Įkraunama...
Įkraunama...

Pažintis ir....

QUOTE(andrewd @ 2014 11 11, 08:29)
Viso gyvenimo svajodamas apie ją aišku, kad nepragyvensiu arba tai būtų kvaila, kažko tikėtis kokius 3 ar 4 metus, nors iš kitos pusės vasario mėnesį bus jau metai, kai iš čia kažko tikiuosi. biggrin.gif Bet gal vasarį jau nebesitikėsiu. biggrin.gif
Jau ir dabar spėju kvailai atrodo. biggrin.gif

Apie tą pasitikėjima savimi, taip pat rašiau, kad matau ko manyje trūksta ir stengiuosi tas savybes keisti. O šioje vietoje nemanau, kad jo man trūksta, nes žinau, kad jeigu nustočiau galvoti apie ją arba kažkokiu mistiniu būdu ją pamirščiau, būtų lengviau pradėti santykius su kitu žmogumi. Šiaip pačiam įdomu, kodėl aš taip užstrigau už šio žmogaus ir kodėl man jis taip patinka ir nepasimiršta ir taip man rūpi kaip jai sekasi ir t.t.. Gal todėl, kad charakteriu bent jau man labai primena mane.
Tai va to ir nesuprantu, ir kažkodėl norisi vis bandyti kažką pakeisti ir kaip jau sakiau nežinau ar tai įmanoma ir tai galbūt yra klaida, ir laiko švaistymas, bet. Taip ir vėl kartojuosi. smile.gif

Jus filosofijos nestudijavot? labai jau panasi minciu klaidziojimo maniera...
O siaip galiu papriestaraut cia vyraujanciai nuomonei. kartais tas neidomusis nepastebimasis ima ir pasidaro staiga idomus. na tik zinoma jokie rasteliai, dovaneles ir kitoks lindimas i viena vieta, tikrai nepades pasiekti efekto. niekada ir niekam nebuna idomus tas, kuris slankioja is paskos. idomus tas, kuris nepriklausomas, kuri medziot ir uzkariaut reikia... ir visa beda, kad
be galo sunku apsikeisti vaidmenim, kai zaidimas prasidejes... gal reiktu isiverzt i jos gyvenima, sukurt sventes pojuti, be jokiu lukesciu is jos, ir po kokios savaites dingti is horizonto. jei jau sitas jos neuzkabins, tada be sansu - tikrai ne ta "chemija" smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Le Murka @ 2014 11 11, 08:51)
bet vien sededamas ir galvodamas gi nepamirsi jos. negi tikrai ketini 3-4 m svajoti apie ja?
taigi nuvaziuok pas ja, susitiki, atvirai pasakyk ka jauti ir ko noretum. bet ne per aplinkui, o komkreciai viska papasakok, ka ir mums cia papasakojai. ne uzuominom, o komkreciai pasiulyk buti tavo mergina. ir jei atsisakys, gal tau bus paskui lengviau nuo jos atsiribot.

Kad vien sėdėdamas ir galvodamas jos nepamiršiu tai tikrai sutinku. Svajoti 3-4 metus irgi neketinu.
Su nuvažiavimu pas ją dabar nesigautų, nes už trijų su puse savaičių baigiamieji egzaminai universitete, o važiuoti tektu į Angliją, jei tai būtų Londonas tai ok dar būtų galima būtų ką nors sugalvoti, spėčiau. Šiaip susirašinėjau su ja nesenai ir minėjo ji, kad sausį turėtų jau parvažiuoti į Lietuvą. Taip tuomet man būtų lengviau nuo jos atsiribodi ir su tuo sutinku, nes matyčiau žmogų gyvai, kokia jo reakcija, emocijos ir t.t.

QUOTE(Monteverte @ 2014 11 11, 10:26)
Atkaklumas, mano galva, padėtų tik tuomet, jei su žmogumi gyvai dažnai matytumeisi, pvz. bendradarbiai. Tada pripranti prie žmogaus, jo manierų, jis tampa saviakas ir galbūt vieną dieną ilgiau vienišaujant prisileistum tą žmogų. Gal kažkas nutiktų, kokia nelaimė ir tas žmogus pirmas atskubėtų, paguostų... Na kaip filme smile.gif
Kitu atveju aš nematau vilčių. Tik koliažais ar fb žinutėmis neprisitrauksi žmogaus, kuris tau nieko nejaučia.

Mano atveju net nepadėjo gyvas pastovus matymasis, po to vasaros atosotogos, kurios išskirdavo ir neva galėjau pasiilgti žmogaus. Jei žmogaus šalia savęs nematai kaip savo vaikino ar vyro, tai ir nematai. Turbūt dar priklauso nuo charakterio, jei moteris tvirta, su nuomone, tai niekaip vyrukui nepavyks.
Manasis klasiokas iš kailio nėrėsi, protėjo, bet ne mano "chemija", ne mano žmogus ax.gif Jis man pridėdavo raštelių, na jie visai meilūs būdavo, net rūpindavosi manimi, žiemą primindavo šaliką, kad nesušalčiau smile.gif Bet o ką aš? Pripratau prie tų raštelių, stengimosi atsisėsti prie manęs suole, kad neatsisėtų suolo draugė. Pripratau net prie to, kad gaudydavo mane kur atokiau koridoriuje ir net nebesivaldė ir graibė per megztinį papus biggrin.gif Tame ir esmė, kad aš net dėmesio nekreipiau, nes man tas žmogus buvo tik žmogus. Aš net neanalizavau ką jis ten jaučia, ar jis ten kenčia dėl manęs, ar kas jam ten darosi. Neeidavau pas jį į svečius, nes jis nuomojosi ir gyveno vienas, šeimininkas kitame gale. Nerūpėjo ar meškiukai šlapi pas jį ar ne. Šlapi meškiukai turėjome posakį tarp draugų, kai įsimylėjėlis verkia naktimis apsikabinęs kokį pliušinį žaislą smile.gif  Nerūpėjo niekas, nes nerūpėjo tas žmogus. Jis man buvo tik klasiokas smile.gif

Nežinau bet ir vėlgi ar atkaklumas padės pamatysi tik pabandęs jei nebandysi, tai ir nesužinosi, spėju, kad taip. smile.gif Dar pasikartosiu, kad todėl čia ir rašiau, dėl koliažo. Kitaip tariant jei man būtų nesvarbu aš nebūčiau rašęs čia, kad pasiteiraučiau kitų nuomonės kaip tai atrodytų, o būčiau padaręs, nusiuntęs ir viskas, kaip virtualią "dovaną", nes nuotraukų aš jai esu ir ankščiau siuntęs bet be jokio tikslo tik šiaip parodyti, nes jai įdomu buvo, o dabar, jeigu atvirai, nelabai žinau kaip geriausia elgtis ir kaip visą tai atrodytų, ne tiek dėl savęs kiek dėl jos.

Gal kiek ir panašu, tik vienas bet, paprasčiausiai, su manim ji universitete bendravo visai kitaip negu kitos grupiokės na arba aš kažką įsivaizdavau per daug, žodžiu... Apie pastangas. biggrin.gif Vieną vasaros savaitgalį buvau sugalvojęs pasiskolinti iš draugo Porsche kabrioletą ir kur nors nuvažiuoti su ja pvz. Palanga, ar į Vilnių nes ji ne ne iš Vilniaus. Šiuo atveju nieko jai nesakiau ir nebuvau užsiminęs, nes nelabai žinojau kaip sureaguotų ir kaip tai gali atrodyti. biggrin.gif

