Įkraunama...
Įkraunama...

„Be namų negerai“

4967

Andželo viršininkas aptarinėja su Andželu dabartinę tyrimo padėtį. Jam keista, kodėl Hugo, jei žinojo apie nuskendusį nelegalų laivą ir yra su tuo susijęs, pats plaukė su Andželu link tos vietos ir padėjo rasti laivą. Bet Andželo nepasiduoda ir mano, kad vis tiek Hugo yra su viskuo susijęs. Prisimenamas (pagaliau smile.gif ) ir tas žmogus, su kuriuo Nikolė ir Džefas saloje buvo užstrigę. Dabar jo pasakojimas, kad jis prarado savo laivą su kroviniu ir yra atsakingas už daugelio žmonių mirtį, skamba jau kitaip. Na ir žinoma, Andželo norėtų rasti "Klintą Istvudą", tą nelegalą, kuris iš ligoninės pabėgo.

Džai toliau piktas ant Romeo, nors Romeo dabar jau vėl vengia Anės kompanijos. Anė aptaria tai su Airin. Ši siūlo pasikalbėti su Romeo, bet Anė nusprendžia, kad viskas baigta. Taip ir pasako Romeo, kai šis kavinėje užkalbina ją.

Kirstės nuotaika labai prasta. Paimti mėginiai tyrimui, kas visgi sukėlė jai šią ligą ir persileidimą. Įtariama, kad tai visgi apsinuodijimas maistu. Kai Lėja, atėjusi aplankyti Kirstės (ir sužinojusi blogąją naujieną), paklausia, kaip gi taip gali būti, kad daug žmonių valgė tą patį maistą, o apsinuodijo tik Kirstė, Reičel paaiškina, kad taip gali būti, kai žmogaus imunitetas nusilpęs, o Kirstė nėščia buvo ir dar sirguliavo kelias dienas.

Andželo viršininkas pergyvena, kad žinia apie nuskendusį laivą išplis ir ją pasigriebs žiniasklaida. Bet Andželo galvoja, kad gal taip net geriau būtų, gal padėtų rasti indonezietį jų ieškomą. Bet to neprireikia, nes tas Klintas su mažu vaiku stebi kaip policija apžiūrinėja laivą ir Andželo jį pagauna. Bet bėda, kad jis nekalba angliškai, reikia rasti vertėją, kuris padės policijai apklausti Klintą. Vertėjas bus tik kitą dieną. Andželo sugalvoja, kad reikia suvesti Klintą su Hugu, tas neva atsitiktinai pakviečiamas į policiją tuo metu, kai Klintas išvedamas kažkur. Neva reikia popierius pasirašyti dėl Hugo laivelio atradimo. Klintas prišoka prie Hugo ir šiam kažką sako savo kalba. Hugo apsimeta, kad jis nesupranta, kodėl tokia Klinto reakcija, gal dėl to, kad jis žino, kad Hugo kažkiek kalba indoneziečių kalba. Bet pats kažką pasako Klintui, kas jį nuramina. Greičiausiai Klintas pergyvena dėl savo vaiko ir prašo Hugo pagalbos, nors Andželo galvoja, kad gali būti, kad Hugo pagrąsino Klintui.

Mailso nuotaika labai prasta. Džai nori pasikalbėti su juo apie savo kelionę, klausia, gal reikia jam atidėti išvykimą į Japoniją kelioms dienoms, bet Mailsas piktai pasako, kad jam ne tas dabar galvoje. Tada Džai sugalvoja, kad jis nebevažiuos į Japoniją ir pasako Anei, kad ši turėtų važiuoti vietoje jo. Tuo tarpu Kirstė kaltina save dėl kūdikio netekties. Ji mano, kad tai kaip bausmė jai, nes ji nenorėjo vaikučio pradžioje, kai tik pastojo, tai va dabar taip ir gavosi viskas..

