Įkraunama...
Įkraunama...

Persai ir egzotai

Nu ka mergaites 4u.gif ,visoms sekmes rytoj parodoje. Geros nuotaikos ir tik teigiamu emociju. thumbup.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Na čio... Kol dar galva dirba pasiraportuojam.

Pasaulinėje parodoje mūsų chebrą atstovavo ir etatiniai ir jaunimas.

Gal nerašysiu tų visų Ex ir titulų.
Pasiekimai
Laila pirmą parodos dieną Kitten ringas 4 vieta, Best Junior ilgakasių kategorijoj
Ada - kastratų ringas 6 vieta.
Juodukas Enzo - Best Kitten ilgakasių kategorijoj.
Bučkis su Knopka abu buvo nominuoti ir nieko nelaimėjo.
Antrą parodos diena Laila Kitten ringas 1 vieta, Best op sex savo Junior kategorijoj
Enzo Best kitten juodukų šou ir Best kitten ilgakasių kitenukų kategorijoj.
Bučkis, Ada ir Knopka - visi buvo nominuoti.

Na gal ir paskutinė naujiena.
Mes turime WCF pasaulio čempionę Bianka Europos Mitas*LT (na arba kitaip tariant Knopkę) thumbup.gif

Viskas.
Atsakyti
QUOTE(Tajka @ 2015 03 15, 22:24)
Na čio... Kol dar galva dirba pasiraportuojam.

Pasaulinėje parodoje mūsų chebrą atstovavo ir etatiniai ir jaunimas.

Gal nerašysiu tų visų Ex ir titulų.
Pasiekimai
Laila pirmą parodos dieną Kitten ringas 4 vieta, Best Junior ilgakasių kategorijoj
Ada - kastratų ringas 6 vieta.
Juodukas Enzo - Best Kitten ilgakasių kategorijoj.
Bučkis su Knopka abu buvo nominuoti ir nieko nelaimėjo.
Antrą parodos diena Laila Kitten ringas 1 vieta, Best op sex savo Junior  kategorijoj
Enzo Best kitten juodukų šou ir Best kitten ilgakasių kitenukų kategorijoj.
Bučkis, Ada ir Knopka - visi buvo nominuoti.

Mes turime WCF pasaulio čempionę Bianka Europos Mitas*LT (na arba kitaip tariant Knopkę) thumbup.gif

Viskas.

Amen biggrin.gif Sveikinu biggrin.gif
Atsakyti
Ale vistiek kažką pamiršau parašyt blush2.gif
2 dienos suaugusių ringe Bučkis buvo 6, o Knopka 4. cool.gif
Atsakyti
Sveikinam visus su parodos pasiekimais ! Ypac buvo smagu, kad daug spaustanosiu ir daug ju buvo puikiai ivertinti smile.gif
Nebesulaukiau pacio paciausio is parodos rinkimu. Tikiuosi irgi persas ar egzotas thumbup.gif

Buvo faina drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Tajka @ 2015 03 15, 22:24)

Viskas.

Sveikinu Tajka. thumbup.gif Turbut brangiausias pasiekimas. smile.gif Man atrodo pirma ir vienintele Persu veisles kate WCF Pasaulio cempione Lietuvoje. g.gif
Papildyta:
QUOTE(sandmari @ 2015 03 16, 11:21)

Buvo faina drinks_cheers.gif

Sutinku,buvo faina. drinks_cheers.gif Ir jus sveikinu. smile.gif Musu Valioooo juoduku ringe girdejo turbut visa Panorama. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(MamaI @ 2015 03 17, 00:30)
Sveikinu Tajka.  thumbup.gif Turbut brangiausias pasiekimas.  smile.gif 

Tai jau tikrai lotuliukas.gif Neskaičiuojant taurių, pinigais neišmatuosim cool.gif

QUOTE(MamaI @ 2015 03 17, 00:30)
Musu Valioooo juoduku ringe girdejo turbut visa Panorama.  biggrin.gif

Ir visi galvojo ko tos dūros taip klykia thumbup.gif
Atsakyti
O
QUOTE(MamaI @ 2015 03 16, 23:30)

Sutinku,buvo faina.  drinks_cheers.gif Ir jus sveikinu.  smile.gif Musu Valioooo juoduku ringe girdejo turbut visa Panorama.  biggrin.gif

thumbup.gif aciu uz palaikyma 4u.gif
Atsakyti
sveikinu mergaites su pergalem clap.gif
Atsakyti
Nu ne panos, aš jau siuntu gun_bandana.gif Peržiūrėjau FB parodos nuotraukas (nes parodoj galvojau, kad aš nedažlibinu). Ir niekaip į mano makaulę nedaeina kaip gali bestus laimėt katinas, kurio net akių nesimato. doh.gif Aš suprantu vieną kartą gali būti užsimerkęs, bet ne ištisai gi. O juk mūsiškiams tikrai svarbu akys.
Atsakyti
O tai gal šeimininkų akys labai gražios biggrin.gif
Atsakyti
Tai vo taip ir sakė mano marti - katino trūkumus kompensuoja šeimininkų pavardė lotuliukas.gif
Atsakyti