QUOTE(Salduspauksciai @ 2014 11 11, 22:09)
Jus filosofijos nestudijavot? labai jau panasi minciu klaidziojimo maniera...
O siaip galiu papriestaraut cia vyraujanciai nuomonei. kartais tas neidomusis nepastebimasis ima ir pasidaro staiga idomus. na tik zinoma jokie rasteliai, dovaneles ir kitoks lindimas i viena vieta, tikrai nepades pasiekti efekto. niekada ir niekam nebuna idomus tas, kuris slankioja is paskos. idomus tas, kuris nepriklausomas, kuri medziot ir uzkariaut reikia... ir visa beda, kad
be galo sunku apsikeisti vaidmenim, kai zaidimas prasidejes... gal reiktu isiverzt i jos gyvenima, sukurt sventes pojuti, be jokiu lukesciu is jos, ir po kokios savaites dingti is horizonto. jei jau sitas jos neuzkabins, tada be sansu - tikrai ne ta "chemija" smile.gif

Filosofijos kaip studijų dalyko nestudijavau, bet egzaminą laikiau 8. biggrin.gif

Va va, dėl dovanų kaip ir rašiau, pagalvojau tą patį, kad šiuo atveju viskas taip gali atrodyti. Dėl vaidmenų sutinku, nes jais apsikeisti tikrai sunku, tą kažkaip bandau padaryti, bet kartu ir laukti labai sunku... nes laikas tai bėga.

Dar vienas kl. Gal kvailas (nes manau, kad atsakymą žinau), kažkur kažkas seniau čia rašė apie domėjimąsi žmogumi arba nesidomėjimą, bet kaip pasireiškia tas domėjimasis žmogumi?
Atsakyti
Ko labiausiai nemėgsta dauguma moterų - tai vyrų, kurie į jas žiūri primušto šuns akimis.
Maždaug taip.

user posted image
Atsakyti
QUOTE(andrewd @ 2014 11 13, 09:37)
Dar vienas kl. Gal kvailas (nes manau, kad atsakymą žinau), kažkur kažkas seniau čia rašė apie domėjimąsi žmogumi arba nesidomėjimą, bet kaip pasireiškia tas domėjimasis žmogumi?

Dieve, gi ne 13 amžius dabar, o 21 biggrin.gif Jei žmogui žmogui abipusiai patinka ir dar klasiokai, tai viskas ant tiek paprasta doh.gif Tarkime, jei man patinkantis kaip vaikinas, o ne draugas atsiųstų parodyti fotkių, o prieš tai dar būtume šiltai univere bendravę, kartu kokioje valgykloje valgę ar ėję iš paskaitų namo ir šiltai atsisveikinę, tai aš pažiūrėčiau, įvertinčiau ir paklausčiau: o gal paneles irgi fotografuoji? angel.gif Ir pan. ir t.t. Juk šiuolaikinės merginos irgi nebijo rodyti iniciatyvas ir gana aiškias. O vaikinui tai iš viso paprasčiau nei paprasta. Nusiuntus miesto fotkių, galima tarp kitko parašyti, kad planuoji ir portretus fotkinti, ieškai modelio merginos, nes su priešinga lytimi maloniau dirbti ir iš karto pasiūlyti: gal Tu norėtum modeliu pabūti? Jei jai patinktumei, iš karto sutiktų, o jei ji tik draugė, tai greičiausiai išsisuktų, pasakytų, kad užimta.
Viskas kiekvienoje situaicjoje taip aišku ir lengva, kai žmonės jau normaliai pažįstami. Čia gi tau ne prie stotelės pilnos žmonių nepažįstamą kadrinti ir tai juk įmanoma.
Kur Tu čia problemas matai? doh.gif Jei kyla tiek problemų, ne Tavo tai žmogus, pamiršk, ištrink, neieškok, nežiūrėk į ją ir jos pusę. Pradėk gyventi, o ne svaičioti, pats laikas pagal metus. Kiti vyrai Tavo metų būna jau vaiką augina lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Bitės šešėlis @ 2014 11 13, 09:40)
Ko labiausiai nemėgsta dauguma moterų - tai vyrų, kurie į jas žiūri primušto šuns akimis.
Maždaug taip.

user posted image

drinks_cheers.gif lotuliukas.gif

reikia ziureti medziotojo akimis cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Bitės šešėlis @ 2014 11 13, 09:40)
Maždaug taip.

