Įkraunama...
Įkraunama...

Prekinamės JAV parduotuvėse !@!

Labas rytas, aš dar dėl vyriškų striukių. Klausimas, dydžių lentelėje Šitos striukės - išmatavimai surašyti striukės, ar kokių duomenų žmogui tinkama striukė. doh.gif Gal ir durnas klausimas, ale susibalamutinau, nežinau, ar MB matuot, ar jo turimą striukę biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(proksi @ 2014 09 15, 17:36)
vat as irgi svarstau gal jau jamti  biggrin.gif

parduociau pigiau 3T dydzio berniukiska, kazkaip nenutaikiau su dydziu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Amade @ 2014 09 16, 08:03)
Labas rytas, aš dar dėl vyriškų striukių. Klausimas, dydžių lentelėje Šitos striukės - išmatavimai surašyti striukės, ar kokių duomenų žmogui tinkama striukė.  doh.gif  Gal ir durnas klausimas, ale susibalamutinau, nežinau, ar MB matuot, ar jo turimą striukę  biggrin.gif

vyrą matuokit, vyrą biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2014 09 16, 07:39)
vyrą matuokit, vyrą  biggrin.gif

biggrin.gif aš taip ir dariau, ale paskui susimėčiau lotuliukas.gif
Dar klausimas, kur matuot Sleeve ir inseam. Tiksliau, suprantu, kas tai yra, ale man tie 36 coliai gaunasi 91cm g.gif tai kur čia ta rankovė tokio ilgio unsure.gif Ar ką blogai matuoju-skaičiuoju? Ir dar, jei per krūtinę 111 cm, tai XL normaliai, ar per didelė bus? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Amade @ 2014 09 16, 08:43)
biggrin.gif  aš taip ir dariau, ale paskui susimėčiau  lotuliukas.gif
Dar klausimas, kur matuot Sleeve ir inseam. Tiksliau, suprantu, kas tai yra, ale man tie 36 coliai gaunasi 91cm g.gif tai kur čia ta rankovė tokio ilgio  unsure.gif Ar ką blogai matuoju-skaičiuoju? Ir dar, jei per krūtinę 111 cm, tai XL normaliai, ar per didelė bus?  g.gif

įveskit į gūglą "how to measure sleeve" biggrin.gif parodys kaip matuot smile.gif ten reikia per sulenktą ranką ir kažkur nuo peties wink.gif aiškinausi, kai marškinius pirkau. O inseam vidinis ilgis, paprastai kelnių vidinės siūlės ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2014 09 16, 08:13)
įveskit į gūglą "how to measure sleeve" biggrin.gif parodys kaip matuot smile.gif ten reikia per sulenktą ranką ir kažkur nuo peties wink.gif aiškinausi, kai marškinius pirkau. O inseam vidinis ilgis, paprastai kelnių vidinės siūlės  ax.gif

Nuo kaklo vidurio nugaroj, tada per sulenktą ranką iki riešo smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tikinga: 16 rugsėjo 2014 - 08:17
QUOTE(tikinga @ 2014 09 16, 09:17)

nu va, beveik nuo peties lotuliukas.gif
Atsakyti
yoox'o ekspertes, pakonsultuokit plyyyz del batu.
kame cia paslaptis, kad belekokiu italisku batu 9 dydi nurodo kaip 39 Eu, o atseit jei nori 40 europietisko, tai bus 10 unsure.gif cia tuom ir tiket? g.gif ar nusisneka?
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2014 09 16, 08:13)
įveskit į gūglą "how to measure sleeve" biggrin.gif parodys kaip matuot smile.gif ten reikia per sulenktą ranką ir kažkur nuo peties wink.gif aiškinausi, kai marškinius pirkau. O inseam vidinis ilgis, paprastai kelnių vidinės siūlės  ax.gif

QUOTE(tikinga @ 2014 09 16, 08:17)

QUOTE(Carlin @ 2014 09 16, 08:19)
nu va, beveik nuo peties  lotuliukas.gif

thumbup.gif Aišku smile.gif Tai patarkit, jei per krūtinę 43 coliai, tai geriau imti XL (46-49) su mintim, kad dar megztinį žiemą rengsis ir šiaip laisviau mėgsta, ar L (43-45)? g.gif
Atsakyti
QUOTE(kvietkas @ 2014 09 16, 09:21)
yoox'o ekspertes, pakonsultuokit plyyyz del batu.
kame cia paslaptis, kad belekokiu italisku batu 9 dydi nurodo kaip 39 Eu, o atseit jei nori 40 europietisko,  tai bus 10 unsure.gif cia tuom ir tiket? g.gif ar nusisneka?

sakyčiau tikėt wink.gif visada perku 6 arba 7, kas pagal juos 36 ir 37. Viskas tinka biggrin.gif pas juos itališki, ispaniški batai pagrinde. Tai reik imti kokį euro dydį rodo.
Atsakyti
Dėkui už siuntinuką wub.gif
parduodu liemenuką,bais didelis man blush2.gif smile.gif
http://www.maidenfor...-way-bra-x0436#
user posted image
Lilyette® Everyday Easy Unlined Multi-Way Bra
Item# : X0436 36DD BK
Size : 36DD
Color : Black
kaina:32 lt + siuntimas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Amade @ 2014 09 16, 09:23)
thumbup.gif  Aišku smile.gif Tai patarkit, jei per krūtinę 43 coliai, tai geriau imti XL (46-49) su mintim, kad dar megztinį žiemą rengsis ir šiaip laisviau mėgsta, ar L (43-45)? g.gif

o kokius paprastai dydžius perkat? nes 43 coliai tai čia 110 grubiai, pas mano vyrą 107, bet aš jam nieko didesnio nei L neesu pirkus, o daug ką ir M perku ax.gif tik pas jį pilvo nėr, lieknas tsakant biggrin.gif
Atsakyti