Klintas pabėga iš policijos ir nueina į apleistą namą, kur aišku ieško savo vaiko. Ten jį pagauna tas vyras iš salos, o vaikas lieka vienas pasislėpęs..
Atsakyti
4968

Anė prisipažįsta Džefui, kad ji tikrai nori važiuoti į Japoniją, atsisakė šios galimybės tik todėl, kad galvojo, kad tarp jos ir Romeo gali kas nors užsimegzti, bet ji dabar mato, kad nieko iš to nebus, ir net jei Romeo vėl pradės ja domėtis, ji nepakeis savo nuomonės. Ji nori važiuoti, nes tai kaip ir gyvenimo šansas. Tačiau kai Mailsas sužino, kad Džai atidavė savo vietą Anei, jis pasikalba su Džai ir pasako jam, kad nepaisant visko, kas vyksta namie, Džai neturėtų atsisakyti šios galimybės. Ir Džai vėl pasirengęs važiuoti. Anė nusivylusi. Bet dar yra kita mergina, kuri turi važiuoti į Japoniją. Dvynė sesuo merginos, kuri susilaužė koją ir kurios vietą užėmė Džai. Ši mergina kavinėje prisipažįsta Romeo, kad ji nenori važiuoti į Japoniją, kai jos sesuo nevažiuoja. Ir Romeo pasiūlo jai atiduoti savo vietą Anei. Taigi galiausiai, Anė važiuoja 6 mėnesiams į Japoniją. Ir ne tik ji viena. Jai reikia globėjos, taigi ji paprašo, kad kartu važiuotų ir Airin. Džai paklausia Romeo, kodėl jis taip pasielgė, t.y. kodėl suorganizavo Anei vietą Japonijoje, kai akivaizdu, kad Anė jam patinka. Romeo pasako, kad jam svarbiausia, ko nori Anė, o ji tikrai norinti važiuoti. Anė atsisveikina su Romeo, pasako, kad ji juk sugrįš po 6 mėnesių ir gal tada kas nors galės tarp jų būti, jei lemta. Anė, Džai ir Airin išvažiuoja.

Nikolės nuotaika prasta dėl visko, kas vyksta namuose. O jos pirmasis egzaminas jau rytoj. Jai sunku susikoncentruoti ir ruoštis egzaminui. Liamas pasiūlo atsipalaiduoti su juo, Nikolė sutinka, nors Eidenas jai ir sako, kad nereikėtų taip daryti, juk egzaminas jau čia pat. Na ir įvyksta nesėkmė su tuo egzaminu, Liamas pamiršta užstatyti žadintuvą ir Nikolė pavėluoja į egzaminą. Dėl to jai sunkiai sekasi egzamino metu, ji susinervinusi ir prastai parašo egzaminą, greičiausiai neišlaikys. O taip norėjo gerai pasirodyti, kad Romanas, kuris sėdi kalėjime, ja didžiuotųsi. Eidenas piktas ant Liamo, kad taip neatsakingai pasielgė su Nikole ir pasiūlo jam būti tikru vyru ir priimti sprendimą, kokį reikia, dėl Nikolės, t.y. palikti ją ramybėje. Liamas taip ir padaro, nueina pas Nikolę ir pasako, kad nors ji ir puiki mergina, bet jiems kurį laiką reikia pabūti atskirai.

Lėja išgyvena, kad ji kalta dėl to, kad Kirstė prarado kūdikį. Nueina pas Mailsą atsiprašyti, bet galiausiai ateina tyrimų rezultatai. Paaiškėja, kad Kirstė buvo pasigavusi ne salmonelę, o kitokią bakteriją, taigi jos liga buvo sukelta ne Lėjos kavinės maisto. Ji nekalta dėl to, kas įvyko.
Atsakyti
Elizad, dėkui, kad dar atrandi laiko ir serijas aprašyt 4u.gif Tikiuosi, kad dukrytė auga gerai biggrin.gif

**********
Be galo gaila, kad Kirstė neteko vaikelio verysad.gif Skaudus smūgis jai ir Mailsui...

Dėl Anės ir Džai... Būdami kartu Japonijoje gal vės susidraugaus? Man tai jie abu labai tinka viens kitam. Įdomu ar juos rodys dar grįžusius?

Keistoki Hugo reikalai su tuo "Klintu Istvudu" g.gif Kažin, ko prikibo prie jo tas vyras iš salos?
Atsakyti
QUOTE(Zizija @ 2014 12 10, 20:31)
Dėl Anės ir Džai... Būdami kartu Japonijoje gal vės susidraugaus? Man tai jie abu labai tinka viens kitam. Įdomu ar juos rodys dar grįžusius?

Keistoki Hugo reikalai su tuo "Klintu Istvudu"  g.gif Kažin, ko prikibo prie jo tas vyras iš salos?


Džai jau nebegrįš (išėjo iš serialo), Ane dar grįš trumpam.

Dėl to vyro viskas paaiškės vėliau. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mitnick: 10 gruodžio 2014 - 23:06
Dabar bandau po vieną seriją į dieną pažiūrėti, tai tik 20 min + aprašyti dar keletas minučių. Randu laiko smile.gif Bet po dvi serijas žiūrėti jau nebebandau smile.gif Gal kada pavasarį paspartinsiu tempus tongue.gif

Taip ir maniau, kad Anė dar sugrįš į serialą, bet trumpam, nes jos ir Džai paskutinės serijos seriale skiriasi, bet visos istorijos apie Anę, kiek skaičiau, pasibaigia ties išvykimu į Japoniją, tai jau aišku, kad tik trumpam pasirodys. Man įdomiau, kaip su Airin bus, nes ji gi tikrai nepaliko serialo, negi 6 mėnesius jos nematysime g.gif Kažkas matyt atsitiks toje Japonijoje ir ji sugrįš greičiau g.gif

Tikiuosi istorija su vyru iš salos nebus vėl pamiršta pusei metų smile.gif Jau netrukus su juo viskas išaiškės g.gif

4969

Nikolė verkia dėl išsiskyrimo su Liamu. Kaltina Eideną, kad čia jis kažką Liamui pasakė, kad jis ją paliko. Eidenas teigia, kad jis tik norėjo pasakyti Liamui, kad rimčiau žiūrėtų į Nikolės egzaminus, o ne ją paliktų. Bet kaip paaiškėja, jei Liamas sakė, kad reikia padaryti pertrauką jų santykiuose, tai kaip Eidenas paaiškina, bernų pasaulyje tai tą ir reiškia, jis nepalieka Nikolės, tik daro petrauką.

Rubė jaučiasi prastai, vis pavargusi, prastai miega. Čarlė siūlo jai pasikalbėti su specialistu. Džefas irgi pastebi, kad Rubė labai daug geria. Jam neramu dėl jos savijautos, bet Rubė nenori nieko apie tai girdėti, ji galvoja, kad čia tik darbe pavargsta. Bet kai Džefas pasiūlo praleisti vakarą kartu su pica ir DVD, kol jis nueina picos, Rubė jau nulūžusi lovoje. Džefas rimtai sunerimsta, galvoja, kad kažkas Rubei yra. Čia ateina Ksaveras, vėl nepatenkintas, kad Rubė su Džefu. Jis nori išsiaiškinti dėl savo santykių su Rube, nes taip mama patarė. Rubė atsiprašo jo, kad prašė meluoti dėl alibi, bet vėl supyksta, kai Ksaveras paklausia, ar ji nesirengia persikelti gyventi atgal pas Čarlę. Rubei šis klausimas nuskamba kaip pavydo sukeltas, nes Ksaverui vis pavydu Rubės Džefui. Be to, Rubę supykina ir tuo jos pokalbis su Ksaveru ir pasibaigia.

Alfas pasako Eidenui, kad Palmeris meluoja žmonėms, kai sako, kad jis atgaivins uostą. Jo planai yra sumažinti žvejybos laivų skaičių, o tai reiškia, kad žmonės neteks darbo, tame tarpe gali ir Eidenas su Džefu netekti savo darbo. Eidenas užsipuola dėl to Palmerį, bet jis pasako Eidenui, kad geriau su juo tegul draugiškai elgiasi ir neplatina žinios apie žvejybos laivų mažinimą. Nes kai jį išrinks, tai būtent jis ir spręs, ką paliks dirbti uoste, o iš ko atims leidimus, taigi jei Eidenas tylės, jis išsaugos savo darbo vietą. Visgi, Eidenas aptaria tai su Džefu ir jie nusprendžia, kad netylės, perduos viską ką žino Martai, kad ji panaudotų savo rinkimų kompanijoje.

Kai Džefas pasako Čarlei, kad jam neramu dėl Rubės sveikatos, abu nulekia pas Rubę ir randa ją be sąmonės. Ligoninėje paaiškėja, kad Rubei diabetinė koma, ji galėjo net mirti blink.gif Rubė net nežinojo, kad serga diabetu, bet dabar jau viskas tvarkoje, tiesiog reikės insuliną naudoti ir tiek. O pati Rubė jau bijojo, kad jai kažkas rimčiau.

Nikolė pamato Liamą vaikščiojantį su merginomis ir užpavydi. Užsipuola dėl to Liamą, bet jis paaiškina, kad toks merginos jo mokinės. Jis nenori skirtis su Nikole, tik galvojo, kad taip geriau bus jiems daryti pertrauką, kad netrukdytų Nikolei ruoštis egzaminams. Nikolė pasako, kad jai dabar blogiau, ir egzaminams ji negalinti ramiai ruoštis, kai nebendrauja su Liamu. Todėl jie atnaujina santykius, sutaria, kad kartą į savaitę praleis kartu. O Eidenui Nikolė pasako apie tai ir paprašo daugiau nesikišti į jos ir Liamo santykius, nes ji nori, kad šį kartą kažkas jau gautųsi santykiuose su vyru.

Ksaveras, kai sužino, kad Rubė ligoninėje, nueina jos aplankyti ir atsiprašyti, kad netikėjo, jog ji tikrai serga. Bet jis pasako, kad prisimena viską, ką jam Rubė sakė, kai norėjo su juo išsiskirti. Ji tikrai nebemylinti jo, nebežiūri į jį taip, kaip anksčiau, dabar ji taip žiūri į Džefą, taigi tarp jų viskas baigta kaip ir..
Atsakyti
QUOTE(mitnick @ 2014 12 10, 23:04)
Džai jau nebegrįš (išėjo iš serialo), Ane dar grįš trumpam.

Dėl to vyro viskas paaiškės vėliau. smile.gif


Dėkui už atsakymus 4u.gif

Kažin ar Romeo dar ilgai bus seriale g.gif

Nikolė su Liamu gal ilgam liks pora... Kažkaip ji rodos jau pakankamai "susitupėjus" rimtiems santykiams smile.gif

Rubei - diabetas doh.gif
Atsakyti
Airin trumpalaikėse atostogose, už, kiek pamenu, keliasdešimt serijų grįš.


O Romeo laaaaaaaaaaaaaaaabai ilgam smile.gif

Niekada nesusidūriau su diabetikais, šiaip atrodo rimtas dalykas..
Atsakyti
Įdomu, kodėl scenaristai sugalvojo Rubę susargdinti ir ar dar kokia su tuo susijusi istorija bus, ar taip ir liks tik, kad ji serga diabetu. Nes ir Rikas gi sirgo diabetu, bet kažkaip to perdaug nesureikšmindavo istorijose apie jį.

Romeo iš tiesų turi ilgam užsilikti, kiek teko užmatyti, net jo vestuvių sulauksime tongue.gif

4970

Ksaveras prisipažįsta Rubei, kad jis tik išsigalvojo istoriją apie atminties netekimą, nes nenorėjo su ja skirtis. Jis visą laiką viską atsiminė ir žinojo, kad Rubė bandė su juo išsiskirti. Rubė dėl to labai pikta, nenori nieko apie Ksaverą girdėti. Ir Ksavero mama Džina nesupranta tokio sūnaus poelgio, bet kaip Marta pasako, visgi tai toks amžius, kai sunku susitaikyti su tuo, kad tave meta. Bet dabar, kai jau Rubė laisva, ji pagaliau gali būti atvira apie savo jausmus Džefui. Tiesa, jis visą seriją vengia pokalbio apie jų jausmus, apsimeta, kad perdaug užsiėmęs rūpinimusi Rubės sveikata. Visgi serijos gale Rubė priverčia Džefą išsikalbėti ir jie pora. O Ksavero Rubė jau nebemyli. Vargšelis kai sužino iš Kolinos, kad Rubė serga diabetu, dar ateina pas ją, bet Rubė nesiruošia taikytis su juo. Beje, dėl diabeto, Rubę aplanko konsultantė ligoninėje, kuri paaiškina, kad tai įgimta liga, taigi Rubė matyt ją iš tėvo paveldėjo, tik keista, kad tik dabar pasireiškė simptomai. Įdomu, taip ir realiai būna g.gif

Rinkimų diena. Martą nervina tai, kad Džina vis pasijuokia iš Palmerio juokelių ir šiaip jį užtarinėja. Nors Džina tikina, kad ji rinkimuose remia Martą, o su Palmeriu derina savo vakarienės klausimą. Marta šokiruota, kad Džina rengiasi eiti su Palmeriu vos ne į pasimatymą, jos akyse Palmeris bjaurus žmogus. Dar nesulaukę rinkimų rezultatų, Martos draugai atidaro šampano butelį, nes netiki, kad Marta gali pralaimėti. Bet visgi rinkimus laimi Palmeris. Marta net jo pasveikinti neišgali, bet, kaip Palmeris pasako Džinai, ji apsiramins, nes turi šeimą, kuri ją palaiko. Džinai matosi ši pastaba padaro įspūdį..

Romeo ir Ksaveras susidraugauja, nes abu ilgisi savo bendro draugo Džai. Susitinka paneles, kurios organizuoja Helovyno vakarėlį apleistame name, kur kažkada buvo išžudyta visa šeima, tik vienas šios šeimos sūnus dingo, todėl dabar sklinda legendos, kad gal tas sūnus ir buvo žudikas, o gal jis pabėgo išsigandęs, o kiti pasakoja, kad jis ir dabar dar gyvena šiame name, o po namu yra požeminiai tuneliai ir slėptuvės, kur jis slaptosi. Ir dar sakoma, kad šiame name vaidenasi. Vaikinai pasiūlo eiti ir pažiūrėti paslaptingąjį namą. O tas namas yra tas pats, kur nelegalas Klintas slapstėsi ir kur jo vaikutis likęs. Vaikinai ir merginos atėję išgirsta kažką verkiant, merginos pabėga išsigandę, o Romeo su Ksaveru atranda nelegalo vaiką vieną ir išsigandusį.
Atsakyti
4971

Klinto berniukas bando pabėgti nuo Ksavero ir Romeo, bet jie jį pagauna ir nusprendžia parsivesti pas Martą, nes berniukas akivaizdžiai alkanas. O kai jau pavalgys, tada praneš policijai. Policijoje niekas nesikreipė dėl dingusio berniuko, bet Andželo ir Čarlė supranta, kad šis berniukas ne šiaip pamestas vaikas, o Klinto vaikas ir gali būti raktas visame tyrime dėl nelegalų. O kol nėra Ban-bano (toks berniuko vardas) giminaičių, kurie juo pasirūpintų, be to, vaikų teisių pareigūnė neranda ir indoneziečių šeimos, kuri galėtų vaiką priglausti laikinai (visgi jis net angliškai nekalba), Marta pasisiūlo pagloboti vaiką. Iš pradžių ši mintis išgasdina Andželo, nes jis bijo, kad Hugo gali pradanginti vaiką, bet po to Andželo nusprendžia, kad gal taip ir geriau. Jei Hugo bandys ką nors padaryti vaikui, o policija jį seks, gal pavyks rasti ir Klintą ir šiaip išsiaiškinti nuskendusio laivo paslaptį. Beje, atėję tyrimai parodė, kad laivu plaukė 3 šeimos, viena iš jų būtent Klinto šeima.

