Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

siulau Free People megztuka, XS dydzio 4u.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(jottauute @ 2014 09 14, 14:02)

Kokia miela wub.gif striukyte
http://www.yoox.com/...p...5AV&sizeId=
Atsakyti
QUOTE(Onelė @ 2014 09 14, 13:26)
Kokiam ūgiui 5 dydį žadate pirkti?

112 cm, tikekimes tiks unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(DdoviliuxX @ 2014 09 14, 14:43)
112 cm, tikekimes tiks unsure.gif

Aš medituoju prie 6 dydžio, nes truputį aukštesnė panelė (116 cm).
Atsakyti
QUOTE(DdoviliuxX @ 2014 09 14, 11:02)
Sveikutes 4u.gif  gal galit patarti del white sierrra kombi kelniu, koki dydi imti mergytei 112 cm ugio? 5 ar 6 dydi? Gal kuri turi 5 arba 6 dydzio ismatavimus? Buciau labai dekinga patarusioms ar atsakiusioms 4u.gif
http://www.sierratra...r-kids~p~2440v/

Maniske pernai nesiojo 5 dydi, siemet dar pamatavus buvau ar verta sunerimti ir ieskoti nauju, bet dar tikrai geros. Ismatavimu po ranka neturiu.... Ugis 114cm 4u.gif
Oi ne, pasiziurejau, kad pas maniske 4T dydis doh.gif Bet geros jai unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tahoe: 14 rugsėjo 2014 - 14:06
QUOTE(Lyn @ 2014 09 14, 11:58)
As lygiai taip  drinks_cheers.gif  tavo isvardintos man visos labai tinka smile.gif ir bankok ir genmaica, nors daug kam jos nepatinka. Ir geriu is arbatu tik zalia ir balta ir kava  drinks_cheers.gif  Kadangi riboju dabar kofeino kieki, tai bandysiu ta grikiu, ji be kofeino. Pabandyk ir tu prie progos, tureti patikti smile.gif bent man labai patiko, kai mane vaisino smile.gif jinai irgi tokia salstelemusi, kazkas panasaus i genmaica

Dar is iherb man sita skani. Mango skonis ne per daug isreikstas,  bet jauciasi. Visiems ka vaisinau irgi patiko

http://www.iherb.com...o...=null&ic=11

Lyn, kokia cia be kofeino? bigsmile.gif Reikia man, nes saltuoju metu laiku vakare norisi arbatos, bet negaliu gerti su kofeinu, nes paskui miego nesinori rolleyes.gif vaisiniu nemegstu, o si jeigu dar i genmaicha panasi tai is vis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(greeny1231 @ 2014 09 14, 14:26)
O ten kur "loose tea sample" po 2$, vienam kartui uztenka ar daugiau?  g.gif

man kokiems 3-5 puodukams, dar priklauso kokia arbata wink.gif
Atsakyti
o polo vaikiskiems batams ar verta nuolaidos kokios laukti? domina tie batukai kaip zieminiai crocsai, kur merginos apatare...bet kai atrodo dar salciai toli, tai gal verta nuolaidos papildomos palaukti...
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif gal galetumet padet su vaikusku batu dydziais? 4 toddler dydis tai cia koks?
Kokii dydi ziureti jei reikia 27 dydzio EU?
aciu
Atsakyti
QUOTE(pasifica @ 2014 09 14, 15:03)
Sveikutes 4u.gif gal galetumet padet su vaikusku batu dydziais? 4 toddler dydis tai cia koks?
Kokii dydi ziureti jei reikia 27 dydzio EU?
aciu

toddler 4 cia labai mazas. nuo firmos priklauso, paprastai toddelr 8=24, 9=25. bet cia ne taisykle, reikia ziureti firmos dydziu lentele.
Atsakyti
Sveikutes, koks sieros kodukas yra?Ar siandien pirksite?Ačiū
Atsakyti
Gal kas galėtų patarti 4u.gif Ar Big Kids 6,5 dydis tiktų man, nešiojančiai 38 dydį? g.gif ( gal as konkrečiai pakomentuotų NIKE kedus) Ačiū biggrin.gif
Atsakyti