Aš tuo tikrai tikiu, nes pačiam irgi žmonės su neigiamom, liūdnom emocijom nepatinka, nes paprasčiausiai nežinau kaip elgtis.

QUOTE(Monteverte @ 2014 11 13, 12:14)
Dieve, gi ne 13 amžius dabar, o 21 biggrin.gif Jei žmogui žmogui abipusiai patinka ir dar klasiokai, tai viskas ant tiek paprasta doh.gif Tarkime, jei man patinkantis kaip vaikinas, o ne draugas atsiųstų parodyti fotkių, o prieš tai dar būtume šiltai univere bendravę, kartu kokioje valgykloje valgę ar ėję iš paskaitų namo ir šiltai atsisveikinę, tai aš pažiūrėčiau, įvertinčiau ir paklausčiau: o gal paneles irgi fotografuoji? angel.gif Ir pan. ir t.t. Juk šiuolaikinės merginos irgi nebijo rodyti iniciatyvas ir gana aiškias. O vaikinui tai iš viso paprasčiau nei paprasta. Nusiuntus miesto fotkių, galima tarp kitko parašyti, kad planuoji ir portretus fotkinti, ieškai modelio merginos, nes su priešinga lytimi maloniau dirbti ir iš karto pasiūlyti: gal Tu norėtum modeliu pabūti? Jei jai patinktumei, iš karto sutiktų, o jei ji tik draugė, tai greičiausiai išsisuktų, pasakytų, kad užimta.
Viskas kiekvienoje situaicjoje taip aišku ir lengva, kai žmonės jau normaliai pažįstami. Čia gi tau ne prie stotelės pilnos žmonių nepažįstamą kadrinti ir tai juk įmanoma.
Kur Tu čia problemas matai? doh.gif Jei kyla tiek problemų, ne Tavo tai žmogus, pamiršk, ištrink, neieškok, nežiūrėk į ją  ir jos pusę. Pradėk gyventi, o ne svaičioti, pats laikas pagal metus. Kiti vyrai Tavo metų būna jau vaiką augina lotuliukas.gif

Daugmaž taip pat ir aš galvojau. Universiteto valgykla šiuo atveju buvo. biggrin.gif Kavinė universitete ir kavos gėrimas taip buvo. biggrin.gif Atsisveikinimai buvo ir buvo žodžiai, kad per greitai išlipu iš autobuso ir galėčiau ilgiau, toliau važiuot, kai važiuodavom iš universiteto. biggrin.gif

Tai aišku, kad šiuolaikinės merginos rodo iniciatyvą, bet kaip ir visur yra skirtingu žmonių ir visur yra išimčių.

Nu tarkim pacituosiu vienos merginos atsakymą į kl, paprašiau, kad ką nors papasakotų apie save, nes tik susipažinom, okay, okay biggrin.gif čia internetu susirašinėjimas buvo, man atsiuntė žinutę. Aš jos paklausiau ko ji tikisi iš pažinties ir kad papasakotų, ką veikia laisvalaikiu, hobiai ir t.t. Atsakymas buvo: "ieskau rimto supratingo mylimo vaikino, kuris pamiltu mane istikruju kokia esu as" Sorry, bet ką galima daugiau tokioje vietoje rašyti, kalbėti daugiau? viskas. (Ps. netaikau to šitai konkrečiai temai)

Va bėda, kad kaip jau ir rašiau, kol kas pamiršt negaliu, spėju tol kol nesusitiksiu gyvai. biggrin.gif

Gyvent tai aš gyvenu. O dėl amžiaus pilnai sutinku, kad žmonės vaikus jau tokio amžiaus augina ir t.t. Dabar bandau prisiminti kiek iš mūsų mokyklos, tiksliau klasės, 2006 metų laidos, draugų augina vaikus. Kiek pamenu, regis ~ 3-6 žmonės iš 30.

