QUOTE(Monteverte @ 2015 01 05, 14:48)

QUOTE(Monteverte @ 2015 01 05, 14:48)
Tai reikėjo taip ir rašyti: jeigu žmogus elektroninėje erdvėje užknisa, jo neišbanina ar kazkas tokio, viskas. O jūs gi parašėte kelias paklodes
Man atrodo, kad jei jūs susikauptumėte ir atmestumėte visą savo smegenų audrą, o paliktumėte tik konkretų kalbėjimą, tai seniai ši mergina, ar kita ne prastesnė ir jums tikrai patinkanti, jau būtų jūsų lovoje

Man atrodo, kad jei jūs susikauptumėte ir atmestumėte visą savo smegenų audrą, o paliktumėte tik konkretų kalbėjimą, tai seniai ši mergina, ar kita ne prastesnė ir jums tikrai patinkanti, jau būtų jūsų lovoje

QUOTE(Le Murka @ 2015 01 05, 19:17)
andrewd, o kam tau reikia tokios netikusios paneles - tingines, nesimokancios, dirbancios nekvalifikuota darba ir nieko nesiekiancios? na kam tau tokia?
Aš nežinau, garbės žodis nežinau, kam man tokia mergina :/ buvau ir pats sau šį klausimą uždavęs ir kodėl aš čia tiek vargstu dėl jos, jeigu jai tas pats. Kad tinginė ir nesimokanti nesakyčiau, čia man regis daugiau aplinka kalta. Dar kai pamačiau kokie pradžioje, kai nuvažiavo į Angliją, vienam Anglijos mieste žmonės (aišku nesakau, kad visi) su kuriais ten gyveno ar bendravo, dirbo, nžn ką ten darė, neįdomu, tai nu faak. Tarp tokių man regis "išdurnėčiau" ilgiau išbuvęs, visai ne ta aplinka ir žmonės man ten būtų, neišbūčiau ten spėju ilgiau negu savaitės. Vienas lietuvis Anglijoj baustas teisme už muštynes ir viešosios tvarkos pažeidimus ir t.t.
O kai paklausiau kažkada čia seniau jos, ką ji daugiau planuoja ir išgirdau, kad nieko neplanuoja, tai toks boom...
Trumpiau tariant būsena maždaug tokia, sėdi ir galvoji ar verta stengtis ar ne, ir kam visa tai, bet vis tiek darai ar bent jau stengiesi, nes kitaip nesigauna

