasau patarkit smile.gif sildomas grindis nusprendėm deti visam name, kiek skaiciau kylančios dulkes tai mitas, pas daugeli yra tas spec vedinimas, bet pas mane nebus to rekuperacinio vedinimo. Ir iskilo didžiulis klausymas: miegamasis nelabai didelis jei ten bus grindininis sildymas, o ant grindu bus komoda, lova, spinteles tai kaip bepasils kambarys?  Na nebent lova ant kojelių,  bet svajoniu lova yra be kojelių biggrin.gif Atsiprasau iskart gal ir uz kvaila klausima smile.gif

kvailas ne klausimas, kvaila turėti lova be kojelių.
Kojelės sugalvotostam, kad žmonė plautų grindis ir nesikauptų dulkės.
O lova, kurioje praleidžiam trečdali gyvenimo, turi būdi ir su kojelėm ir su vėdinimu iš apačios ir aplamai - name jai būtų skirtas didžiausias dėmesys.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo citizenas: 04 gegužės 2016 - 12:06
Rekomenduokit kas parduoda ir atveža žvyrą. Reikės ~200 kubų.
Atsakyti
Sveikos rekomenduokit kas gerai daro vandens grezinius? aisku uz protinga kaina? turime soda Dituvoj ir sulinys nedidelis tai isikelus gyvent galimai truksim vandens sad.gif pradejom dometis greziniais, bet jau kainos nerealios sad.gif 50 euru uz metra, siaubas
Atsakyti
QUOTE(kristinajonk @ 2016 05 08, 21:35)
Sveikos rekomenduokit kas gerai daro vandens grezinius? aisku uz protinga kaina? turime soda Dituvoj ir sulinys nedidelis tai isikelus gyvent galimai truksim vandens sad.gif pradejom dometis greziniais, bet jau kainos nerealios sad.gif 50 euru uz metra, siaubas

Dėdė Dituvoj gręžė, dabar aš laukiu kol pas mane atvažiuos. Metro kaina 37€
Atsakyti
mums Grezuva greze, labai greit, per viena diena viska padare.
Kaina tikrai ne 50, dabar laukiu grezinio dok. ir bus viskas su siuo reikalu
Atsakyti
Sveikos, noriu paklausti gal kas gyvena Didieji Leliai?http://didieji-leliai.lt/namai/ dairomes i siuos namus. Gal bus atiliepimu apie juos? Buciu laaabai dekinga 4u.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti