Įkraunama...
Įkraunama...

„Be namų negerai“

4997

Pasirodžius Siuzei, Hugas sako Čarlei, kad jiems reikia būti išvien, kad išgyventų. Bet ji nenori to, nes nepasitiki juo, tačiau supranta, kad kito pasirinkimo nėra. Kai Siuzė priplaukia prie Hugo laivo, Čarlės nesimato. Siuzė bando sužinoti, kur ji yra. Hugas užtempia laiką, o tuo tarpu Čarlė nuplaukia į Siuzės laivo galą ir galiausiai Siuzė išmeta ginklą į vandenį. Hugas pasinaudoja proga ir bando pabėgti. Čarlė prašo jo pasiduoti sakydama, kad jeigu jis ją čia paliks, ji darys viską, kad jis neliktų nenubaustas.

Nepaisant to, kad Andželo pašautas, jis pasiryžęs sučiupti Dereką. Marta reikalauja, kad jie palauktų medicinos pagalbos, bet Andželo su tuo nesutinka - jei jie leis Derekui pasprukti, visa tai bus veltui. Marta jam padeda. Randa įėjimą į mašinų aikštelę. Derekas šauna į Andželą. Galiausiai Marta jam trenkia į galvą.

Kiek vėliau ligoninėj Marta pasako Toniui, kad dėl visko atsakingas Hugas. Tonis skambina namo, kad pasakytų Ksaverui, kur jie yra, bet Reičel jį sustabdo. Marta padėkoja Andželui už išgelbėtą gyvybę ir pasako, kad ji klydo kaltindama jį dėl Džeko mirties.

Wayan atsibunda ir pasako Reičel, kad dėl visko atsakingas Hugas. Miestelio gyventojai negali tuo patikėti. Marta atveda Banbaną pas tėvą.

Hugas ruošiasi palikti miestelį, bet išgirdęs Tonio žinutę jis nusprendžia pamatyti Martą paskutinį kartą. Ligoninėje atsiprašo jos - jis ją mylėjo, norėjo sukurti naują gyvenimą su ja, bet jo senasis gyvenimas nenorėjo jo palikti. Martai jo atsiprašymo nereikia. Ji pasako, kad nebemyli jo daugiau.

Tardymo metu Čarlė papasakoja visą istoriją tikėdamasi, kad Hugas prisipažins. Istorija tokia: Derekas atplukdo imigrantus į Australijos vandenis, Džeksono saloj susitinka su Hugu ir išlaipina nelegalus. Ir toliau plaukia su "Best Fruit Imports" (vaisių importo įmone) laivu. Hugas perima imigrantus prisidengdamas naktiniu nardymu. Ir pridengia juos tol, kol jie perkeliami į konteinerius uoste, iš kur jie galės keliauti toliau. Čarlė taip pat išsiaiškino, kuo jie abu susiję su Lu Debono. Hugas pasako, kad tai gera istorija, bet jai reikės pasistengti, kad įrodytų tai teisme. Tada procesą perima Andželo parodydamas įkalčių aplanką.

Marta atvažiuoja į nuovadą ir klausia apie Hugą. O jį Andželo veda į mašiną, laukiančią prie durų. Hugas paprašo paskutinį kartą pakalbėti su Marta. Jis atsiprašo Martos, o tuo tarpu ateina indonezietis ir nušauna Hugą.
Atsakyti
Ačiū, Calaquendi 4u.gif

Po šios serijos kažkaip negera... Dėl Hugo tai jau viskas?.. Šioj situacijoj labiausiai gaila Martos ir Hugo šeimos žinoma...
Atsakyti
Man kazkodel buvo is seniau geltono teksto uzsifiksave, kad Hugo isiveles, bet gerais norais ar pan., bet, kad cia kazkaip nelabai jau jis gerietis pasirode g.gif Gal kazka ne taip supratau g.gif

Sive, kur dingusi? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Zizija @ 2015 02 09, 15:13)
Ačiū, Calaquendi  4u.gif

Po šios serijos kažkaip negera... Dėl Hugo tai jau viskas?.. Šioj situacijoj labiausiai gaila Martos ir Hugo šeimos žinoma...

