Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmokėliai, kaip sekasi

Kadangi mūsų mokykloje mokytoja rašė projektą ir gavo dalinį finasavimą savaitei stovyklai, o į stovyklą beveik visi klasės mokiniai užsirašė , tai atskiros ekskursijos nebus. O stovyklos metu numatyta ekskursija į Rumšiškes, Dzūkijos nacionalį parką piknikas prie ežero ir kitokia veikla.

Mokslo metų eigoje buvo edukacinėse išvykose Marcinkonyse, Zoologijos sode ir vietoje buvo pora išvykų.
Manau pakankamai biggrin.gif
Atsakyti
per mokslo metus buvo teatre, muziejuje, gal ir dar kazkur, bet Vilniaus ribose. O metu pabaigos ekskursija bus i Pavilniu zoologijos soda.
Atsakyti
QUOTE(mmergyte @ 2015 05 15, 22:31)
o kažkiek tėvų buvo kaip lydintys asmenys ar kaip ten būna? smile.gif

Mūsų 27 mokinių, iš jų 17 berniukų, nors visi daugmaž drausmingi bet vistik mokytojai sunkoka tokį kiekį suvaldyti, todėl 1-2 tėveliai ir ateina į pagalbą mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(viktoshka @ 2015 05 16, 19:09)
Mūsų 27 mokinių, iš jų 17 berniukų, nors visi daugmaž drausmingi bet vistik mokytojai sunkoka tokį kiekį suvaldyti, todėl 1-2 tėveliai ir ateina į pagalbą  mirksiukas.gif

Pas mus nebuvo, važiavo kažkas dar iš mokytojų, lyg muzikė.
Atsakyti
QUOTE(ernoja @ 2015 05 16, 18:29)
Pas mus nebuvo, važiavo kažkas dar iš mokytojų, lyg muzikė.

perskaičiau muŽikė doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif tai jei viena klasė tai du mokytojai?o jei dvi klasės? g.gif įdomu pas mus ims lydinčiuosius ar ne,nes baugoka unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(mmergyte @ 2015 05 17, 00:33)
perskaičiau muŽikė doh.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  tai jei viena klasė tai du mokytojai?o jei dvi klasės? g.gif  įdomu pas mus ims lydinčiuosius ar ne,nes baugoka unsure.gif

nepergyvenkit, direktorius grupe isleidzia isakymu, kuriame ivardinti lydintys asmenys pagal nustatyta skaiciu. vienam zmogui berods 10 ar 15 vaiku...
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2015 05 17, 08:22)
nepergyvenkit, direktorius grupe isleidzia isakymu, kuriame ivardinti lydintys asmenys pagal nustatyta skaiciu. vienam zmogui berods 10 ar 15 vaiku...

jau ramiau karsta.gif nes buvau girdėjus,kad mokytojai nepageidauja tėvų,nes jie trikdo vaikus ir jie blaškosi g.gif
Atsakyti
QUOTE(mmergyte @ 2015 05 17, 11:59)
jau ramiau  karsta.gif  nes buvau girdėjus,kad mokytojai nepageidauja tėvų,nes jie trikdo vaikus ir jie blaškosi g.gif

visokiu mokytoju yra - drauges vaiko mokytoja i ekskursijas visad vaziuoja tik su visais teveliais, musu mokytoja - pasiima pora mamyciu, kuriu vaikai nekelia problemu ir zino kad netrukdys, pades, kitos imasi tik mokyklos pedagogus wink.gif
Atsakyti
QUOTE(mmergyte @ 2015 05 17, 10:59)
jau ramiau  karsta.gif  nes buvau girdėjus,kad mokytojai nepageidauja tėvų,nes jie trikdo vaikus ir jie blaškosi g.gif

O mūsų kaip tik kviečia tėvelius prisijungti ir jai ramiau ir tėvams.
Atsakyti
QUOTE(gude @ 2015 05 18, 13:58)
Ar galėtumėt man padėti? Norėčiau padaryti vienai pirmokėliai siurprizą-apyrankę. Ir iškilo toks klausimas - KOKIA RIEŠO APIMTIS BŪNA MAŽDAUG TOKIO AMŽIAUS VAIKUČIO  ???? 

O cia labai jau nuo vaiko priklauso. Ar 5, ar 7 metai nelabai ir skiriasi, bent jau ant mano vaiko.
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2015 05 17, 09:22)

pas mus vaziavo dvi klases ir ju mokytojos smile.gif
Atsakyti

Sveikos, tai naujieji pirmokėliai, kaip sekasi? 4u.gif
Atsakyti