Andželo išgasdina dar ir tai, kad visi Ban-bano daiktai dingę iš namo, kur jis buvo rastas. Pirma jo mintis, kad čia jau Hugo prasisuko, bet tai tik Romeo nuėjo paimti Ban-bano kuprinės. Supykęs Andželo atlekia pas Martą ir susirenka visus berniuko daiktus, net jo žaislą. Dėl to vaikas labai nuliūsta, Marta supyksta ir Čarlė nepatenkinta, bet paaiškėja, kad paimti žaislą buvo gera mintis, nes žaislo viduje randamas raštelis su užkoduota žinia. Kol kas neaišku, kas ten parašyta, bet policija bandys rasti kodą ir perskaityti raštelį. Tuo tarpu grįžęs po naktinio nardymo Hugo nelabai patenkintas, kad Marta pasiėmė Ban-baną ir dar kreipėsi dėl jo globos. Kai Hugo bando prisistatyti Ban-banui sakydamas, kad jis vienas iš gerųjų vyrukų, vaikas pabėga nuo jo išsigandęs.

Rubė ir Džefas apsvaigę iš meilės. Nusprendžia neslėpti savo jausmų. Pirmoji, kuriai Rubė pasigiria, yra Čarlė. Ji nelabai patenkinta, kad Rubė gyvena viena su Džefu be suaugusiųjų priežiūros, norėtų, kad Rubė grįžtų nors kuriam laikui gyventi su ja. Bet Rubė prisiekinėja, kad viskas labai gerai, Džefas ja labai rūpinasi ir jie tikrai dar nedaro nieko, dėl ko Čarlė galėtų nerimauti, tik graži paaugliška meilė. Tuo tarpu Ksaveru domisi viena iš mergaičių, kurios ėjo su juo ir Romeo į apleistą namą. Pradžioje Ksaveras bando šiai merginai pasakyti, kad jis tik ką išsiskyrė su Rube ir nepasirengęs naujiems santykiams. Bet kai pamato Rubę su Džefu, pabučiuoja šią panelę.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elizad: 15 gruodžio 2014 - 14:05
4972

Kirstė grįžta namo, bet jos nuotaika labai prasta. Ji nori būti viena ir atstumia Mailso pagalbą. O jis nori išgyventi netektį kartu, bet Kirstė net paprašo jo miegoti atskirai. Atėjusi aplankyti Kolina pasako Mailsui, kad Kirstei padėtų mamos parama, bet gaila Airin nėra šalia (turėdama omenyje, kad Airin yra Kirstei kaip mama). Tada Mailsas prisimena tikrąją Kirstės mamą Šelę. Alfas jam papasakoja (ir primena mums, o šiaip didžiosios dalies tų įvykių mes ir nematėme, nes jie buvo rodomi serijose, kurių Lietuvoje nerodė..), kodėl Kirstė nebendrauja su savo tikrąja mama. Kirstės tėvai Šelė ir Rysas išsiskyrė, kai Šelė paliko Rysą. Tada jis susituokė su Bete Hanter (Matildos ir kt. mama), bet Šelė netikėtai grįžo ir vėl atsiviliojo savo vyrą pas save. Kirstė dėl to buvo labai pikta ant mamos, nes ji gerai sutarė su Bete. Po to Kirstė kaip ir nepalaikė ryšio su savo tikrąja mama, jai Airin buvo tikresnė mama, todėl nežinia, kaip Kirstė sureaguos į tikrosios mamos pasirodymą. Visgi, Mailsas pasikviečia Šelę ir tai Kirstė priima tikrai gerai. Jai reikalinga mamos parama, ji net sugeba išeiti pasivaikščioti su mama. Bet Mailso Kirstė vis dar neprisileidžia. Ji vis dar nori būti atskirai nuo Mailso, pasinaudodama tuo, kad mama pas ją, paprašo Mailso ir toliau miegoti atskirai. Mailsas pasiūlo surengti atsisveikinimo ceremoniją prarastam kūdikiui, bet Kirstė nesutinka, prašo, kad jie kartu išgyventų netektį, bet.. Taigi serijos gale Šelė ir užduoda klausimą Kirstei, ar tikrai tai, kas skiria ją nuo Mailso, yra tik kūdikio netektis, ar yra dar kažkas daugiau.