Manau, bus geriau pažiūrėt/paskaityt kitą seriją, negu rašyt geltonai smile.gif

QUOTE(Vilma4 @ 2015 02 09, 16:24)
Man kazkodel buvo is seniau geltono teksto uzsifiksave, kad Hugo isiveles, bet gerais norais ar pan., bet, kad cia kazkaip nelabai jau jis gerietis pasirode  g.gif Gal kazka ne taip supratau  g.gif

Atsimenu tą geltoną tekstą. Bet irgi nelabai supratau, kur čia tas jo gerumas pasireiškia smile.gif Gal kad norėjo padėt tam indoneziečiui su vaiku?

4998

Mailsas kelias naktis gėrė. Jį pažadino papludimyje mergaitė vardu Rabbit (liet. triušiukas). Grįžta namo ir sužino iš Alfo, kad Hugas mirė ir kas nutiko. Mailsas negali patikėti tuo, kad Hugas į tai buvo įsivėlęs, bet Alfui labiau rūpi, kur buvo Mailsas dvi dienas. Ateina Rabbit, jie draugiškai pajuokauja. Ji pasako, kad kurį laiką pabus čia, nes yra apsistojusi priekabų aikštelėje. Matosi, kad Mailsui patinka jos draugija.

Andželo praneša Džinai ir Ksaverui apie Hugą. Jie negali patikėti, kad Hugas buvo įsivėlęs į žmonių konktrabandos veiklą. Džina neparodo jokių emocijų apie Hugo mirtį tol, kol nesužino, į ką jis buvo įsivėlęs. Ksaveras verkia sužinojęs apie brolio netektį.

Laidotuvės vyksta savaite vėliau. Marta laikosi prastai, taip pat ir Džina. Ji atsisako dalyvauti laidotuvėse ir niekam jos nepavyksta perkalbėti. Laidotuvės ramios, jose dalyvauja mažai žmonių. Marta negali susitvardyti, pravirksta dėl mylimojo netekties. Grįžęs namo Ksaveras randa raštelį nuo Hugo, kuriame rašoma, kad jis myli brolius ir kad tiki Ksaveru - jis yra geresnis žmogus ir turi visada būti šalia ir padėti mamai su Brendanu. Kartu yra ir dėžutė su ~100,000 dolerių.

Laidotuvių metu išsiaiškiname, kad iš tiesų Hugas nemirė. Jis stebi verkiančią Martą, o tada Andželo jį išveža. Matom ir intarpą iš praeities, iš kurio sužinom, kad Hugo mirtį surežisavo Andželo dėl to, kad Hugas sutiko liudyti policijai ir viską papasakoti. Jei jis sėstų į kalėjimą, Martai vis dar kiltų grėsmė, o Hugas to nenori. Apie visą tai žino tik Alfas, kurio Hugas paprašo pasirūpinti, kad Marta ilgai jo negedėtų. Pasak Hugo, Martai bus lengviau, jeigu Alfas žinodamas, kad jis iš tiesų nemirė, galės parinkti tinkamus žodžius ir pan., kad nuramintų ją.
Atsakyti
Labas, matau manęs asigedot blush2.gif nerandu pastaruoju metu laiko žiūrėjimui... Net ir aprašymus tik vakar perskaičiau, įdomu gi kas vyksta toliau, bet na gal artimiausią savaitgalį pavyks ištaikyt valandėlę pasižiūrėjimui smile.gif
Atsakyti
Mailsas kelias naktis gere ir niekas jo neiesko g.gif ax.gif

Man kazkaip labai baisiai pasirode tas Hugo "numarinimas". Juk tiek skausmo suteikia artimiems zmonems doh.gif Ir dar nusove akyse blink.gif Trauma visam gyvenimui ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Calaquendi @ 2015 02 09, 18:54)
Manau, bus geriau pažiūrėt/paskaityt kitą seriją, negu rašyt geltonai smile.gif

Atsimenu tą geltoną tekstą. Bet irgi nelabai supratau, kur čia tas jo gerumas pasireiškia smile.gif Gal kad norėjo padėt tam indoneziečiui su vaiku?


