kad ir kaip keista ar juokinga, o gal ir ne pasirodys, bet reikia man patarimo iš moterų pusės kaip elgtis ir ką daryti, nes niekaip žmogaus nesigauna pamiršti ir trūksta žmogaus.

Viskas prasidėjo nuo universiteto (antros studijos), pirmus du metus nuo susipažinimo ją mačiau kaip tik draugę ir nieko daugiau, buvo ten toks susižavėjimas ir viskas. Vėliau ji pradėjo traukti daugiau, tiesa, turėjo vaikiną, dėmesį aš jai rodžiau, kviečiau susitikti, nepavyko. Šiais metais pavasarį prisipažinau jai ką jaučiu, tuome sužinojau, kad jau keturis metus draugauja su vaikinu. Ok susitaikiau su tuo gyvenimas tęsiasi nauja pažintis, bandymas pamiršti senąją. Gegužės mėnesį bendraujant el paštu pasakė ji, kad išsiskyrė su vaikinu. Aišku pažinti su nauju žmogumi aš nutraukiu ne iš karto bet kažkur per savaitę. Vėliau bandau pakviesti ją susitikti, tiesaus atsakymo iš jos nei taip, nei ne nėra. Vėliau ji parašė, kad po išsiskyrimo su vaikinu turi finansinių problemų (skolą) ir tikriausiai išvažiuos į Angliją kuriam laikui dirbti, bandžiau pagelbėti su darbais (ok, čia truputį ne visai į temą), ji nei atsisakė nei neatsisakė pagalbos bet paprasčiausiai nieko nedarė tuo kl (taip pat jos nespaudžiau, nes žmogus elgiasi taip kaip nori). Dėl susitikimų kiek siūliau susitikti, dažniausiai atsakymas buvo, kad dabar neturi laisvo laiko ir, kad susitiksim vėliau. rugpjūčio mėn viduryje, susirašinėjant, nežinau tyčia ar netyčia pokalbių programoje pas ją buvo įjungta vietos nustatymo funkcija, ir tada sužinojau, kad rašo ji jau nebe iš Lietuvos, tiesa pora dienų prieš tai dar prašė šiokios tokios pagalbos (ne finansinės) ir, kad sustabdyčiau save nuo išskridimo į Angliją, viską atvirai parašiau, ką jaučiu ir t.t., Gavau atsakymą, kad ji man, to ką aš jai jaučiu nejaučia. Vėliau iš jos visą savaitę gavau laiškus su atsiprašinėjimai ir jeigu atvirai, pasijaučiau nepatogiai.
Na viską aš šioj vietoj suprantu, tik nelabai suprantu kaip vienu metu, dar ne universiteto aplinkoje nebendravę žmonės (nes kaip jau rašiau vengė susitikti tiek kai turėjo vaikiną, tiek kai jo neturėjo), gali pajausti kažką vienas kitam.