Mastai, kaip 16 metu.
"Kazko noriu nezinau ko noriu"
"Buvau sutikes mergina, ga ir nieko, noreciau ir as pazaisti su mergina bendra gyvenima."
"Ka man daryti?"
Na muzono linkas tai gal daugiau paaiskina situacija.
Manau, kad cia busi pastovus klientas, nes vienos problemos su mergom keis kitas su sugyventinem
"Buvau sutikes mergina, ga ir nieko, noreciau ir as pazaisti su mergina bendra gyvenima."
"Ka man daryti?"
Manau, kad cia busi pastovus klientas, nes vienos problemos su mergom keis kitas su sugyventinem
QUOTE(D7G6R @ 2015 01 06, 00:24)
Mastai, kaip 16 metu.
"Ka man daryti?"
"Ka man daryti?"
Aš tai žinau ko noriu, prirašyta jau čia spėju netgi per daug. Tieisog jaučiu jai tai, ką jaučiu.
Man atrodo, gana siaura žmogų nuvertinti vien dėl to, kad nesiekia profesinių aukštumų, tad keistai skamba "kam reikia tokio žmogaus"; ir šiuo atveju didesnė atskirtis ne tai, kad mergina nebaigė aukštojo ir dirba nekvalifikuotą darbą, o autorius siekia profesinių tikslų, o tai, kad neturėjimas profesinių tikslų laikomas priežastimi asmeninei puikybei prieš žmogų, vieno pastatymui aukščiau, o kito - žemiau.
QUOTE(andrewd @ 2015 01 06, 08:58)
Aš tai žinau ko noriu, prirašyta jau čia spėju netgi per daug. Tieisog jaučiu jai tai, ką jaučiu.
Ar zinai? Ar jauti?
Nieko nezinai, tuo cia net nekvepia.
O del jautimo, tai vaikysteje turejau problemu. Jei pamatydavau parduotuveje graziu masinyciu tai jausdavau, kad ju noriu, bet mama dazniausia nepirkdavo. Pradedavau rekti, tai gaudavau per sedimaja.
Tu jos visai nepazisti, nei protiskai nei emociskai - todel tai tik tuscias kaprizas.
Kazka prisisvajojai ir su ta svajone bendrauji, o ji matai neisipaiso i role
"neturėjimas profesinių tikslų laikomas priežastimi asmeninei puikybei prieš žmogų, vieno pastatymui aukščiau, o kito - žemiau."
Tai labai svarbus momentas harmoningiems santykiams.
QUOTE(Laukinė_gulbė @ 2015 01 06, 08:14)
Man atrodo, gana siaura žmogų nuvertinti vien dėl to, kad nesiekia profesinių aukštumų, tad keistai skamba "kam reikia tokio žmogaus"; ir šiuo atveju didesnė atskirtis ne tai, kad mergina nebaigė aukštojo ir dirba nekvalifikuotą darbą, o autorius siekia profesinių tikslų, o tai, kad neturėjimas profesinių tikslų laikomas priežastimi asmeninei puikybei prieš žmogų, vieno pastatymui aukščiau, o kito - žemiau.
Šito žmogaus aš nenuvertinu, apskritai, man patinka su ja bendrauti ir tikrai yra apie ką, ir viską ji gali bet... Mano galva, sakau, viską daro aplinka ir žmonės kurie yra aplinkui. Bet čia ir vėlgi gali būti taip arba ne.
QUOTE(D7G6R @ 2015 01 06, 10:18)
Ar zinai? Ar jauti?
O del jautimo, tai vaikysteje turejau problemu. Jei pamatydavau parduotuveje graziu masinyciu tai jausdavau, kad ju noriu, bet mama dazniausia nepirkdavo. Pradedavau rekti, tai gaudavau per sedimaja.
Tu jos visai nepazisti, nei protiskai nei emociskai - todel tai tik tuscias kaprizas.
"neturėjimas profesinių tikslų laikomas priežastimi asmeninei puikybei prieš žmogų, vieno pastatymui aukščiau, o kito - žemiau."
O Jūs ją pažįstat jeigu viską žinot? Kurioj vietoj aš keliu save aukščiau jos?
QUOTE(andrewd @ 2015 01 06, 10:49)
Šito žmogaus aš nenuvertinu, apskritai, man patinka su ja bendrauti ir tikrai yra apie ką, ir viską ji gali bet... Mano galva, sakau, viską daro aplinka ir žmonės kurie yra aplinkui. Bet čia ir vėlgi gali būti taip arba ne.
Žmogaus idealizavimas ir tuo pačiu priekaištavimas jam. - Ojojoi koks jūs įklimpęs vargšiukas

Visi blogi, aplinka bloga, tik jūs kitoks, geresnis, protingesnis, o ji pasileidėlė to nemato

Jūs pats nebežinote ką ir kur keliate.
QUOTE(andrewd @ 2015 01 06, 11:49)
Aha, ir jūs, toks visai nesikišantis ir nesiekiantis reguliuoti,esate įsitikinęs, kad jei mestų ji savo dabartinius draugus bei aplinką ir susidėtų su jumis, tai jūs iškarto ją pakeistumėte

QUOTE(Monteverte @ 2015 01 06, 10:54)
Žmogaus idealizavimas ir tuo pačiu priekaištavimas jam. - Ojojoi koks jūs įklimpęs vargšiukas
Visi blogi, aplinka bloga, tik jūs kitoks, geresnis, protingesnis, o ji pasileidėlė to nemato
O jūs nematote, kad gal jai tinka ir patinka tokia aplinka, nes nepatinka tokia, kokią sukurtumėtė jūs jai. Žmonės skirtingi.

Nei aš geresnis, nei protingesnis.