Dėkui, viską supratau iš serijos ir jos aprašymo ax.gif

Taip pat atsimenu TĄ geltoną tekstą mirksiukas.gif Na nebent, kad vėliau, kai su Marta susitiko ir sugalvojo duoti parodymus prieš savo buvusius bendrininkus ir stengėsi apsaugoti Martą g.gif Vilma4, pritariu, kad Hugo nužudymas Martos akivaizdoje yra žiauru...

Ir su Mailsu kažkaip nesmagu... Niekam jo nereikia... neieško... Liūdna verysad.gif
QUOTE(Sivė @ 2015 02 10, 09:33)
Labas, matau manęs asigedot blush2.gif  nerandu pastaruoju metu laiko žiūrėjimui... Net ir aprašymus tik vakar perskaičiau, įdomu gi kas vyksta toliau, bet na gal artimiausią savaitgalį pavyks ištaikyt valandėlę pasižiūrėjimui smile.gif

Pasigedom, žinoma biggrin.gif Smagu, kad neapleidi mūsų serialo, nors kartais ir aplinkybės trukdo juo pasimėgauti mirksiukas.gif

Atsakyti
Gal ieškojo Mailso, bet mums to neparodė g.gif Nes tuo metu buvo kitokių istorijų. Svarbiausia Hugo istorija buvo. O Mailso dabar tik prasideda.

4999

Eidenas geros nuotaikos po bučinio su Nikole, bet Nikolės nuotaika prasta. Ji nori sužinoti, kas tarp jų vyksta, bet jis nežino atsakymo ir panašu, kad nenori apie tai kalbėti. Akimirkoj iš praeities matom, kad Eidenas atsitraukė po bučinio ir buvo šaltas Nikolei. Po to, kai juos paleido iš kameros, Nikolė bandė išsiaiškinti, kodėl jis atsitraukė. Jis pasako, kad dabar jaučiasi geriau, negu ilgą laiką iki tol. Jis galvojo, kad jaus kaltę ją pabučiavęs, bet to nebuvo. Iš tiesų jis visiškai nieko nejautė. Po daug mėnesių, per kuriuos jautė įvairias emocijas, tikriausiai nieko nejausti šiuo metu yra tai, ko jam reikia. Tačiau šiom dienom Nikolė dėl to nusiminusi.

Liamas neapsisprendžia, ar skambinti Nikolei ir bandyti pataisyti jų santykius po to, kai išdavė ją ir jie išsiskyrė. Jiems susitikus tvyro keista atmosfera - jis nori būti draugais, bet jos tai nedomina. Ji žino, koks jis yra iš tiesų - ne vienas iš geriečių vaikinų. Ji prisipažįsta Liamui, kad pasibučiavo su Eidenu, o jis yra gerieris. Liamą įskaudina šita naujiena ir jis paprašo Eideno, kad padėtų sutaisyti jo santykius su Nikole. Bet Eidenas nenori jam padėti.

Rubė pasipiktina straipsniu, kuriame rašoma, jog Indonezijos pabėgeliai negauna medicininės pagalbos (ar kažką tokio....). Straipsnyje paminėtas ir Palmeris. Rubė susiduria su juo buriavimo klube ir apkaltina jį rasizmu. Džefas patraukia Rubę nuo Palmerio, bet ji vis tiek ant jo pyksta. Nusprendžia surinkti lėšas pabėgeliams ir įrodyti, kad ne visi bendruomenės nariai yra tokie, kaip Palmeris.