QUOTE(Le Murka @ 2014 11 13, 18:19)
drinks_cheers.gif  lotuliukas.gif

reikia ziureti medziotojo akimis  cool.gif

Pradžioje manau buvo medžiotojo akys, nors ne, gal pačioj pradžioj akys buvo, paprastos, ta prasme nei šilta nei šalta, tik viduj galbūt jautėsi kažkoks susižavėjimas ar susidomėjimas žmogum, vėliau, medžiotojo akys, o su laiku jos pasidarė tokios kokios buvo ir neneigsiu, kad galbūt taip iš šalies ir atrodė. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo andrewd: 14 lapkričio 2014 - 09:49
QUOTE(andrewd @ 2014 11 14, 09:48)
Daugmaž taip pat ir aš galvojau. Universiteto valgykla šiuo atveju buvo. biggrin.gif Kavinė universitete ir kavos gėrimas taip buvo. biggrin.gif Atsisveikinimai buvo ir buvo žodžiai, kad per greitai išlipu iš autobuso ir galėčiau ilgiau, toliau važiuot, kai važiuodavom iš universiteto. biggrin.gif

Tai aišku, kad šiuolaikinės merginos rodo iniciatyvą, bet kaip ir visur yra skirtingu žmonių ir visur yra išimčių.

Nu tarkim pacituosiu vienos merginos atsakymą į kl, paprašiau, kad ką nors papasakotų apie save, nes tik susipažinom, okay, okay biggrin.gif čia internetu susirašinėjimas buvo, man atsiuntė žinutę. Aš jos paklausiau ko ji tikisi iš pažinties ir kad papasakotų, ką veikia laisvalaikiu, hobiai ir t.t. Atsakymas buvo: "ieskau rimto supratingo mylimo vaikino, kuris pamiltu mane istikruju kokia esu as" Sorry, bet ką galima daugiau tokioje vietoje rašyti, kalbėti daugiau? viskas. (Ps. netaikau to šitai konkrečiai temai)

Va bėda, kad kaip jau ir rašiau, kol kas pamiršt negaliu, spėju tol kol nesusitiksiu gyvai. biggrin.gif

Gyvent tai aš gyvenu. O dėl amžiaus pilnai sutinku, kad žmonės vaikus jau tokio amžiaus augina ir t.t. Dabar bandau prisiminti kiek iš mūsų mokyklos, tiksliau klasės, 2006 metų laidos, draugų augina vaikus. Kiek pamenu, regis ~ 3-6 žmonės iš 30.

Ir tuo nepasinaudojai??? doh.gif Tai ko dabar nori? doh.gif Panelė tada nuėjo iki tokio lygio, kad prašė neišlipti, o jei išlipai, tai pats kaltas. Dabar gal nusibodai ir tavęs nebenori. Panelė gal ieško labai konkretaus žmogaus, o ne tokio besimėtančio ir tik filosofuojančio.

Viešpatie, o kuo netiki tos merginos atsakymas? doh.gif Mergina tik parodė, kad rimtai žiūri į paieškas, o ne tik dulkintis nori. Tu sliekų ieškai vienoje vietoje ar visai nesupranti merginų? doh.gif

Na ir kas, kad mažuma turi vaikus? Nenusuk kalbos. Gal bent jau ne su guminėm lėlėm tada miega, o realiomis merginomis? cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2014 11 14, 10:08)
Ir tuo nepasinaudojai??? doh.gif Tai ko dabar nori? doh.gif  Panelė tada nuėjo iki tokio lygio, kad prašė neišlipti, o jei išlipai, tai pats kaltas. Dabar gal nusibodai ir tavęs nebenori. Panelė gal ieško labai konkretaus žmogaus, o ne tokio besimėtančio ir tik filosofuojančio.

