QUOTE(-Ieva- @ 2014 09 16, 19:56)
maniškis nečiaudo beveik, gal dėl to, kad mišrūnas
jokių rudų dėmių

Maniškė irgi nečiaudo pastoviai, dabar jau iš vis retai. Tik kai uosto ką, jei ir pas mane ateina taigi reikia trintis apuostinėti kiekvieną veido lopinėlį, o dar ir bandyti nuprausti, tada ir pačiaudo

O jūsiškio juodas snukelis, tai iš kur bus matyti tos rudos dėmės, o va su šviesia, jau ne taip. O mums akytėms reikia nemažai priežiūros ,kasryt nusivalom, bet jei dūksta ar valgo tai ir apsiašaroja. Ir vis turi aplink akis pasausinti, kad neuždžiūtų. Kiek skaičiau, tai supratau kad taip ir bus. Tik tiek kad skaidrios ašarytės, tai reiškia jokio uždegimo nėra. Kai miega- akytės visai sausos būna.
Galėtumėt Martinuką dažniau parodyti, o dabar kol suradau pažiūrėti kaip atrodo jūsų augintinis, tai vos radau nuotraukų.
Dar noriu visų paklausti, kaip išimat kai matot kad plaukas ar šiaip koks krislas yra akyje? Kitą kartą net nieko nesimato, bet būna akį primerkus, ir ašaroja smarkiau, reiškiasi jau kažkas dirgina. Man vaistinėje davė tokio skysčio su rugiagėlėmis, vienkartinėse pakuotėse atseit gerai praplauti akis, nekenkia niekam net kūdikiams, bet kai esu tokia baili tai..Ieškodama informacijos apie jį,radau , kad viena kur augina tokį spaustanosį, vieną kartą į savaitę jo lašina, tai akytės visada gražios.