na, šaltam jūros vandeny nesimaudo, bet manau, kad turėtų užtekti to užsigrūdinimo.... jie pas mane nešaltyšiai, pvz. sūnus į mokyklą visą žiemą eina su maikute ir švarku (na, žinoma, per lauką su striuke )
O kodėl tik namie? Jeigu gyvenam nuosavam namie, aplink jokių vaikų nėra. Karščiavimo kiek žinau nebūna prie vėjaraupių. Tai vadinasi, galima ir į kiemą
Jei nuosavas namas, tai jokių problemų - eikite kieman. Čia daugiau liečia daugiabučius, kaip rašiau anksčiau.
Iš kur ištraukei, kad nebūna karščiavimo prie vėjaraupių? Būna. Pirmas 5 dienas, kitiems trumpiau - 2-3, kitiems 5-6.
Kaip ir prie kiekvienos virusinės infekcijos.
Papildyta:
QUOTE(Nikuna @ 2014 09 17, 10:10)
na, šaltam jūros vandeny nesimaudo, bet manau, kad turėtų užtekti to užsigrūdinimo.... jie pas mane nešaltyšiai, pvz. sūnus į mokyklą visą žiemą eina su maikute ir švarku (na, žinoma, per lauką su striuke )
Esu turėjusi pacientus ,kurie sirgo ir paskiepyti vėjaraupiais ,bet tai buvo bėrimas iš 10 spuogų ,be jokio karščiavimo ir jokio diskomforto,ir esu turėjusi pacientę ,kuri sirgo 14 metų,ją bėrė 10 dienų,nebuvo sveikos vietos ,buvo didžiuliai pilvo skausmai ,nes gi beria ir žarnų gleivinę ir visur kur galima,gulėjo stacionare dvi savaites,išsikapstė,bet liko gilūs randai ant veido,žodžiu ,dabar visada rekomenduoju skiepą,kas gali pasiskiepija,be to persirgus virusas lieka organizme,kaip ir mūsų temos daktarė Erodė sakė,ir pastoviai primena apie save ,geriausiu atveju tik Herpesu ant lūpų,o blogiausiu atveju- juostine pūsleline....,o passkiepijus,jei ir sergama,tai virusas nelieka organizme,taigi tikrai rekomenduoju..
dar tikrai pritariu dėl kordicepso ir zinko ,aš visada namie turiu tianshi cinko ,tai jei tik jaučiu,kad sirgsiu,iš karto geriu ,ir žiūrėk ryte jau sveika....tikrai geras dalykas,jeigu norėtumėt cinko ir kordicepso iš Tianshi firmos ,tai galiu gauti,pažįstu vieną moterytę,kuri platina ,tai tik užsakau ir paimt reikia
Nu dabar ir aš susibalamutinau...ainu domėtis del skiepo internete... Mano pusbrolis 16 metų apsirgo vėjauriaupiais, ir jie kažkaip susimetė spuogais ant plaučių...pasibaigė blogiausiu variantu-mirė...
vargšė Tašytė, pamatytų tokį vaizdelį Erodės B tai itariu numylėtinei parneštų kokia pelytę
Aš labai atsiprašau, kad tik įšokau ir ne į temą...bet man labai aktualu
Aš vaikystėj vėjaraupiais nesirgau, o tais laikais neskiepijo nuo jų
Susiirgau šią vasarą,, be temperatūros (aišku ėjau į darbą) bet matomai visi persirgę..
Ką norėjau paklausti, išbėrė mane tai žiauriai, tik ačiū D nei ant veido, nei galvoj ir dar ant nugaros praktiškai nebuvo...pagrinde kojos rankos, bet praėjau jau 6 savaitės, o man dar tai ten tai ten panieži ir iškyla spuogas, bet jis jau nesidaro vandeningas ir greit pranyksta, ar čia normalu ar jau reiktų eit pas daktarus (aš gi jų nepažįstu )
Kaip įkritau nuo pat ryto į projektų glosarijų sudarinėjimą, net neapsižiūrėjau, kai tema beveik pasibaigė
Erode, ar ten tavęs nepriėmiau FB? tai jau padaryta Patingėjau aiškintis, kas drauguosna prašosi
Mano Rut vėjaraupiais persirgo 3 metų su 10 spuogelių, kaip sakė Zundytė... ale, matai, virusas tai tupi... aš irgi labai maža persirgus, o herpis ant strėnų išlindo jau kai turėjau per 30 metų...
Tuomcės pilkis koooks
na, aš darbuosna
Кто гордая??? Я-гордая??? Да нет...мы, царицы, бабы простые!...
Dovana nuo Kivio būtų Tašytė tai apsidžiaugtų o štai mamka tai kažin ar labai džiūgautų tokį siuntinį iš pašto atsiėmusi O aš Ainu pelytę vakar pagavau, šiandien eisiu gėlių priskinsiu
Murzytė kad pasipiktino
Įkišiu ir aš tirgrašį apie vėjaraupius mano mažoji sirgo gal 6 m. su 10 spuogų ir be temperatūros, o sūnus nuo jos užsikrėtė (jei ne jis net nebūčiau tikra, kad mažoji sirgo), tai tempa buvo pakilus beveik iki 39,5 bet po to piko iškart sveikti pradėjo...
Dėl grūdinimosi.... na, nežinau... nieko labai nedarome, bet maniškiai lauke labai dažnai būna, sportuoja... tad, gal užtenka... be to juk sakėt, 6-7 kartai norma o čia gal 2 kartas tik (per šiuos metus).... Dar klausimas medikams, ar galima pasidaryti tyrimą ir sužinoti ar trūksta magnio
Sukurpiau greitai naują triobą, nes irgi neriu į savo darbus, taip kad prašom plepėti nesirvaržant Tik apžiūrėjau, kad mūsų temos angelų nuotraukos "nusimušė" ir senesnėse temose taip pat kadangi pas save neturiu išsisaugojusi tai negalėjau įdėti.