Hugo labai nepatenkintas, kad Marta pasiėmė Ban-baną, ypač nepasitarusi su juo. Jis sako Martai, kad jai ir taip sunkūs metai buvo, neturėtų užsikrauti sau ant galvos vaiko priežiūros, bet Marta nori padėti Ban-banui. O kai Hugo sužino iš Čarlės, kad Marta padavė prašymą dėl Ban-bano įsivaikinimo, nors ir trumpalaikio, Hugo dar labiau pasipiktina. Jis įrodinėja Martai, kad Ban-banui reikia augti jo kultūros aplinkoje, juk Marta net jo kalbos nemoka, ji elgiasi daugiau savanaudiškai, kai nori pasilikti vaiką. Ir Marta galiausiai pasiduoda, ji grąžina Ban-baną vaikų teisių specialistams, kad jie surastų jam indoneziečių šeimą, nors pati grįžta sugniuždyta, Ban-banas išsiskirdamas su ja labai verkė ir liūdėjo.
Atsakyti
4973

Ką Kirstė atsakė mamai į jos klausimą apie Mailsą mums neparodo, bet Šelė akivaizdžiai jaučiasi nejaukiai, kai Mailsas ją klausinėja apie Kirstės nuotaikas. Ji tik išreiškia užuojautą Mailsui dėl kūdikio netekties, bet daugiau nieko nesako. Kirstė tuo tarpu paruošia visai šeimai vakarienę, su visais labai miela ir maloni, tik su Mailsu dar šalta. Bet jau atrodo, kad jai gerėja. Net ir su Mailsu ji galiausiai pasikalba, atsiprašo, kad atstūmė jį, nes juk ir jis gedi. Mailsas išeina į darbinį susitikimą, o Kirstė per tą laiką susipakuoja lagaminą, pasikviečia vėl mamą, palieka raštelį Mailsui ir išvažiuoja. Kaip ji pasako Šelei, taip bus geriau, nes tai, kas įvyko su kūdikiu visiems laikams ją skirs nuo Mailso, nors jei ji bandytų kalbėtis su juo, o ne taip pabėgti, palikusi raštelį, Mailsas ją įkalbinėtų likti ir ji vėl pasiliktų, bet nori išvažiuoti..

Liamas pasako Nikolei, kad jis praleis naktį mieste, nes įrašinėja naujas dainas. Nikolei dėl to liūdna, nes ji nori daugiau laiko leisti su Liamu. Ji vis rašinėja Liamui žinutes, tą pamatęs Eidenas atima telefoną, liepia mokytis egzaminams, o telefoną grąžins vakare. Tuo tarpu Ksaveras nugirdęs, kad Liamo nebus namie, įkalba Romeo, kad tas duotų jam Liamo buto raktą ir būtent šioje vietoje jie surengtų Helovyno vakarėlį. Romeo nelabai nori tam pasirašyti, bet Ksaveras jau pasako panelei, su kuria ėjo į apleistą namą, kad bus vakarėlis pas Liamą. Ši panelė visiems išplatina žinią, prikviečia daug žmonių, nors Ksaveras pažada Romeo, kad vakarėlis bus mažas ir be alkoholio. Bet aišku viskas gaunasi kitaip, žmonių daug, yra ir alkoholio. Grįžta Liamas ir pasipiktinęs tuo, ką randa, bet jo draugas iš įrašų studijos sako, o visai gi faina, tegul vakarėlis tęsiasi. Visgi Liamas paprašo Romeo, kad visus pamažu prašytų lauk, o pats pastebi, kad jo draugelis ne tik kad jau šešiolikmetes kabina, bet dar ir apsinešęs, todėl išveda jį. Bet tas Liamo draugas jau spėjo įmesti svaigalų į taurę, kurią galvojo išgers mergina, bet išgėrė Romeo. Jis apsvaigsta, spėja paskambinti Eidenui į Nikolės telefoną ir paprašyti pagalbos. Eidenas atėjęs pas Liamą randa Romeo jau be sąmonės..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elizad: 17 gruodžio 2014 - 09:29
Dėkui, Elizad 4u.gif

Nuo 4970 serijos tik skaitau... Kažkas kompui, nerodo jokio video doh.gif Laukiu kol kas protingas sutvarkys, tada jau vysiuos žiūrėdama ax.gif
Atsakyti