Viešpatie, o kuo netiki tos merginos atsakymas? doh.gif Mergina tik parodė, kad rimtai žiūri į paieškas, o ne tik dulkintis nori. Tu sliekų ieškai vienoje vietoje ar visai nesupranti merginų? doh.gif

Na ir kas, kad mažuma turi vaikus? Nenusuk kalbos. Gal bent jau ne su guminėm lėlėm tada miega, o realiomis merginomis? cool.gif

Tai va, kad doh.gif biggrin.gif Tuo metu kai ji sakė, kad per anksti išlipu, ji turėjo draugą, vaikiną ir t.t. Ir kaip jau rašiau, tuomet aš to, ką dabar jai jaučiu nejaučiau. smile.gif Jeigu tik filosofuočiau tai nebūčiau aš jai sakęs, rašęs, nebūčiau kvietęs, o toliau filosofuočiau. biggrin.gif

Prie ko čia tas dulkinimasisi šioj vietoj? Ir klausimas tada toks pats, kurį ir jai po tokio jos atsakymo uždaviau, kaip galima pamilti žmogų apie jį nieko nežinant? Ten buvo kažkur trečia žinutė. Į mano klausimą apie pomėgius ir laisvalaikį neatsakė. Į tą klausimą apie pamilimą, atrašė, kad nežino kaip galima pamilti. Tai jeigu nuo pat pradžių pokalbis "nesivysto" iš viso tai ir toliau nieko nebus.
Ar toks klausimas apie pomėgius ir laisvalaikį, kai kurių žmonių gali būti interpretuojamas netiesiogiai, per aplinkui?

Stengiuosi nenusukti. Tai, kad su jokiom lėlėm dar nemiegu, tokio lygio dar nepasiekiau. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo andrewd: 14 lapkričio 2014 - 13:18
QUOTE(andrewd @ 2014 11 14, 13:17)
Tai va, kad  doh.gif  biggrin.gif Tuo metu kai ji sakė, kad per anksti išlipu, ji turėjo draugą, vaikiną ir t.t. Ir kaip jau rašiau, tuomet aš to, ką dabar jai jaučiu nejaučiau. smile.gif Jeigu tik filosofuočiau tai nebūčiau aš jai sakęs, rašęs, nebūčiau kvietęs, o toliau filosofuočiau. biggrin.gif

Prie ko čia tas dulkinimasisi šioj vietoj? Ir klausimas tada toks pats, kurį ir jai po tokio jos atsakymo uždaviau, kaip galima pamilti žmogų apie jį nieko nežinant? Ten buvo kažkur trečia žinutė. Į mano klausimą apie pomėgius ir laisvalaikį neatsakė. Į tą klausimą apie pamilimą, atrašė, kad nežino kaip galima pamilti. Tai jeigu nuo pat pradžių pokalbis "nesivysto" iš viso tai ir toliau nieko nebus.
Ar toks klausimas apie pomėgius ir laisvalaikį, kai kurių žmonių gali būti interpretuojamas netiesiogiai, per aplinkui?

Stengiuosi nenusukti. Tai, kad su jokiom lėlėm dar nemiegu, tokio lygio dar nepasiekiau.  biggrin.gif

Keistuolė kokia g.gif Turėjo berną, o visai nedviprasmiškai kvietėsi? g.gif O gal juokavo, gal ji tokia nerimto tipo merga. Aš turėjau tokią klasiokę, kuri panašiai darydavo. Ji tiesiog nelabai pasitikėjo iš tiesų savimi, nes nebuvo standartiško grožio, gana vyriškos figūros, tai ji labai dengdavosi po savo aštriu liežuviu ir jį kas dieną vis miklindavo. Jai gyvybiškai svarbu buvo, kad ji būtų pastebėta, kad ji patiktų. Būtent, ji galėjo turėti vaikiną iš tiesų ar būti įsimylėjusi visai kitą, bet tuo pačiu ji visaip lįsdavo prie klasiokų, kad tik būti pastebėtai. Tai ji tikrai taip panašiai darydavo, kad kviesdavosi į svečius neva rimtai, neva juokais ir suprask ją kaip nori.