Hazemas ir Lėja flirtuoja ir jis pakviečia ją į pasimatymą. Klausimas užklumpa Lėją nepasiruošusią, bet ji sutinka. Pasimatyme pro juos praeina Palmeris ir paklausia jo kažko apie darbą sporto salėje. Tai nuliūdina Hazemą ir dėl to jis išeina. Lėja sako jam nesijaudinti ir norėdama pakelti jo nuotaiką pakviečia pietų į jos namus. Jis sutinka. Lėja paskatina jį "pastovėti už save" prieš Džoną, ką jis ir padaro. Jis paskiria inspektorių, kuris turi patikrinti darbą, kurį Hazemas atliko sporto salėje. Kitą dieną Hazemas padėkoja Lėjai ir pakviečia ją į antrą pasimatymą.



Gal galit priminti, iš kur tas Hazemas atsirado ir kaip Lėja su juo susipažino? blush2.gif

Edit: ai paskaičiau Back to the Bay. Lėja su juo pirmą kartą susitiko, kai jis renovavo kavinę. Vėliau Džonas jį pasamdė patvarkyti sporto salę. Ir tada jis netikėtai su Lėja susidūrė buriavimo klube. Nuo to viskas ir prasidėjo. Į Kalėdų vakarėlį Lėja su juo ėjo. Kažkas tokio...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Calaquendi: 10 vasario 2015 - 22:11
Calaquendi, dėkui, kad patempei aprašymus į priekį 4u.gif Labai įdomios serijos smile.gif Dėl Hugo, nesusilaikiau, paskaičiau į priekį, nors paprastai stengiuosi neskaitinėti į priekį smile.gif Čia kažkada buvo rašyta, kad Marta atras savo tikrąją gyvenimo meilę po Džeko mirties. Galvojau, kad tai Hugo, kai taip su juo atsitiko, suabejojau, bet jis dar sugrįžti turi trumpam ir tada vėl pasitrauks iš serialo. Tai vis dar tikiu, kad jis ir yra ta Martos didžioji meilė gyvenimo, nors ir labai prisidirbęs

Mailso tikrai keista, kad niekas nepasigedo, ypač Alfas. Pamatė pėdsakus, vedančius į jūrą, žinojo, kad Mailsas girtas ir blogos nuotaikos iš vakarėlio išėjo, bet nieko nedarė blink.gif

Na ir dabar jau tikrai naujas sezonas 2010 metų, tai lauksim naujų įvykių ir naujų personažų. Ta mergaitė "Triušiukė", kaip suprantu, pirmoji iš naujųjų veikėjų, tik nežinia, kiek užsibus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Elizad @ 2015 02 13, 12:25)
Dėl Hugo, nesusilaikiau, paskaičiau į priekį, nors paprastai stengiuosi neskaitinėti į priekį smile.gif Čia kažkada buvo rašyta, kad Marta atras savo tikrąją gyvenimo meilę po Džeko mirties. Galvojau, kad tai Hugo, kai taip su juo atsitiko, suabejojau, bet jis dar sugrįžti turi trumpam ir tada vėl pasitrauks iš serialo. Tai vis dar tikiu, kad jis ir yra ta Martos didžioji meilė gyvenimo, nors ir labai prisidirbęs

Dabar jau ir as nesusilaikiau - paziurejau, kad po trumpo Hugo sugrizimo abu toj pacioj serijoj pasitrauks is serialo. Tai gal tikrai cia ta didzioji meile g.gif Lauksim. Ne taip toli viskas ir vyks ax.gif
Atsakyti
Apie Hugą: grįš jis ir kartu su Marta pasitrauks iš serialo. Tik nežinau, ar tą pačią dieną, ar dar pabus kurį laiką Samerbėjuj.

Apie naujus veikėjus: mano žiūrimose serijose Rabbit dar yra. Ir dar vienas naujas personažas. Prieš tai dar du buvo - Hazemas, kuris ilgai neužsibuvo, ir dar viena mergaitė. Atrodo, kad nieko nepamiršau smile.gif O jei ir buvo kažkas dar, tai nelabai reikšmingi.

