Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(ingridakremeriene @ 2014 09 12, 14:27)
Savita gal 7 toodler dydzio kokius nors polo turi kiek vidpadukas pas juos nes nzn koki dukrytej ziemai 6 ar 7 jau imt  4u.gif

turiu kedukus abieju dydziu lyg, reikia paziureti. ir tuos sniego batus turiu, bet nzn, nesamone jie man, vaikas nepaeina normaliai doh.gif
Papildyta:
QUOTE(sebra @ 2014 09 12, 13:51)
mes turim berniukiskus tokius 4u.gif  nera jie zieminiai, sakyciau labiau kaip crocs tie su pasiltinimu 4u.gif siaip lengvi jie , maniskiai noriai aunas 4u.gif

aciu, tokie ji eiki ziemos kiek supratau? gal ir nieko, mastau ar reikia g.gif
Atsakyti
QUOTE(savita1 @ 2014 09 12, 14:42)
turiu kedukus abieju dydziu lyg, reikia paziureti. ir tuos sniego batus turiu, bet nzn, nesamone jie man, vaikas nepaeina normaliai doh.gif
Papildyta:

aciu, tokie ji eiki ziemos kiek supratau? gal ir nieko, mastau ar reikia g.gif

Sniego batus turiu, bet dar dideli, tai nedejau dar. lyg 7,5 pas mus yra tai manau bus didoki nors koja gal paaugs dar g.gif
I tuos kur idejai ir vis ziuriu dailus atrodo, vietoj crocsu manau puikiai, nes crocs man jau atsibode, manau ir ziema tiks aisku ziurint turbut koks minusas ir per slapdriba bus gerai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingridakremeriene: 12 rugsėjo 2014 - 14:51
QUOTE(savita1 @ 2014 09 12, 11:23)
man armani labai patinko, bet sakiau daugiau nepirksiu, paskutiniu metu kazkoks jis suprastejes man atrodo mastau.gif nebedazo taip graziai kaip anksciau

drinks_cheers.gif as galvojau man tik vienai jis pasirode suprastejes unsure.gif biggrin.gif

o tas chanel atskiria normaliai? g.gif nes is sepetelio sprendziant tai man jis siaip sau atrodytu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dzilija @ 2014 09 12, 15:24)
mergaites o jeigu vaikas nesioja 29dydi eu ,koki man reiketu rinktis dydi?

Mes turim 12 dydi , raso eu 29, maniskis toki ir nesioja, bet rezervo dar yra koks 1 cm 4u.gif

mazasis nesioja 24-25 , turim 8 , tai jam jau rezervo maziau ant batuku raso eu24.5 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sebra @ 2014 09 12, 15:04)
Mes turim 12 dydi , raso eu 29, maniskis toki ir nesioja, bet rezervo dar yra koks 1 cm 4u.gif

mazasis nesioja 24-25 , turim 8 , tai jam jau rezervo  maziau ant batuku raso eu24.5 4u.gif

o jusu akimis jie i didesne puse ar ne?
as kiek pirkau vaikui tai man visi polo batai padidinti atrodo. nzn koki imti 7 ar 8 su 24 dydziu, dabar snekeriukus polo 7 nesioja
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo savita1: 12 rugsėjo 2014 - 15:30
QUOTE(savita1 @ 2014 09 12, 15:19)
o jusu akimis jie i didesne puse ar ne?
as kiek pirkau vaikui tai man visi polo batai padidinti atrodo. nzn koki imti 7 ar 8 su 24 dydziu, dabar snekeriukus polo 8 nesioja

oho mano dukryte tik 5.5 nesioja polo dabar ax.gif
mazyte ji pas mane biggrin.gif
Gal ka nauja parduot turi 6 dydzio 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ingridakremeriene @ 2014 09 12, 15:26)
oho mano dukryte tik 5.5 nesioja polo dabar  ax.gif
mazyte ji pas mane  biggrin.gif
Gal ka nauja parduot turi 6 dydzio  4u.gif

galim sniegbacius pasimainyti, as 7 turiu, reiktu 7.5 biggrin.gif
naujo neturiu nieko, viskas pranesiota/sunesiota nes eina kaip tankas
Papildyta:
QUOTE(ingridakremeriene @ 2014 09 12, 15:26)
oho mano dukryte tik 5.5 nesioja polo dabar  ax.gif
mazyte ji pas mane  biggrin.gif
Gal ka nauja parduot turi 6 dydzio  4u.gif

pasitaisiau, 7 dydis polo dabar nesioja blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo savita1: 12 rugsėjo 2014 - 15:34
QUOTE(savita1 @ 2014 09 12, 16:31)
Papildyta:

pasitaiciau, 7 dydis polo dabar nesioja blush2.gif  biggrin.gif

biggrin.gif prajuokinai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(savita1 @ 2014 09 12, 15:29)

Kai atsikels dydi patikrinsiu ar tikrai 7.5 pas mane biggrin.gif jei taip galesim drasiai
pasimainyti
http://www.amazon.co...p;robot_redir=1

tokie pas mane 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ingridakremeriene @ 2014 09 12, 15:32)
Kai atsikels dydi patikrinsiu ar tikrai 7.5 pas mane  biggrin.gif jei taip galesim drasiai
pasimainyti
http://www.amazon.co...p;robot_redir=1

tokie pas mane  4u.gif

taip, tik neimatau cia su uztrauktuku ar ne, mano mergaites su lipukais spalva tai jo, riuzava biggrin.gif
parasykit man i az jeigu ka mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Deimantuke33 @ 2014 09 12, 15:56)
drinks_cheers.gif as galvojau man tik vienai jis pasirode suprastejes  unsure.gif  biggrin.gif

o tas chanel atskiria normaliai?  g.gif  nes is sepetelio sprendziant tai man jis siaip sau atrodytu  biggrin.gif

atskiria atskiria ,viską padaro ko tik reikia drinks_cheers.gif wub.gif biggrin.gif nebent vėl kokia kita/brokuota tušų g-bos partija pasitaikytų ,kaip kad su armanio tušais biggrin.gif matyt ,kai lietuvaitės pradeda masiškai glėbiais pirkt nebespėja gamint ir pavaro ant greitųjų ,greičiau pirk-gal dar spėsi gerą nusipirkt mirksiukas.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(savita1 @ 2014 09 12, 15:33)
taip, tik neimatau cia su uztrauktuku ar ne, mano mergaites su lipukais spalva tai jo, riuzava biggrin.gif
parasykit man i az jeigu ka mirksiukas.gif

pas mane ir su lipukais 4u.gif
ok mirksiukas.gif
Atsakyti