QUOTE(Bitės šešėlis @ 2015 01 06, 11:01)
Aha, ir jūs, toks visai nesikišantis ir nesiekiantis reguliuoti,esate įsitikinęs, kad jei mestų ji savo dabartinius draugus bei aplinką ir susidėtų su jumis, tai jūs iškarto ją pakeistumėte 

Aš jos iškarto nepakeisčiau ir nesu įsitikinęs.

zmogus pats renkasi, kokioj aplinkoj jam gyventi. jei netenkintu ir nepatiktu ta aplinka, tai pati is jos begtu neatsigrezdama. tu pervertini aplinkos itaka. ir apskritai, tureti iliuziju pakeisti suaugusi zmogu, yra naivu ir nebrandu. arba priimi ir myli su visais trukumais, toleruoji poziuri ir gyvenimo buda, arba ieskaisi panasesnio i save.
ir tu, andrewd, visai gi jos nepazisti, nieko tu nezinai, kiek ten aplinka deta, o kiek tai jos pacios pasirinkimas. gal jai komfortiska ir gera toje nieko nesiekiancioje primityvioje aplinkoje. gal ji jauciasi joje sava ir suprasta.
mane pvz erzina, kai kazkas kazko is manes reikalauja, bando neva motyvuot kazkokiais tikslais ir sviesia ateitim. nes as pati geriau zinau, ko man reikia, kada as geriausiai jauciuosi, ir ko noriu siekti ar nesiekti. ir kai kas nors vercia gyvent ar elgtis pagal kazkoki isivaizuodjama idealu stereotipini modeli, tai as tiesiog vengiu tokiu personu.
taip kad pamastyk dar karta, ar butum laimingas su ja tokia, kokia ji yra dabar. toje aplinkoje, kurioje ji dabar gyvena. ar dziaugtumeis tokia zmona? ar vis tik bandytum ja ugdyt, keist?
ir tu, andrewd, visai gi jos nepazisti, nieko tu nezinai, kiek ten aplinka deta, o kiek tai jos pacios pasirinkimas. gal jai komfortiska ir gera toje nieko nesiekiancioje primityvioje aplinkoje. gal ji jauciasi joje sava ir suprasta.
mane pvz erzina, kai kazkas kazko is manes reikalauja, bando neva motyvuot kazkokiais tikslais ir sviesia ateitim. nes as pati geriau zinau, ko man reikia, kada as geriausiai jauciuosi, ir ko noriu siekti ar nesiekti. ir kai kas nors vercia gyvent ar elgtis pagal kazkoki isivaizuodjama idealu stereotipini modeli, tai as tiesiog vengiu tokiu personu.
taip kad pamastyk dar karta, ar butum laimingas su ja tokia, kokia ji yra dabar. toje aplinkoje, kurioje ji dabar gyvena. ar dziaugtumeis tokia zmona? ar vis tik bandytum ja ugdyt, keist?
QUOTE(andrewd @ 2015 01 06, 11:28)
Gal ir geresnis, gal ir protingesnis. Tik kodėl nesiieškote merginos iš savo aplinkos? Kam gi ta, kuri sėdi kažkur Anglijoje be didelių tikslų reikalinga?
Žmogau, pagailėkite savęs ir savo jaunystės. Užteks čia dūsauti. Nenusimato jums laimės su ja, kadangi nesate aklas, įžvelgiate jos daug trūkumų. Žinoma, nereikia idealizuoti žmogaus, esančio šalia, tai irgi blogybė ir kvailystė, bet kokia perspektyva su žmogumi, kuris ne toks, nepatinka jo draugai? Taigi jei ir prieitų prie tikrų santykių, tai būtų kankynė ir nepasitenkinimas.
Kas jums darosi? Kodėl kenkiate pats sau? Ką sako jūsų tėvai? Pasikalbėkite nuoširdžiai apie tai su mama, gal atmuš tą kvailą "meilę". Man paauglystėje tai tikrai labai padėdavo mama. Užtekdavo papasakoti ar parodyti nusižiūrėtą vaikiną ir jei mama sužinodavo ką blogo apie jį ar tiesiog kaip vyresnė ir su patirtimi įžvelgdavo, pasikalbėdavo su manimi apie perspektyvas su tokiu žmogumi ir man momentaliai daeidavo kas ir kaip. Iš karto "meilės" išgaruodavo. Jūs gi jau nebepaauglys, turėkite sąžinės ir pagarbos pats prieš save.