Aš ne kasdien žiūriu. Būna, kad užeina noras pažiūrėti, tai įsijungiu kaip foną dirbdama kažką kitą. Dažnai nepastebiu kažkokių detalių, nes daugiau klausausi, ką sako. Pažiūriu į ekraną tada, kai kažkas įdomesnio vyksta. Tai per tokius maratonus kartais pažiūriu ir po 10-20 serijų per dieną.
Atsakyti
5000

Romeo ir Ksaveras sprendžia, ką daryti su pinigais, kuriuos paliko Hugo. Pradžioje Ksaveras atidalina iš šių pinigų 5 000 dol. ir nori padaryti su pinigais ką nors gero. O Rubė tuo tarpu renka aukas nelegalų gydymui ir vis nepraleidžia progos paburnoti ant Palmerio, vadina jį rasistu ir pan. Palmeriui tai žinoma nepatinka ir jis pradžioje bando išaiškinti Rubei savo poziciją, kad jis nėra prieš nelegalus, bet yra už įstatymų laikymąsi, o kadangi nelegalai į šalį pateko neteisėtai, tai jie yra įstatymo laužytojai. Bet po to, kai Rubė neapsiramina, Palmeris jai pagrasina, kad arba baigs vadinti jį rasistu, arba susilauks pasekmių.

Taigi, Ksaveras ir Romeo sumąsto paaukoti 5 000 dol. Rubės "fondui", bet jiems vis nesiseka įdėti pinigų voką į aukų dėžutę. Vokas per storas ir nukrenta į pikniko krepšį, kurį Lėja pasirengė pietums su Hazemu. Jau kai vaikinai praranda viltį išsiimti pinigus iš krepšio, Lėja pati ateina pas Mailsą, vaikinai pasisiūlo nunešti krepšį į kavinę, bet čia Alfas užbėga už akių ir paima krepšį. Tada Ksaveras bando rasti pinigus pas Alfą, gauna per galvą lotuliukas.gif Pameluoja Alfui, kad jie ieškojo žvejybai reikmenų, Alfas sako, kas tie jie, nes Romeo jau pabėgęs lotuliukas.gif Visgi, pavyksta galiausiai atgauti pinigus, įdėti juos į dėžutę, kai Kolina skaičiuoja suaukotus pinigus. Vėliau Kolina atiduoda Rubei aukas, bet vokas iškrinta į Džinos maišelį ir grįžta pas Ksaverą. Vaikinai nusprendžia, kad čia karma, tiesiog su tais pinigais reikės kažką kito padaryti, ne Rubei paaukoti.

Džina parsiveža Brendoną ir bando jam pasakyti, kad Hugo mirė. Pradžioje Brendonas į tai nereaguoja, Džina nusprendžia, kad jis nesupras, to kas atsitiko, bet serijos gale Brendonas duoda suprasti, kad jis suprato, kai pasako, kad Hugo jau niekada nebevalgys ledų..

Eidenas galvoja, kaip elgtis su Nikole, nes jis jai pamelavo, sakydamas, kad nieko nejautė, kai ją bučiavo. Jis tik galvojo, kad pats jaus kaltę, neva neištikimas Belei yra, bet to nebuvo. Todėl jis pats dabar pasimetęs, bet Lėjos kalbos apie netikėtą meilę leidžia Eidenui suprasti, kad jis neturėtų slėpti savo jausmų, o ir Nikolė, pasikalbėjusi su Mailsu, supranta, kad Eidenas galėjo pasakyti jai tai, ką pasakė, dėl vis dar išgyvenamų jausmų, susijusių su Bele. Abu pasišneka ir vėl pasibučiuoja, tai pamato Liamas ir jis vėl pavartoja narkotikų, bet po to išsikviečia greitąją.

Mailsas ir Lėja irgi pasikalba apie savo bučinį. Mailsas pasako, kad tiesiog reikia viską pamiršti, jis tik tuo metu pasimetęs buvo dėl visko, kas įvyko ir pan. O su Hazemu Lėjai viskas labai gerai sekasi, ji laiminga, nors Hazemas ir užsimena, kad tarp jų yra kultūrinių skirtumų, bet Lėjos tai nejaudina, ji juk pati iš graikų imigrantų šeimos.

Atvyksta mergina nauja į miestelį, tai Romeo sesuo.
Atsakyti