[quote=busycat,2014 10 14, 20:57]
Labas, kad jau prašai
O kita kalba
Labas, kad jau prašai
O kita kalba
shampes mielai ir gyvai pakviestume I svecius kas Kaune
Dabar Jus mane paprotinkit jauna ir nepatyrusia kaciu augintoja , kad uzteks man tik vieno katinuko namie
QUOTE(Vikuute @ 2014 10 14, 21:00)
shampes mielai ir gyvai pakviestume I svecius kas Kaune
Dabar Jus mane paprotinkit jauna ir nepatyrusia kaciu augintoja , kad uzteks man tik vieno katinuko namie 
Protinam protinam, tikrai neuzteks
Spalva tavo katytes pati graziausia pasaulyje.
Sveika prisijungus
jauciu , kad ne bereikalo noras yra
braske dekoja uz pagyras spalvai , o kad ji zinotu , kad vaziavom pirkt berniuko arba ryzo arba vezlinio
QUOTE(Vikuute @ 2014 10 14, 21:19)
jauciu , kad ne bereikalo noras yra
braske dekoja uz pagyras spalvai , o kad ji zinotu , kad vaziavom pirkt berniuko arba ryzo arba vezlinio

Ryžo sutinku, vėžlinio kažin kažin
Aišku, ne veisėjui tai neatrodo nieko tokio. O man pasakymas "vėžlinis katinas" net neskamba
Aišku tokių būna, bet laaaaabai retai. Ir tai gamtos klaida, o ne norma
na va matau , kad truksta ziniu
norejau rainiuko ryskiu stambiu rastu - idomu kaip vadintusi toks kailiuko marginimas pilku atspalviu . Pradejus klausinet speju atsibosiu tuoj
QUOTE(Vikuute @ 2014 10 14, 21:27)
na va matau , kad truksta ziniu
norejau rainiuko ryskiu stambiu rastu - idomu kaip vadintusi toks kailiuko marginimas pilku atspalviu . Pradejus klausinet speju atsibosiu tuoj 

Ar toks? Tai yra juodas su klasikiniu (marmuriniu) rainumu
QUOTE(Apus @ 2014 10 14, 20:03)
Vikuute 1 katinas namie - ne katinas, net neprotinsiu
a pati kiek turi, kad kitus protini
QUOTE(LaiLaa @ 2014 10 14, 20:11)
Apus , matyt kad neiseina. Cia matai ta mano posta Vidam is kitos temos atitempe. Nezinau kodel tik mano. Gal reikia visus postus ta tema cia ikelti. Nes kas neskaito anos temos, tai cia kazkokis nesusipratimas.
Cia as is viso ne prie ko. Man tolko za derzavu obidno.
As kalta tik del to, kad maciau kad Magijos nosyte bloga ir tylejau. Bet cia buvo kaltinimas visoms veisejoms.
Ir dar kalta, kad pagailejau katytes ir per az pasiuliau homeopatiniu vaistuku. Kai ji cia verke del slogos ir daktarai suleido arklinius antibiotikus.
Cia as is viso ne prie ko. Man tolko za derzavu obidno.
As kalta tik del to, kad maciau kad Magijos nosyte bloga ir tylejau. Bet cia buvo kaltinimas visoms veisejoms.
Ir dar kalta, kad pagailejau katytes ir per az pasiuliau homeopatiniu vaistuku. Kai ji cia verke del slogos ir daktarai suleido arklinius antibiotikus.
Kam reikejo LaiLaa tas suprato apie ka cia kalba.
Kaip tai tu ne prie ko,matei ir nepasakei,aisku kad kalta.
Noriu tik pasakyti,kad kekvienas veisejas mato veisle savaip.Man mazos nosytes yra grazu.
Papildyta:
QUOTE(LaiLaa @ 2014 10 14, 21:34)
Ar toks? Tai yra juodas su klasikiniu (marmuriniu) rainumu
Arba kitaip dar vadinama braun tabby spalva.