Jei esi jai prisipažinęs meilėje normaliai, kai ji buvo vieniša ir jei ji nesureagavo, tai prarastas reikalas. Ji tiksliai žaidžia su tavimi.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2014 11 14, 10:08)
Ir tuo nepasinaudojai??? doh.gif Tai ko dabar nori? doh.gif  Panelė tada nuėjo iki tokio lygio, kad prašė neišlipti, o jei išlipai, tai pats kaltas. Dabar gal nusibodai ir tavęs nebenori. Panelė gal ieško labai konkretaus žmogaus, o ne tokio besimėtančio ir tik filosofuojančio.

zodziu taip, mielas vaikine andrewd...
patarimu klausineji pas aiskiai vienisas moteriskes... (butu nevienisos, neturetu kada po forumus landziot ir tau taip atkakliai patarinet smile.gif )
o vienisos moteriskes keisti padarai... ka bepasakysi, vistiek pasakys, kad esi pats kaltas smile.gif o jei dar drisi papriestataut - dar ir gumine moteri pripirs...
skaitau ir kikenu - nes man akivaizdu, kad kalbasi skirtingu pasauliu atstovai, kurie viens kito nesupranta... moteriskes tikisi kazkokiu impulsyviu romantisku zygdarbiu ar visiskos kapituliacijos, o andrewd vis bando perprasti moteriska logika...
Atsakyti
QUOTE(Salduspauksciai @ 2014 11 15, 22:18)
zodziu taip, mielas vaikine andrewd...
patarimu klausineji pas aiskiai vienisas moteriskes... (butu nevienisos, neturetu kada po forumus landziot ir tau taip atkakliai patarinet smile.gif )
o vienisos moteriskes keisti padarai... ka bepasakysi, vistiek pasakys, kad esi pats kaltas smile.gif o jei dar drisi papriestataut - dar ir gumine moteri pripirs...
skaitau ir kikenu - nes man akivaizdu, kad kalbasi skirtingu pasauliu atstovai, kurie viens kito nesupranta... moteriskes tikisi kazkokiu impulsyviu romantisku zygdarbiu ar visiskos kapituliacijos, o andrewd vis bando perprasti moteriska logika...

Siai jau tu klysti. Dauguma cia pasisakiusiu tikrai ne vienisos, o laimingai istekeje arba turincios ilgalaikius partnerius. Ir landziojimas po forumus siaip jau seimyninio statuso neparodo. O cia mamu forumas, jei ka. Taip kad dauguma jo dalyviu tikrai nera vienisos moterys
Atsakyti
QUOTE(Le Murka @ 2014 11 16, 17:00)
Siai jau tu klysti. Dauguma cia pasisakiusiu tikrai ne vienisos, o laimingai istekeje arba turincios ilgalaikius partnerius. Ir landziojimas po forumus siaip jau seimyninio statuso neparodo. O cia mamu forumas, jei ka. Taip kad dauguma jo dalyviu tikrai nera vienisos moterys

drinks_cheers.gif Salduspauksciai matyt apie save papasakojo smile.gif
O Andrewd būtent ir yra tas stabdantis it užknisantis vyrukas, kuria vienišauja, nes daugumai bistresnių moterų reikia drąsaus alfa vyro, o ne filosofuojančio a la menininko ax.gif Tokie žavu paauglystėje ar šiaip kaip draugai, meilužiai, bet ne vyrai šeimoje ax.gif
Atsakyti